Публикувано в украса

Идеята за тоалетна в страната: 100 снимки, рисунки, диаграми, инструкции Любими

тоалетна за лятна резиденция тоалетна за лятна резиденция

Добра идея Никаква тоалетна в страната не може да направи, Ако има водопровод и канализация, защо да не направите нормални удобства вместо много прословутите, които винаги са "в двора"? Това вече зависи единствено от решението на собствениците. Не е необходимо да се прибягва до услугите на професионални строители, можете да получите със съветите на специалисти.

 

Разбира се, трябва да можете да докарате вода и да организирате канализация, но все пак е възможно да го направите в страната. Трябва да харчите пари за комуникация и процесът отнема доста време, но резултатът си заслужава. Структурата, както виждаме, е много спретната отвътре и отвън, има мивка, огледало, кърпа - удобство и удобство преди всичко.

 

Направи си сам класическа селска тоалетна

направете си тоалетна в странатаРазбира се, чудесно е, ако във вашата селска къща има канализация, но по-често това е рядкост, следователно обикновено се изгражда дървена класическа селска тоалетна с ямка, Като цяло всичко зависи от условията и възможностите, но едно нещо е абсолютно ясно, без тази интересна сграда никъде. И тъй като тоалетната е малка архитектурна форма, можете да я направите украшение на вашия сайт. Всичко зависи от въображението, но ако човек липсва, тогава всеки може да построи мини къща от барове и дъски над котловинатаи дизайн, това е вторичен проблем.

Тези стъпка по стъпка снимки показват как да направите класическа селска тоалетна., Всички размери са показани на снимките, така че количеството материал може да се изчисли. Освен това ще ви трябват винтове за закрепване на аксесоари и други части, трион, ножовка, длето - като цяло вземете целия дърводелски комплект. Изпълнете конструкцията на кабината, както е показано на снимката, в началото на основата, рамката, след това обшивката, монтажа на покрива и вратите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/obustrojstvo/455#sigFreeId016b1b5ce6

Най-проблемната част е ямичката, това не е сложен, но трудоемък бизнес. Дълбочината му трябва да зависи от това колко често ще се използва съоръжението, но най-малко един и половина метра, ширина метър на метър. Тази диаграма показва как трябва да изглежда.
оформление на изкопни ями
Възможни са и други опции, това зависи от много фактори, започвайки от плътността на почвата и завършвайки с местоположението на вашия сайт, Например, ако е възможно да се изпомпва съдържанието на гнездо с машина за изхвърляне, то дъното и стените са запечатани и с такъв размер, че маркучът за изпомпване се отстранява. Вярно е, че проблемите могат да възникнат през зимата, така че ще трябва да помислите за отопление не само на помещенията, но и на съдържанието на ямата.
оформление на изкопни ями
Видовете и дизайните на тоалетните и котлоаните могат да бъдат различни - килер за прах, торф, сухи килери, и ако има канализация, тогава всичко е по-просто. Сухите гардероби са, разбира се, скъпи, но вие може да направи торфена тоалетна, такава своеобразна алтернатива на био варианта.
Направи си торф тоалетна
Това нещо е лесно да направите със собствените си ръце, това е обикновена кутия от шперплат и дъски. На стъпка по стъпка снимки можете да видите как да го направите. Прави се кутия, в нея се поставя кофа с торф и като се напълни, изтрийте съдържанието в купчина компост. Ето такава проста схема на цикъла на веществата в природата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/obustrojstvo/455#sigFreeId6b1f07213a

направете сами рамка тоалетнаНаправи си тоалетна в страната от импровизирани материали

Основната задача на тази необходима стая, да се скрие от любопитни очи, естетика, това е второто нещо, така че всякакви материали са подходящи за строителство. Този тоалетната в страната е направена от импровизирани материали, и изглежда, както виждате, не е зле. Полезна стара тухла, няколко ъгъла, шисти и плоча. Редът на работа е добре показан на стъпка по стъпка снимки. Няколко детайла, тук се използва обичайната стара врата, тя просто е обшита с лист велпапе, седлото е от бетон, т.е.Е, на пода ще ви трябва малко керамична плочка.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/obustrojstvo/455#sigFreeIdce8a2172aaСхеми на оборудване за странични тоалетни

Ето диаграми и чертежи, които могат да бъдат полезни, ако има нужда от изграждането на съответните помещения.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/obustrojstvo/455#sigFreeIdbcfca762b6

Място за тоалетна

 

Важно е да изберете правилното място за тоалетната, защото винаги има шанс да попадне канализация подпочвена водатова, както разбирате, е изпълнено с неприятности не само за вас, но и за съседите. Ако подземните води са по-високи от 2,5 метра, тогава като цяло забранено е оборудването на обикновен водоизточник, само сух килер или друг вид тоалетна, където съдържанието на ямата не влиза в пряк контакт със земята. Плюс това трябва да се вземе предвид преобладаващата посока на въздушните потоци по очевидни причини. Тази диаграма показва някои правила за разположение.което е желателно да се наблюдава.
избор на място за селска тоалетна

 

Селски тоалетни 50 снимки

 

оригинална тоалетна в странатаКой дизайн на къщи ще изберете зависи от вашето въображение. Въпреки че се опитват да скрият тоалетната от задната страна на сайта, тя все още е част от архитектурния ансамбъл, така че можете да проявите креативност в дизайна. Поне така. Истинска средновековна карета, и не само някакъв сценичен коуч, но с всички кралски атрибути. В средата всичко също беше направено добросъвестно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/obustrojstvo/455#sigFreeId2e00e27f6f

 

Винаги можете да измислите нещо оригинално. Тоалетната не е беседка, където никога не можете да погледнете, определено ще дойдете тук, така че трябва да помислите за комфорта и външния вид. Ако все още нямате своя идея, погледнете в тази галерия, може би изберете нещо интересно за вашата лятна къща.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/obustrojstvo/455#sigFreeId4051e46682

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...