Ясли за новородено със собствените си ръце. 1000 снимки, рисунки, стъпка по стъпка инструкции

как да направите ясли за новородено как да направите ясли за новородено

С появата на бебето бебешко креватче, разбира се, е основното парче мебели. Моделите се предлагат в различни стилове, форми, дизайн и цветове - това е достатъчно, за да може родителите да се въртят. Ако решите направете яслите за новородено със собствените си ръце, тогава примерите, представени в тази статия, ще ви помогнат да разберете стиловете и да намерите най-добрия вариант за вашето дете.

но направете ясли за новородени само половината от битката. В допълнение, ще ви трябва куп аксесоари. Но не бързайте с магазина, повечето от тези неща можете да направите и със собствените си ръце. Прочетете до края и ще научите много интересни неща. Например как да шиете лист в ясли за новородено, направете красива броня, направете музикална играчка за яслите, монтирайте детски монитор и шийте капаци на парапета.

 

Тук ще намерите как да го направите сами:

 1. Дървена ясла за бебета
 2. Ясла с регулируема височина на матрака
 3. Четири плакат бебе ясли
 4. Кръгла ясла за новородени
 5. Бебешка ясла
 6. Люлеещо се легло за новородени
 7. Странична ясла

Направи си бебешко креватче

Направи си ясли за новородениВ очакване на бебето животът ви се променя неочаквано с просто споменаване на това събитие. Една от страничните ефекти е, че парите за детските неща започват да изчезват. Има тонове предмети, които трябва да намерите, един от които е ясли за бебета, Разхождайки се по магазините и разглеждайки етикетите с цените, със сигурност ще имате неотразимо желание да направите всичко сами. Едно ценно съвети - не казвай на никого, че отиваш Направи си яслите, По някаква причина всеки, с когото се споделя тази идея, изведнъж има инженерна подготовка и скоро ще се появят безкрайни въпроси и съвети: „На какво разстояние трябва да бъдат баровете?“ Или "Сигурни ли сте, че знаете как да направите това?"

Направи си ясли за новородениАко използвате всички съвети, които получавате от публиката, детето ви ще бъде запечатано сигурно в митична топка, която е на пода без ъгли и изход :). въпреки че стандарти за производство на ясли доста проста. Първото правило е свързано с летвите, пропастта между тях трябва да бъде не повече от 10 см ширина, а самите барове не трябва да са по-малко Дебелина 7 мм, Така че не се притеснявайте Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта на автора по-долу стъпка по стъпка фотогалерияразделен на два етапа, производство на части и монтаж.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeIdc1d199a6ad

Как да направите яслите със собствените си ръце

как да направите яслите със собствените си ръцеДизайнерското легло е скъпо. Ако имате необходимите инструменти и минимален опит, можете направете бебешко креватче за новородено, което ще ви струва няколко пъти по-евтино. Разбира се, това е отговорен въпрос, но ако следвате инструкциите и обмислите всичко добре, ще сглобите дизайна не по-лошо, отколкото в магазин. На уебсайта ще намерите пълно описание на процеса, по-долу в галерията редът на производство и монтаж е показан на диаграмите. Ако след монтажа установите, че яслата се нуждае от допълнителна стабилност или когато детето ви стане по-активно, добавете чифт стабилизиращи напречни елементи между краката.

Ето какво ви трябва:

 • как да направите яслите със собствените си ръцеВсички секции 16 мм
 • 2 от 914 х 1340 мм - отпред и отзад
 • 2 от 60 х 1340 мм - горна рамка
 • 2 от странични ленти 32 x 32 x 600 mm
 • 2 от 32 x 32 x 120 mm предни и задни облицовки
 • Дюбели 38 х 12 мм, нарязани на дължина 614 мм
 • 4 - 45 мм винтове с резба
 • 120 и 240 песъчинка

Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки., последователността е достъпна, показана на чертежите с размери и диаграми.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId9a7630dc94

Как да си направим ясли за новородено

как да направите ясли за новороденоАко вашите планове го правят Направи си ясли за новородено, тогава първите въпроси, които ще ви притесняват разстояние между решетките и височината на матрака, Този проект е добър пример за важността на внимателното планиране. В случая е просто да разполагате с достатъчно материал и груб план не може да има избор за последен-втори дизайн, Затова се препоръчва не само внимателно да се планира всеки детайл, но и матрака и размерите въз основа на неговите размери. Трябва да се пробие 15 мм отвор за правилно прилепване на ограждащите ленти към водача. Тези пръчки, по правилата, не трябва да се върти или да се движи, Като цяло, ако сериозно сте решили да вземете яслите, прочетете инструкциите в сайта, там всички тези подробности са описани много подробно. Предложени материали за този проект: топола и МДФ. Подходящо е обаче и друго дърво. След монтажа това легло ще бъде безопасноприятно и удобно място за много дълго време.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId528f84ac6b

Направете яслите от шперплат

Направете яслите от шперплатКогато мъжът стане татко, обикновено първото желание е направете яслите за бебе със собствените си ръце, Защо това е добра идея? Поради няколко причини, например:

 1. Можете да създадете дизайн, който да се вписва във вашата спалня или детска стая,
 2. Изборът на материали самостоятелно означава увереност, че не се използва нищо потенциално опасно.

Базиран на много скъп модел Детска количка за скандинавски дизайнкойто използва резбован шперплат. Този дизайн е по-скоро като стена с прозорци, може да ви хареса и тази идея. Шперплатът се използва за странични стени, други части са от масивна дървесина. Инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта, майсторският клас е по-долу в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeIde738fcf133

Домашно яслите

домашно яслитеЗатова решихте направете яслите за новородено бебе, Ако ви е харесал примера на снимката, използвайте тази инструкция. Първо купете матрак с размери 40 х 90 см. След това лист от брезов шперплат (дебелина 10 мм) и три кръгли брезови дюбели (3 см в диаметър). Борови дюбели твърде мека за този дизайн, използвайте твърда дървесина като дъб или бук, за да замените бреза, ако не можете да я намерите. Тук са използвани три дръжки за гребла. Дизайнът е доста прост, състои се от 2 плоски панела и 3 хоризонтални дървени пръти.

това конструкция от плат с дъно от шперплат.

домашно яслитедомашно яслитеКак да направите яслите със собствените си ръце е показано в майсторския клас в снимки стъпка по стъпка..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId9dcffecfc5

Дървена ясла за новородено

Направи си бебешко креватче не е трудно, но въпросът е много отговорен.

дървена ясла за новороденоЕто няколко диаграми и отделни снимки, ако искате да разберете по-подробно, използвайте връзката под галерията. Сайтът на автора е написан много подробни инструкции с много интересни нюанси и полезни съвети.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId81fc26d399

Ясличка с мебелна маса за бебета

ясли с маса за сменяне за новородениАко нямате достатъчно място за съблекалня, ето една опция - направете проста „кутия“която идеално се вписва в яслите. Трябва да вземете подложка за смяна, за да се побере вътре в кутията, и цялото тяло в горната част на водачите на яслите. Можеш лесно преоразмерявате тези размери за всеки модел, Късите страни на яслите не са толкова дълбоки, колкото дългите, така че кутията може да се побере от външната страна на релсите. Маркирайте дупките. След това залепете страните заедно, закрепете дългите страни с фиби и затегнете винтовете за допълнителна здравина. За по-добро разбиране на процеса, не забравяйте да гледате видеоклипа на уебсайта на автора, който подробно обсъжда всички етапи на производството ясли с маса за смяна.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId48eed56323

Детска количка с регулируема височина

ясла с регулируема височинаТака е легло с регулиране на височината за новороденото, Дизайнът е универсален, защото когато дете порасне, можете лесно да премахнете страничния парапет и врати. Прост дизайн и струва много по-малко от закупуването на подобен дизайн в магазин. Представена тук стандартни размери за бебешко легло 120 см х 60 см, така че в магазина можете да закупите матраци със стандартни размери и спално бельо. Височината се регулира от долната позиция по подразбиране до по-висока позиция, когато детето е все още много малко и трябва да се повдига и спуска няколко пъти през деня и нощта. Тази по-висока позиция спестява много сили на родителите при всички изкачвания. Майсторски клас погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId6ae3b4d3d4

Устойчива детска количка

трайна детска количка за бебеНуждаете се от здрав бебешко креватче? Тогава тази опция определено ще ви подхожда - надежден и издръжлив дизайн на детското креватче.

Авторът специално проектира нископрофилен модел за майки с нисък ръсттака че да е удобно да държите бебето на ръце, без да стои на пръсти. Напречните щанги на яслите имат необходимата височина, но можете да спуснете всичко по-ниско, за да го направите удобно. Ако искате да го направите по-висок, просто добавете една и съща дължина към всеки крак и подравнете страните. Не забравяйте внимателно да почистите всичко.

Как да направите яслите със собствените си ръце вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки, процесът е показан много подробно с цветни схеми за по-голяма яснота.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId11d7a069ce

Направи си ясла за трансформатори

направи си сам трансформатор на яслитеЯсли за новородени, необходимо нещо, но ще донесе още повече полза, ако се направи многофункционален, Ето пример за това как авторът на проекта подходи към този въпрос. Сега, освен обичайните функции, това е и детско креватче, както и мини диван. И когато детето порасне, вече бившата ясламоже да се използва като таблица. Всички функции са внимателно обмислени, така че ако ви е харесала тази идея, можете да прочетете инструкциите на сайта, как да накарате трансформатор на яслите да го направите сами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId4d3e066014

Дмитрий Казански, на 44 години

Детска луна

ясли лунаВижте пример за това как да направите направете оригинално яслите във формата на луната. Първо трябва да определите размера на матрака, в този случай той е 80 x 40 x 10 см. Започнете с основната плоча, след това направете кръгове от MDF. След това се погрижете за корпуса. крак: вземете няколко дъски, пробийте дупка, винт и лепило. Звездите: отпечатано на компютър, нарисувано на дърво. Нарежете с бормашина и мозайката.

материали:

 • Дърво / МДФ
 • молив
 • Дървена дъска (за начертани кръгове)
 • Моторна трион
 • Компресор със щапелен пистолет
 • Лепило за дърво
 • бормашина
 • Компютър с принтер

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId98a7a0ef86

ясли лунаСъщият пример ръчно изработена люлка на полумесец - Прекрасен подарък за новородено. Изработена от естествена дъбова дървесина, тази ясла е истински вълнуващ шедьовър, който може да бъде добавен към стаята на вашите деца благодарение на своя абсолютен чар и уникална красота. Удивителен дизайнбез съмнение ще направи вашите деца най-щастливите и най-щастливите в света. Това не е сложен проект. Просто трябва да съберете всички необходими материали и инструменти. Изрежете дърво с форма на полумесец от двете страни и закрепете дървесината между тях, регулирайте ширината по ваше желание.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId969e79f701

Оригинална яслите

Следвайте това ръководство за направете оригинална ясла от бейзболни бухалки за вашия малък, използвайки истински дървени бейзболни бухалки и някои борови дъски.

оригинална яслитеоригинална яслитеИнструкции за това как да направите ясли са на сайта, линк под галерията. По-долу вижте няколко стъпка по стъпка създаване на снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId05eb9cae4f

Направи си ясли за новородено

как да направите рисунка на яслитеТози проект е на път как да направите яслите със собствените си ръце, Ако искате да знаете повече за процеса на сглобяване, обърнете внимание на инструкциите, описани в статията. Регулирайте размера според вашите нужди. В допълнение, регулирайте височинатавърху който инсталирате рамката на леглото. Има много дизайни, които можете да изберете да направите. направете сами дървена детска количка, Просто не забравяйте да изберете алтернативата, която работи най-добре с останалата част от стаята.

материали

как да направите рисунка на яслитеА - 4 дъски 1 × 3 дължина 30 ″ (76 см), 2 бр. - 30 ″ (76 см), 2 дъски 1 × 4 дължина 30 ″ (76 см), 10 бр. летви 1 × 2 дълги 30 ″ (76 см) от партито
B - 2 дъски с дължина 1 × 3 30 "(76 см), 1 бр. - 53 1/2" (136 см), 1 дъска 1 × 4 дължина53 1/2 "(136 см), 10 броя 1 × 2 дължина 30" (76 см) назад
C - 2 дъски с дължина 1 × 3 24 инча (61 см), 1 бр. -53 1/2 инча (136 см), 1 дъска 1 × 4 дължина 53 1/2 инча (136 см), 10 релси 1 × 2 - 24 инча (61 см)
D - 6 бара 2 × 3 с дължина 5 ″ (12,5 см) крака
E - 2 бара с дължина 1 × 3 27 ″ (68,5 см), 2 бр. 53 1/2 ″ (136 см) дълга рамка за ясли
F - 2 ламели с дължина 1 × 1 52 инча (132 см), 11 1 × 3 дъски 27 инча (68,5 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId30a8ce61b9

Рисунки за бебешки ясли

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId3d49eaa768

Как да направите балдахин на ясли със собствените си ръце

как да направите балдахин на ясли със собствените си ръцеПоказани тук как да направите балдахин за ясли го направете сами, Първо, намерете 35 см дървен обръч за бродиране. Вместо да купувате мрежеста материя и да шиете завеси, купете пакет завеси. Много по-просто и ще бъде много по-евтино, Плъзнете двете завеси към външния обръч. Подредете ги така, че тъканта да бъде равномерно разпределена в кръг. Вземете вътрешния дървен кръг, можете да използвате твърда тел. Завържете две парчета около обръча, за да направите кръст. Поставете вътрешния обръч вътре в по-големия и затегнете външния обръч. Горната част на сенника трябва да приляга плътно към тавана., Завийте малка кука към тавана и окачете балдахин, където се пресичат две въжета.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId51b89f23fb

Направи си балдахин на яслите стъпка по стъпка

направи си сам балдахин на леглотоЕто още един пример за това как да направите шик Направи си навес за ясли, Надвес, монтиран над яслите, го прави център на вниманието в стаята. Новороденото бебе често е в центъра на вниманието на цялото семейство. Важно е да използвате сенника само докато детето може да се изправи или да се изправи.

Как да направите този красив сенник над леглото, прочетете подробните инструкции на сайта, По-долу е майсторски клас в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId9bab504703

Четири плакат ясла 100 снимки

Когато става въпрос за декориране на ясли за новородено, е трудно да устоиш да направиш всичко красиво декорирано. Тъй като леглото е централно в стаята, дори можете да се отпуснетелуд създаване на дизайн с тематични чаршафи и декор. Просто не губете глава, разбира се, балдахин за яслиМного е красиво, но изисква мерки за сигурносттака че детето ви да не бъде ранено. Правилното използване на сенника е жизненоважно, за да се гарантира безопасността на бебето в яслите. Когато бебето се научи да става в леглото, някои видове тенти могат да бъдат опасни. Ако дълги парчета плат висят над обсега на детето, той може да хване материала и да се издърпа от яслите. Или се счупва сенникът, причинявайки нараняване. Затова се препоръчва да се премахне всичко, което виси над яслите, на възраст около 5 месеца.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeIdd7c9c3d670

Направете сами кръгла бебешка количка

направете сами кръгла бебешка количкаНай-вероятно, ако искате да направите направете сами кръгла детска количка за бебе, тогава преди всичко, защото ви харесва външния му вид. Кръглите детски колички със сигурност са уникални и могат да бъдат проектирани в различни стилове, от модерен до класически вид, в комплект с плакати и тенти. Но трябва да призная, че това не е най-практичният избор за детска стая. Кръглата ясла изисква кръгли аксесоари, Трябва да намерите кръгъл матрак, спално бельо и други. Тези материали обикновено са по-скъпи от стандартните спални и детски колички. Ако обаче тези трудности не ви спрат, ето един пример, как да направите красива кръгла ясличка за бебе направете сами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId13070c7ab8

Направете сами кръгла ясла 100 снимки

Кръглите колички със сигурност са уникални. Основното им предимство, атрактивен стил и изглеждат просто страхотно. Но ако решите да изберете кръгла ясла, различни точки за разглеждане, могат да се считат за техните недостатъци.

 • на първо място, допълнителни разходи, ще трябва да закупите нестандартни аксесоари, тук могат да възникнат трудности.
 • на второ място, кръгли колички ще заемат повече място в детската стая. Ако имате хубава голяма стая, тогава може би това не ви засяга. Но за стандартна спалня това е много неудобна мебел.
 • И третоВъзможно е да имате проблеми с препродажбата. Ако вашето креватче е семейно наследство (като се има предвид, че използването на антично ясли не се препоръчва), тогава разходите за препродажба на яслите няма да имат значение. Но ако в крайна сметка искате да го препродадете, това няма да е толкова лесно. Повечето детски легла не обичат кръгли колички. Мнозина предпочитат практичен класически вариант.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId09fd13cd7a

Висяща люлка

висяща люлкаРешенията, които идват с раждане на дете и отглеждане на мъничък човек, са безкрайни. Въпреки че някои от тези идеи може да изглеждат доста сложни, ето един пример, висяща люлка, Днес, разбира се, това е рядкост и малко страшно, внезапно се счупва. Но оригинални и удобни, красив дизайн за детска стая, Най-важното, което можете да направите, е да проектирате детска стая, която ще ви накара да се усмихнете, да се отпуснете и да се забавлявате. В крайна сметка вие ще прекарате много време в него. Как да направите такова висящо легло от дърво, прочетете инструкциите на уебсайта на автора. Ако всичко е направено правилно, тогава не можете да се притеснявате за сигурността.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeIdeb9dd6ecf6

Как да тъкат люлка за новородено

как да тъкат люлка за новороденоЗа тези, които не са запознати техника за тъкане на хартиена лоза, люлка за новороденото от този материал може да изглежда като съмнителен проект. Всъщност този дизайн не е по-нисък по сила по отношение на модели от върбови пръчки или ратан. Разбира се, ако всичко е направено правилно. Не се тревожете, не е необходим голям майстор. Целият процес е показан подробно на стъпка по стъпка снимки., макар и без опит, вероятно не всичко може да бъде разбрано от снимките, така че за начало внимателно прочетете инструкциите в уебсайта на автора. Следвайте ръководството и ще успеете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId77e162cded

Люлка на детско легло 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId004d3aa691

Люлеещ се стол за новородено направи сам

пример как да направите люлка люлеещ се стол за новородено направете сами.

направете сами люлеещ се стол за новороденонаправете сами люлеещ се стол за новородено Можете да прочетете инструкциите за производство на уебсайта. Той описва не само как да направите дървен люлеещ се стол за новородено, но и шийте малък матрак в яслите.

направете сами люлеещ се стол за новороденоВижте майсторски класове по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId5be5532498

Люлеещ се стол с ясли

люлеещ се стол с яслиТова ръководство ви показва как да направите люлеещ се стол с яслитака да се каже, две в едно. Този дизайн е доста лесен за изработка, ако имате необходимите инструменти и основни умения на дърводелството. Преди да започнете, трябва да помислите за едно нещо. Дизайнът има голяма площ на яслите, което затруднява намирането на подходящ матрак, следователно е необходимо първо намерете матрака и съответно коригирайте размерите на чертежа. За този проект ще ви трябва масивна дървесина (не MDF или шперплат). 3 основни части (страни и основа) имат дебелина 2,8 cm, останалите 1,8 cm.

люлеещ се стол с яслиАко решите да използвате нещо друго, препоръчително е да се консултирате с професионалист. Размерите на дъските, от които се нуждаете, са посочени на чертежа. В допълнение, за тапицерия имате нуждапарче дърво с размери 42X44 см (достатъчно дебело, така че скобите да не преминават). Също добре първо изградете мащабен моделако имате уменията Тук за оформлението е използван 4 мм шперплат за изграждане на модела 1:16. Както можете да видите, мащабираният модел е малко по-различен от действителния размер. Как да направите люлка със стол със собствените си ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId588a162dd0

Ясли за ясли за новородено

креватче за новороденоЕто подробен фоторепортаж. как да направите дървена люлка за бебе направете го сами. Не е трудно, ако имате всички необходими инструменти. Сглобяване на страничните стени на кошницатавероятно най-трудната част от този проект, така че процесът е разбит на по-малко плашещи етапи! Изрязвайте частите внимателно, правете всичко в последователност, Всички малки дистанционери трябва да са с еднаква дължина, за да поддържат правилния размер на кошницата. За залепване на малки части използвайте епоксидна, Не само поради здравината си, тя може лесно да се почисти и с разредител или ако остане такава, каквато е, смолата ще се смеси с най-прозрачните лакове. Вижте процеса на производство по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId3dcb9da073

Мобилна детска количка

Вижте пример как да си направите мобилно легло за новородено направете сами.

подвижна яслаЛюлката е от меранти, а кракът е от тасманийски дъб. Майсторски клас, как да направите яслите със собствените си ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId54667bc965

Направи си бебешка люлка

Ето пример за това как да направите просто направете сами бебешка люлка.

Направи си бебешка люлкаНаправи си бебешка люлкаХарактеристика на дизайна е кръст, направен от два хидравлични парчета PVC тръбипълни с парче дърво и след това тези тръби са покрити с термо пяна за тръби. Как да съберете люлка, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId57dcf965d9

Дървена люлка за люлка

дървено креватче люлеещ се столИнтересна идея, миниатюра дървен люлеещ се стол с голяма възглавница, така че детето да може да се отпусне през деня във вашата всекидневна. Вероятно този проект не е за всеки, тъй като включва както шиене, така и дървообработка, но може да е полезен за някого. Само не забравяйте, че вие ​​сте отговорни за това безопасност на децата докато той е в това ясла. Няма предпазни колани. Препоръчва се да се прекрати употребата, когато детето е в състояние да седи или да се преобърне независимо. Инструкцията се състои от три части. Сглобяване на дървена рамка, закрепване на каишка за регулатор и шиене на възглавници, Препоръчва се да прочетете цялото ръководство на уебсайта на автора, преди да започнете работа. Спазвайте мерките за безопасност, използвайте прави дъски. Работете върху равна повърхност. Потърсете помощ, ако имате нужда.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId41dce00b50

Люлееща се люлка за новородени

Бебешка люлка Бебешката люлееща се люлка от британския дизайнер Мартин Прайс има вграден втори живот: след като люлката ви е изработена, тя може да бъде разрязана наполовина, за да направите няколко люлеещи се стола.

люлка люлка за новороденилюлка люлка за новородениЗа съжаление няма снимка как да направите такова полезно нещо, но идеята е добра.

люлка люлка за новороденилюлка люлка за новородениАко искате, можете да го направите, не е проблем.

Люлеещ се стол за новородено 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeIda5fcfddfd5

Направи си ясли за новородени

Направи си ясли за новородениЗа новородено бебе вероятно ще имате нужда доп кошарапоне за следващите шест месеца, преди да преместите бебето в голяма ясла. Ако търсите евтино и персонализирано решение, ние оценихме тази опция. Направи си ясли за новородено.

Използвайте скицата, показана на снимката и изберете размерите според вашите нужди. Използваният тук материал е многослойна топола Дебелина 2,5 см. Той е достатъчно силен и не трябва да се деформира по време на стареене. Струва си да се отбележи, че хоризонталната лента е малко повече от 35 см, така че избягвайте празно място между яслите и матрака. Това не е необходимо, но трябва да оцените тази възможност за вашата ситуация.

Направи си ясли за новородениНе забравяйте да заоблите всички ъгли и остри ръбове. Също така е изключително важно хоризонталната лента, на която спи бебето перфектно изравнени, Дори да правите точни измервания, винаги рискувате да направите грешки поради несъвършенства в пода на стаята или странични летви или нещо друго. По-добре да поставите малки странични тапицерии върху страничните дъски, които могат да се използват по-късно за подравняване на хоризонталата. Прочетете подробните инструкции на уебсайта, майсторски клас можете да видите по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId5c572b2526

Как да си направим допълнително легло

как да си направим допълнително леглоСпането с бебе е чудесен начин за подобряване на контакта с родителите и улесняване на храненето през нощта. Педиатрите обаче изразяват основателни опасения относно безопасност на съня в същото легло като дете, Простото решение е направете допълнително легло за дете, Ето един много прост вариант, можете да направите такова яслите само за няколко часа. Изброените в това ръководство материали и размери са за матрак 100 x 60 см с дебелина 8 см. Но можете лесно адаптирайте дизайна към матрак от всякакъв размер.

как да си направим допълнително леглоВ крайна сметка вие сте отговорни за безопасността на вашето дете, така че трябва да решите сами да направите леглото по-удобно и да използвате този дизайн, само ако сте доволни от него. Удобен матрак трябва да приляга плътно до ръба на матрака на по-голямото легло, така че да няма празнина. Помислете как да го прикрепите към ръба на леглото или да използвате гумени крачета, ако изолацията е на твърд (хлъзгав) под.За допълнителна сигурност спуснете матрака на яслите отдолутака че детето да не може лесно да се търкаля в леглото на възрастен. Как да си направим яслите направете сами Можете да прочетете подробните инструкции на уебсайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId38a22aa91a

Допълнителни легла за новородени 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId22c6f19729

Направи си броня за бебешко креватче

Направи си броня за бебешко креватчеТук ще разберете как да направите плетена броня за яслитеТова е сладък и модерен декор за детска стая. Можете да го направите едноцветен или да използвате всеки цвят, който харесвате. Вземете 2 ленти от същия цвят, фиксирайте ги с щифтове и шийте. Вземете 1 дълга лента 17см х 300см. Оформете ръкавите от плат, като сгънете лентата наполовина от дясната страна, обърната навътре и закрепете с щифт. Завъртете тъканта с дясната страна навън с щифта за безопасност. Кука на единия край и завъртете главата на щифта в тъканта. Натиснете щифта и след това издърпайте тъканта. По-нататък в тази последователност:

 1. Направи си броня за бебешко креватчеПравете това, докато слушалката се обърне.
 2. Поставете хартиена кърпа в ролката вътре в тръбата и увийте половината тъкан наоколо (наполовина, защото тръбата е дълга, а ние ще работим в 2 стъпки).
 3. Поставете малък брой възглавници вътре и натиснете с дълъг предмет (можете да използвате линийка).
 4. Продължете, докато не напълните цялата тръба от плат. Уверете се, че е равномерно напълнен.
 5. Оставете няколко сантиметра в края, след което закрепете с щифт.
 6. Поставете руло хартия от другата страна и попълнете останалото.
 7. Свържете 2 тръби и можете да започнете да тъчете. Направете основна плитка.
 8. След това вземете игла с конец, скрийте и фиксирайте краищата на тръбите на гърба на плитката.

Готовата броня е с дължина 2,75 м, но това е малко, защото е мека и пухкава! Сега имате уникален и индивидуален декор за детската стая.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId563087bab5

Как да монтирате бебешки монитор в яслите

как да монтирате бебешки монитор в яслитеСкоро след закупуването на бебешки монитор ще се окажете, че се борите да получите по-добър поглед върху камерата. Ясно е, че най-добрият изглед отгоре е центъра на яслите. Стълбът, върху който се държи сенникът, ще бъде най-добрата опора за монтиране на камерата. Калъф за малки направете платформа за камерата на шперплат. Как да монтирате камерата и да монтирате на ясла, можете да прочетете на сайта, линка под галерията. Производствен процес показани по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo#sigFreeId78685947de

Музикални играчки за ясли

музикални играчки за яслиБебешките мобилни телефони са често срещано парче бижута, което свири мека музика заедно с висящи играчки, които забавляват новороденото. Това вероятно е първото нещо, което купуват, когато се появи бебе. Но защо не направете музикални играчки за ясли себе си, използвайки стари играчки, които просто заемат място в гаража ви. Ето какво ви трябва.

 • Почувствайте многоцветни парчета
 • Парче пяна
 • Пистолет за горещо лепило
 • бормашина
 • Дървена плоча
 • Пластмасово лепило
 • маркер
 • Електрическа лента
 • Поялник (ако е необходимо)
 • канап
 • чертеж
 • ножици
 • По желание - декорация (помпони, многоцветни бутони, хартиени цветя и др.)
 • Малки магнити
 • Акрилна боя + четка

Как да го направя погледнете стъпка по стъпка снимки, ако нещо не е напълно ясно, сайтът има подробна инструкция с описание на всяка стъпка.