Публикувано в Градински мебели

Мебели от палети в страната 17 снимки Любими

мебели от палети мебели от палети

От палетите, останали след строителството, можете да изградите много неща, защото това същото дърво е най-екологичният материал. На снимката, която виждаме опции за използване на палети за селски мебели.

 

Разбира се, палетите за това трябва да бъдат подготвени чрез полиране на дъските добре. След като те могат да бъдат боядисани, както е на снимката, или лакирани. Други аксесоари, възглавници, салфетки, различни декоративни елементи се използват в зависимост от въображението, подтиквани от собствения им вкус и въображение. Основното е това основата на мебелите - палети, няма да изисква големи разходи и усилия.

мебели, изработени от палети

 

Маси и маси от палети

 

Оригинална масичка за кафе със стъклен плот. Много проста, но стилна масичка за кафе с две палети, Комплект от маса, два фотьойла и диван - малка всекидневна в градината. Такава плъзгаща се маса е идеална за тераса или веранда.

маса от палета

маса от палета

 

 

 

 

 

 

 

 

фотьойли, изработени от палети

 направете мебели от палети

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Палетни легла

 

Размерът на леглата зависи от желанието на собственика, височината може да се регулира чрез добавяне на допълнителен ред палети или чрез полагане на висок матрак. Можете дори да организирате подсветката. По принцип палет, това е готово легло за дрехи, само с малки размери, така че изобщо не се изисква реконструкция.

легло

Направи си мебели от палети

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дивани и фотьойли от палети

 

Дивани от палети са направени на същия принцип като леглата, допълвайки дизайна с голям брой текстил, различни възглавници и възглавници.

диван от палети

 

Такъв диван може да се превърне в декорация на верандата или хола.

Неговите разновидности могат да служат като мебели за сайта - на снимката виждаме диван и фотьойл близо до масата, изработена от палети.

мебели, изработени от палети

И ако имате достатъчно количество палети, тогава не е проблем да оборудвате цял ъгъл от палети. Както можете да видите на тази снимка, подовите настилки и шкафовете са струпани от палети. Диван и маса също са изработени от този материал. Така без особени разходи се оказва отлична зона за отдих.

платформа от палети

Можете също така да направите такъв диван. Ако палетите са обмазани с материал, може би се добавя малко пяна, тогава никой няма да различи този продукт от закупените мебели.

легло

Но такава маса, въпреки че това е редовно обработен и боядисан палет, не е срамно да се сложи в хола

палети масичка за кафе

 

Детски мебели от палет

 

Нещо за деца може да се направи и от палети. Например, такова малко ъглово легло или диван. И тази малка маса е много подходяща за детска кухня. Както можете да видите, за деца с тяхното въображение не е необходимо много - един палет и няколко рафта

ъглов диван от палети

детска маса от палети

 

 

 

 

 

 

 

Други мебели от палети

 

Палетите за строителство могат да послужат като отличен материал за окачване на мебели, което сега е на голяма мода. Като този диван, например:

люлка от палета

И този най-вероятно е на верандата:

палета люлка

Домашните мебели от палети са стилниОригинален и удобен, дори с минимални усилия. Необходимо е само малко въображение.

Например от разглобен палет можете да направите оригинален полилей. И не е нужно да измисляте нищо, просто окачете палета на стената - и който и да каже, че това не е стилен рафт.

полилей от тавата

рафт от палета в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И това са далеч от всички идеи.

Други материали в тази категория: „Малка маса-ледник за градина Пейка с чекмедже »

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...