Публикувано в украса

Вертикален държач за инструменти Любими

стойка за инструменти в страната стойка за инструменти в страната

Поддържането на инструмента в ред не е толкова просто, особено в страната, където винаги се нуждаете от чук или ренде под ръка. Обикновено възстановяването на реда с инструмента се отлага до по-късно, защото винаги има някаква спешна работа. В резултат на това всички необходими инструменти за производство и ремонт са изхвърлени в някоя стара кутия, от която трябва да разклатите всичко, за да намерите нещо, или да лежите на най-неочакваните места, където майсторът ги е оставил „за да не забравят“.

 

Не е по-лесно да положите малко усилия и да изградите подобна стойка, където всичко се вижда и всеки инструмент има свое място, така че няма нужда да търсите. Освен ако не забравите, поставете всичко на мястото си.

 

И какво е спестяване на място, само си представете колко чекмеджета са необходими, за да поставите всичко това спретнато в шкаф или нощно шкафче.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...