Публикувано в Градински мебели

Мебели от натрошен камък и камък 62 снимки

Мебели от натрошен камък и камък Мебели от натрошен камък и камък

Ако все още имате строителни отпадъци, като развалини или камъни, тогава можете да го пуснете в бизнес. Например направете мебели от развалини и камъни, такова нещо се нарича "габион". Най-често се използват за строителни цели, но както показа практиката, габионите са отлични за озеленяване на лятна вила

Натрошена пейка

Можете да направите такава хубава пейка, основното е да фиксирате натрошен камък и камъни с монтажна решетка и на тях може да се даде всякаква форма. Как се прави това, можете да разгледате стъпка по стъпка снимки на тази колекция.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/mebel-dlya-sada/mebel-iz-shchebnya-i-kamnej#sigFreeIdce72c7016e

 

Маса и пейки, изработени от габион и палети

 

габион маса

Тези пейки и маса са интересни комбинация от дървени мебели и габион, Те са направени от стари дървени палети и материал, който винаги е в изобилие - плажни камъчета.

 

 

 

 

 

Малко творчески подход и тук правим салата от нищо, тоест комплект мебели за лятна резиденция. Икономичното използване на отпадъците (ако палетите могат да бъдат наречени отпадъци) е много популярно днес и пълненето на решетката с камъни изобщо не е проблем.

Инструменти и материали:

  1. Палети
  2. Лепило за дърво и скоби
  3. Циркулярен трион или мозайката
  4. Машина за шлайфане
  5. Акрилна боя или друг вид водоустойчива боя

 

Тези диаграми показват акцентите на монтажните пейки и маси. Разбира се, има и други начини да направите това, така че не се колебайте да се коригирате според размера на дървото, което имате. На снимките стъпка по стъпка ясно виждате как всичко трябва да се направи, обаче, снимките са направени от англоезичен сайт, но мисля, че можете да разберете размерите, просто обърнете внимание на такива точки:

  • За пейки и плотове изберете дъска със същата дебелина. Страните може да имат повече възможности.
  • Преди да залепите повърхности, пробийте дупки за болтовете.
  • Поставете основата на масата в кухата лента, когато тя е фиксирана с камъчета. Трябва да се помни, че те трябва да са на една и съща височина и да прилягат плътно. Размерите, показани на диаграмата, се регулират в зависимост от размера на вашата метална клетка и размера на дъските, които използвате.
  • След като монтирате кухия стълб вътре в телената клетка, го напълнете равномерно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/mebel-dlya-sada/mebel-iz-shchebnya-i-kamnej#sigFreeId57bccb2f2c

 

от камък

 

И как харесваш барбекю от габион? Дизайнът е нелепо прост, не е необходимо да правите основа, издърпвайте зидарията, пречите на разтвора, просто напълнете решетката с камъни. Но изглежда солидно и ако е необходимо, цялото това нещо може да бъде разглобено и преместено на друго място.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Днес габионите са много популярни, вижте какви други мебели могат да бъдат направени от обикновена мрежа и камъни за вашия сайт.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/mebel-dlya-sada/mebel-iz-shchebnya-i-kamnej#sigFreeId2a42c9eb06

Между другото, габионите могат да бъдат пълни с голямо разнообразие от материали, което дава много възможности за творчески експерименти.

Други материали в тази категория: „Правим детска пейка с маса Закачалки от вилици »

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...