Публикувано в украса

Мини коледно дърво от шишарки 6 снимки Любими

Коледна елха от шишарки Коледна елха от шишарки

Целият свят се състезава кой ще постави най-голямото коледно дърво. Според мен рекордът беше счупен в Мексико през 2009 г., там беше поставен красавец с височина 110 метра. Ние не сме гигантомания и Представяме ви снимки на мини коледно дърво, изработени от шишарки.

 

Този сладък малък занаят може да бъде прекрасен новогодишен сувенир или просто интересна играчка за най-малките. Тук, заедно с децата, можете да започнете да го правите.

 

За да направите такива мини-коледни елхи, се нуждаете от зелена и бяла боя, но вместо бяла боя можете да вземете бял лак за нокти. След това трябва да излезете с основа, но това не е проблем. Рисуваме конус в цвета на коледно дърво и боядисваме връхчетата в цвета на снега. Можете да оцветите зелено, а не да рисувате, както във второто изпълнение, също е красиво. Изрежете короната на звездата или снежинката от картон на малките си помощници.

Коледна елха от шишарки

миниатюрна ела, изработена от борови шишарки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За такова мини коледно дърво ще ни трябват повече мъниста или мъниста, като цяло, какво намирате. Също така се запасете със супер лепило, картон и памук. Рисуваме коледното дърво, както е описано по-горе и внимателно лепим мънистата. Външен вид - миниатюрни подаръци, сняг от памучна вата, това е, за което фантазирате.

елхови шишарки с мъниста

Коледно дърво, изработено от шишарки с мъниста

 

 

 

 

 

 

 

За да направите коледното дърво да изглежда като сувенир, представете красива основа за него, ето как е на тази снимка.

сувенир от борови шишарки

Може да има много опции за мини коледни елхи от шишарки, Попитайте децата как да ги украсят по-добре; те имат повече фантазии.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...