Публикувано в украса

Стари врати в интериора на къщата 12 снимки Любими

стари врати в интериора стари врати в интериора

Какво може да ви помогне стара врата, която е изпълнила своето предназначение? Ако нищо не ви идва на ум, мога да си представя няколко снимки, на които хора с въображение намериха нейното приложение. Може би това ще даде тласък на вашето въображение и творческа мисъл.

 

Особено не бързайте да изхвърляте старите врати от онези времена, когато са правени здраво и честно, Защото, на първо място, това са перфектно изработени дъски, които ще издържат дълго време. Да, дори вратата за голям шкаф ще надживее самия шкаф.

От старата входна врата можете да направите такава фундаментална маса

маса от стара врата

трапезна маса от старата врата

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А от интериора страхотен шкаф, ако малко модифицирате рафтовете.

шкафче от стара врата

шкаф за книги от стара врата

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От старата врата можете да направите тоалетка или тоалетка, както е на тези снимки. В страната тя ще украси стаята или ще я постави на улицата, защото вратата е стара, така че не е жалко.

тоалетка от стари врати

тоалетка от стари врати в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Или направете такъв прост рафт за цветя. Цялата работа, закрепете две врати под ъгъл и малка оранжерия е готова. Какво мога да кажа, дори просто сложи старата врата на крайбрежните и вземете голяма просторна маса. Къде другаде бихте намерили такъв плот

рафт от стари врати

проста маса от стари врати

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И от солидна врата можете да направите такава солидна маса в хола. Никой веднага няма да разбере - това е маса, направена от врата, или маса, направена под формата на врата.

 голяма маса от стара врата

Най-лесният вариант, като прикрепите вратата към стената, направете ги солидна закачалка. Не можете дори да извадите писалката, тя също е полезна.

стара врата във вътрешността на вилата

закачалка за врата

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...