Публикувано в Градински мебели

Направете си шезлонг за лятна резиденция: 200 снимки + схеми, инструкции

шезлонг за лятна резиденция шезлонг за лятна резиденция

Ако имате парцел извън града, вероятно нямате нищо против да се отпуснете на слънце през летен ден. За да направите това, просто трябва шезлонг, който да дадете, защото са измислени, за да се насладят на слънчеви бани. И ако някои хора предпочитат да купят такова нещо, тогава други могат да го направят сами и да спестят пари. Шезлонг може да се направи от налични материали много просто - дори начинаещ майстор може да се справи с процеса на монтаж.

 

Ето например този шезлонг на снимката. Прилича на витрина, нали? Всъщност той е направен на ръка., Естествено, това не е най-лесният вариант, ще е необходимо да калайдисвате с метални тръби, но е надежден. По принцип, ако искате да направите всичко сами, по-добре е да направите дървена конструкция. Най-простото нещо е платнен шезлонгg, въпреки че мнозина предпочитат дървени шезлонги.

 

Направи си сам дъска за легло

дървен шезлонгКак ви харесва този оригинален дизайн? Обикновено стандартните шезлонги се правят на кракатано ако искате нещо оригинално, тогава това е добра идея. Проста производствена схема, оригинална форма. В стъпка по стъпка снимки става ясно, че изобщо не е трудно да се сглоби такъв шезлонг. Основният нюанс изрежете краищата на страничните стени под прав ъгълза да получите солиден „счупен“ дизайн.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/mebel-dlya-sada/shezlong-dlya-dachi-svoimi-rukami#sigFreeIdf655821773

 

шезлонг с регулируема облегалкаЛежанка с регулируема облегалка

 

Много е удобно, ако шезлонгът има регулируем гръбтогава можете да седнете и да лежите. По принцип повечето дизайни осигуряват такъв механизъм, не е трудно да го направите със собствените си ръце. Снимките по-долу показват реда за монтаж. Обърнете внимание на последната снимка как слънчевото легло ще изглежда в хоризонтално положение, дюбелът седи над последната дъска на гърба. И все пак, след приключване на работата, запълнете дупките с дървен пълнител или тапи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/mebel-dlya-sada/shezlong-dlya-dachi-svoimi-rukami#sigFreeIdb53bb82861

шезлонг на колела... на колела

Ако говорим за комфорт, това не е лошо за нашия дъска с регулируема облегалка и колела, Разбира се, можете да промените формата малко, стъпка по стъпка снимките показват как е направена структурата. По принцип схемата е същата, добавете само колела за транспортиране.

 

Трябва да се има предвид, че предните и задните крака ще бъдат с различна височина, така че да е възможно да се прикрепят колела. След това ще трябва да изчислите височината на колелата и да пробиете дупка в задната част на краката на разстояние, равно на същото разстояние, както в долната част на колелото до оста на отвора. Моля, имайте предвид това дупката трябва да е малко по-голяма в диаметъротколкото оста, която използвате. Така че те не развалят гледката, но е по-удобно да се използва.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/mebel-dlya-sada/shezlong-dlya-dachi-svoimi-rukami#sigFreeId74dc759a39

 

Направи си дървен шезлонг

 

дървен шезлонг за лятна резиденцияДруг вариант за дървен шезлонг за лятна резиденция, Идеята е много проста и достъпна за самостоятелно производство. Дизайнът се състои от две части, които могат да бъдат фиксирани в различни позиции. Той е удобен за транспортиране и няма да има проблеми със съхранението, цялото това нещо се развива и практически не заема място.

Ето как изглежда.
дървен шезлонг за лятна резиденциядървен шезлонг за лятна резиденция

 

 

 

 

 

 

Може би най-трудната част е правенето на дъгиПрепоръчително е да имате специален инструмент. На снимката виждате как е направен шаблона, размерите са показани на предишната снимка. След това с помощта на мелница се прави самата част.
дървен шезлонг за лятна резиденция
Нуждаете се също от шаблон за напречни ленти. По-долу показва как да направите дупки за гърба. Както можете да видите, ще ви трябват скоби и работна маса. Ако имате всички тези инструменти, можете да направите това. Шаблонът е необходим за точност, все пак ще е необходимо да се пробият около двадесет бара.
дървен шезлонг за лятна резиденция
Можете да смилате две дъги едновременно. След това с помощта на скоби частите са залепени заедно.
направете си дървен шезлонг
Това е всичко, остава да съберете шезлонг и да се заключите в желаната от вас позиция.

дървен шезлонг за лятна резиденция

 

направи си сам шезлонгПрост дървен шезлонг за лятна резиденция

 

Ето още една версия на дървено дъско, което не е трудно да направите със собствените си ръце. По-долу са диаграми и стъпка по стъпка снимки.

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/mebel-dlya-sada/shezlong-dlya-dachi-svoimi-rukami#sigFreeId9c3bbe4a22

 

шезлонг от платПлатен шезлонг от плат

 

За разходи за труд, най-лесният начин да направите шезлонг от плат, Тук е представен прост сгъваем дизайн.Подходящ не само за даване, можете да вземете със себе си на поход до природата, плажа, но дори и с удоволствие ще използвате у дома.

 

 

 

 

Снимката показва оформление и размериКакто виждате, много материали няма да са ви необходими.
шезлонг от плат
Сглобката на рамката е показана тук, трябва да започнете отзад.
шезлонг от платшезлонг от плат

 

 

 

 

 

 

 

 

Закрепваме конструкцията, така че гайките да не се разхлабят, заключете ги с фиксирани орехи.
шезлонг от плат
Когато рамката е готова, можете да фиксирате тъканта, основното условие е тя да е издръжлива. За надеждност го сгънете наполовина и шийте. Платът е инсталиран в завоя на пръта между гарнитурите.

шезлонг от плат

направете лежащ столФотьойл шезлонг, изработен от PVC тръби

Интересен начин да си направите сами шезлонг, Не се страхувайте, че за това трябва да използвате PVC тръби. Всъщност е лесно да се работи с този материал, като се използва газова горелка, на която тръбата може да получи всякаква форма. Съединенията се държат добре на специално лепило или както го наричат ​​„студено заваряване“. По принцип пластмасовите тръби имат много предимства - силни, леки и за разлика от желязото, не ръждясват, С помощта на адаптери и дюзи можете да създавате всякакъв вид сгъваеми структури. Ярък пример за това е удобният стол.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/mebel-dlya-sada/shezlong-dlya-dachi-svoimi-rukami#sigFreeId729bae1bf7

шезлонг за лятна резиденцияНаправи си сам шезлонг стол

 

Това е вярно, не съвсем шезлонг, такава версия за лятна вила на уличен стол, напълно подходяща за игра на роля на шезлонг. Столът няма задни крака, т.е. целият акцент отива в рамкатаМожете да седнете удобно и да се насладите на почивката си. По-долу са стъпка по стъпка снимки за това как да направите това чудо на селския комфорт.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/mebel-dlya-sada/shezlong-dlya-dachi-svoimi-rukami#sigFreeId533467cf2c

 

шезлонги направете самиЛежанка от брезови трупи

Днес всичко е естествено и екологично. Ако искате да се присъедините към тази тенденция, направете шезлонг от брезови трупи - Творчески начин да добавите уникална мебел. Това е достатъчно лесно да се направи и няма да струва много, дори ако се налага да плащате за трупите. Метална лента и скоби ще помогнат да се даде желаната форма.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/mebel-dlya-sada/shezlong-dlya-dachi-svoimi-rukami#sigFreeIdd161070226

 

 

Схеми за сглобяване на шезлонги и шезлонги

 

Всички тези шезлонги и шезлонги можете да направите със собствените си ръце, така че ако искате да направите престоя си в къщите удобен, пристъпете към бизнеса. Естествено, всичко може да се купи, но това няма да донесе такова удовлетворение, каквото сте направили сами. Ето диаграми и чертежи, според които можете да сглобите всеки дизайн.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/mebel-dlya-sada/shezlong-dlya-dachi-svoimi-rukami#sigFreeId4a146cf84b

Ако все още не сте решили коя опция за шезлонг е по-подходяща, разгледайте тази галерия, тук всичко, което е представено в Интернет. Или почти всичко :)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/mebel-dlya-sada/shezlong-dlya-dachi-svoimi-rukami#sigFreeIdab82165e8b

 

 

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...