Публикувано в Градински мебели

Мини бар на стената за къщата 16 снимки Любими

мини бар на стената мини бар на стената

Обикновено лентата е поставена някъде в къщата - това е често срещано нещо. Но за да направите мини бар точно в двора на лятната резиденция, това е, може би, оригинално, Основното е, че при пълна конспирация, виждайки такава кутия, висяща скромно на стената, е малко вероятно някой да се сети за бар или нещо подобно в главата си. И после хвърли обратно капака и веднага такава изненада.

 

Може би идеята не е много практична, но със сигурност мнозина ще я харесат. Определено можете да изненадате приятелите си. Не знам каква е била основната причина за тази идея, но мъжете ще се отнасят с това решение с разбиране. Освен това дизайнът е много прост и ако прикачите малка крушка, както на снимката по-долу, тогава вечер няма да е скучно в двора.

 мини бар в страната

По принцип рафт може да бъде направен в различни версии, на верига и на въже, с покрив и без покрив, а на всяка стена ще изглежда красиво.

Направи си сам мини бар

мини бар, изработен от дърво

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тук например полиран плот е закопчан на кокетна брава.

направете си мини бар, изработен от дърво

дизайн на мини бар

 

 

 

 

 

 

 

 

Дори когато е затворен, минибарът служи като рафт, отгоре можете да поставите цветя или някои дрънкулки. Желателно е само да има козирка над тази част на стената, в противен случай цялата конструкция бързо ще стане неизползваема при дъжд.

направете си мини бар в страната

оригинален мини бар направете сами

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Като цяло, опитайте, както виждате, да направите такъв минибар не е трудно. Ще ви бъде полезно или не, това е друг въпрос, но идеята е оригинална.

Ето схемата и размерите на този дизайн, освен ако разбира се не ви подхождат. По принцип вариантите може да са различни, но можете да вземете този чертеж като основа.

оформление на рафтовете

И след това няколко снимки как става това. Ние фиксираме всички крайни части с винтове, а горните страни, ако ги направите, можете да поставите върху лепило. Това е по-скоро декоративна част, която не носи никакъв товар.

производство на улични рафтове

как да направите шкафче за улица

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За панел с шарнирни панталони трябва да купите пиано бримки, въпреки че това вече е остаряла версия, но в този случай те ще изглеждат не лошо. в повечето случаи жлебът на отворите обикновено не е необходим, така че можете да го инсталирате веднага. За да държите капака, магнитите обикновено се инсталират у дома, но в този случай ще бъде по-надеждно да фиксирате веригата.

шкафче за лятна резиденция

правейки улично шкафче

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След това рисуваме и фиксираме бримките, върху които ще се държи конструкцията. По-горе на снимките виждаме лакирани опции, но можете да го нарисувате, това е въпрос на вкус.

боядисване на улично шкафче

закрепване на шкафа в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ето шкафче.

шкафче на стената в двора

Всичко е възможно независимо и е много удобно за летен обяд на чист въздух.

Други материали в тази категория: «Маса от пън - 3 снимки Ледена маса за градината "

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...