Публикувано в украса

Polennitsa-картина Любими

креативна дървопилка в страната креативна дървопилка в страната

Тази дървопилка, разбира се, служи като декорация на двора. Дървата за огрев, обикновено подредени в купчина, са скучна гледка, но е възможно, оказва се, и творчески да подходите към въпроса за тяхното подреждане.

Всички дървени трупи са различни, зависи от вида на дървения материал, какъв цвят или текстура са те. Това плюс разнообразие от размери и форми на трупи ни позволява да ги възприемаме като художествен материал. Така че от тях можете да създадете произведение на изкуството. Така правят и някои собственици.

 

Това, разбира се, изглежда много красиво, необичайно. Но е необходимо да се отоплява селската къща или къщичка, а картината до пролетта може значително да намалее или дори напълно да изчезне.

Въпреки че можете да оставите това творение недокоснато, оправете го с нещо незабелязано, лакирайте го и го оставете да стои за себе си, то радва окото. А за отопление започнете нова партида дърва за огрев.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...