Публикувано в украса

Творчески идеи за съхранение на градински и други инструменти 9 снимки Любими

място за инвентаризация в страната място за инвентаризация в страната

Градинските инструменти в страната се нуждаят от много и обикновено няма достатъчно място. Така че това, което се съхранява там, далеч не е примерно. Поради хаоса понякога е просто невъзможно да се намери подходящият инструмент.

 

Такова креативно приспособление ще помогне на всички инструменти да бъдат винаги на място., Използва се за това малки парчета PVC тръби, нарязани под остър ъгъл. Такова подрязване ви позволява лесно да ги фиксирате върху дъска от шперплат.

 

Плочата с фиксирани тръбни отпадъци е инсталирана вертикално, така че между нея и стената да има малко пространство. Всички лопати за лопати с лопата се поставят в пръстените от тръбите, които са внимателни. Сега поръчката е гарантирана!

Въпреки че можете да мислите за други начини. Например, да ноктите дървени дъски по стената, но това е, ако имате стена в плевнята, подредена като фотографии. Много добре се използват рейки, въпреки че те могат да бъдат бити и нарочно.

съхранение на градински инструменти в страната

И за инструмент с дръжки можете да използвате такива дървени държачи. Тоест, прикрепете летви към дървената дъска.

начини за съхраняване на инструмент в страната

Малките инструменти също са по-удобни за държане на вертикална повърхност., всичко се вижда и заема много по-малко място. Куките са лесни за направа от тел. Основното е да се състави схема, където какво ще виси, за да се разпределят правилно инструментите на вертикален стелаж. Не забравяйте да направите специален рафт с отвори за съхранение на свредла, той също може да бъде фиксиран към общ багажник с инструменти, както можете да видите, че е много удобно.

малко съхранение на инструменти

съхранение на тренировки в специален контейнер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Също така за съхранение на малки, но постоянно необходими предмети, като отвертки, клещи, четки и други неща, може да използва идеята с консервикакто е на снимката по-долу. За тези цели е най-добре да използвате калаени кутии, те не се чупят като стъкло и не се напукват като пластмасови. Въпреки че можете да направите малко дървено приспособление, както е показано на втората снимка, но това е само за отвертки и клещи.

съхранение на малки инструменти в банки

склад за отвертка

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако държите електрически инструмент в бараката, можете направете такова просто приспособление от пластмасови бутилки.

съхранение на електрически уреди

А за самия инструмент направете рафт със специални слотове.

съхранение на електроинструменти в страната

Както можете да видите, използвайки прости инструменти, които се правят лесно със собствените си ръце, можете да спестите много място и да го разпространите по такъв начин, че не е нужно да търсите нищо. Разбира се, ако всичко е поставено на мястото си.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...