Публикувано в партер

Пейка в коридора. Направи си сам, снимки, инструкции стъпка по стъпка

направи си сама пейка в коридора направи си сама пейка в коридора

Аксиома: обувките трябва да се поддържат в ред и да се обличат по-добре, когато седи. Заключение: направете пейка за обувки в коридора направете го сами. Тази статия представя 30 примера, нещо, което дори начинаещ майстор може да направи. От прости пейки в коридораза пейка за обувки с закачалка за дрехи, подплатена седалка и други удобства.

Може да има много опции, в зависимост от размера на коридора и броя на обувките. Но не се закачайте на размери, основното е да изберете модел пейки в коридораи вече разчитайки на представените чертежи и стъпка по стъпка, можете лесно да промените дизайна за вашите нужди.

 

В статията ще намерите:

 1. Пейка за обувки в коридора
 2. Мека пейка в коридора
 3. Пейка за антре с облегалка
 4. Входна пейка със стойка
 5. Пейка с закачалка
 6. Пейка шкафче
 7. Пейки от стари мебели
 8. Пейки в коридора от палети

Входна пейка със стойка за обувки

пейка за коридор с багажник за обувкиМного просто пейка за коридор в стила на минимализма.

Направете два комплекта странични рамки, като прикрепите към тях високи крака и малки части от рамката, като използвате затягащите отвори и лепилото.

Изрежете и добавете дълги рамки към страничните рамки. Използвайте дистанционер, за да постигнете равномерно разстояние от дъното и отгоре.

Добавете дълги рамки и закачете рафтове.

пейка за коридор с багажник за обувкиНаправете два комплекта, като прикрепите винтове за джобови отвори. Тук не можете да използвате лепило, тъй като това ще разшири дървото.

Не забравяйте да следвате схемата, за да намерите правилния отвор за джоба си., Също така ще трябва да добавите дупки, за да закрепите рафта към рамката на пейката за обувки.

Прикрепете багажник
След боядисване прикрепете рафтовете към готовата рамкова рамка с винтове с отвори за джоба.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdc4c380032a

Направи си сам пейка в коридора

направи си сама пейка в коридораВижте как да го направите стилен. пейка в коридора с проста инструкция. Това е невероятно евтин проект, с прост дизайн и монтаж и дори начинаещ може да си го позволи. Минималистичният вид на пейката се вписва идеално в интериора на всеки коридор.

Стъпка 1: Нарежете дървото до посочените размери. Тази пейка е дълга 152 см и висока около 50 см, което ви позволява да използвате само две дъски 2 × 12. Друга 1 × 4 дъска ще бъде носещата греда отдолу.
Стъпка 2: Пясъчен дървен материал
Стъпка 3: Пробийте дупки в джоба на Kreg Jig, за да прикрепите дъските.
Стъпка 4: Прикрепете дъските с лепило и джобни винтове. Използвайте 5-сантиметрови джобни винтове, за да прикрепите страните към горната част на пейката.
Стъпка 5: След като страните са прикрепени, закрепете носещата лента. Ще са необходими общо 6 джобни винта: 2 за страни и 2 за седалката.
Стъпка 6: Оцветете пейката по коридора по ваш избор и се насладете!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId435f4250bd

направи си сама пейка в коридораЕто още един пример, изненадващо проста пейка. Само няколко дъски 2 × 8: дължина 2,5 м и 1,8 м и в крайна сметка се оказва изненадващо силна и красива пейка за преддверие, Освен това ще ви трябват монтажни винтове, кредитна джига, циркулярен трион, силова тренировка, орбитална шлифовъчна машина и импрегнация за дърво по ваш избор. Кошниците и чекмеджетата на пода под пейката добавят оригинално докосване. Една кошница на пода обикновено не се използва за съхранение на неща, но кошницата на пода под пейката е друго нещо, изглежда хубаво. Този проект е толкова лесен, че можем да кажем с увереност: той е в силата на всеки, Така че, вземете електрическите инструменти и започнете. Инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdaa9e2800a0

Пейка за обувки в коридора

пейка за обувки в коридораИскате да почистите залата? Пейка за обувки в коридора - Чудесен начин за организиране на съхранение на обувки, плюс място за почивка, а обувките са по-удобни за носене! Какво друго може да се каже конкретно за тази пейка - универсален, може да се използва не само като пейка за обувки, благодарение на практичността и стила, можете да го поставите навсякъде, Този прост проект може да бъде завършен в рамките на часове или през уикенда. Подробни инструкции, списъци с материали и инструменти, всичко това ще намерите на уебсайтаако използвате връзката под галерията.

забележка, Ако нямате джобно приспособление, тогава е по-добре да си купите, джиг ще ви бъде полезен в много проекти. Можете обаче да използвате тренировка и обикновени винтове или скоби вместо отвори за джоб.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdf597c3f301

Пейка в залата "античен"

 пейка за коридорпейка за коридор Разбира се, това е въпрос на вкус, но ако ви харесва този стил, тук ще намерите стъпка по стъпка снимки и рисунки, как да направите пейка в коридора със собствените си ръце.
По-долу е дадена диаграма на необходимите дъски и размерите на частите, които трябва да изрежете.

пейка за коридорРазмерите в инчове, умножени по 2,54, това ще бъдат размерите в сантиметри.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId90621c55ab

Пейка за антре с мека седалка

преддверие пейкаПодарете си удобно място за сядане, когато се приберете вкъщи след дълъг уморителен ден - направете го уютен пейка с мека седалка направете го сами, сложете възглавници.

И това не е просто удобна пейка, но и чудесно място за съхранение на обувки, което разполага с голямо пространство за настаняване на три чекмеджета - идеално място за държане на ежедневни обувки, от които може да се нуждаете. Съгласете се, това е много по-добре от сгъване на обувки на прага.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdac640f4d67

Пейка с шкафче

пейка със шкафчеКак ви харесва тази опция пейки в коридора? Дълбочината на шкафа ви позволява да държите на рафтовете два реда различни обувки, според автора, до 30 чифта ботуши се поберат в шкафа, Впечатляващо? Вижте как да направите такава пейка със собствените си ръце. Снимките стъпка по стъпка не са много, но на сайта авторът на проекта рисува всичко с големи подробности. Така че можете да използвате линка и да четете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdbcabd4535f

Пейка с гръб в коридора

пейка с облегалка в коридораИнтересен пример как да направите пейка с гръб в коридора направете сами, Една от основните причини, поради които правим мебели е, че се нуждаем от нещо специфично, за да паснем на определено пространство. Ето защо, когато разглеждате стъпка по стъпка снимки или четете инструкции, е необходимо да разделите размерите на всяка отделна част, която виждате.

Целта на инструкцията е да ви покаже Как да да правя, След това можете да промените всичко по ваше желание, основното е пейката в коридора или други мебели да съответстват на вашия размер на пространството.

Размерите на пейките, представени тук, са 120 см дължина, 56 см дълбочина и 100 см височина.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdba76b41227

Пейка в коридора от каталога

пейка в коридора от каталогаТази снимка може да се види в много списания за интериорен дизайн, Интернет е пълен с много скъпи версии на тази пейка. (на дребно на смешна цена - от $ 500 и нагоре). Можете обаче лесно да направите това. направи си сама пейка в коридора за около една пета от цената дори на най-евтината онлайн оферта и почти сигурно от най-качествените материали.

Дори ако трябва да купите всички материали от нулата, нека го наречем може би не повече от 140 долара. И дори да се наложи да закупите някои инструменти (чудесно извинение), все пак потенциално ще излезете напред.

пейка в коридора от каталогаЗа информация е разработен дизайнът на пейката Джордж Нелсън през 1946 г. и за първи път е освободен от Херман Милър.

Пейката не е само функционална (можете да използвате напримеркато ниска масичка за кафе), но някои смятат, че това е едно от най-емблематичните модерни мебели през 20 век. Най-удивителното е, че въпреки че дизайнът е на около 70 години, той не е остарял и ще изглежда страхотно във всяка модерна къща.

Така пейката има две основни части:

 1. два трапецовидни крака;
 2. горната част на плочата, направена със сменяеми полуколесни стави.

пейка в коридора от каталогаТеоретично, ако сте добре запознати с ръчни инструменти, този монтаж може да се извърши с ръчен трион, длето и т.н. Но ... ако се интересувате само от крайния резултат, тогава защо се напрягате отново, ако има електрически инструменти. От консумативите ще ви трябват 16 винта за дърво, лепило, импрегниране на орех, шкурка, полиуретан.
Процесът е показан в подробни стъпка по стъпка снимки и можете да разберете всички подробности за монтажа на сайта, като използвате линка под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId300146da67

Пейка в коридора с чекмедже

пейка в коридора с чекмеджеАко имате нужда пейка за коридорза да ви е удобно да седнете, да обуете обувки, както и място за съхранение на раници и други неща, тогава това е правилният вариант за вас. Целта е да се увеличи максимално пространството в коридора и в същото време да се създаде декоративен интериор. Пейката ще бъде обикновена кутия с капак, а горната част на капака е зона за почивка. Кутията е разположена на височина само 5 см от пода. Височина на завършване 46 см (45 см е стандартната височина на пейка или стол).

пейка в коридора с чекмеджеОсновната кутия е от шперплат от твърда дървесина. Първо се нарязва на размер. За да се опрости процеса, шперплатът се нарязва на 14 ленти с ширина 3/4 инча (375 мм), след което се нарязва на дължина - 4 броя. 33 33/8 "и 2 13 3/8" дълги (339 мм).

Обърнете внимание: използван шперплат 18 мм, по-малък от 3/4 "от дебелината, като се използва метричната система за последните две къси парчета, по-лесно е да се изчисли всичко, за да се гарантира правилното прилягане на кутията. Моля, проверете дебелината на шперплата и направете правилното прилягане. изчисленията се основават на пространството, което е в този случай, може да е твърде голямо или малко за вашия коридор. Най-важният фактор е височината на финала 45 cm.

Крака в конструкция от три части - двулицева L-образна форма и квадратно дъно. Трябва да изрежете 5 см от квадрата и да ги залепите към L-образната форма. Нарежете няколко фаски в края, за да получите завършен вид.

пейка в коридора с чекмеджеНанесете лепило върху ръба на шперплатаза свързване на двата панела. (това гарантира, че те не помръдваткогато стискате)

Горната част на пейката е последното парче шперплат, което не е използвано, с плътна дъбова облицовка. забележка: ако използвате обикновени панти, трябва да направите чифт вдлъбнатини както в кутиите, така и в горната част, така че пантите да работят с минимален зазор между кутията и горната част.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId5ca62009ba

пейки в коридора с кутия за обувкиЕто още един пример за затворен пейки в коридора с кутия за обувки, За сглобяването на кутията тук са използвани лепило и довършителни нокти. След инсталирането, обезопасете дяловете по същия начин. В този случай се инсталират 5 дяла, тоест се правят 6 ниши. Разбира се, можете да направите колкото се може повече отдели. Покритието се състои от четири части шперплат, плат и обща дъска.

Дъската има конус и форма, за да пасне на горната част на кутията. Изрежете мека подложка, залепете я върху шперплат и я увийте с кърпа. Общата дъска се завинтва върху шперплата, покрит с плат.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdab39e65311

Дървена пейка в коридора

дървена пейка в коридораВижте как да го направите много просто и удобно. пейка в коридора, изработена от дърво направете го сами и ще получите наистина функционален магазин, в който можете да поставите чанти, да съхранявате обувки и т.н. Простият и елегантен дизайн предоставя цял свят от възможности, той е толкова прост, че дизайнът може да бъде лесно адаптиран. Например, добавете още кутии или направете от друг материал, ако 2x12s дъските не са най-добрият вариант за вас.Например, подобна пейка в коридора може да бъде направена от дъски 1x12s или с помощта на шперплат (просто направете рамка от 1x2s).

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId50d036f202

Пейка за крака

пейка в коридора с кракаНиво на умение: среден, Прогнозно време: 3 часа

Марка стилна пейка за преддвериеза сгъване на чанти и съхраняване на обувки. В допълнение към много проста монтажа, дизайнът на тази пейка ще добави стил и функционалност към интериора на вашия коридор. Можете да съхранявате предмети в атрактивни телени кошници, поставени на рафт.

Вижте майсторския клас по изработка на обувки за обувки в мини галерията за снимки стъпка по стъпка

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId3811bd2687

Пейка в антрето с чекмеджета

дълга пейка в коридораЕто как да направите дълъг пейка в коридора с чекмеджета за обувкипредназначена за 4 чекмеджета за съхранение на обувки. За производството ви трябват пръти за крака и греди и шперплат за стените. Ще намерите линк към сайта за инструкции стъпка по стъпка, включително консумативи и списък с части, под галерията.

дълга пейка в коридораКогато използвате електроинструменти, спазвайте всички мерки за безопасност.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId23da5d7bdd

кожена пейкаКожена пейка

Ако имате нужда от лек преносим компютър пейка в коридора с кожена седалкатогава това е чудесен вариант. Дървената рамка е много лесна за инсталиране, с изключение на една двойка половин фуги.

 1. Започнете с изрязване на четири кръстосани парчета с дължина 65 см, квадрат в двата края. Измерете 30 см от всеки край, напречно сечение в средата 3 cm.
 2. Измерете половината от дълбочината на дъската и маркирайте страните. Можете да премахнете средната част по няколко начина - трион, фреза или дори длето.
 3. Нанесете лепило и на трите страни на разрезите и съединете двата края заедно. Повторете с останалите два кръста, създавайки два X.
 4. Фиксирайте плътно дъските и оставете лепилото да изсъхне напълно.
 5. След като частите изсъхнат, можете да ги свържете с дълъг централен водач.
 6. Предварително пробийте два отвора в центъра на всеки X и в края на централната шина. Нанесете малко количество лепило върху отворите за винтове.
 7. Центрирайте горния водач отстрани на рамката, като създавате надвес от 5 см от двата края. Предварително пробийте два отвора през напречните греди. Нанесете лепило и закрепете с фиксиращи винтове. Ако искате да рисувате, направете го на този етап.
 8. кожена пейкаСлед като лепилото напълно изсъхне, рамката е завършена. Самата кожа не е достатъчно силна, за да побере голяма тежест. Създаването на подслой от памук ще даде необходимата опора за седалката.
 9. Използвайте лента, за да издърпате кожата над седалката на пейката и да я закрепите от вътрешната страна. Използвайте остри ножици, за да изрежете прорезите в кожата около краката.
 10. Преди да увиете „изкуствена кожа“ около рамката, добавете декоративна вложка, Това е необходимо не само за декоративни цели, вложката добавя якост на опън.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId803bfc98c9
 

Пейка за антре с плетена седалка

пейка за вход с ракита седалкатова пейка в коридора направи го по-лесно, отколкото изглежда на пръв поглед. Ще ви трябват три щайги 2x2x8, четири крака, няколко ролки от конец от юта и памучен шнур. Още една тренировка и тапицерия на ноктите. Идеята, според мен, е ясна.

 • Необходимо е да се направи рамка за горната част на пейката.
 • След това използвайте ноктите за тапицерия, за да прикрепите ютата отвътре и увийте плътно около цялата пейка, докато стигнете до другия край.
 • Фиксирайте тапицерията с нокти, където те няма да бъдат видими. Ще са необходими няколко рула юта.
 • Когато стигнете до края на едно руло, завържете края към началото на следващото и продължете да увивате - възелът трябва да е на дъното на пейката.
 • Повторете тези стъпки с памучен шнур, тъчете го между ютата, за да създадете всеки модел, който искате!
 • За да прикрепите краката, пробийте два отвора през горната част, така че винтовете да се спуснат в краката.
 • Направете стойка отдолу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId106ce83d74

плетена пейкаЕто още един пример за пейка от "юта".

Дизайнът е много лесен за производство и достатъчно здрав за двама души.

Принципът на производство и тъкане на седалката е почти същият като в предишната версия.

Може да използва това плетена пейка като декоративен аксесоар за декорация на интериора на коридора. Или сложете в банята, на рафта под седалката можете да сгънете кърпи. И можете да го поставите в спалнята, в подножието на леглото, също ще изглежда добре. По принцип навсякъде ще има пейка, но можете да си представите къде да я закачите.

Вижте майсторския клас със стъпка по стъпка снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIda577bc0e2b

пейка с закачалкаПейка с закачалка

Тук можете да разберете как да направите пейка в коридора с закачалка за дрехи и място за съхранение на обувки. Изглежда прекрасно, но в същото време е много прост дизайн, въпреки че шлайфането наистина е малко уморително с всички тези нюанси. Най-хубавото е, че това е евтин проект. Просто трябва да купите 4 2x3s дъски и няколко дъски 1x2s, имате красива пейка за обувки и дори с закачалка.

Готова пейка допълва външния вид на коридора и служи като идеално място, където можете да обуете обувки, да съхранявате неща или просто да седите.

Първо сглобете рамката и я разпечете с шкурка.

Поставете равномерно прътите на опорите 2 × 2, като ги закрепите с дървено лепило и джобни винтове.

пейка с закачалкаПяснете 1 × 2 ленти и равномерно пространството над и под пейката, създавайки издатини отпред и отзад. Плочите трябва да са на разстояние около 15 мм една от друга.

Покрийте пейката с три слоя поликрил.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId13d15f7ad0

Закачалка за пейката, По-долу са представени чертежи, както и списък с материали, необходими за този проект, Вярно е, че списъкът и размерите са на английски, но той е прост, 1 инч, който е обозначен като 1 ", това е 2,54 см. Надписите също са елементарни, дълги, дълги винтове за дърво - винтове за дърво, джоб - джоб, шайби - шайби, гайки - болтове.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdaa7c965848

 1. пейка с закачалкаЗапочнете с сглобяването на краката и основата. Основните части са центрирани под краката, така че има отстъп от приблизително 6 мм от всяка страна. Сложете всичко заедно с джобни винтове.
 2. Използвайте 4 "х 1/4" (10 х 0,65 см) болтове, за да закрепите горната част на опората на 45 градуса. Имайте предвид, че 1/4 "е ширината на резбованата част на болта, а не на главата.
 3. Ако ви харесва оригиналният дизайн на рафта с извити опори, тогава трябва да отрежете опорите до желаната дължина, след което да определите откъде трябва да започне кривата. Начертайте крива с молив и я видяхте с мозайката. Използвайте първата част като шаблон.
 4. Ако тази стъпка леко надвишава знанията ви, можете просто да оставите опорите с прав ъгъл от 90 градуса или да изрежете скосяване в тях, за да свалите долния ъгъл и да му придадете по-заоблен вид.
 5. Закрепете рафтовете на място и извършете същите стъпки за подлакътниците с ъгъл от 45 градуса. Два болта отиват на всяка опора.
 6. След рафта прикрепете лентите 1 × 2. Първо, победете решетката до ръба на рафта, за да сте сигурни, че всички раздели са подредени и след това равномерно ги отделете.
 7. Следвайте същите стъпки на втория рафт. За летвите, които се простират между краката, пробийте дупки в краищата и подравнете с други летви.
 8. Напълнете всички отвори с дървен пълнител и оставете да изсъхне, след което пясвайте всички повърхности, така че конструкцията да е готова за боядисване.
 9. Когато рисувате рафта, закопчайте куките за закачалката на интервали от 25 см.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdd27e19b58b

Обувна пейка с закачалка

обувна пейка с закачалкаНаправи страхотно входна пейка с интегриран панелтака че всичките ви шапки, палта, чанти и шалове да са в ред на точното място. В този случай ще имате достатъчно място за съхраняване на редица чифтове обувки на долния рафт. На пейката ще бъде много удобно да завържете обувки или просто да го използвате като стол. Стилен дизайн перфектно ще украси интериора на вашия коридор.

 • Първо, сглобете рамката, след като премахнете дъските, където ще бъде пейката.
 • Преди да прикрепим основата към стената, трябва да добавим рафтове.
 • След това завъртете основата вертикално и добавете опора на пейката. Ако искате, можете да използвате пълен лист шперплат.
 • За да скриете откритата площ под кубичните рафтове, покрийте основата с 1 × 4 дъски.

Пейката е прикрепена към стената с дълги винтове, около 10смКато цяло те трябва да са достатъчно дълги, за да прокарайте през шипа, гипсокартона и в шпилките, Тогава пейката няма да отиде никъде!

За горната стойка беше използван шперплат лист, закрепен от долната опора на седалката.

обувна пейка с закачалкаЗа затваряне на горната част са използвани 1 × 3 дъски, които се огъват приблизително20 мм от всяка страна. След монтажа на горната дъска височината на конструкцията беше приблизително 178 cm.
Ако искате да прочетете цялото ръководство изцяло, под галерията се намира връзка към сайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId6d22c4b73d

Пейка с закачалка в коридора

пейка с махмурлук в коридораДобър пример как да направите пейка в коридора с закачалка за дрехи, Прост, но стилен правоъгълен дизайн, в който има място за няколко кошници за съхранение на обувките ви, е инсталиран на пода. Две елегантни дървени дъски за дрехи са фиксирани на стената. Освен дървени дъски с различни размери, ще ви трябват гвоздеи, лепило, шкурка, циркулярен трион, мозайката, скоби, мощна шлифовъчна машина, чук и бормашина.
Този проект е доста прост.
Трябва да споменем това шлифоването е най-добре да се извърши преди пълното сглобяване на пейката, След присъединяването към дъските, твърдите ъгли са непостижими за шлифовъчна машина. Следователно, след монтажа, ще трябва да отделите много повече време за шлайфане.
Можете да прочетете подробните инструкции за изработка на тази пейка с закачалка на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId6de0c40448

Входна пейка със стойка за обувки

пейка за коридор с багажник за обувкиВижте как да направите Направи си широка пейка за обувки в коридора, По-долу е рисунка.

пейка за коридор с багажник за обувкиНа уебсайта ще намерите инструкции за производство, както и списък с необходимите материали и инструменти за този проект. Линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId3eeb63347c

Няколко примера как да направите пейка за обувки в коридора от стари мебели

Пейка в коридора от кухненския шкаф

пейка в коридора от кухненския шкафПредставеният проект е пейка за коридор, преустроена от стар кухненски шкаф, Задният панел на кутията е обшит с лист от тънък шперплат. За да повдигне малко пейката, авторът използва няколко части от двуетажното легло.

Как да прикрепите крака

 1. Отбележете отдолу пейката за инсталация
 2. Пробийте дупки
 3. За допълнителна здравина нанесете лепило
 4. Затегнете крака си, за да прилепнете добре
 5. Завийте винтовете от вътрешната страна на шкафа през дъното в краката
  Прикрепете стария плот, усуквайки вътрешността на шкафа (отгоре) в плота.

След това боядисайте пейката. Първо нанесете няколко слоя като грунд, използвайки полу-гланцова боя за горния слой. Започнете от дъното.

Можете да прочетете пълните инструкции как да направите пейка на уебсайта, като използвате линка под галерията. Надявам се, че ви е харесал проекта. Тази малка преобразувана пейка ще служи перфектно като рафт за обувки, но със същия успех може да се използва на улицата, например, на верандата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdfb90476de5
 

шкаф пейкаЕто още един пример как да прекроим стар килер в страхотна пейка за обувки, Стенните шкафове са чудесни за този проект. В идеалния случай шкафът ще има височина 45 см (стандартна височина на седалката). Ако е по-къса, можете да направите основа за вашата пейка, за да я повдигнете малко.
Повече от вероятно е, ако използвате стар кухненски шкаф, той ще бъде покрит с мазнина. Но не се страхувайте, има отличен почистващ препарат за премахване на мазнини. Топла вода и амоняк! Трябва да работите в добре вентилирана зона, когато работите с амоняк. Поставете гъбата в смес от амоняк и гореща вода и изчакайте около 10 минути. Избършете шкафа и повторете, докато не се почисти напълно.
Премахнете цялото оборудване и вратите. Извадете всички нокти. Изрежете три размера дъски, за да направите седалка в горната част на шкафа и да използвате за поддръжка на пейката. Използвайте сграда лепило за фиксиране на дъски, (Лепило, което има консистенцията на пастата за зъби.) Измерете страните на шкафа и предния панел. Изрежете кръгла форма (изпъкнала форма), за да основата и оформете вдлъбнатина (вдлъбната форма) за горната част на шкафа. Залепете тънка лента от шперплат.
Закрепете скобите с форма на L вътре в шкафа, за да държите рафта. За щастие, обувките не са много тежки, така че вие може да използвате фини нокти, Боядисайте шкафа, рафта и пейката. Покрийте повърхността с няколко слоя полиуретан и сте готови!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdabfae72086

шкаф пейкаЗа да се направи този дизайн, беше необходим цял набор от стари мебели. Пейка, изработена от евтини кухненски стенни шкафове, стара врата с вдлъбнати панели, четири декоративни стари масички за кафе, които са служили на техните рафтове, и няколко дъски втора употреба, Резултатът беше разкошна пейка в коридора с рафтове за съхранение на обувки и удобна закачалка за дрехи.
За съжаление авторът не е направил стъпка по стъпка снимки, но можете да посетите сайта, който описва всички етапи на сглобяване на пейка. Накратко, това беше така.
Първо трябва да направите основната рамка. Добавете нови 1 × 4 дъски къмскрийте стари, тоест за украса.
Добавя се и дебела борова дъска, изрязана по размер, тя скрива основната рамка. По-долу са две масички за кафе. Конзолите за рафта бяха използвани за закрепване на гърба към седалката.
Вътре в шкафовете, L-образни скоби са фиксирани, за да поддържат рафтовете. По принцип всичко, но ако имате куп стари мебели, по-добре е да погледнете видеоклипа, който е на сайта на автора, може би искате да направите нещо подобно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId56da094a97

Пейка за обувки от старата глава на леглото

обувна пейка от старата глава на леглотоКой каза, че таблото трябва да бъде само таблото, а не страхотна пейка? Просто прикрепете обикновена дървена пейка към двойното табло, боядисайте, сложете няколко възглавници отгоре, а под седалката няколко кошници, ще имате модна и нетрадиционна пейка за коридора.

Обувките могат да се съхраняват в кошници, а е удобно да се връзват обувки на пейка. Вижте стъпка по стъпка снимки за това колко лесно е.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId7c3564c01b

скрин пейкаГардеробите и леглата са добри, но ако имате стар скрин, тогава можете да направите това елегантна пейка за коридора, Да, има коридор, такъв шикозен диван може дори да украси хол, ще изглежда много хармонично в спалня, като цяло във всеки ъгъл на къщата ви. Вярно е, че за това се нуждаете от специален скрин - голям или много по-дълъг от обикновено.

Премахването на скрин в пейка не е трудно, но има много различни нюанси, стъпка по стъпка снимките не се показват. Затова е препоръчително да посетите сайта на автора, той беше твърде мързелив да снима, но не съжаляваше за инструкциите, там всичко е описано много подробно. Използвайте връзката под галерията и успех на вас.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId20c4d801fb

Пейка за колела

пейка за домаМарка Направи си пейка за мобилни телефони в дома, Лесен за сглобяване, удобен за работа, евтин и издръжлив, във всеки дом има място за неговото използване. По-долу са чертежи с размери и последователна диаграма на монтажа на пейката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId55213d15dd

Пейка в коридора до стената

пейка в коридора до стенатаМного удобна пейка, ако няма достатъчно място в коридора ви. Но основната особеност на този проект не е функционалността, авторът искаше нещо необичайно в "античния" стил. На пръв поглед дъската, която виждате на снимката, е в ужасно състояние, всъщност беше нужно повече време за търсене на тази опция, отколкото за направата на самата пейка. Е, всеки има свои странности. Ако и вие сте фен на този стил, тогава този проект е за вас.
Ако искате точно същата пейка, тогава има един недостатък, този лъч е много тежък, така че авторът се нуждаеше от заваряване за закрепване. Платката е монтирана върху метална платформа, заварена към скобата. Също така, за монтаж на стена, ще ви трябва пластмасови котви за допълнителна поддръжка.
За използвано покритие натурално конопено маслокойто помага за възстановяването на дървесината ... Но този метод е добър, ако не искате да мелите и боядисвате дървоy, и запазете, така да се каже, в първоначалния си вид.
С помощта на четка нанесете обилен слой отгоре и отстрани. Дървото бързо абсорбира масло, така че нанесете друг слой в края. Маслото не променя текстурата, но само подобрява това, което е. Така че, ако запазите дървото "с история", това е добър начин.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdb4d14ec1fc

Пейка за чекмеджета на коридора

пейка за коридорНие събираме няколко дървени кутии с ярък цвят и след това ги свързваме - това е ключът към правенето на красиви коридорите пейки, с просторно място за съхранение на обувки. Ще ви трябват 3 дървени кутии, дъска с размери 2,5 х 30 х 30 см, болтове, гайки, шайби, няколко винта за дърво, красива импрегниране или боя, както и дървени крака. Вижте как да направите пейка в коридора с няколко прости стъпки.
По-долу е проста рисунка, можете също да скицирате за бъдещата си пейка.

пейка за коридорКакто можете да видите, всичко е много просто.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId611b6e4011

Пейка за обувки от палети

пейка за обувки от палетиТърсите пейка за коридор, която да организира вашето ежедневно съхранение на обувки? Ако имате нужда от бюджетен вариант, така че всичко да е евтино и красиво, тогава това е добър пример. Можете да направите модерна пейка за обувки от палети само за няколко часа, без да харчите тон пари.
Дизайнът предвижда много секции, както и колелаза да можете лесно да местите пейката, без да включвате помощници. Шлайфайте добре, боядисайте го в красив цвят и все още трябва да убедите приятелите си, че тази пейка е направена от палети, а не е купена в италиански магазин за мебели.
Направата на пейка изобщо не е трудно, просто погледнете стъпка по стъпка снимки и всичко ще стане ясно. Ако имате нужда от допълнителна информация, връзка към сайта на автора под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId59ba919466

пейка за обувки в коридора Ето още един пример. това пейка за обувки в коридора също направени изцяло от палети. Той е добър материал за мебели, въпреки че изисква значителна обработка. Но слънцеe зависи от състоянието на палетите.

 1. Първо трябва да разглобите палетите на дъските.
 2. Изградете пейка от върха, тоест седалката.
 3. Той запълни широки открити пространства с дървени парчета със същия размер, оставяйки малки дупки между всяка релса.
 4. Измерете 45 см за краката и изрежете.
 5. С помощта на винтове за дърво прикрепете краката към вътрешността на седалката.
 6. Направете рафт.
 7. Шлайфането ще върви през повечето време. Дървесината на палетите е доста груба, така че е необходимо внимателно шлайфане, за да се изглади грапавостта.
 8. Нанесете два слоя от кафяв сок. След това покрийте с прозрачен гланцов лак.

Пейка ще изглежда по-добре с възглавница, но това е въпрос на вкус.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeIdff721c521b

Пейка за антре 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/lavki/1075#sigFreeId3045297950

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...