Публикувано в украса

Открит килер за коридор Любими

външен гардероб външен гардероб

На снимката виждаме много практично, особено за лятна резиденция, дизайн на интериорни врати. Трудно е веднага да се определи: това е врата, добре рамкирана от рафтове, или вариант на отворен шкаф за антре, Във всеки случай е красиво и практично, особено за малка тесна стая.

Предимството на такъв дизайн на вратата е неговата функционалност. В допълнение към безспорното удобство имаме креативно дизайнерско решение. Такава комбинирана врата на шкафа може да служи като интериорна декорация. Собственикът сам решава какво да съхранява на открити рафтове: книги, декоративни елементи или инструменти и резервни части. Зависи откъде води вратата - към библиотеката или до работилницата.

 

Ако се интересувате от този модел, тогава мислите за по-голямата практичност на вашите помещения. Добра алтернатива е вграден гардероб, изглежда красив и спестява много място. Прочетете специална статия за как да направите вграден гардероб със собствените си ръце, там ще намерите много примери за снимки, майсторски класове с подробни чертежи и инструкции.

Успех на всички, присъединете се към нашите групи

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...