Публикувано в Градински мебели

Подвижна пейка или количка със седалка? Любими

подвижна пейка подвижна пейка

Да го направите сами няма да е трудно, на снимката можете да разберете как, какво и какво е приложено, много хора знаят как да държат пила и чук. Въпросът е различен: как е по-добре да се използва тази структура: като градинска пейка или като инструмент за транспортиране на някого? Тийнейджърите могат да карат, добро забавление за младите хора. Домакинята донесе зеленчуци от градината и седна да почине на малка пейка. Разбира се, сред цветята всичко изглежда по-красиво. И защо да не преместите тази пейка там, където има повече цветя, къде е по-красива или просто на сянка? Такъв мобилен магазин ще придаде на градината особен чар, ще подчертае стила на сайта.
В комбинация с дизайна на селска къщичка в стил кънтри. Този стил на дачите е популярен днес, въпреки че им придава малко архаичен вид. Въпреки това, собствениците често отиват за това, за да съживят старите времена, дори и в спомените.

Други материали в тази категория: „Сушилна лопата Люлеещ се стол за почивка "

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...