Публикувано в стълбище

Стълбище към терасата 2 снимки Любими

Стълбище към терасата в страната Стълбище към терасата в страната

Не толкова идеалният пейзаж на парцела за лятна вила може да бъде много изгодно представен на външен наблюдател. Снимката показва как да използвате малко стълбище в три стъпки, за да превърне недостатъците на релефа в неговите предимства.

 

Стълбите в градината трябва да имат нечетен брой стъпала. Ниските му широки стъпала, изработени от камъни, ви позволяват да се доближите до цветята. По-удобно е да се възхищавате на растенията и да се грижите за тях. Тъй като стълбите са много къси, тя не се нуждае от парапет. За да се реши конкретен проблем, точно такъв вариант на стълбището е съставил единна композиция в дизайна на пейзажа на сайта.

Въпреки че стъпките могат да бъдат направени толкова гладки. Резултатът е красива тераса, въпреки че служи като стъпки. Интересно решение за изглаждане на неравностите в подхода към къщата. Красив, обмислен дизайн, със зелени пространства, ландшафтният дизайнер ясно работи. Дори старият фенер подчертава специалната атмосфера, като цяло се оказа много красиво и вероятно беше скъп. Една мраморна плочка си заслужава.

стълби към къщата

Като цяло има готово решение, може би искате да направите нещо подобно.

Други материали в тази категория: „Практично дървено стълбище 2 в 1

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...