Публикувано в партер

Направи си пейки пейка 8 снимки Любими

направете сами пейки за пейки направете сами пейки за пейки

На пейката е приятно да се отпуснете в градината, но двойно приятно, ако е направено със собствените си ръце. Към това пейки и пейки, това не е просто място за отдих, красиво изработената пейка ще добави естетически щрих в района и дори ще създаде специална атмосфера, ако се опитате, разбира се.

 

Пейка, това очевидно не е беседка, не е трудно да се направи, но не е обикновена табуретка, трябва да имате известни умения. Например ето пейка около дърво, без чертеж и изчисление на материала ще бъде трудно да се направи. Но това не е проблем, но идеята е много добра, оказва се като жива беседка в сянка.

Разбира се, има много различни опции и вероятно никой не ги е взел. Например можете да направите такива пейки със собствени ръце, Всеки от тях има своя жар, в първия случай колелата се използват за опори, което вече е интересно, изглежда, че таханката се оказа и дори украсена с рафт с цветя. Вторият също с интересно решение поддържа лежащи трупи и дори гърба с неправилна форма. Изглежда нищо особено, но привлича вниманието.

дървена пейка с колела

Направи си дървена пейка

 

 

 

 

 

 

 

 

И тук виждаме строга версия, също използвайки трупи - много специфичен магазин. На втората снимка обаче не е съвсем пейка, но каза, че люлката не може да служи като пейка.

дървена градинска пейка

люлка на пейката в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Там, където има пейка, там масата е полезна, в комплекта дори изглежда по-интересно. Обърнете внимание на интересно решение за основата на магазина. Вероятно не е толкова лесно да го направите сами. И тук е друг вариант, кръгъл магазин около кръглата маса, освен с плетена ограда, вероятно за тайни разговори. И какво, дизайнът е много подходящ за приятелски разговор в голяма компания.

дървена пейка с маса

кръгла пейка с маса

 

 

 

 

 

 

 

 

Но това е опция за любителите на изящни форми, дървена пейка с елементи за коване, Ако видите такова нещо в градски парк, тогава няма да обърнете много внимание, но на вилата това е съвсем различен въпрос, това вече е гледка. Само че е малко вероятно това да направите сами, ако не сте ковач, разбира се, най-вероятно ще трябва да го поръчате.

дървени пейки с елементи за коване

Като цяло изберете.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...