Мека табла със собствени ръце. 700 снимки + инструкции стъпка по стъпка

как да си направите мек табла за глава как да си направите мек табла за глава

Таблата на играта играе активна роля в преобразуването на цялостния интериор на спалнята. Направете меко тапицерия направете го сами е съвсем реалистично, което ще ви помогне да създадете атрактивен фокус в стаята с минимални усилия. Едно от основните предимства на тази мебел е, че по толкова прост начин е лесно да превърнете скучно легло в стилно аристократично легло.

Основна функция меко таблобезспорно естетически, в допълнение, той има уникалната способност на малка стая визуално да прави повече. Има различни начини за тапицерия - замазка за карета, плочки, възглавници, с орнаменти. Можете да направите таблото за глава за всеки дизайн - голям или малък, прост или къдрав. Тридесет примера направи си сам меко табло със стъпка по стъпка снимки и инструкции, представени в тази статия, ще ви помогнат по много евтин начин буквално да преобразите интериора на спалнята.

Как да си направим мек табла за глава

как да си направите мек табла за главаМеките табла за глава изглеждат страхотно и приличат на милион. За сметка на цената. В магазина те наистина не са евтини. Всъщност разходите не си заслужават, всеки може да направи дървени направи си сам заглавието, а да го победиш с вата и плат изобщо не е проблем. Ето един чудесен пример за вас, опитайте и не напрягайте семейния си бюджет. За да направите това, просто се нуждаете от лист шперплат или MDF 120 х 140 см, 2х4 барове, винтове, печат, плат, набор от копчета и скоби. Положителната част направете си сам таблото за глава е, че можете да го направите всеки размер, който искате.

как да си направите мек табла за главаСамо помислете как си го представяте и рисувайте малка рисунка или скица, Например такива, които са показани на снимката по-долу. Вярно е, че има размери в инчове, просто ги умножете от 2,54ще бъде в сантиметри.
След всички измервания можете да започнете да работите. Какво да правя показани стъпка по стъпка снимки, но ако искате да разберете всички нюанси, можете да прочетете инструкциите на уебсайта на автора на проекта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId118cd98aca

Мека табла за 2 часа

направи си сам меко таблоМоже би заглавието е малко сензационно, но всъщност е така много лесен проекткоето ще отнеме доста време. Няма измислици да направете меко тапицерия със собствените си ръце само за няколко часа. Ще ви е необходим шперплат лист 120 x 240 см (или шперплат с различен размер, който отговаря на вашето конкретно легло). Евтин матрак от пяна от магазина и подходяща материя, която да съответства на интериора на спалнята. Ако искате да направите тапицерия с копчета, както е на снимката, тогава ясно се нуждаят от копчета, ватинг или филц от същия цвят на тъканта.

направи си сам меко таблоГответе също здрави нишки, въпреки че риболовната линия също е подходяща за този бизнес, просто не е толкова удобно да се работи с нея. Все още се нуждаят от клечки за еднократна употреба или бамбукови шишчета и клещи. Като всичко. Можете да направите без специални инструменти, но ако искате нещата да вървят по-бързо, мебелен телбод не боли. Как да подплатите шперплат с вата и плат е показано в стъпка по стъпка снимки, Ако вашата материя има специален дизайн, първо я поставете с лицето надолу върху таблото и прикрепете или маркирайте ъглите и центъра. Не трябва да има особени затруднения, но за сигурност е по-добре да прочетете инструкциите на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeIdf87028c59c

Легло с мека замазка за карета

легло с мека замазка за каретатапицерия мека връзка за табла за глава той просто фиксира плат или друг материал, но основната му функция е естетическата. Capito, това е по-модерното име на метода за замазка на карета, създава традиционен вид, който е изненадващо привлекателен. Това добавя дълбочина и визуален интерес, вдлъбнатините създават сенки, които подчертават текстурата на тапицерията и изглежда невероятно красиво на кадифе или кожа. Разбира се, това не е най-лесната тапицерия на мека мебел, но от съотношението на разходите и крайния резултат е невъзможно да се мисли за нещо по-шикозно. В това ръководство ще намерите много подробно майсторски клас по стъпка по стъпка снимки и не по-малко подробни инструкции в уебсайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId9ff68fab31

Меко тапицерия за леглото в спалнята

меко тапицерия за леглото в спалнятаДомашно е направено меко тапицерия за леглото в спалнята върви добре с копчета, които съответстват на покритието от плат. Но това, което прави таблото наистина специално, е две странични первазитапицирана с плат с декоративни нокти. Изглежда богато и стилно и наистина е много лесно да се направи. Всичко, от което се нуждаете, е малко шперплат, плат и няколко доста големи копчета, които да съответстват на цвета на избраната тапицерия. Все пак трябва да добавите нещо под тъканта, за да се направи меко таблото, Дизайнът прави леглото да изглежда като диван или диван, което наистина изглежда много стилно. Може да се направи такова табло за глава за легла от всякакъв размерНяма значение. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId99748cba28

Как да си направим мек табла

как да си направите мек табла за главаче направете го меко табло, ще ви трябва OSB лист, който можете да закупите във всеки магазин за хардуер. Тази евтина дървесина изглежда не много презентабелна, но няма значение, защото ще бъде покрита с плат. Ако искате огънете таблото, ще трябва да пробиете дупки във всички точки, където трябва да се върти главата на главата. Измерете местоположението на дупките, начертайте кръгове и пробийте. По принцип нищо сложно, целият процес е възможен погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId37e93ab288

Дървено легло с меко тапицерия

дървено легло с меко тапицерияЕто ръководство, как да си направите мек таван за глава за дървено двойно легло го направете сами, Главата на леглото е оборудвана с туфирана подплата и рамка от махагон. Ако искате нещо удобно и красиво, направете го леко наклонена рамка за по-голям комфорт с малък рафт отгоре. Преди да направите тапицерия, купете комплект копчета, с тяхна помощ можете да покриете копчетата с тъканта, който ще използвате, така че да пасва идеално заедно. Просто затваряте една част и след това вкарвате гърба.

дървено легло с меко тапицериядървено легло с меко тапицерияЗа да видите крайния резултат и да получите по-добра представа за процеса, не забравяйте гледайте видеото в уебсайта на автора или в браузъра майсторски клас по стъпка по стъпка снимки в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId1b590dbbaa

Ъглов подплатено табло

ъгъл с мека главаВсяка стая има мъртви петна и това обикновено са ъгли. Но за всяко такова пространство и за всяка стая има много начини за творческо използване на свободното пространство. Ъглови легла е чудесна идея и има няколко начина да ги стилизирате. Правоъгълното легло се вписва идеално в ъгъла на спалнята. И така, че всичко наистина да изглежда страхотно, можете направете ъглова мека глава, Ще се окаже по-удобно и леглото изглежда така, сякаш наистина стои в ъгъла. Ето един пример как да направите ъглов заглавието със собствените си ръце, използвайки метода за връзване на каретатаили модерно - капитон. Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId5c7f61a467

Или ето още един пример как да си направите мек ъглов заглавно по по-прост начин.

как да си направите мек ъглов заглавПроцесът е показан на стъпка по стъпка снимки, само малко е ясно, така че не забравяйте да прочетете инструкциите на уебсайта на автора, където той споделя своите оригинален начинкак да оправите таблото за глава, така че да няма пропуски.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId281db02f17

Как да си направим табла за двойно легло

Това ръководство ще ви покаже как да направите своя собствена глава.

как да направите своя собствена главаЗа това се нуждаете:

 • МДФ дъски 4х6 мм с размери 115х75 см;
 • 7x 40x20x2500 мм дървени летви;
 • 1900x2500x20 mm полистирол;
 • Нокти, крепежни елементи, контактно лепило (за пяна);

Инструкциите за производство могат да бъдат прочетени на уебсайта. Вижте майсторския клас по-долу в галерията за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId5a90e237d7

Тапицерия на таблото

тапицерия за главаТапицерията на таблото всъщност не е толкова сложен процес, колкото изглежда.Ако искате да опитате сами, направете го страхотно направи си сам заглавието, Не само е лесно да се направи, но все пак можете да създадете красив дизайнтова веднага ще промени целия облик на вашата спалня. Меките табла за глава са много елегантни и ако искате да пресъздадете такъв външен вид, опитайте да отрежете шперплата малко по-високо от сегашното си таблото и да го дадете декоративен вид, След това просто покрийте с ватинг, покрийте с кърпа и прикрепете на място. След като завършите този проект, можете да се справите със столове, които се нуждаят от актуализиране с увереност и опит.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeIdd2a5e832c7

Къдраво меко тапицерия

къдраво меко таблоТова красиво легло с къдраво меко табло украсете интериора на всяка спалня. Основната характеристика на проекта е използването на плочи от пяна, ще ви трябват 4 броя. Освен това вземете приблизително 2 метра от любимата си материя. От инструментите се нуждаете от пистолет за лепило, мярка за лента, нивелира и довършителни нокти. Чрез измерване на ширината на леглото, добавете 5 cm всяка страна, общо 150 см. След това измерете височината, която според вас е идеална за легло, в случая 110 см. След това изрежете дъските от пяна, така че те съответстват на размера на главата на леглото, Къдравите завои изглеждат много красиви, не е трудно да ги направите, но първо направете рисунка, И между другото, най-добре е да използвате нарязана дъска от пяна като шаблон, така че да няма разминавания. След това залепете четирите дъски от пяна на място. Когато изсъхне, затегнете с кърпа. Вероятно има по-лесни начини да си направите глава. Ако знаете по-прости методи или консумативи, моля споделете в коментарите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId025bacb258

Как да си направим извита челна глава

как да си направим извита челна главаЗа по-малко от 100 долара можете да направите красива ватирана направи си сам меко табло всякаква форма. Първо ще трябва да изберете формата си, а след това се уверете, че има плат и студена пяна на ръка, за да създадете таблото за глава. Изрежете фигурата от шперплат, след това я покрийте с пяна (както на матрак) и след това отново я покрийте с кърпа. Бижуто зависи изцяло от вас, а най-хубавото е, че дори и без аксесоари всичко това ще струва по-малко от 100 долара. Това е сериозно един от най-лесните проекти, което можете да направите със собствените си ръце и в същото време да спестите много пари. Работата ще отнеме известно време, така че бъдете търпеливи, всички усилия ще се изплатят. Ако имате нужда от инструкции, можете да ги прочетете на уебсайта на автора на този проект, ще намерите линка под галерията. Въпреки че можете да направите без него, по-долу в майсторския клас процесът на изработка на таблото със собствени ръце е много добър показани стъпка по стъпка снимки, всичко е много просто и ясно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId36d3751cfd

Меко къдраво табло

 меко къдраво таблоОт старо огледало в скрин можете да създадете елегантен табла в рамка и да го направите само за няколко часа. Можете да намерите огледало за стар скрин в магазин за пестеливост или на бълха пазар за стотинка. Когато го донесете вкъщи, просто го боядисайте, добавете ватиран плат и сте готови. Това е чудесен начин да рециклирате старо счупено огледало за скрин, без да се налага да го изхвърляте. Плюс това ще имате ново красиво табло, Единствената трудност е да се поберат размерите на леглото, в този случай старият скрин е идеален за двойно легло.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeIde35a02fbfc

Меко тапицерия с декоративно покритие

меко тапицерия с декоративна тапицерияРаираното тапицерия е идеално за създаване на илюзия за повече пространство. Плюс това е доста хубаво. Ще ви трябва парче шперплат, достатъчно голямо, за да действа лицева дъскакоито след това просто трябва да бъдат бити с кърпа. Закрепете тъканта на място с лепило, така че върху него да няма хартиени щипки или нокти. Можеш добавете ватингако искате меко заглавие и след това победете краищата красиво декоративни карамфили или да създадете друг дизайн. Ивиците са наистина елегантни и всичко това ще отнеме не повече от един ден.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeIdf3387aee07

Меко тапицерия, украсена с нокти

С такъв прост орнамент от шапки на ноктите, таблото ви за глава ще изглежда много по-привлекателно.

меко тапицерия, украсена с ноктиТова ръководство ще ви покаже как да си направим мек табла от шперплат направете го сами, както и украшение, симулиращо замазка за карета. За да прочетете инструкциите, използвайте връзката по-долугалерия. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId79cce56a8f

Направи си сам легло от дърво

Направи си легло от дървоПо принцип тази инструкция не е за това как да направите легло от нулата, а как да преработите старо легло, така че да стане по-здраво и малко по-сложно.

Такива промени бяха планирани.:

 • Височината се увеличава на около 50 см от горната част на матрака до пода
 • Тапицерия на таблото
 • Картина с рамка
 • Добавка сменяеми постелки (поли) за леглото

Как протича процесът на подобряване на леглото, показан подробно на снимка стъпка по стъпка. Но все пак е препоръчително да прочетете инструкциите в сайта, където авторът дава много полезни съвети и трикове.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeIdaa85991a8a

Тапицирано тапицерия

подплатено таблоАко искате интериорът на спалнята да изглежда красив и елегантен, просто трябва направете тапицирана глава, На пръв поглед може да изглежда много работа, но изобщо не е така. Лесното оформяне на мека глава е лесно, Ще ви трябва няколко консумативи, като шперплат, плат, декоративни нокти и няколко инструмента. Веднага щом започнете, веднага ще разберете колко лесно е да направите фантастично заглавие, което изглежда, че сте платили цяло състояние за него. Може да използва всяка тъканкаквото и да искате, въпреки че това придава наистина елегантен и стилен външен вид. Ако започнете да работите в момента, днес вече ще спите с ново табло. Инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайтавръзка по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId9024a4050f

Направете сами прост мек таван на главата

направете си прост мек таван за главаТака е меко табло добавете специален чар на леглото си и докато научите от това ръководство стъпка по стъпка, направи го много просто, За работа се нуждаете от лист ПДЧ, който ще трябва да бъде отрязан, за да отговаря на размера на леглото. Тежък ватинг, нарязан на размера на дъската и плат за покриване на главата - добавете 10 см около целия периметър, за да увиете краищата. За да закрепите плата, купете или заем телбод за батерия, Клещи с игла и малък отвертка с плоска глава също са полезни, ако трябва да премахнете щипка за хартия. Понякога са необходими скоби чук лекоако не са въвели правилно. Има различни начини за монтиране на таблото. Можете да добавите крака за самостоятелен дизайн или да завиете в съществуваща основа. Използвайте щифт, за да прикрепите главата към стената.

Прикрепете две малки скоби в горната и долната част на гърба на таблото. По този начин може лесно да излети за почистване или повторна тапицерия.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId33164fbf4e

Как сами да си направите меко табло

Покриването на таблото с плат е лесен начин да придадете на спалнята си съвсем различен вид. Има много опции как да направите мек табла със собствени ръцено принципът е винаги един и същ.

как сами да си направите меко таблоПросто трябва да прикрепите вата към парче шперплат и след това да обшиете кърпа. Това, което използвате за партита или декорации, зависи изцяло от вас. Наистина е така лесен начин да направите меко таблото за главакоето ще добави елегантност на всяка спалня.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId0bd2c91eac

Как сами да си направите меко табло

как да си направите мек табла за главаЧувствали ли сте някога, че нещо липсва в спалнята ви? Опитайте направете меко табло и интериорът веднага ще се преобрази. Имате нужда от всички някои прости материали - шперплат, ПДЧ или както в случая, USB плоча, плат и ватя. Също така пирони, винтове, скоби - използвайте това, което е. Сгънете ватината, внимателно изравнете. Зашийте краищата, за да изглеждат равномерни. След това издърпайте тъканта и закрепете с няколко щипки за хартия. Изрежете излишъка и го закрепете отстрани и отгоре. Просто изгладете бръчките и добавете още скоби, докато всички ръбове са равномерни. Направете краката. Отне около 2 часа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId1acedb6acd

Как да си направим подплатено табло за глава

как да направите подплатено табла за главаC просто меко табло леглото ви ще има съвсем различен вид. Това табло е проектирано да осигури удобно място за четене или гледане на телевизия. Мека, твърда повърхност стърчи от стената, което ви позволява да се увиете около нея мека възглавница, Можете лесно да извадите и измиете корпуса според нуждите. Тази инструкция е предназначена за двойно леглоно можете да промените за всеки размер. Имайте предвид, че тъканта на тапицерията обикновено не е по-широка от 140 см, така че в центъра на таблото за глава или възглавницата може да има шев. Необходимо е да подредите опорите за окачване в центъра и достатъчно далеч една от друга, така че възглавница да се побере между тях.

Това е интересен и доста прост проект, просто много старателна работа, свързана с шиенето. Всичко това е описано в подробните инструкции. За по-голяма яснота поглед мастър клас на стъпка по стъпка снимки по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId2955f967f0

Меко картонено табло

меко картонено таблоЕто един пример как да си направите обикновен таван на главата с помощта на картонена основа, Омръзнало ви е да седите в легло до здрава стена? Можете да използвате възглавници, но те винаги започнаха да падат между стената и леглото, проверени. Ето защо, чудесна идея да направите обикновен табла, който е прикрепен към стената. За да е леко, най-добре е да използвате картонена основа, Освен това е много евтино и практически не са необходими инструменти, само лепило, ножици и телбод. Процесът е показан в майсторски клас в стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId85b6f011fa

Плочка за глава

плочка за главаВижте пример как да направите табла под меки квадратни плочки, Измерете рамката на леглото и направете необходимите маркировки. Тук бяха използвани дъски 1x4x8.

 • След това изрежете дъските до необходимата дължина и ги залепете на място. Обърнете и закрепете с нокти отзад.
 • Поставете квадратните подложки според шаблона.
 • Лепило и нокти с задната страна.
 • Боядисвайте и оставете да изсъхне за една нощ.

Всичко това показани стъпка по стъпка снимкипросто не е показано как да направите квадратни подложки, Разбира се, че всяко квадратно парче шперплат може да бъде покрито с материал без допълнителни инструкции.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId72ef92f124

Меки плочки за имитация на глава

меки плочки за имитация на главаЕто още един интересен начин направи си сам меко табло, Това е може би един от най-простите методи за тапицерия на таблото на главата, изискващ само внимателно прилягане. задължително подгответе основата, тоест голям лист шперплат, нарязан на размера на леглото ви, върху който ще трябва да залепите малки квадратчета от шперплат, покрити с плат. Под ваталото се закрепва вата или пяна, резултатът е този мека "плочка", Ако поръчате рязане на шперплат в магазина, тогава всичко останало може да се направи само с помощта на ножици и мебелен телбод.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeIdd5d5fd383e

Как да направите мека плочка за глава

как да направите мека плочка за главаТова тапицерия изглежда като одеяло благодарение на малките секции, които са направени поотделно. Не се притеснявайте, че всичко е едно и също няма да отнеме много време, и ако има някаква ненужна тъкан под ръка, тогава няма да струва много. Ще ви трябват малки квадратчета, изработени от дърво, които ще бъдат покрити с ватинг и плат. Когато квадратчетата са готови (количеството зависи от размера на главата), просто ги закрепете към основата и след това към стената. Лесно и просто, и ако къщата е била покрита с плат и някакъв шперплат, тогава безплатно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeIdae516875e7

Голям и красив табла

Ето един пример как да си направите голям мек заглавието направете сами.

голям и красив таблаЗа производството на големи разходи няма да са необходими. OSB евтин, памучен ватин, за да намерите проблем. Ако искате да получите, основната цена е плат красив визуален ефект, В този случай това е добър материал с кадифена текстура. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId9c103d1973

Мека табла с рафт

меко табло с рафтЕто пример как да направите евтин табла за легло King Size с кутия за съхранение и сгъваем рафт. Това отне на автора около 12 часавключително шиене. За работа ще ви трябва безжична бормашина и шевна машина, но за работа с дърво ръчен трион, Ако не знаете как да шиете, тогава е добре, за щастие, това е много проста работа по шиене, трябва да шиете само две парчета плат, дори не можете да нарисувате шаблон. Единственото нещо, което трябва да споменете, за да не забравите оставете 12 cm по-дълги дъски за покриване на напречната греда. Така че размерът ще бъде размерът на дъска плюс дебелина на възглавницата и допълнителни 12 см дължина.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId7099c038b9

Направете сами мекото табло за глава 150 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove#sigFreeId9845d36c2b

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...