Направи си сам детско легло от дърво. 1000 снимки, рисунки, стъпка по стъпка инструкции

как да накарате бебешко легло да го направите сами как да накарате бебешко легло да го направите сами

Не е изненадващо, че децата прекарват много време в спалнята си. Затова знайте как да направете си бебешко легло много важно. За децата това също е място за сън, игра и полезни занимания, като четене. От това следва, че пространството на детето трябва да бъде отражение на неговата малка личност.

Детските мебели трябва да са стилни и практични, а детето в креватчето си ще се забавлява, уютно и удобно. Просто намерете готовия бебешко легло за бебе може да бъде доста трудно, особено на бюджетна основа. Така че понякога е по-лесно да се направи направете сами бебешко легло от дърво, Разбира се, това не е проста задача за всички родители, но е доста възможно. Ето няколко наистина добри предложения за домашни проекти, направени сами.

 

Направете бебешко легло от нулата - Това не е точно разходка в парка, но не е толкова трудно. В статията ще намерите как да направите:

 1. Направи си детско легло от дърво
 2. Направи си детски рисунки за легло
 3. Детски легла с чекмеджета за съхранение
 4. Легла с легло за детето
 5. Детско легло количката за момичето
 6. Детско легло под формата на кораб
 7. Пиратско легло на кораба
 8. Страница с ограничител за детско легло

Както и интересни примери със стъпка по стъпка снимки, как да направите оригинални детски легла от трупи, под формата на пръстен, асиметрична форма и други домашни модели за детска спалня.

Как да направите бебешко легло със собствените си ръце, изработени от дърво

как да си направим бебешко легло направи си сам дървоПоказани тук как да направите бебешко легло от дърво без крака. Безопасна опция за малки деца, тъй като рамката на леглото лежи на пода. Изходете от съществуващия си матрак и основа за багажник. В случая тя е 120см х 60см, Вземете ширина на дъската в зависимост от дебелината на матрака и няколко летви 1x1. Завинтете от външната страна, просто се уверете, че винтовете са изравнени. Начертайте изрез отстрани. Пробийте дупки под ъгълда направи плавен преход. След това свържете всички 4 страни заедно. Започнете да запълвате рамката, като я закрепите с телбод. Покрийте тапицерията с кърпа. Тук са използвани останките на завесите. Това е всичко, погледнете стъпка по стъпка снимките на майсторския клас.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId134af4b25d

Детско легло, изработено от дърво със страни

дървено легло със страниДецата обичат легла, в които можете не само да спите, но и да играете. Много от "готините" модели в магазина са най-често срещаните легла с нарисувани герои от карикатури отстрани или затворени крепости, изключително неудобни за родителите. Има някои наистина кокетни персонализирани модели, но за да направите това направете си бебешко леглоТрябва да имате сериозни умения.
Този проект, имитиращ бебешко легло на дърво, трябва да удовлетвори нуждите на децата и възрастните, Леглото е проектирано така, че да прилича повече на дървена къща, отколкото на мебел.

дървено легло със страниЗа да се постигне това, дизайнът се сглобява, като се използват материали и технологии, които се използват за изграждане на тераси и къщи от истински дървета, Можете да направите легло с прости инструменти, въпреки че ако имате фрезова маса, ще ви бъде по-лесно, но това не е необходимо. По-долу в галерията можете да видите диаграми с размери на части и индивидуални сглобки на снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIdfbdace3643

Красиво бебешко легло за момиче

красиво бебешко легло за момичеВ каталога на мебелния салон можете да намерите много красиви модели легла, прекрасни по всякакъв начин, с изключение на цената, Жалко е да плащаш толкова много, защото децата растат толкова бързо. това ясли за момичета направени на ръка, въпреки че дизайнът също е взет от каталога. Най-интересното при независимото производство на мебели е, че можете да задоволите всякакви нужди, разбира се, ако имате инструменти и набор от умения. Мога да направятолкова силен, колкото искате! Например, можете да удължите краката си с 15 см или да инсталирате близо до основата на леглото и да прикрепите с метални скоби.

красиво бебешко легло за момичеДруг вариант, който може да е интересен, е това са колела, Също така ще трябва да определите метода на закрепване на горните странични релси към главите. Можете да направите дупка на джоб, но това ще бъде забележимо. По-добре да се използва малък винтспретнато усукана отвън. Лепилото и довършителните нокти също ще работят, и ще бъде по-лесно да се скриете. Препоръчва се фиксирането на матракните ламели възможно най-близо един до друг, най-малко 2 см. Можете да използвате и шперплат 3/4 ”като основа.

Поръчка за рязане и сглобяване прочетете на сайта, под галерията стъпка по стъпка снимки с рисунки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId6991eca2b4

И ето яслите, направени от този проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId866b4f49e9

детска рисунка на леглоЕто още едно подобно рисуване на детско легло с декоративни елементи, Последователността на сглобяването е показана на диаграмите в галерията. На сайта можете да прочетете инструкциите. съвет: Важно е да пробиете джобови отвори по вътрешните повърхности на компонентите скрийте винтовите глави, Уверете се, че всички връзки са под прав ъгъл, преди да затегнете винтовете.

Размери на частта:

детска рисунка на леглоА - 4 бара с дължина 2 × 2 22 1/2 ”(57 см)

B - 2 дъски с дължина 1 × 6 52 инча (132 см)

C - 6 дъски с дължина 1 × 6 28 ”(71 см)

D - 2 бара 2 × 2 дължина 52 инча (132 см), 11 дъски 1 × 4 дължина 28 инча (71 см)

E - 4 листа шперплат 3/4 ″ размер 9 1/2 ″ x11 ″ (24 см х 28 см)) декоративни елементи

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIdefb54281a3

Просто бебешко легло

направете си просто бебешко леглопоглед как да направите просто и стилно бебешко легло само за 40 долара. Преди да решите, че това е твърде сложен проект за вас, имайте предвид това всеки може да направи такова легло, дори и с минимален опит. От инструменти достатъчно ръчни триони и тренировки, Ако никога досега не сте правили нещо подобно, това е идеалната възможност да започнете да придобивате първото си преживяване! Ето всички материали, от които се нуждаете.:

 • 1x4 дъска с дължина 3 метра,
 • три дъски 1 x 4
 • 5 летви с дължина 1 х 2 2,5 метра.

Инструкциите на уебсайта на автора описват подробно процеса на сглобяване, линк под галерията със стъпка по стъпка phза.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId9321a46f52

Направете яслите от шперплат

Направете яслите от шперплатТова е наистина прост дизайн, за производството на който са необходими само прости инструменти (въпреки че електроинструментите ще ускорят процеса). Детско легло от шперплат и дъски от бор, така че може да бъде боядисана, лакирана или оставена необработена. За съжаление авторът не направи нормални стъпка по стъпка снимки, но той написа много подробни инструкциикоито можете да прочетете на сайта. Въпреки че тук всичко е просто, рамката е показана на снимката. Таблото е проектирано с помощта на разфасовкии не изисква допълнителни разрези. Просто поставете двете дъски хоризонтално една върху друга и след това поставете другите две прорези от двата края вертикално, така че да има поне 40 мм припокриване, Завийте дъските и след това прикрепете към единия край на рамката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIdc41cecda26

Детско легло за предучилищна възраст

ясли за предучилищна възрастПрост пример детски легла за деца в предучилищна възраст, Не е сложен дизайн, дори и начинаещ може да го направи. Използвайте връзката под галерията и прочетете статията на автора, където ще намерите много полезна информация: как да накарате бебешко легло да го направите сами, идеи за декорация, как да изберем подходящите материали за детски мебели, какви са предимствата на домашния дизайн и много други. По-долу в галерията вижте майсторския клас, няколко стъпка по стъпка снимки, как да сглобите дървено легло за предучилищна възраст със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIdc4ad199b07

Големи ясли за момичета

голяма ясла за момичетова голяма ясла авторът направи за дъщеря си. Размерите на леглото в пълен размер са 190 x 137 cm. В този случай бяха закупени дъски с дължина 245 см, трябва да ги видите в следните части:

 • Три щанги 2 x 4 (245 - 192) = 53 см (за краката)
 • Два 2x4 бара с дължина 108 см (също за крака)
 • Осем дъски 1x3 с дължина 108 см (за таблото)

Ще ви трябват 8 крака, сглобете ги, като свържете дървените дъски с размери 5 см и 16 см, както е показано на снимката. Залепете парчетата и ги завийте заедно. Пълните инструкции могат да бъдат прочетени на уебсайта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIddf8bcadb4d

Как да си направим легло за деца

 как да си направим легло за бебетадве легла за бебета бяха направени от родителите за техните близнаци, които дойдоха да се измъкнат от своите легла.

Всичко беше готово за около 2 часа, включително отрязването на цялото дърво. Дори някой, който знае малко за дървените работи и няма умения, може да го направи Направи си яслите, Само имайте предвид, че тук размерите за матрака са дълги 132 см, широчина 70 см и дебелина 15 см. Вашите матракът може да е с различен размер, и ще трябва да промените чертежа, за да пасне на вашия матрак.

От необходимите материали Дъски с дължина 2,5 метра: 8 бр. 1 × 2, 3 бр. 1 × 4, 2 бр. 1 × 6 и една дъска 1 × 3. Също така винтове, пирони, шкурка и лепило за дърво. Дизайнът не е сложен, но ако имате нужда от инструкции, отидете на сайта на автора, връзката е под галерията. Вижте майсторския клас и рисунките по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIdddb95703f4

Направи си легло, изработено от рисунки от дърво

Ще се изненадате колко просто и евтино е да направите такива направете си бебешко легло.

Направи си легло, изработено от рисунки от дървоГалерията по-долу показва реда на монтажа на диаграми и чертежи с размери, обаче в инчове. Много е лесно да се преведе 1 инч - 2,54 см, просто умножете показателите и вземете размерите в сантиметри. По-долу са снимковите схеми на бебешките легла, направени според тези чертежи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIdec8b39B313

Класическо легло за деца

класическо легло за децатова просто дървено легло в класически стил ще изглежда страхотно в интериора на всяка детска спалня.

С помощта на стандартни евтини дъски можете да направите направете си бебешко легло за около 35 долара - и това е истинско твърдо дърво! Използвайте предоставените чертежи и спестете значителна сума.

класическо легло за децакласическо легло за деца Най-трудната част в този проект е декоративната част, т.е. заоблено заглавие.

класическо легло за децаНарежете формата на главата на главата малко по-малка, така че краищата да не се виждат отпред. Фиксирайте с фини нокти и добавете лепило за дърво. Подробни инструкции как да направите бебешко легло от дърво със собствените си ръце четете на сайта. По-долу в галерията, в допълнение към рисунките, са представени 12 примера за детски легла в класически стил, направени съгласно това ръководство.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIde070cd5bed

Класическо бебешко легло

Имаше време, когато всички легла бяха прости. Харесва ли ви проста яслите в класически стил? Ето един прост пример за това как да направите такъв модел със собствените си ръце.

класическо бебешко леглокласическо бебешко леглоКолкото по-прост е дизайнът, толкова по-лесно е монтажа. необходимо материали, инструменти, триони с размери и стъпка по стъпка инструкции - всичко това е на сайта, линк под галерията. Чертежите и схемите разглеждат стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId9ad10931d9

Направи си легло, изработено от дървен материал

Направи си легло, изработено от дървен материалАко искате да направите добро детско легло, изработено от дървен материал 2 × 4, тогава чертежите, представени тук, и стъпка по стъпка инструкциите на сайта ще ви бъдат полезни. Въпреки факта, че можете да избирате от различни дизайни, в тази статия ще намерите всичко, което трябва да знаете за производството класическо детско легло, изработено от обикновени материали, Първата стъпка е да сглобите крачетата за леглото. След това коригирайте тапицерията, трябва да инсталирате 2 × 4 бара в горната част на таблото. Следва необходимо за събиране на главата точно като лентата, разликата е само в размера на компонентите. За да направите тапицерията да пасва на таблото, инсталирайте подложка 2 × 4 в горната част на таблото и закрепете с винтове, като пробиете няколко направляващи отвора. След сглобяването на стъпалата и таблото за глава е необходимо да ги свържете, като инсталирате странични ленти върху рамката на леглото. След това инсталирайте 1 × 1 скоби от двете страни на рамката на леглото. Закрепете опорните ленти и страничните релси.

Направи си легло, изработено от дървен материалРазмер на триона за триониране

А - 2 бара с дължина 63,5 см 2 × 4 25 ”, 2 части - крачета 37” (94 см)
B - 4 бара с дължина 2 × 4 39 инча (99 см)
C - 7 блока с дължина 2 × 4 6 инча (15 см), 7 броя - 18 инча (46 см) дължина.
D - 2 бара 2 × 4 - ленти 75 1/2 ”дължина (192 см)
E - 2 бара 1 × 1 дължина 75 1/2 инча (192 см)
F - 17 дъски 1 × 4 - 39 ”(99 см)
F - 2 бара 2 × 4 дълги 48 "(122 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId7ac0858cde

Рисуване на ясли с ограничител

чертеж на ясли с ограничителОт тези рисунки можете да направите прости Направи си легло за детско легло, Инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта. Единични моменти: правя вдлъбнатини за краката и пробийте отвори за джобовете в двата края на долния елемент. В допълнение, пробийте отворите за водачи в двата края на краката. И също добавете водоустойчиво лепило към ставите и не забравяйте да премахнете остатъците с влажна кърпа.

чертеж на ясли с ограничителА - 2 бара 2 × 2 26 инча (66 см), 2 бр. Дълъг 9 инча (23 см)
B - 2 дъски с дължина 1 × 6 52 инча (132 см), 1 бр. 27 1/2 инча (70 см) дължина, 1 2 × 6 дъска - 27 1/2 инча (70 см) дължина
C - 8 дъски с дължина 1 × 6 панел 17 ″ (43 см)
D - 2 дъски с дължина 1 × 6 27 1/2 ″ (70 см)
E - 2 бара с дължина 2 × 2, 132 инча (132 см), 11 парчета 27 1/2 инча (70 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId1d7267afce

Детско легло с балдахин

бебешко легло с балдахинЕто инструкции и чертежи как да направите хубавица легло с балдахин за бебета.

За тези, които имат малко място или детето може да иска нещо по-привлекателно, не се отчайвайте. това дизайнът може лесно да се променя, Просто отрежете краката и направете таблото симетрично спрямо тапицерията. Размерите са показани на чертежа в инчове, умножете ги по 2,54 и получете резултата в сантиметри. Не забравяйте да измервате правилно своя матрак (леглото е предназначено за размер на матрака 71 х 132см), а също така вземете предвид височината на сенника. Можете да направите по-високо, ако искате.

Нарязване:

 • бебешко легло с балдахин7 дъски 1 × 6 дължина 28 ″ (71 см) дъски за облегалка и тапицерия
 • 4 бара 2 × 2 дължина 58 1/2 ″ (149 см) крака
 • 2 бара 1 × 3 дължина 28 ″ (71 см) сенник отгоре / отдолу
 • 2 дъски 1 × 6 дължина 52 ″ (132 см) странични парапети
 • 2 бара 1 × 3 дължина 52 ″ (132 см) странични сенници
 • 2 бара 2 × 2 дължина 52 ″ (132 см)
 • 2 дъски 1 × 12 дължина 15 decorative (38 см) декоративна страна, отгоре
 • 2 дъски 1 × 12 дължина 8 1/2 ″ (22 см) декоративно странично дъно
 • 12 броя 1 × 3 дължина 28 ″ или шперплат 1/2 ″ 28 ″ x 52 ″ (71 x 132 см) долен матрак

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId6cba019849

Детско легло с арка

Просто бебешко легло с добавяне на декоративен елемент под формата на арка в главата и подножието на леглото.

 ясли с арх ясли с архКак да направите легло със собствените си ръце Вижте диаграмите в галерията. Инструкции на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId17af543934

Направи си детски рисунки за легло

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129 # sigFreeId1df59bc2ff

Детско легло с чекмеджета направи сам

Направи си легло с чекмеджетаУдобна опция детско легло с чекмеджета, Не можете дори да си представите колко неща могат да се съхраняват в тези на пръв поглед малки шкафчета. Ако искате да направите затворено пространство (въпреки че чекмеджетата в краищата са идеални за завеси, изработени от плат), лесно да се правят обикновени врати, Измерете отвора така, че вратите да започнат в центъра на леглото и да покрият външните прегради. Направете рамка, закрепете шперплат отзад с довършителни нокти и лепило и го закрепете с бримка и крепежни елементи.

Изрязване на части

 • Направи си легло с чекмеджета4 дъски 1x12 на 75 "(190 см) отгоре / отдолу
 • 5 дъски 1x12 на разделители с дължина 35 cm (35 cm)
 • 8 1x2 бара 18 "(46 см) дължина
 • 8 бара 1x2 72 "дължина (190 см) отгоре / отдолу
 • 2 листа шперплат от 15 "х 75" (38 х 190 см) отзад
 • 1 лист ПДЧ с размер 33 "x 30 1/4" (84 х 77 см)
 • 1 лист ПДЧ 33 "х 15" (84 х 38 см)
 • 2 бара хедъри с дължина 39 "(99 см)
 • 4 бара 1x2 дължина 33 "(84 см) панел
 • 14 дъски 1x3 13 "(33 см) приблизително
 • 2 2x4 бара 3 "(76 мм) широки на 18" (46 см)
 • 2 2x4 бара Разкъсан на ширина 3 "(76 мм) на 48 1/4" (122,5 см) от главата на главата
 • 2 бара 1x2 дължина 75 "(190 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId6b025b3fcb

Детско легло с чекмеджета и рафт

пример как да направите ясли с по-ниски чекмеджета и рафт в подножието на собствените си ръце.

ясли с чекмеджета и рафтясли с чекмеджета и рафт Леглото е направено с "резерв" под матрака 800 х 1900 мм от ПДЧ, По-долу е направена рисунка на дизайн с чекмеджета и схема за рязане на ПДЧ.

ясли с чекмеджета и рафтясли с чекмеджета и рафтПроцедурата на производство в инструкциите на сайта. Майсторски клас как да сглобите бебешко легло със собствените си ръце погледнете по-долу стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIdf9be2eff70

Направи си легло с чекмеджета

Това стъпка по стъпка ръководство ще ви покаже как да направите ясли с чекмеджета.

Направи си легло за детско леглоВсички стъпки за сглобяване, както и полезни съвети и трикове, прочетени на уебсайта на автора, линк под галерията. Майсторският клас е показан подробно в стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId519d0028a0

Как да си направим легло за тийнейджър

Ето един пример как да си направим легло с по-ниски чекмеджета за тийнейджър.

как да си направим легло за тийнейджъркак да си направим легло за тийнейджърЛеглото е направено главно от ПДЧ, не е много скъпо. В сайта на автора има цени за всички материалиВярно за 2009 година. Връзката е по-долу.

как да си направим легло за тийнейджъркак да си направим легло за тийнейджърВярно е, че все още трябва да харчите пари за фитинги, и това: 3-4 ексцентрика, 4 дръжки, винтове, водачи. Въпреки че, като се има предвид самосглобяването, проектът може да се нарече бюджет.

Чертежи на детско легло с чекмеджета

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId4e95e30954

Детско легло с чекмеджета 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId656e593eef

Направи си дневно легло

Направи си детска кушеткаИскате ли да направите бебешките легла уникални и очарователни? Ето нещо, на което със сигурност ще се насладите. Това е пример за това как да направите мека направете сами диван за деца, Може би беше възможно да изберете по-практичен и по-евтин вариант, в края на краищата децата ще използват тези легла само за няколко години, но трябва да признаете, това е много хубав диван. Ако и на вас ви е харесало, можете да прочетете инструкциите в сайта. Вижте подробни стъпка по стъпка снимки в галерията по-долу..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIddf8b0066f4

Втората част показва как да направите мека тапицерия за детска дивана.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId1a33370d38

Прост диван

прост диванТози прост здрав дневен легло може да осигури място за спане на деца или във вашата стая за гости. Дизайнът с класически дизайн е много издръжлив и подходящ за двоен матрак. Направете детска стая направете си диван изобщо не е трудно, инструкции за процеса можете да намерите на уебсайта.

Под галерията са представени няколко рисунки и три кушетки, събрани за този проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIde61bc09f99

Диван за детско легло го направете сами

Приятен, прост дизайн, който използва стандартен матрак за ясли разтегателен диван до детската стая, Можете да седнете и да спите, много удобно.

Направи си диван за бебешко леглотова дивана е много лесно да се направии доста евтино.

Направи си диван за бебешко леглоПо-долу в галерията на стъпка по стъпка снимки схематично е показан редът за монтаж. Инструкциите със списък на материалите и размерите на частите могат да бъдат прочетени на уебсайта. Също в галерията вижте няколко примера за диван легланаправени от това ръководство.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId0f5f22a86b

Направи си дневно легло

Направи си детска кушеткатова красива детска кушетка ще ви изненада със своята простота на дизайна. Характеристики на дизайна: назъбени ръбове, корнизи отвътре и отвън, красива подплата. Ако е необходимо, размерите лесно се променят. Направете такива направете си диван по-лесно, отколкото си мислите. Ако знаете как да боравите с мозайката, тогава няма да имате специални проблеми с правенето на диван. Последователността на сглобяването е описана подробно в инструкциите на сайта, там ще намерите размери на частитеда бъде изрязан и списък с необходимите материали. В галерията след рисунките са представени няколко примера за детски дивани, направени съгласно тази инструкция.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIdc60d0c7a15

Диван в детската стая

диван в детската стаяВ живота на всяка майка идва денят, в който бебето вече не може да спи в креватчето си и трябва да изберете ново легло. Понякога ставапроблем и така, че детето да не действа, трябва да измислите нещо, което му харесва. Ако за теб направете си детска кушетка, това е най-добрият вариант, защо да не направите модел, който да пасва добре на вашите мечти скандинавски дизайн от средата на века, В интернет можете да намерите много добри легла за бебета, например това, което виждате на снимката, авторът намери Pinterest. Хареса му и той реши да опита да създаде нещо с подобен силует в горната част, но с метални шипове за крака вместо конични дървени с оригинален дизайн. Когато едно дете расте, можете да използвате същите стилети за краката, за да направите двойно легло за него.

За дивана ще ви трябва триони в такива части:

 • видяхте дъска 1 х 16 с дължина 245 см, за да направите една част с дължина 27,5 ″ 70 см, а една част с дължина 53,5 ″ 136 см. Все още имате малко поле;
 • видях 2 x 6 дъска с дължина 245 см, за да направи две парчета по 70 см всяко;
 • изрежете наполовина дължина 245 см 2 х 2 бара;
 • видях четири дъски 1 х 3 с дължина 245 см на парчета от 70 см, така че да получите общо 12 парчета.

Този рамката на леглото пасва на стандартен матрак за ясли, Инструкции за това как да направите диван със собствените си ръце и списък с материали, прочетени на сайта. По-долу в галерията стъпка по стъпка сглобки на снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIdfe96522ecb

Детски рисунки за деня

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId4e5b5dc81c

Детско легло 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId10d7b48c63

Детско легло под формата на количка

Разбира се, че е чудесна идея легло за момиче под формата на карета за принцеса.

легло за превозлегло за превозНе е необходимо да се обсъжда естествената връзка между момичетата и принцесите, особено Пепеляшка. Поколения деца бяха очаровани от невероятния живот на тази очарователна принцеса.

легло за превозБлагодарение на модерния дизайн, сега имате шанса да мотивирате въображението на дъщеря си и да сбъднете мечтата й. Превозно легло, това е мечтата на всяко малко момиченце, защото всички искат да се чувстват като принцеса. Следователно, най-добрият подарък е прекрасен легло за превозкоето можете да направите със собствените си ръце. За да прочетете инструкциите, използвайте връзката под галерията, където ще намерите подробно описание, как да си направим легло за превоз и списък на необходимите материали с размери.

По-долу в галерията са представени няколко рисунки с дизайнерски диаграми.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId0fc9666685

Вижте още 100 примера за снимки креватчета за момичета, направени под формата на красива карета.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId2c66d5ba75

Детско легло кораб

детско легло корабДецата харесват морската тема и ако детето ви мечтае да спи в открито море, направете го вместо него корабно легло, Като цяло можете да проектирате цялата спалня в морски стил. Инструкциите по-долу се отнасят само за леглото, а не за останалата част от конструкцията (маса и склад). Започнете да събирате предната част на кораба с опора за среден кила не от страни. За да поддържате тапицерията на леглото, завийте страничните блокове 200 x 4,5 x 4,5 (2 бр.) съвет: Започнете от дъното на носа и, когато се издигнете, внимателно измерете всяка част за точна дължина, която пасва на кила (можете да начертаете линия, за да видите къде трябва да бъде всяка част). За да направите точна форма, поставете голям лист хартия отгоре и начертайте линии. След това използвайте рисунката като шаблон, Не забравяйте за дупката на кила. Ако искате, добавете метални бримки и направете на палубата секретно шкафче.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId4f9eb5600f

Детско легло кораб 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIdc54fff30d7

Детско легло пиратски кораб

детско легло пиратски корабМоже да изглежда малко нестандартно, но това бебешко легло истински пиратски кораб, Много издръжлив и безопасен. Е, освен ако детето не изпусне шпионското стъкло няколко пъти, това не е проблем, основното е, че децата го харесват. Прочетете инструкциите в уебсайта на автора и също така ще научите как да превърнете обикновено двойно легло в забавно легло на пиратски кораб, Разбира се, вашето легло може да варира по височина и други подобни, така че не забравяйте да измерите всичко добре. В допълнение към дървените части ще ви трябват много лента и картон, За предната част на леглото използвайте винтове, за да прикрепите две квадратни дъски към края на стълба на леглото. Завийте пантите, за да свържете дъските заедно в края. За да затворите отворената дупка между крака на леглото и върха, просто залепете няколко листа картон. Добавете още декор.: воланът на капитана е задължителен, това е задължителен атрибут на всеки кораб, палми, дворове, вимпели - това вече е възможно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeId14e49c8fc3

Пиратско лодка с тайна кутия

легло с пиратска лодка с тайна кутияВероятно скритите врати и секретните отделения са поставени в нас от природата. Всички искаме да имаме шкаф с книги с тайна врата. Или таен свещник, който обръща камината и отваря прохода към тайната лаборатория. Но за леглата. това легло с пиратска лодка има три ... може би четири секретни отделения. Едно е доста очевидно. Люка се излюпва Лодката се отваря, за да съхранява одеяла и други големи предмети. От страна на десния борд има малка кутия, в която можете да скриете благините. А отстрани има флагман, щракване върху който се отваря таен панел, Това е страхотно. Освен това можете да свалите матрака и да съхранявате нещата под самото легло ... Като цяло, ако искате да направите нещо подобно, инструкциите в сайта. И ако това не е първият ви проект, ще разберете, nслед като прегледастъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIdf612319ed6

Разбира се, пиратската тема предоставя най-фантастичните решения, но, за съжаление, възможностите за повечето хора са ограничени. Поне погледнете красивите снимки, които могат да бъдат направени легла пиратски корабиможе би някои идеи са ви полезни.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIde3fa514096

Къща за легло за дете от 3 години го направете сами

къща за легло за дете от 3 годиниОтличен безопасен вариант за по-голямо бебе за улесняване на прехода от яслите. Снимката вдясно показва материали и инструментиче ще трябва да направите направете сами дървени ясли. Обърнете внимание: Дъските ще зависят от точния размер на матрака и височината на таваните ви. Нарежете 2x2 баровете, за да направите рамка около леглото, прикрепена към ъглите в ъглите. Предварително пробийте дупките малко по-малко от винтовете, така че да не докосват мястото на тяхното пресичане. Това е важен момент за стабилизиране на ъглови опори., Прикрепете стоманените ъглови скоби. Изрежете 2x2 бара за горните щанги (същата дължина като долните. Закрепете към тези ъгли метални скоби.

къща за легло за дете от 3 годиниПрикрепете баровете, за да образувате ъгъл от 90 градуса за всеки край на къщата. Маркирайте къде се намират съвпадат с външните краища на къщата, Изрежете ръба по тези маркировки и прикрепете частите на покрива, след като предварително пробиете дупките за винтовете. Поставете един 2x2 напречна греда между 2 върха и къщата е завършена. Нарежете прътите за стабилност. 1x3 на дъното, равномерно разпределено между тях с около 5 см. На всички фуги трябва да се нанесе добро лепило за дърво! И стоманени ъглови скоби трябва да се монтират на всички 90-градусови фуги. Пясък и нанесете нетоксично, прозрачно, водно покритие.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1129#sigFreeIdcacff943a4

Детско легло таванско помещение с легло отдолу

детско легло таванско помещение с легло отдолуЕто един пример как да си направим легло в таванско помещение, Мнозина в крайна сметка стигат до извода, че е по-добре да се правят мебели за деца със собствените си ръце. Или проектирайте и направете, или изчакайте някой друг да го направи вместо вас. Не е ли така с всичко в живота? Разходи, време и качество ... винаги можете да имате две за сметка на третата. Ако не можете да го направите по-евтино, можете да го направите по-добре, като използвате доказани материали. Повечето от предметите, закупени в магазина, дори Ikea, са от ПДЧ (MDF), покрити с тънък дървен фурнир. Той провисва под тежестта, набъбва от влага, фурнирът може да се отлепи, а винтовете няма да се задържат, така че ви трябват крепежни елементи за четвърт оборот, които всички използват. Опитайте да пренаредите леглото след монтажа и ще видите как стресът разрушава структурата. Като цяло не се страхувайте да вземете дори сложни проектитака или иначе, нещо ще се получи и ще се получи добре, защото се тревожите за децата си.