Детска кола легло. Направете сами + 1000 снимки, рисунки и инструкции стъпка по стъпка

Направи си легло за кола Направи си легло за кола

Децата обичат колите, а не само децата, някои големи момчета също. Задачата на родителите е да осигурят на децата си щастливо детство и как може да бъдат щастливи, ако момчето няма собствен състезателен автомобил. Бебешка машина за легло - от това се нуждае вашето дете. В тази статия ще намерите достатъчно примери за това как да направите Направи си легло за кола.

За да направите идеалното легло за дете, имате нужда от въображение, инструменти, материали и време - не толкова, за да направите бебето щастливо. Ето повече от двадесет варианта легла за колаОт състезателни коли до влакове, самолети и дори космически кораби. Всеки пример със стъпка по стъпка снимки и връзка към инструкциите, просто трябва да започнете и завършите.

 

съдържание:

 1. Направи си легло за кола
 2. Детски автобус на легло
 3. Детски трактор за легло
 4. Спално превозно средство за дете за дете
 5. Легло за камион за момче
 6. Вътрешен парен влак
 7. Детски самолет за легло
 8. Космически кораб на леглото

Направи си легло за кола

Направи си легло за колатова машина за бебешко легло Той е проектиран за матрак с двойни размери, а страните са проектирани така, че да могат лесно да се регулират и пренареждат така, че компонентите да пасват идеално заедно. Проста техника ви позволява да оцветите по-голямата част от леглото, преди да го сгънете. За да се опрости сглобяването на леглото, в допълнение към стъпка по стъпка снимки, които виждате в галерията, на уебсайта на автора представени четири анимацииза да ви помогне да визуализирате стъпките. Можете да използвате линка и да се запознаете инструкции за монтаж на сайта на източника.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIdfb8de83805

Как да си направим леглова кола

как да си направим легло колаАко смятате да направите за детето си легло за колаПредоставената тук информация вероятно ще е полезна. Използвайте връзката под галерията и посетете сайта на автора. В статията ще намерите как да изберете правилния модел машина за вашето дете, да определите и точно да изчислите оптимални размери на леглото, Както и как правилно да режете части, направете дупки и завършете обработката. Освен това прочетете полезни съвети как да го направите вземете матрак и се погрижете за яслите, На уебсайта има и видео, което показва как да си направим бебешко легло да си направи кола.

Чертежи, диаграми и отделни снимки можете да видите по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIdce32b31cb6

Легло за кола Батман

легло за колаНаправи за сина си легло кола супергерой. Ето един подходящ пример, този дизайн е сравнително евтин и лесен за сглобяване. Дизайнът е разработен от автора на компютъра. За да сте сигурни, че дизайнът е с подходящ размер, нарисувайте решетка в софтуера си (така че всеки квадрат представлява 100 mm) и направете изображението с размер 1300 x 2500. Това е за по-лесно да се представи пълен лист MDF (1220 х 2440). След това трябва да отпечатате дизайна на А4 с голям шрифт. Прехвърлянето на дизайна на MDF лист е малко предизвикателство. Започнете със създаването на 100 мм решетки по целия лист MDF, всеки квадрат трябва да представлява същата област като разпечатката. След това изрежете и можете да използвате като шаблон за другата страна. Освен това как да направите легло под формата на машина, прочетете инструкциите на уебсайта на автора. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIdec3df040d4

Детско легло с форма на кола

детско легло във формата на колаПоказва как да го направите сами направи легло кола за бебето. Можеш използвайте съществуващо бебешко легло, За да го прекроите в кола, ще ви трябват прости материали, които вероятно ще намерите в гаража си. Например, шперплат, стари дъски и т.н. Първо трябва направете шаблон, Пригответе шперплат с минимален размер 8 мм, който ще бъде малко по-голям от желаната форма. Приготвеният в предишната стъпка шаблон е приложен върху шперплат. Използвайте тънък нож за рязане. Всички подробности обаче могат да бъдат прочетени на уебсайта на автора. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIddb698cb8fb

Направи си легло машина

Искаш ли сина ти да има истинско легло Lamborghini? Не е проблем. Ето един пример как да направите легло кола, направете го сами.

детско легло във формата на колаТози модел беше взет като проба.

детско легло във формата на колаЛеглото е изработено от мебелен панел с CNC рутер, Как да направите, какви други материали ще са необходими и колко ще струва - прочетете всичко за това в инструкциите на сайта, плюс помощ стъпка по стъпка снимки в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIde9620bf136

Легло за кола за момче

легло за кола за момчеДетско легло под формата на колаСтрахотен подарък за бебе и добър стимул да се премести в ново ясли, когато старото е станало твърде малко за спане. Проектът е взет от автора от Интернет, размерите на структурата, размерът на легла 70х160. Ако тази опция ви е харесала, подробни инструкции за проектирането и производството на легла машини можете да прочетете на сайта. Вижте по-долу в галерията подробен майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIdfbf0baeed0

Маша леглоИна Ферари

Ако е така направи легло кола на вашето дете, тогава трябва да бъде готина машина за легло.

легло Ferrariлегло FerrariЕто един чудесен вариант, който ще направи всяко момче щастливо. Авторът на проекта не е написал инструкции, но няколко снимки в галерията и кратко описание в сайта ще ви помогнат да разберете същността на идеята.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId5384a5178f

Детска кола

 детска количкаЕто още един много прост пример, как да направите легло кола, направете го сами, Един прост, надежден дизайн и материали няма да има нужда от много. 2 листа шперплат 18 мм. 1525 х 1525. За рамка от 4 греди с дебелина 50 х 50 мм, топкови водачи, винтове, боя, шпакловка. Нямам нужда от специални инструкции, всичко е показано на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId4ef97d2c9c

Направи си легло за кола

Детските мечти трябва да се сбъднат, защо иначе се нуждаете от родители.

Направи си легло за колаНаправи си легло за колаЕто пример със стъпка по стъпка снимки, как да направите легло кола за дете със собствените си ръце от листове от ПДЧ, Нищо сложно, ако никога не сте участвали в подобни проекти, инструкциите на сайта и стъпка по стъпка снимки в галерията ще ви помогнат.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIdd8db70ffc0

Направи си сам рисуване на бебешко легло

Тези рисунки ще ви помогнат да направите легло за кола направете го сами.

Направи си рисунка на легло за колаТова легло е проектирано за матрак с размери 1600 х 700 х 100 см. Дизайнът включва чекмедже и още една под „качулката“ на колата. Снабден с рафт под формата на спойлер и страни, декориран за каросерията на състезателен автомобил. Последователността на сглобяването е показана на диаграмите в галерията..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId40bbbd4a3b

Чертежи на детски машини за легло

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIde052a02bd6

Двуетажен автобус

двуетажен автобусДвуетажен автобус идеален за спестяване на място, както и за забавление прекарване на нощта, което осигурява приятна атмосфера за спане вашето дете. Вярно е, че купуването на такъв модел няма да е евтино, така че погледнете пример, как да си направим автобусно легло, Дизайнът е издръжлив и безопасно метално стълбищекоето осигурява достъп до горното легло. Устойчиви ламели осигурете на детето сън и подкрепа. Леглото е изработено от устойчив МДФ с дебелина 16 мм със забавен дизайн, напомнящ гигантските червени автобуси, които се търкалят по улиците на Лондон. Процесът на сглобяване е показан на стъпка по стъпка снимки в галерията..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId436a6b4da6

Направи си легло за автобус

Направи си легло за автобусТози оригинал двуетажно легло под формата на автобус подарък за тригодишен син. Тук интериорът ще се използва като детска площадка, но ако поставите матрак, можете да го използвате като долно легло. забележка: използвайки основния дизайн на този проект, можете да промените някои размери и да се трансформирате всяка стара рамка на двуетажно легло до леглото на автобуса. Има 5 части от лявата и дясната стена на автобуса. Едната страна е солидна без врати. Страна с врати се състои от преден, заден и два отвора. Сега, в зависимост от това къде планирате да инсталирате автобусното легло в стаята, трябва да определите коя страна ще бъде затворена и коя ще бъде отворена. Този пример показва, че вратите са от страната на пътниците на автобуса.

Направи си легло за автобусОт материалите ще ви трябват 5 листа 8 мм шперплат 120 х 240 см. (Това е за външна облицовка.) 2 листа от МДФ с размер 120 х 240 см или шперплат. В този проект използван шперплат 15 мм, така че трябваше да добавя допълнителен монтаж. (Това е за подове на горната и долната основа.) Пълно списък на необходимите материали, както и подробни инструкции могат да бъдат намерени на уебсайта на автора. По-долу в галерията е майсторски клас с рисунки и диаграми. Добавете вашите идеи и допълнителни аксесоари за автобуси. Този проект отнема много време и понякога може да бъде разочароващ, но когато погледнете готовия обект и покажете на детето си, ще разберете, че това е било най-доброто забавление в живота ви.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId4fabb4acc2

Ето подобна опция, Детско легло под формата на автомобил, направено под автобуса Volsfagen.

яслите автобусяслите автобус Проектът се различава от представения по-горе в някои детайли и материали. Вижте процедурата за сглобяване по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId005f203d92

Чертежи в автобуса на леглото

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIdccf96b52dd

Нощен автобус 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId1f16787331

Детски трактор за легло

трактор за бебешко леглоАко живеете на село или децата ви обичат да правят домакински работи, направете ги идеални двуетажно легло, Тази опция е чудесна за деца, които живеят в една и съща спалня, особено ако имате високи тавани. Така че вие ​​създавате повече място в стаята за игри, Този дизайн е едно от най-простите, обикновени двуетажни легла, идеални за малки деца. Но ако наистина искате да впечатлите малки джаджи, можете да направите подробна и реалистична легло трактор, Както можете да видите на снимката, това са основно произведения на изкуството и добавете няколко детайли. Например, за заглушител, просто свържете две къси PVC тръби и ги боядисайте в черно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIdd106b2bf68

Екскаваторно легло

легло за багерКак ти хрумва идеята ясла за багери? Както можете да видите, тази страхотна техника в детската спалня изглежда доста добре.

DХаресват сложно оборудване - кранове, багери, трактори. Родителите обаче не обичат времето, когато се опитват да накарат детето си да си легне. Защо не дадете стимул на вашето бебе да помогне за това процесът е много по-прост, Всяко дете харесва автомобили и със сигурност би искало да има легло във формата на състезателен автомобил, трактор или, в случая, сладък багер. Легла за кола - перфектната детска площадка за творчески деца, Родителите също ги обичат, защото децата вече няма нужда да бъдат убеждавани дълго време, така че да си лягат.

Като цяло, ако ви хареса, майсторски клас, как да направите легло кола със собствените си ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId708886f2b4

Трактор за легло 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId2f8b34807d

Пожарна машина за бебешко легло

детско легло пожарна колаУпътване с рисунки, как да се направи таванско легло под формата на пожарна кола за момче, Проектът е базиран на игрална къща с легло, направени са някои промени и сега се оказа невероятно легло за пожарна машина, което ще направи всяко момче щастливо! На леглото има работещи светлини, волан, платформа на предната люлка и дори каски, висящи вътре! Вдясно виждате рисунка, всъщност тя таванско легло оформление с някои промени. Леглото е с обща височина 164 см. Страничните стени са проектирани за шперплат с ширина 122 см. Можете да добавите допълнителни парапети. Предната платформа на люлката не е да се катери вътре. Но удобно за използване като нощно шкафче.  

детско легло пожарна колаСписък с материали:

 • 2 листа шперплат 3/4 "или MDF
 • 4 бара дължина 1x2 245 см
 • 16 дъски 1x3 245 см (без ленти)
 • 8 дъски 1x4 и две 1x6 245 cm дължина
 • 1 2x2 bar с дължина 120 cm (добавете още два 2x2 за летви)
 • 1 дъска 1x10
 • 8 см монтажни болтове

Инструкции и триони с размери на частите можете да намерите на уебсайта. Как да си направим легло за колапоказани на диаграми в галерията. След чертежите с чертежи, стъпка по стъпка снимки на монтажа на леглото и някои примери за готови конструкции, направени съгласно това ръководство.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId666ef214b4

Спално легло за момче

легло пожарна кола за момчеЕто още един страхотен пример бебешко легло под формата на пожарна кола, и бюджетна опция, За проекта бяха използвани главно останки от листове от шперплат и MDF, а рамката е направена от стар кок за врати на килера. Гребенът във вътрешността на вратата е върху краката на 4х4 барове, а основата на матрака е на горния вътрешен ръб, така че е добре поддържана от всички страни. Авторът не е купувал специално материали размер и форма леглата зависеха много от парчетата дърво, които бяха. По-долу на стъпка по стъпка снимка можете да видите как е направено.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIde2ed3b5919

Спално противопожарно превозно средство от PVC тръби

легло пожарна кола, изработена от PVC тръбиВашето дете харесва пожарните машини? Така че направете го вместо него направете сами леглото на пожарната машина, Няма опит в дърводелството? Добре е да вземем старо бебешко леглои нека всичко останало е фиксирана палатка за плат върху рамката от PVC тръби, Ще се окаже евтино и красиво. Как да направите легло пожарна кола, можете да прочетете на сайта, това не е инструкция, а по-скоро описание със съвети и трикове. Всички акценти на монтажа показани стъпка по стъпка снимки в галерията. Между другото, този дизайн може да бъде адаптиран към други теми - приказен замък, космическа станция и т.н. Просто оставете въображението си да се развихри. Подобни семейни проекти не са само забавление, но и прекрасно изживяване.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIda707ea32af

Легло пожарна кола 100 снимки

Галия

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIde5dc83a6a8

Бебешка камион легло

детско легло камионКак ти хрумва идеята направете бебешко легло под формата на самосвал, Дизайнът е сглобен главно от MDF. Размерите на леглото за камиони са 260 x 125 x 150 см. Ако искате всичко да изглежда естествено, не отделяйте време за изработка различни аксесоари, Както можете да видите, има контролен панел, истинска кормилна колона с превключвател за завой, капаци на колелата, дори аварийни светлини. И всичко работи, Как да се сглоби легло за камион и колко материали ще са необходими за това, прочетете на сайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId61c0c596ec

Детско легло

бебешко легло комбиВ такива легла за кола синът ви ще се почувства като истински камион. Авторът наистина не е откровил размера, височината 193 см, дължината 244 см и ширината 122 см, подходяща дори за възрастен. По-долу е предоставено голям шкаф за съхранение на различни неща. Светодиодни светлини, поддоните са осветени, има превключватели с крушки и много други. Истински гуми с дървена джанта и хромирани гайки. Проектът отне две седмици, за да накарате бебешко легло да го направите сами, и още един ден за сглобяване и транспортиране от гаража. Но насладата по лицето на детето си заслужава.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId1d94b46d8d

Чертежи на камиони за легло

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId9d0bca8c67

Лек камион 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId3fec794621

Детско парно влакче за легло

парно леглоЕто един добър пример за това как да се направи направете сами легло за момче, Това легло е проектирано за стандартен деветдесет метра двоен матрак. Един лист шперплат 3/4 "е използван за тялото на леглото и един за подложка за крачета / чекмедже за играчки. Ако започнете от нулата, 2 листа шперплат 3/4 "трябва да са повече от достатъчни, Като алтернатива можете да използвате 1,5 листа шперплат и половин лист MDF за огъване. Най-трудната част е да се направи покрив, Трудно е да изрежете дъги главно, защото с шперплат е трудно да се справите, ако нямате спирален трион, за да поддържате рязането перпендикулярно наerhnosti.

парно леглоКато алтернатива можете да използвате директен фрезовза изрязване на кривите, но тогава е по-добре да използвате MDF.

парно леглопарно леглоГлавата на влака е прикрепена към кутията за играчки с панти и защитен капак, осигуряващ безопасен достъп до гърба на кутията. Ако искате, можете да направите няколко дупки отстрани на леглото и да инсталирате няколко чекмеджета. Процесът на сглобяване е показан по-долу на диаграмите в галерията..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId64723a9919

Детско легло под формата на парен локомотив

парно легло под формата на парен локомотивАко прегледате целия Интернет в търсене на оригинално легло за вашия син и стигнахте до извода, че не сте удобни с нито един от наличните модели, а приличните легла са много скъпи, решението е очевидно. Вижте пример как да направите легло с парен локомотив, направете го сами - евтини, прости и със сигурност оригинални. Дизайнът е изработен от 1,5 см MDF листове, банички и облицовка от бор. Всички ръбове на леглото са подравнени (с изключение на външната кръгла част). Локомотивът е боядисан с латексна боя и покрит с акрилен сатен. Леглото е малко тежко приблизително 150 кг, следователно, разложен на няколко части. Майсторски клас, как да направите този модел парен локомотив, вижте майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIdc9c4af8d68

Спален влак за момче

Авторът построи това легло с парен влак за 2-годишния си син, за да му помогне да излезе от малкото ясли.

нощен влак за момченощен влак за момчеПроектът е разработен от автора независимо и на базата на този сериозен дизелов локомотив.

нощен влак за момчеПринципите на проектиране на леглото на влака бяха такива.

нощен влак за момчеДизайнът трябва да бъде:

 • достатъчно траенда поддържа теглото на възрастен и дете (ако татко иска да играе с бебето).
 • сгъваемако трябва да преместите леглото в друга стая в случай на преместване.
 • И разбира се, че трябва изглежда невероятно!

Как е реализирана и какви материали и инструменти са необходими, можете да прочетете на сайта. Няколко стъпка по стъпка снимки, което можете да видите по-долу в галерията, също няма да бъде излишно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId2a4ff933ac

Направи си легло с парен влак

Спален влак за дете на дететонаправени от вас самите. Това е второто легло, направено от майстора, първият вариант беше двуетажно, на снимката вдясно.

 Направи си легло с парен влак Направи си легло с парен влакТова не е стъпка по стъпка инструкция, а просто идея. Характеристика на проекта - предна лампа: прожектор на локомотива и нощна светлина на спалнята.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIdcfcffa7948

Легло влак 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIdea3ecf9a10

Детски самолет за легло

Децата харесват не само коли, но и самолети. Направете оригинал за вашето дете Направи си самолетно легло и нека бебето има щастливи мечти.

самолет за бебешко леглосамолет за бебешко легло Самолетното легло е изработено от плътен клен и орех. Има някои кленови шперплат, но най-вече масивна дървесина без импрегниране и боя.

самолет за бебешко леглосамолет за бебешко леглоПрикрепени са два винта, които лесно се свалят. Крилата се простират и образуват пейки, В чекмеджетата на рафта има достатъчно място за съхранение на различни неща.

Разгледайте още 30 снимки с примери за бебешки креватчета под формата на самолет

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIda41e9cb43d

Космически кораб на леглото

легло за космически корабКосмосът и астрономията често изненадват хората със странния, но изненадващ характер на всичко в него. Добре обмислена идея, която да направим спалня в пространствен стил за дете, така е ще му даде представа колко прекрасно е космическото пространство. Ако едно дете е омагьосано от красотата на Космоса, тогава без значение на каква възраст е, вие, като родители, трябва да подкрепяте неговите хобита. Започнете от направете легло за космически кораб.

Всяко момче сигурно е гледало „Междузвездни войни“ и със сигурност ще им хареса идеята да спят в „Сокола на хилядолетието“.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId43eedf8225

Кабина за космически совалки и двуетажно легло

космическа совалка и двуетажно леглоМарка совалково легло С напълно оборудвана електрическа кабина децата ще бъдат очаровани от бутони и електрически крушки. Вижте как се прави всичко в този проект. Дизайнът е а двуетажно легло долу, стълбище отпред, „тайна стая“ под пързалката и напълно оборудвана кабина с два контролни панела, Повечето бутони контролират истинско осветление, звуци, вентилатори и фарове. Всички звуци се контролират чрез Raspberry Pi. Освен това авторът на проекта свърза чифт слушалки с микрофони, така че децата да могат да общуват помежду си, като истински космически изследователи!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeIdc3e1c64138

Детско легло космически кораб 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/mashina#sigFreeId223a559b02

Детска машина за легло 300 снимки