Публикувано в украса

Декор идеи от шишарки за снимките за Нова година 8

коледен венец от шишарки коледен венец от шишарки

Декорирането на къща за новогодишните празници е неразделна част от самия празник. Основният гост в къщата, разбира се, е коледно дърво, но всичко свързано с него допринася за създаването на празнична атмосфера. Следователно идеите за декор от шишарки за Нова година ще бъдат много удобни.

 

Например, днес е модерно да окачваме коледни венци - красиво, стилно, в европейски стил. И ако добавите популярно желание за естествени материали, тогава не можете да си представите нищо по-добро от шишарки.

 

Новогодишен венец от шишарки

Удара, универсална вещ, където не я закачаш, е красива навсякъде. И най-важното е, че създава настроението на зимните празници. Изработката на венец от шишарки не е работа, а истинско удоволствие, По принцип целият процес се свежда до залепването на шишарките върху картонена основа и как да се декорира и в какъв ред да подредите, така ще разкаже фантазията. Необходимо е само да се вземе предвид, че е по-добре да използвате сухи шишарки, в противен случай свежите в топлината ще се отворят, така че може да се окаже малко по-различно от това, което сте планирали.

празничен конус венец

коледен венец от шишарки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дърво за маса, направено от шишарки

От шишарките можете да направите много неща, например малко дърво на работния плот. Тук се използват различни методи, можете да направите рамка, както е на тази снимка.

как да направите коледно дърво от шишарки

дърво от шишарки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И можете като венец да направите картонен конус и да го залепите отгоре надолу с конуси. Празно пространство може да бъде запълнено със зелена гирлянда или мъниста.

Направи си коледно дърво

Топка от шишарки

Повечето от шишарките правят красиви топки. Ако са оцветени с бял лак и окачени някъде на видно място, това ще изглежда много оригинално. Трудно е да направите такава форма от картон, най-добре е да намерите или да направите топка от пяна и да залепите плътно шишарките върху нея.

топка от шишарки

направете топка от конуси

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Можете да измислите още много различни занаяти, така че продължете напред в гората, зад шишарките.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...