Публикувано в Градински мебели

Палети на вилата 15 снимки Любими

мебели, изработени от палети мебели, изработени от палети

Може би тези, които са измислили палети, трябва да получат награда. Тези наистина универсални дизайни намериха приложение в толкова много области от живота на страната. Палетите в страната се използват почти навсякъде, защото вече е възможно да се каже готови мебели, които на практика не изискват модификации.

 

Палетите също ще работят за изграждането на малки конструкции, огради, пейки, маси - като цяло няма да изброите всичко. Основното им предимство е ниската цена и достъпната цена. В големите складове те се отписват от стотици, така че по принцип можете да го получите безплатно.

Мебели от палет за лятна резиденция

 

Най-често различните видове мебели се правят от палети, Можете дори да кажете, че не го правят, но го събират. Снимката показва, че можете да си направите такава маса, което не е срамно да поставите в градски апартамент. За да рисувате, сложете стъкло отгоре - дори за офис мебели ще свърши работа.

маса на палети

ледникова маса

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И изобщо не е нужно да се къпете, поставяйте палети един върху друг - и масичката за кафе е готова.

палетна масичка за кафе

масичка за кафе от палети

 

 

 

 

 

 

 

 

Креслата също се оказват доста прилични и дори по-лесни от чукането на столче.

палетен стол

фотьойли от палети

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Градинско обзавеждане от палети

 

За градината мебелите от палети като цяло са идеални, Защо да купувате скъпи шезлонги и сгъваеми пластмасови столове, когато има палети. Това е готово легло за дрехи. И не е страшно да оставите в градината, който има нужда, палет.

легло

градинска маса, изработена от палети

 

 

 

 

 

 

 

 

магазин за палети

маса от палети в градината

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Различни неща от палета

 

И какво, освен мебели, може да се направи от палети? Например навес за съхранение на дърва за огрев. И това, много просто, той се сглоби като дизайнер, фиксира се с пирони, сложи отгоре парче покривна хартия и къщата е готова. Ако искате, починете там, ако искате, спестете дърва за огрев. Още по-лесно е да съберете рафт.

навес за палети

рафт за палети

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пейка от страна на палета

 

Именно защото направата на мебели от палети е съвсем проста, и тя е толкова популярна. Например можете да видите как да направите обикновена пейка за страната.

За целта ще са необходими 2 до 4 палети и всичко, което трябва да направите, е здраво да закрепите палетите перпендикулярно или под ъгъла, от който се нуждаете. След това вземете няколко пръта и направете желаната височина на краката. Но това е най-лесният вариант, ако желаете, пак можете да добавите различни малки детайли.

палетна пейка

пейка от палети в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

правене на камеи от палети

правене на камеи от палети

 

 

 

 

 

 

 

 

правене на камеи от палети

правене на камеи от палети

 

 

 

 

 

 

 

 

правене на камеи от палети

правене на камеи от палети

 

 

 

 

 

 

 

 

градинска пейка от палети

Но не само практични неща могат да бъдат направени от палети, но и декоративни, Хората с вкус излязоха с такава ограда с цветя. Седалката за люлка също изглежда добре. Ако погледнете отблизо, можете да видите красивото в обикновени неща, дори палети.

люлка от палета

декоративна палетна ограда

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...