Публикувано в Градински мебели

Уютна пейка, изработена от дървена макара Любими

кабелен барабанен стол кабелен барабанен стол

Погледнал тази прекрасна пейка, едва ли някой може да каже, че е направен от ненужен боклук - дървен барабан за кабел, Да направиш такова прекрасно нещо изобщо не е трудно. Необходимо е, освен самата намотка, и способността да гледаме на нещата от нова, неочаквана гледна точка.

 

Занаятчия, който знае как да борави с дърво и притежава дърводелски инструменти, работещи с бобина, това веднага се забелязва. Основното предимство на пейката - за нея не беше необходимо да се търсят дъски, да ги обработвате, изрязвате, планирате, те вече са готови. Нещо повече, дори отделни части са готови, от които остава само да се сглоби пейка.

Платът, опънат върху телена рамка, е проектиран да изпълнява двойна функция: декоративна и защитна. Тентата се справя със задачата си, придавайки на пейката необичаен, но уютен, привлекателен външен вид. В допълнение, той успешно защитава от слънцето.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...