Публикувано в Градински мебели

Плетено столче за лятна резиденция 11 снимки Любими

направете сами плетено столче направете сами плетено столче

Обикновено те не купуват нови мебели за лятна резиденция, ако посещавате само там, тогава това е безполезно. Но някак си е необходимо да оборудваме живота, така че те струват средствата. В резултат на това често можете да намерите шикозни маси, изработени от палети, стилни фотьойли от стари гуми, дизайнерски шкафове от дървени кутии и други шедьоври на народното изкуство на дачите.

 

Ние също няма да бъдем извън контекста и предлагаме да направите плетено столче лесно за производство, удобно за използване и по някаква причина незаслужено забравено, Незаслужено забравено, защото този продукт се срещаше доста често, особено в гаражи и други помещения за бита. Така че тази идея е рядка, но лесно реализирана с минимални познания за дърводелството.

 

Накратко, всичко е просто, в интернет можете да намерите инструкции за изграждането на табуретки, така че няма да говорим за дървесни сортове и специфики на пробиване. Просто намерете трайни пръчки и ги нарежете по размер. Къде да намерите предпазни колани, помислете за себе си или погледнете в килера, вероятно има десетина, които лежат наоколо.

материал на изпражненията

бар столове

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Надявам се инструментът да направи дупки, както е на снимката, която имате.

как да си направим табуретка

табуретка за краче

 

 

 

 

 

 

 

 

Това трябва да доведе до рамка, която трябва да бъде правилно почистена и лакирана.

рамка на табуретка

направи табуретка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След това закопчайте коланите, обаче, не е задължително да са колани - ленти от кожа, здрава материя, няма значение дали само той може да издържи достатъчно тегло. Просто кожени колани - това е най-идеалният вариант. Необходимо е да го фиксирате с мрежа, както на снимката, товарът се разпределя по-добре.

плетено столче

закопчаване на предпазни колани

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Трябва да е такова столче.

плетено столче за лятна резиденция

Въпреки това, коланите могат да се използват за възстановяване на други мебели, по-специално на стол.

плетен стол за лятна резиденция

Тук технологията е още по-опростена - изхвърляме стария малък и тъкаме нов, използвайки метода „матиране“. Оказва се стилно и оригинално.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...