Публикувано в украса

Закачалка от стол 3 снимки Любими

закачалка от стар стол закачалка от стар стол

Какво, старият стол напълно се разпадна и ще го изхвърлиш? Няма нужда да бързате, депото ще изчака. Ако не знаехте след това стол, това е почти готова закачалка, Необходимо е само да премахнете ненужните детайли и моля, закачалката с рафт е готова.

 

Така табуретките и столовете ще служат дълго време, но в ново качество. Току-що отрязаната част, която все още е в добро състояние, се закрепва към стената, като обикновен рафт. Пространствата между краката ще служат като закачалка за кърпи, а част от дядото рафт под всякакви дребни неща.

Обаче облегалката на стола също може да се използва. Често те се правят много красиви, така че добротата не изчезва. Ако прикрепите към тях обикновени куки, в магазините за хардуер има много от тях, тогава като закачите гърба на стената и леко оцветете, получавате толкова сложна закачалка.използването на облегалки от столове

закачалка от облегалката на стола

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...