Публикувано в украса

Шкаф за инструменти в двора Любими

градински шкаф за инструменти градински шкаф за инструменти

Сезонът започва и собствениците на крайградската зона изваждат необходимите инструменти от ъглите на навесите и гаражите, които някъде са склонни да изчезнат. През зимата той не е необходим, така че притеснява всички и те се опитват да го залепят на най-усамотеното място, за да не попадне по всяко време в ръката. И ако чуковете и отвертките все още могат да бъдат прикрепени в малки кутии, тогава кофите, греблата и лопатите заемат твърде много място.

Следователно през пролетта не винаги е възможно да се събере целият инструмент от "усамотени" места. В резултат на това трябва да закупите нов. Не се открива, разбира се, се намира с течение на времето и в резултат на всяка година тя става все повече и повече.

 

Следователно такава къща за инструменти в двора е необходима на всеки собственик, Дизайнът е много компактен, но може да побере всички инструменти, неудобни за съхранение.

Освен това ви съветваме да разгледате модела на шкаф с плъзгащи се врати за подаване, което може да направите "за 5 минути" в статията за вградените шкафове със собствените си ръце на линкаhttps://expert-h.com/shkaf/vstroennyj-shkaf-kupe, Този модел е популярен сред много летни жители заради своята простота и достъпност на материалите. Можете да поставите този шкаф не само в стаята, както е описано в тази статия, но и на улицата, където той отново може да се превърне в склад за инструменти, но БЕЗ панта.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...