Направи си сам висящо легло 500 снимки + инструкции стъпка по стъпка

как да си направим висящо легло как да си направим висящо легло

Да спим на висящо легло - най-приятното нещо на света. Прилича на люлка, но за възрастни те кара да спиш като дете. Ето малък избор от стъпка по стъпка инструкции как да направите направете висящо легло, няколко опции люлеещи се легла за вила и градина и дори няколко примера за висящи маси, така да се каже, за пълен комплект.

Напоследък на пазара за интериорен декор се появиха много модели висящи легла и това не е изненадващо! Разбира се, можете да си купите в магазин за мебели, но защо да харчите пари, ако можете самостоятелно да проектирате и правите направете сами висящо легло, Както ще видите от представените примери, това изобщо не е трудно. Висящите легла могат да бъдат органично комбинирани с всяка тема на декора, независимо дали са модерни или класически! Прост и удобен легла люлка ще ви даде много прекрасни моменти на отдих на открито.

 

Стено висящо легло

стено висящо леглоТова висящо легло е достатъчно голямо, за да постави стандартен двоен матрак. Той има допълнително място за съхранение на книги, телефон и евентуално дори закуски. Ако нямате висящо легло, подарете си подарък, събирайте направете сами висящо легло, Купете 17 2x4s пръта, 100 8 мм винтове за дърво, петнадесет метра верига или въже и 8 болта за очи, сглобете, както е показано на диаграмите и окачете. Така е отнема около час и без митра трион. Вие сте сигурни направете сами висящо легло много просто и определено няма да съжалявате.

стено висящо леглоВсички подробности включително стъпки за триониране и монтаж може да се чете на сайта. В галерията можете да видите още няколко примера за висящи легла.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId2340f787f2

Висящо бебешко легло

висящо бебешко леглоЕдно момче наистина искаше висящо легло, дълго време мечтаеше за това. Тогава в стаята му се появи магьосник и ... Това обаче не е приказка, а просто бързо ръководство за това как да се направи евтино направете сами висящо легло:) Разбира се, висящото легло е мечта на много деца, но за да се качите горе, имате нужда от стълба.
В този случай авторът реши да направи стълба от кутии, План, създаден в SketchUp - размерите са строго свързани с пространството, което беше между стената и леглото - първото легло беше на пода. Изображението от SketchUp (с размери, щракнете за увеличение), което виждате по-долу.

висящо бебешко легло

Тогава трябва да купите:

 • 4 дъски
 • болтове за бетон
 • винтове за дърво
 • няколко метра 3 мм стоманено въже в прозрачна обвивка
 • Рамка с 1 легло (най-евтино)
 • 2x бетонна котва
 • 2 ядки с око
 • 4x кабелна скоба

Трябва да изкривите четири дъски. По дългите страни добавете допълнителни дъски като рамкови стойки легла (купувайте в магазина). Завинтете към стената с помощта на винтове. Стоманеното въже минава под втората допълнителна дъска и е закрепено към тавана със стоманобетонни котви. Добавете очната гайка и закрепете със скобите за въже. Всичко това показани стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId4ee1a649a3

Висящо легло до тавана

висящо легло до таванаЕто един прост и лесен начин как да окачите легло до тавана, Когато авторът на проекта започна този бизнес, той не беше сигурен, че подобен метод ще работи, но в резултат на това оказа се страхотно, Ограничението за тегло е 270 кг, ако всичко е направено правилно, следователно, включително матрака и теглото на дървото, ще имате приблизително 225 к. Това е достатъчно, за да може почти всяка двойка да спи спокойно. Леглото може да се регулиранапример с кабел за повдигане на приблизително 150 см над пода.

Освен това телените бримки спускат леглото. По принцип купете много кабел, за да можете да регулирате леглото до желаната височина. Вярно е, че има няколко изисквания за жилищата, трябва да знаете, че можете да направите такъв закопчалка само ако ако живеете в частна къща, а не в апартамент, От няколкото стъпка по стъпка снимки е малко ясно, така че ако искате да научите повече за този метод в детайли, прочетете инструкциите на сайта, където всичко е описано много подробно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId3c1ddc1e4a

Висящо легло, за да спестите място

висящо легло го направете самиВ опит да оптимизира използваемата площ, предприемачният автор на този проект конструира уникално таванско легло за сина му. Въпреки факта, че дървената рамка на леглото е прикрепена към стената с болтове с очи, той направи допълнителна опора със здрава верига, прикрепена към един от ъглите. Това иновативно висящ дизайн на леглото не само невероятно пестене на място, но и забавна опция за единично двуетажно легло за деца.

2 × 6 дъски образуват основната правоъгълна рамка, към която са прикрепени 2 × 4 бара.След това леглото е прикрепено към стената с пет болта, които са плътно завинтени към рамката. Ъглови скоби осигурете необходимата допълнителна поддръжка, за да направите структурата здрава и стабилна. Как да сглобите и оправите висящото легло, вижте майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeIded2151c7f5

Висящо таванско легло

висящо таванско леглоТя показва как да направите оригинално легло с таванско помещение, което ще бъде по-трайно и по-евтино, отколкото в магазин. Необичайният дизайн е интересен начинът за фиксиране на леглото към тавана, както и използването на различни допълнителни части, които осигуряват оригиналния дизайн. Подробни инструкции за производството, сглобяването и закрепването на леглото можете да намерите в инструкциите на уебсайта. Вижте по-долу майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId4ef3686077

Висящи легла на метални тръби

висящи легла на метални тръбиЕто един пример как да направите висящи леглаизползвайки поцинковани метални тръби с дължина 2,5 метра. Дизайнът е основно прост. Най-трудното е окачете ключалка на тавана, Те се движат или люлеят? Отговорът е да, те могат да се люшкат малко. Но не достатъчно, за да се блъснат един в друг. Най-много можете да ги преместите отляво надясно с 10 см, а отгоре надолу около 3 см. Как да сглобяваме легла, показани на стъпка по стъпка снимки.

Вярно, има няколко нюанса, така че е препоръчително да се чете инструкции на уебсайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId05d31af2ec

Висящо легло до стената в детската стая

висящо легло до стената в детската стаяТърсите идеи за дизайн на детско креватче? Най-добре е да спестите място висящо леглоСглобява се лесно, можете да спестите много място в малка стая и можете да закупите материали на достъпни цени. Всичко, от което се нуждаете, са няколко инструмента и пътуване до магазина за домашни стоки. И най-добрата част е можете да сглобите такова легло само за няколко часа, Можете да прочетете за това, от което се нуждаете, и подробни инструкции в инструкции на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId563ee841c9

Как да си направим висящо легло

как да си направим висящо леглоТова старо дневно легло може да бъде чудесно допълнение към верандата. Всичко, от което се нуждаете, е стара дървена рамка, вероятно палети и един матрак. Уверете се, че на верандата или на друго място, където искате да окачите леглото, има надеждна греда или отворен таван за рафтове, това висящо легло Това ще бъде много удобно място да се насладите на кафе и да прочетете книга сама. Добавете няколко възглавници и ще имате уютно висящо легло на верандата.

инструкции как да направите висящо легло със собствените си ръце, На уебсайта на автора на проекта ще намерите линк под галерията. по-долу вижте майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId3836883abc

Как да направите люлка в леглото

как да направите люлка в леглотоТова огромно люлеещо се легло е изработено от дърво и се предлага с двоен матрак. За окачване, използвани три тъкани сизалови въжета, В висящото легло има достатъчно място, за да можете да дрямате или да осигурите място за двама. Дизайнът е направен в класически селски стил. Ако искате да направите това Направи си люлеещо се легло, прочетете стъпка по стъпка ръководството на сайта на автора на проекта. Висящите легла са идеални за външни веранди, беседки, вътрешни дворове.Проектиран за двоен матрак и окачен на въжета, който, когато вятърът е лек, ще ви накара да заспите или, ако не сте уморени, това е чудесно място просто да се отпуснете и да прочетете книга. В допълнение към инструкциите, за по-голяма яснота можете да видите майсторски клас по стъпка по стъпка снимки в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId6af42dd215

Как да направите люлка на верандата

как да направите люлеещо се легло на верандатаВ тази статия ще научите как да направите супер просто, но красиво. верандно легло, Този тип люлка е много популярна поради няколко причини. на първо мястоТе изглеждат много стилни, което прави верандата ви доста привлекателна. на второ мястоТе са много удобни за спане. Люлки в леглото са лесни за изработка, дори за начинаещи. Освен това не е скъпо, авторът струва около 200 долара. Разбира се, цената може да варира в зависимост от това коя дървесина изберете и къде да купите. Авторът се опита да направи всичко възможно най-просто. По този начин, всички стави в този монтаж са дупе, така че не забравяйте да приложите малко лепило в ставите, Повечето от стъпките на снимката са показани на диаграмите, за да стане по-ясно. Ако имате въпроси относно материалите и поръчката за монтаж, прочетете инструкциите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId231315a4cb

Чертеж с люлеещо се легло

чертеж с люлеещо се леглоЕто рисунки и видеоклипове с практически инструкции, как да си направим люлка на леглотода накараш верандата си да завижда на съседите си! Представете си: лежейки на верандата в леглото, люлеейки се в топлия вятър, опирайки главата си върху възглавницата, чаша сладък чай образува студени капчици кондензат. Звучи хубаво, нали? Прекарайте няколко часа през уикенда, за да го направите .. заслужава си, Времето, необходимо за създаване на проект, зависи от вашата квалификация. За човек с междинни умения този монтаж трябва да отнеме около 6 часа.

чертеж с люлеещо се леглоТук има много стъпки и ще се зарадвате, когато съберете всичко. Закачете люлката само на елементите на рамката на верандата, които са проектирани за голямо тегло. Ако не съм сигурен консултирайте се с архитект или строителен инженерпреди да окачите леглото се люлее. дървен материал:

 • 5 дъски с дължина 2 х 6 3 метра за подови настилки
 • 7 дъски с дължина 1 x 6 2,5 метра
 • 1/4 sheet шперплат лист с размери 120 х 245 см

Пълен списък с необходимите материали, както и инструкции за монтаж и видео можете да намерите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId13bbc9918c

Чертежи на висящи схеми за люлеене на леглото

висяща люлка в леглотоВижте пример как да си направим висящо легло Приличен размер с двойни матраци и възглавници в подкрепа на шията и подлакътниците. Изберете красив цвят, който да се съчетае с околната среда. Жълти, зелени и сини цветови нюанси перфектно съответстват на лятното настроение. че направете сами висящо легло, просто следвайте инструкциите на уебсайта на автора на проекта и в края на деня вече ще имате сглобена структура, върху която можете да се отпуснете на чист въздух под лек летен бриз. Процесът на сглобяване е показан на диаграми, които можете да видите в галерията.

висяща люлка в леглотоматериали:

 • 8 болтове за очи (4 за леглото и 4 за тавана)
 • Приблизително 7 м верига (за стандартен таван 245 см)
 • 3 дъски с дължина 2 × 6 250 cm
 • 2 бара 2 × 4 дължина 250 cm
 • 12 летви 1 × 2 дължина 250 cm
 • 6 дъски 1 × 3 дължина 250 cm
 • Винтове 7 см, пирони 3 см, лепило за дърво

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId439a0f0eca

направете сами висящо леглоТова е подобен проект, също толкова прост. Да направя направете сами висящо легло ще ви трябват дъски, винтове, найлоново въже или верига и малко пълнител от дърво. Размерът на платформата трябва да съвпадат с матракакоито смятате да използвате, така че да има малко свободно пространство около краищата, приблизително 10 см. Просто изрежете дъските и започнете да сглобявате рамката. Прикрепете дъските на палубата с винтове и запълнете дупките с дървен пълнител. Шлайфайте цялата повърхност и след това можете да рисувате, ако искате. Когато окачите леглото, използвайте въже или верига, като го настроите на необходимата височина.

направете сами висящо леглоОформянето на легло е лесно и евтино. Само няколко часа и ви е осигурено чудесно място за четене или сън. Отрежете 2x4 дъски до следните размери:

 • 82-3 / 4 "(210 см) 2 бр. За страните на рамката
 • 42-1 / 2 "(108 см) 6 бр. За рамкови греди
 • 84-3 / 4 "(215 см) 12 бр. За дъски на палубата

Размерите съответстват на размера на стандартен двоен матрак с 10 см пространство около матрака. Височината на окачването може да варира в зависимост от конструкцията на покрива. Прочетете подробните инструкции на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId3852f85b08

Градинско висящо легло

градинско висящо леглоИскате ли да направите висящо легло в градинатакоето ще ви осигури комфорт и уединение под навес? Тогава това легло е за вас, Това стъпка по стъпка ръководство ще ви покаже как да направите висящо легло за градината със собствените си ръце, включително предпазните мерки, които трябва да предприемете, за да избегнете инциденти по време на строителството. Това отне на автора около 2 седмициза да съберете, окачите и оцветете всичко, така че инструкциите в сайта, които можете да прочетете, използвайки линка под галерията, описват всичко много подробно. За щастие, да се направи легло е много по-лесно, отколкото си мислите ... открито люлеещо се легло си заслужава усилията, които полагате! Въпреки че не е трудно, има много стъпки в този проект, майсторският клас е разделен на две части.

Първа часткак започна всичко и как да направите и инсталирате рамката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeIdc5ddc17330

Във втората част показва как да сглобите и фиксирате люлката на леглото.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId4658f4933f

Но по-добре прочетете описанието в сайта. Това дори не е инструкция, а забавна история с различни уточнения и подробности, как да си направите легло сами, Има дори препоръки как по-добре да се предпазите от насекоми и други градински вредители, така че нищо да не нарушава вашия спокоен сън. Прочетете, това е интересно.

Суинг диван

люлеещ се диванЕ, кой не би искал да ги има на верандата си люлеещ се диван? И да направите това изобщо не е трудно. Може да има само един проблем, така че да имате вътрешен здрава веранда за монтиране на люлка, а всички други проблеми лесно се решават.

Всичко, от което се нуждаете, е:

 • 4 × 4 бара
 • Дъски 1 × 2, 1 × 4, 1 × 8, 2 × 4 и всякакъв друг размер, който харесвате.
 • Лепило за дърво
 • Винтове за дърво
 • 4 очни болта
 • 15 метра въже

Просто изглежда малко майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId626e1a3a9b

Направи си сам висяща маса

Ако вече говорим за висящи легла, защо да не направим за комплект и висяща маса, Изобщо не е трудно, погледнете два примера.

Как да си направим висяща маса за 15 минути

как да направите висяща масаАко инсталирате таванско легло и поставите всички неща под него, тогава просто губите повече потенциал. Имате трайна мебел много дървени греди - глупаво е да не ги използваш. Точно това е идеята, която авторът на проекта измисли, когато имаше нужда от бюро. Вместо да купи PVC тръби и да направи постоянна маса, той взе няколко вериги и направи направете висяща маса, Това е чудесна идея, защото ще имате не само готино бюро, но и цялото пространство под таванското легло. Маса, изработена от фазер, доста издръжлив материал. Не използвайте ПДЧ, той е много мек и може да ви донесе много проблеми. Размерите трябва да бъдат приблизително 120 х 60 см, дебелина 3 см (дебелината е ключов индикатор). Плотът трябва да е достатъчно здрав за всичките ви вещи плюс теглото на ръцете. Грешката не е валидна тук., И да се направи маса е много просто, ако не всичко е ясно стъпка по стъпка снимкипрочетете описанието в сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId579ae81561

Висяща маса от палета

висяща масаЧудесно е, когато разберете, че това, което винаги сте искали да направите, всъщност можете да го направите сами. Ако обичате идея за висяща маса, тук е проста инструкция със стъпка по стъпка снимки. Всичко, от което се нуждаете, е палет, 8 винта, въже и 4 очи. Първо извадете тигана. За да направите плот, отрежете четири дъски от палет с дължина 45 см (може да се наложи да ги отрежете малко в зависимост от ширината на дъските), които да използвате под плота като опори, След това подравнете така, че дъските да прилягат плътно една до друга. Поставете двете части вертикално, на еднакво разстояние една от друга. Палетите се предлагат в различни размери, така че трябва да коригирате съответно дължината на винтовете. Когато приключите, пробийте дупки за винтовете, но внимавайте да не пробиете плот за маса! Завъртете дясната страна на масата и измерете 2,5 см от всеки ръб. Пробийте дупка за закрепване на очите. Поставете очите, изрежете и поставете въжетата. В края на всеки възел оставете „опашка“, за да се увие около въжето и да направите монтажа по-декоративен. Изравнете масата, като стегнете или освободите въжетата. Извийте и четирите въжета в троен възел. Закачете от тавана на кука. Насладете се на красивата си, единствена по рода си висяща маса!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId8fcd6a65a2

Вижте още няколко примера за висящи маси.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId88fff0b309

Подвижно легло направете сами

Направи си сам люлеещо се леглоВисящо легло от палетие чудесна идея за релакс в градината. Основното нещо е евтино и без пробиНека да го направите сами. Най-трудното нещо за намиране две еднакви палети и внимателно ги разглобете. Като цяло, когато намерите подходящия материал, измерете и сгънете два палета, за да получите щит с размери 120 х 180 см. Как да сглобите висящо легло със собствените си ръце, можете да намерите в подробните инструкции на уебсайта на автора. Че е много лесно да се направи, можете да се уверите разглеждайки стъпка по стъпка снимки по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId82114181f5

Проста легло люлка от палета

легло люлка от палетаИма много различни неща, които можете да направите от палети! Има няколко начина направи люлка в леглото, Лесен начин, просто използвайте палет и въже. Ако имате нужда от люлеещо се легло за двоен матрактрябва да се подобри малко. Това е много прост и бърз проект, дори с няколко допълнителни стъпки. Не можете да опишете всичко подробно, въпреки че инструкциите са много прости, ако се интересувате, можете да го прочетете на сайта. Ако с няколко думи.
Измерете размера на матрака или възглавницата и определете колко палети трябва да използвате, за да поставите матрака.

Тук бяха използвани 2 палети и бяха добавени допълнителни части в средата. В този случай добавете 30 см към средата. Общата дължина на палета беше 200 см. Вземете предвид пространството, което ще ви е необходимо за въжето в краищата.

легло люлка от палета

 1. Поставете 2 x 4 лента през вътрешната страна на палетите, по една на всеки вътрешен ръб и една през средата. Ако е необходимо, добавете дъски от друг палет към основния елемент.
 2. Изрежете прътите 2 x 4, които се простират извън дължината на палетите.
 3. Пробийте дупки в четирите ъгъла на тигана, в горната и долната част на тигана. Уверете се, че те са достатъчно големи, за да опънете въжето.
 4. Прекарайте въжето през отвора, като се уверите, че въжето минава под дъното на палета и около лентата 2 × 4. Завържете го здраво.
 5. Завържете въжето плътно към дървото.

легло люлка от палетаПоставете матрака във винилови капаци, сложете люлка отгоре на леглото. Това не е необходимо, но ще запази матрака ви сух и чист.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId7897c8aa48

Разтегателно легло за клон

клонка леглотук просто висящо легло, което ви позволява да се забърквате в горещ ден, да четете книга или да се мотаете в социалните мрежи. Всичко, от което се нуждаете, са няколко стълба, въже и матрак. Измерете дебели клони, след това оформете кората с длето. Поставете дългите стълбове през две по-къси, един отгоре и един отдолу, сякаш изграждате сал. Вържете силно въже, както е на снимката. Прикрепете въжето за катерене към двете напречни греди отдолу, закрепвайки се на всеки ъгъл. Закачете на здрава кука. Поставете матрака и почивайте.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId14f14e0ffd

Висящи легла 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/podvesnaya-krovat#sigFreeId380314b76c

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...