Публикувано в Градински мебели

Творчески мебели от автомобилни гуми 7 снимки Любими

мебели от гуми за лятна резиденция мебели от гуми за лятна резиденция

Където само днес не използвайте стари гуми. Но цветните лехи и пясъчниците са нещо обичайно, тъй като старият каучук може да служи и за мебели. Диванът вероятно няма да работи, въпреки че ...

 

Но такива креативни столове могат да се направят лесно. Да не кажа, че това е височината на естетиката, но е надеждна и най-важното - необичайна. И ако искате, можете да направите цял комплект мебели, както е на снимката: маса, столове, тахта, можете да измислите нещо друго.

 

Трябва да пооправите малко с малките, но това не е такъв проблем, не можете да използвате тази опция, а си направите солидна седалка. Представете си и всичко ще се окаже.

Например, много лесно е да се правят тахти. Тъй като не е необходимо да прикачвате гърбовете към тях, цялата работа е за да направят старите гуми красиви, Тоест, ако просто ги обшиете с гъста материя, тогава османът е готов.

гума османска

Такива опции са малко по-сложни, но се получават мека мебел, като от магазин.

осман от стари гуми

направи си сам осман

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Или такава опция. Просто трябва да разберете как да запълните средата. Можете да закачите крака.

диван за гуми

красив осман от стари гуми

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За такива столове и тахти се нуждаят от маса. Но изобщо няма проблеми с това, просто трябва да вземете равномерен плот. В този случай се използва стъкло. Стилно разбира се, но не много практично. Не много се осмеляват поставете маса от гуми в градската всекидневна, а в страната е по-добре да използвате плот, изработен от пластмаса или дърво.

холна маса, изработена от стари гуми

таблица с гуми в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Като цяло, ако имате стари гуми в страната, проблемът с мебелите изчезва от само себе си, защо да го харчите?

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...