Публикувано в украса

Идеи за декоративни венци на вратата 8 снимки Любими

венец на вратата венец на вратата

По принцип е западна традиция да украсявате входа на къщата с венци за Коледа или други празници. Но не е нужно да чакате празника или да следвате традициите на други хора. Есента дойде, защо не просто развеселете, като направите декоративен венец на вратата.

 

Нещо повече, по това време чудесен материал за творчество, морето. Красотата е, че в венчето няма твърде много елементи, всичко ще влезе в курса, от клони до шишарки. Основното нещо не е цена, а удоволствие за хиляда милиона.

 

Рамката може да бъде направена от каквото и да е - тел, полистирол и закрепена с клечки за зъби, щипки за хартия, скоч лента - всеки има този вид добро. Ето например композиция със слънчогледи, цветя и ако искате да добавите оригиналност - направете перо венец и хубаво закрепете лентата.

есенен венец на вратата

направете сам венец

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Декорация от ярки есенни листа изглежда много впечатляващо, освен това това е най-лесният вариант, не е нужно да измисляте нищо тук. Листата могат да бъдат избрани от различни видове и различни цветове, така че венецът изглежда по-наситен. Добре е да прикачите плод към венец и ги разредете с неравности - изглежда апетитно.

листен венец

плодов венец

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Венец от уши е символичен

венец от уши

Венци от еднакви листа с добавени шипове, както и прикрепени към тях лъкове, изглеждат красиви.

комбиниран венец

направете сами венец от листа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Като цяло фантазирайте.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...