Публикувано в украса

Как да шиете завеси към вилата 5 снимки Любими

кънтри завеси кънтри завеси

Подобряването на селска къща, макар и обезпокоително, но в много отношения приятно. Обикновено куп от всякакви неща се донасят в страната от градски апартамент, но завесите се помнят последни. И без тази част от интериора какво е комфортът?

 

 

 

Шиенето на завеси на страната не е трудно, но не бива да се отнасяте небрежно към такъв прост случай, В крайна сметка, зависи от това как ще изглежда стаята ви. Няма нищо по-лошо от „временните“ завеси, гонете мисълта от себе си - „добре, нека ги висят, докато ние вдигаме останалите“. Тогава обикновено не идва. Затова не отлагайте, а по-скоро гледайте колко лесно и красиво е да проектирате прозорец в страната.

Вземете тюл, за ресни ще ви трябва малко копринена тъкан, панделка. И за да направите красиви висулки, като на тази завеса, трябва да вземете няколко мъниста.

Между другото, тези висулки са само връхната точка на завесите. Да, все още се нуждаят от тръби с накрайници. Това е всичко, ние го изрязваме - разпалваме го.

завеси към страната

направете сами завеси

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След това поставете тръбите в джоба.

шият завеси към вилата

направете сами летни завеси

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оказа се много стилен и съответства на пластмасови прозорци.

Други материали в тази категория: „Камина за автомобилистите Издълбани рогозки »

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...