Публикувано в украса

Снежен човек от пластмасови очила 4 снимки

Фигурка на снежен човек, изработена от пластмасови очила Фигурка на снежен човек, изработена от пластмасови очила

Празници, те вече са зад ъгъла. Докато проблемът с Дядо Коледа се решава, снежен човек от пластмасови очила може да ви развесели, Новогодишна нощ на носа и с нея празници, уикенди, къщурка, почивка. И няма да поставите под въпрос снега от природата. Искам да доставя удоволствие на децата и на помощ идват различни подръчни материали.

 

Основното нещо е да не забравяте да се запасите с торба с ненужни пластмасови очила от лятото. Въпреки че, в името на подобно нещо, можете да си купите нови, но защо да ги харчите.

 

Процесът е прост и интересен, като игра с конструктор. От чашките, закрепени в хода на работа със телбод, се поставя кръг. Следните топчета от чаши са подредени отгоре по подобен начин, докато се получи полукълбо

как да направите фигурка от пластмасови очила

пластмасови чаши продукти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Горната "снежна топка" ще бъде по-малка и по-кръгла. След като го направихме от очила, като първото, го поставихме отгоре и го залепихме

пластмасова чаша фигурка

Всичко е готово, можете да украсите!

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Свързано съдържание (по етикет)

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...