Публикувано в украса

Използването на стъклени бутилки в страната 8 снимки Любими

стъклени бутилки в страната стъклени бутилки в страната

Натрупаните стъклени контейнери могат да бъдат предадени по банален начин, за закупуване на средства за закупуване на строителни материали и изграждане на ограда, а ако спестите повече, тогава къща. Това е опция. И можете да тръгнете по другия път - не да предавате контейнера, но използвайте стъклени бутилки в страната като строителен материал.

 

Въпреки че първият вариант ще отнеме много време, по-лесно е, но не търсим лесни начини. Идеята за използване на стъклени контейнери в строителството, макар и да не е нова, е интересна. Ето например легло с бутилки, просто, но оригинално.

 

Така че, ако имате желание за красота и искате да бъдете известни като оригинала, започнете да събирате бутилки. От тях можете да построите такава ограда, инструктирана от стъклени контейнери, да построите малка къща ....

оградата на стъклените им бутилки в страната

използването на стъклени бутилки в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.... или голяма къща

къща със стъклени бутилки

Ако подобни дизайни изглеждат твърде сложни за вас, тогава определено можете да направите полилей. Различен цвят стъклени бутилки могат перфектно да служат като абажури и свещници. За лятна резиденция това е добър вариант, може да се използва за осветяване на беседка или веранда, само по-внимателно с открит огън.

светлина от стъклена бутилка

полилей от стъклена бутилка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Между другото, за беседките. Бутилките могат да бъдат използвани за тяхното изграждане, както на тези фотографии, въпреки че не съм сигурен, че са беседки, но изглежда готино.

беседка от стъклена бутилка

оригинална беседка от стъклени бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Като цяло, не губете време, отидете до плевнята и вижте колко бутилки имате, може би една малка къща е достатъчна :)

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...