Направи си сам легло от палети + 800 снимки

как да направите легло от палети как да направите легло от палети

Мебелите от палети винаги спестяват време и пари, тъй като необходимите материали са евтини и не изискват допълнителни умения и най-важното, спестяват ви да не търсите квалифициран специалист. Направете легло от палети със собствените си ръце не е трудно, практически всеки може да се справи с тази работа доста ефективно.

Тук се предлага голямо разнообразие от дизайнерски идеи, всичко зависи от вашите творчески способности. Можете да проектирате легло от палети според вашите нужди и наличното пространство. Тази статия представя няколко идеи, включително обикновено легло на подиума, детски легла от палети, легла с подсветка и др. Както и няколко страхотни примера за това как да се направи палети за глава, Всички подадени проекти със стъпка по стъпка снимки и връзки към инструкции в сайта на източника.

 

Съдържание на статията:

 1. Направи си легло за палети
 2. Детско легло от палети
 3. Двойно легло от палети
 4. Легло с подсветка от палети
 5. Двуетажно легло от палети
 6. Легло от палети с чекмеджета за съхранение
 7. Диван легло от палети
 8. Палет за глава

Подиум за легло, изработен от палети

подиум за легло, изработен от палетиКакто вече знаете, дървените палети могат да бъдат преосмислени по много интересни и креативни начини. Например тук е показан пример, как да направите подиум на леглото го направете сами, Този дизайн всъщност не е много труден за сглобяване, но има много вариации на концепции, които трябва да обмислите, преди да започнете новия си проект. За това легло ще ви трябват четири палети и няколко дъски, за да подравните външния периметър и централната опора. Не се използва в този проект. без пирони или винтовеза сглобяване на конструкцията. Подробни инструкции можете да прочетете на уебсайта, вижте по-долу майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId53fa7f835d

Легло от дървени палети

легло от дървени палетиИма много начини за препрофилиране на дървени палети, един от тях е да се направи направете палето легло, Ако харесвате селски мебели, този проект е за вас. Намерете 2 комплекта палети, това не трябва да създава проблеми, можете да ги купите във всеки склад в супермаркета. Пясъчни палети, това ще попречи на влизането на трески Нанесете грунд върху повърхността. Боядисвайте във всеки цвят, който предпочитате. Поставете двете палети заедно. Можете да изрежете малка дъска и да я закрепите с нокти отстрани на палетите. Добавете колела в ъглите. Поставете матрак и чаршафи и се насладете на обикновено легло от палети.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId89b04401d8

Диаграма на легло от палети

диаграма на леглото от палетикато направете легло от палети със собствените си ръце - доста трудоемка работа, започнете с добър план. Първо измерете своя матрак. В случая тя е 2000 х 1400 мм, а намерените палети са 1200 х 1000 мм. съвет: отрежете краищата на палета, пръстите ще ви бъдат благодарни! Почти винаги, когато използвате използвани палети, дървесината е замърсена, повредена от драскотини или петна. Шлифоването на горния слой ще разкрие истинската красота на дървесината, а също така ще попречи на дървото да попадне във вашия матрак. Започнете с шлифоване на хартия от 36 до 100за да премахнете всички несъвършенства в дървесината.

диаграма на леглото от палетиШлифоването на хартия от 100 до 180 ще премахне драскотини. съвет: Завършете с 180 до 500 шлифовъчна хартия, за да премахнете всички неравности във влакната за допълнителна гладкост.
Когато шлайфането завърши, избършете палетите с влажна кърпа или кърпа, за да отстраните праха. Сега за монтажа, От останалите части ще ви трябват 5 дъски. Инсталирайте ги, както е показано на снимката. Идеята е да прикрепите палетите един към друг, така че не забравяйте да закрепите всички палети заедно. съвет: нанесете дървесно масло. Оставете да изсъхне поне 1 ден.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId4f2b850133

Легло от палети стъпка по стъпка

легло от палети стъпка по стъпкаднес дървени палети широко използван за изработка на евтини мебели за дома, включително легла. Освен това този процес е не само евтин, но и достатъчно прост дори за хора, които никога не са се занимавали с дърводелство. На първо място, събирайте необходими материали и инструменти за работа. Ще ви трябват палети със същия размер с ширина приблизително 10 - 12см, лепило, пирони, винтове и болтове, както и тренировка и обикновен набор от дърводелски инструменти.

Инструкцията с описание на всяка стъпка на сглобяване може да се прочете на уебсайта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId70473885c4

Просто легло от палети

просто легло от палетиЕто как да го направите елегантен и прост. легло от стандартни палети (120 см х 80 см) за легло 160 см х 200 см. За работа ще ви трябват 6 стандартни евро палети (120 см дължина, ширина 80 см) и матрак с ширина 160 см. Първо, отрежете 4 палети с дължина от 120 до 80 см, таблата ще бъдат височина само 80 см. Две палети в подножието на леглото трябва да бъдат само 80смтъй като те ще бъдат комбинирани с два пълноценни 120 см, за да получите 200 см дължина за матрака. Останалите парчета от 40 см могат да се използват за направата на рафтове. Извадете долните релси и фиксирайте дистанционерите на двата палета на главата, оставяйки само горната повърхност. Завийте ги към задната част на главата, така че така че да затворят празнините, Трябва да имате два отделни табла - един отляво и един отдясно. Ориентирайте се така, че всички палети да са в горната част на леглото, а палетите на рамката на леглото са с ширина 80 см в подножието, а "подрязаният" край е ориентиран към центъра на леглото. След това завийте горния край на рамката на леглото отгоре. Преди да завиете, уверете се, че главата на леглото стои директно върху рамкатаИзползвайте уплътнения, ако е необходимо.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeIda987716adf

Направи си легло за палети

Спешно се нуждаете от просто и евтино легло? Старите, добри палети винаги ще дойдат на помощ.

направете палето леглоНаистина е много просто да направите, просто погледнете стъпка по стъпка снимки, как да направите легло от палети, Искате да знаете подробностите, връзка към сайта на автора под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId8d450fd26f

Рамка за легло, изработена от палети

рамка за легло, изработена от палетиТова ръководство ще ви покаже как да направите проста и красива рамка за легло. платформи от палети, Идеален за таванско помещение или за актуализиране на палитрата на леглото. Основното използване на палети в този проект е защита на матрака, Директно на пода, рамката ще събира прах и влага и може да стане плесенясала. Когато избирате палети, уверете се, че те са безопасни за използване.

Палетите могат да бъдат третирани с много вредни химикали.

рамка за легло, изработена от палетирамка за легло, изработена от палетиТова е особено важно да се има предвид, ако ги използвате за проект за легло. Ето скиците, по които това е направено легло от палети, Вижте по-долу майсторски клас по стъпка по стъпка снимки, инструкцията е на сайта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId081d62111c

Рамка за легло на платформа

рамка легло платформаТова е многофункционално легло, което вероятно сте виждали много пъти на Pinterest, но е почти невъзможно да намерите инструкции и стъпка по стъпка снимки, затова тази информация е представена тук. Като цяло това е отнемащ време проект, въпреки че мнозина твърдят, че са го направили направете палето легло за един ден или дори няколко часа. Може да са имали добри палети, но във всеки случай само шлифоването ще отнеме много време. там различни видове палети; отворени, затворени, с крила, 2 напречни греди и т.н. Освен това е с различни размери, така че ако е възможно, изберете тези, които са най-подходящи за вашия проект. В статията в сайта можете да прочетете подробно как да направите обикновена рамка за легло, изработена от палети и някои съвети за тези, които се занимават с дървени палети за първи път.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeIdee397d7cf7

Направи си легло, изработено от палети

Направи си легло за бебешко креватчеСтрахотен вариант на бюджет детско легло, Материалът, използван за завършване на този проект, включва: 17 евро палети, 3 матрака, дъски за рафтове, много ъгли, винтове, бяла боя и масло за запазване на дървесината. От инструменти ще ви трябва шлифовъчна машина, бормашина, мозайката, боя.

Как да сглобявате ясли от палети:

 1. Палетите трябва да бъдат шлифовани за отстраняване на грапава повърхност.
 2. Направи си легло за бебешко креватчеСлед това боядисайте всички палети и оставете да изсъхнат преди сглобяването на рамката, защото по-лесно е да рисувате палети отделноотколкото цялото легло.
 3. След като боята изсъхне, можете да я смилате отново, така че повърхността да е гладка и красива.
 4. След това прехвърлете палетите в стаята, където трябва да се монтира семейното легло.
 5. Поставете четири бели палети по протежение на стената като табла, след това 4 палети отпред и още 4 отгоре. Две палети трябва да бъдат разположени напречно.
 6. Първо можете да скицирате на хартия и след това да поставите палетите съответно.
 7. След монтажа на палетите трябва да се завинтват страничните ленти. Това ще гарантира стабилността на леглото. След това завийте дървенотоО, ивици към главата.
 8. Накрая сложете матраци и няколко цветни чаршафи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId5d208cf5e2

Детско легло от палети

детско леглоДетско легло от палети - Това е уникален и креативен дизайн, защото можете да го направите сами всеки дизайн на леглото, Ето един прост пример, който можете да опитате да направите за детска спалня. Освен това би било чудесно легло за гости, а също и доста подходящо за външни мебели, например веранда.

Как да направите бебешко легло със собствените си ръцеможе да се прочете на уебсайта на автора на този проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId52c1c126b7

Детски легла от палети 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeIdc745e10d3c

Двойно легло от палети

двойно легло от палетиРемонтът и декорирането на бюджетна стая понякога ни насърчава да бъдем креативни. Това е пример за това как да се направи Направи си сам двойно легло от палети - Малко селски, но стилен, освен това, можете да спестите много. Първо трябва да намерите прилични дървени палети и да се приспособите малко към отговарят на размера на стаята, Чрез разрязване на всеки палет наполовина точно до втората скоба в центъра, можете да получите идеален размер за двойно леглоако са взети заедно. Изпиляйте отделните релси от едната страна, след това обърнете и отделете долните релси, така че да остане малко над половината от палета. Направете същото с другия палет. Накрая свържете палетите в централните скоби с винтове, така че да не се движат и леглото е готово.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId86636b3687

Направи си сам двойно легло от палети

Направи си сам двойно легло от палетиЕто как да направите красиво двойно легло от палети, Въпреки че можете да замените палетите с щори, шкафове или дървени дъски. Авторът не предостави подробни инструкции и подробни стъпка по стъпка снимки, защото има много уроци, така че няма специална нужда от това. Въпреки че в галерията можете да видите няколко снимки, които показват общите очертания на стъпките, за да ви дадат представа как е направено това легло от палети.

Размери на леглото: височина на таблото 142 см; височина на стъпалото 52 см; ширина на главата и подножието 212 cm

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId426081a9ec

Легло с подсветка от палети

Ако имате нужда от евтино легло, лесно за сглобяване, но в същото време стилно и с модерен дизайн - направете легло от палети с подсветка.

легло с подсветка от палетилегло с подсветка от палетиТози проект започна с 3D-модели носорози , След няколко експеримента, това оформление беше избрано, тъй като осигурява идеалния размер, който съответства на размера на стандартно семейно легло в ЕС: 160x200 cm.

легло с подсветка от палетиНаправете легло от палети планирано само с няколко инструмента - лесно и просто, така че всеки ученик или любител да може да направи това направете го сами за един ден, Шлайфането е най-голямата задача при работа с палети, така че се подгответе за цял ден шлайфане. Освен това, ако искате да постигнете добри резултати, важно е да изберете палети, които имат наистина добро дърво.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeIdab0f39d3e6

Двойно легло от осветени палети

осветено двойно леглоЕто пример как да направите Направи си сам двойно легло от палети с подсветка и висок таван на главата. Започнете с краката на дървения материал. За да не надраскате пода и да улесните движението на леглото, добавете подложки от филц, За главата ще ви трябва един цял палет и половина. Пясък, лак и когато изсъхне, закрепете на място. Прикрепете гирлянд към главата на главата и издърпайте останалото под леглото. Connect удължителен кабел с превключвателда се използва като превключвател за осветление. Част от палета е достатъчна за тапицерията, но към нея добавете подрязани дъски напълно запълнете пространството, Пясък и лак, както е описано по-горе и оставете да изсъхнат. След това прикрепете гирлянд към тази част и го свържете с частта под леглото. Накратко, това е всичко майсторски клас вижте по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId4c73877e26

Ето още един пример как да направите обикновена платформа за легло направете платформа за палети.

платформа за легло, изработена от палетиВсичко, от което се нуждаете, е бяла боя, дървени палети, строителна лепилна кърпа и четка. Инструкции за това как да направите легломоже да се чете на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId15d9f6231f

Всички любители на домашно изработените занаяти знаят, че палетите са идеален материал за мебели. С минимални финансови инвестиции от дървени палети можете да направите декоративни и полезни мебели - дивани, маси, рафтове и дори не можете да ги изброите всички. Ето няколко примера. легла, изработени от палети с LED или неонови светлини.

легло с подсветка от палетилегло с подсветка от палети Магията на създаването на мебели за дома - eтогава цял свят от възможности. Един такъв проект е това легло от палети с великолепна осветеност, която ви позволява да разкриете своя творчески потенциал в интериорния дизайн.

легло с подсветка от палетиЛеглото е изградено във формат на две нива с пространството между палетите, с крушки с подсветка, които правят цялата структура необичайно красива.

Легло от палети с подсветка за снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeIde5253cfaa9

Легло от палети с чекмеджета

легло от палети с чекмеджетаНаправете легло от палети не е трудно. Това е проект за дизайн на леглото с 8 чекмеджета за съхранение. Ако е възможно, намерете 4 палета със същия размер. Нарежете горните дъски от двете палети, а долната от другите две. На практика е необходимо разглобявайте палетино не е лесно След това трябва да добавите основата на кутията. Самите палети са слабо приспособени за придвижване на чекмеджета. Но основата ще бъде полезна, за да може чекмеджетата да се плъзгат и ще стане по-лесно да се направи от добавяне на слайдове, Изрежете 4 панела с размери 122 х 46 см от листа от фиброкартон, залепете към долните палети и закрепете с щипки за хартия. Пясък и нанесете няколко слоя бяла гланцова боя. След това сглобете леглото, обезопасявайки метални пластини и винтовекакто е показано на стъпка по стъпка снимки. Как да направите кутии за съхранение не е показано тук, но не е трудно, можете да използвате обикновени кошници или кутии.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeIde327e149c8

Кутия палети за съхранение на играчки под яслите

чекмедже от палети за съхранениеТози дървен кутия за играчки от палети върви добре с усещането, че е част от леглото. Да се ​​направи такъв дизайн е много просто. Измерете леглото, за да определите размера на чекмеджето. Две дъски от палета, подредени една върху друга, ще дадат достатъчно място. Използвайте други части от палетаизрязани, за да се поберат големи части заедно, както е показано на снимката. Процедурата на производство е добре описана в инструкциите на автора на проекта на сайта, линк под галерията. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeIded07c9f0fd

KПалети с чекмеджета 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeIdd67705ea51

Следват няколко примера как да направите главата на леглото от палети със собствените си ръце.

Палет за глава

глава на палетиДизайнът на това табло е доста прост. Широките дъски, които работят като греди на палет, ще се използват както за основната рамка, така и като външна декоративна рамка. Рамката за това легло е с височина 122 см и ширина 137 см. Отново това е за матрак в пълен размер, но можете лесно фиксирайте размери за всеки матрак, Проектът е разработен с помощта на Програми SketchUp, Дограмата, използвана тук, беше обикновена фуга и се закрепва с джобни винтове с помощта на приспособление Kregs K5 джобен отвор с джобове.

Когато таблото е сглобено, тези отвори за джобове няма да се виждат. Пробийте два отвора за джоб в двата края на трите хоризонтални водачи. след това просто свържете частите на рамката заедно и прикрепете всяка връзка.

глава на палетиПрочетете пълните инструкции как да направите табла за глава на сайта. Изображения от SketchUp и вижте стъпка по стъпка снимката на монтажа в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId6b59759e29

Осветена палета в горната част

Осветена палета в горната частДа направя палети за глава, не са необходими много материали. Просто трябва да намерите няколко дъски от разглобените палети, да купите полиуретан и лампи, това е, ако искате да направите красиво подсветлено таблокакто е на снимката.

Започнете с измерването на рамката на леглото, към която ще монтирате таблото. След това измерете желаната височина. В този случай тя е 200 х 210 см с кутия приблизително 70 х 60 см. Тези чекмеджетата могат да се регулиратза да получите желания размер според ширината на леглото си. Как да направите щит, показани по-долу стъпка по стъпка снимки, Можете да пробиете дупки за проводниците на тела в задната част на рамката, като окабеляване в къща, или да го направите по друг начин. След това прикрепете рамката на леглото към таблото на главата. Това табло беше малко тежко поради използването на 2x4 бара за рамката. Можете да вземете дървен материал за по-малка рамка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId7c90c65b19

глава на палетиИскате да направите за вашето легло глава на палети? Това не е нищо сложно! Ето няколко съвета и трикове, които да ви помогнат в това! Работата с палети е по-скоро изкуство, но авторът иска да сподели някои съвети и трикове, със сигурност те ще ви помогнат, когато откриете свои собствени методи за създаване на нещо красиво от използвани палети. Подробни инструкции как да направите табла за глава, както и препоръки как да изберете правилните палети за такъв проект, прочетете на уебсайта на автора, линка под галерията. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId1793083f80

Ето още един пример как се прави главата на палета.

как се прави главата на палетакак се прави главата на палетаТози наистина е лесен.

как се прави главата на палетаЗавинтете шперплат към двете 2х4 бара вертикално. След това боядисайте шперплат черно до скрийте пространства, Подравнете първия ред дъски по дъното на шперплата и ги завийте на дъното. Продължете да слагате дъските нагоре. Опитайте се да имате дъски със същия размер във всеки ред, това минимизиранеразрушава пропуските, Може да се наложи да отрежете някои части, за да подравните краищата. За винт за издръжливост 3 скоби с форма на Г към всеки от двата крака и ги прикрепете директно към стената с помощта на винтове и анкери за гипсокартон.

Прочетете повече за процедурата по сглобяване на сайта. По-долу са стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId844bf77a0d

легло с подлакътникАко търсите вариант за бюджет, легло с подлакътник ще бъде най-готиният вариант. Палетите са налични, лесни са за почистване и могат да се разделят доста бързо. Отне на автора около 3,5 часа, за да разбие пет палети, включително трион, отстраняване на нокти, стилизиране и почистване. Между другото добър начин да направите палети - Това е циркулярен трион, който се разхожда по краищата им, само за да освободи палета от централните нокти. Винаги има много нокти в тези неща! Таблото е сглобено с помощта на Крег 5 джобен отвор с джобове, За тези, които не знаят какво е джобна дупка. Това е дупка, която се врязва в дърво под ъгъл 15 °, което ви позволява да пробивате под ъгъл, за да прикрепите дъска или дървен материал. Дължината на винта зависи от дебелината на материала. Въпреки това, те са много издръжливи и могат да бъдат скрити, за да изглежда връзката чиста. Инструкциите и списъкът с материалите могат да бъдат прочетени на уебсайта, вижте по-долу майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId36c418dd16

Табла от палета 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId79dfefc70b

Направете сами диван легло от палети

направете сами диван легло от палетитакъв разтегателен диван от палети Добър вариант за пространство за гости, ако живеете в малка къща или апартамент. Тоест, това е като обикновен диван, но отдолу издърпайте леглото, По този начин, когато не използвате второто легло, просто го спуснете обратно под първото. Разбира се, ако използвате този дизайн за постоянен отдих, не е много удобно. Въпреки че, ако гръбът ви може да го издържи, опитайте го. Основното е това направата на такъв диван от палети е много проста и почти без разходи.

Основният компонент е един двоен палет (240х80см) или комбинация от два стандартни (120х80см) палети.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeIdeec6a0bb95

Двуетажно легло от палети

Ето един пример как да направите двуетажно легло от палети със собствените си ръце.

двуетажно легло от палетидвуетажно легло от палетиИзползва Kreg Jig за джобови отвори в задната част на панелите, за да ги завие в 4 x 4 стойка, както е планирано. Пясък и боя всяка част преди сглобяването. Подробни инструкции може да се чете на сайта, връзката може да се намери под галерията. По-долу вижте няколко стъпка по стъпка снимки, как беше направено леглото от палети.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeIda7800ebc77

Направи си сам палетни легла 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1133#sigFreeId91d54040e3

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...