Къща в леглото го направете сами. 1000 снимки, рисунки, стъпка по стъпка инструкции

как да си направим къща за легло как да си направим къща за легло

Тази статия има подробни указания, започвайки с прости примери, как да си направим къща за легло направи сама и завършва с великолепен брави за бебешки легла, Легло е чудесен вариант за преходния период, когато бебето порасне и е време да се измъкне от креватчето си. Рамката на пода е идеална за малки деца, тъй като няма нужда да се притеснявате, че детето ще падне от яслата.

Подходящ за по-големи деца таванско легло с къща на втория слой. Много деца мечтаят да управляват собственото си царство или поне да спят на двуетажно легло под формата на замък, където ще бъдат крале и принцеси. Ако детето ви е един от многото кандидати за кралски комфорт, от тази статия ще научите как да станете опитен магьосник-дизайнер. С помощта на представените тук рисунки и майсторски класове направете легло къща или красива ключалка за легло за бебе дори начинаещ майстор може.

 

Съдържание на статията:

 1. Детско легло си направете къща
 2. Направете сами рисунки на къщи за легло
 3. Къщи за двуетажни легла за деца
 4. Направи си сам легло wigwam
 5. Къща за легло за момче
 6. Замък легло за момичета
 7. Детско легло замъкът с хълм

ключалка за леглокъща на легло

Детско легло дърво къща

детска спалня дървена къщаДнес къщите за легла са много популярни за децата, защото помагат да се създаде специална уютна атмосфера в детската спалня и освен това лесно да се направи със собствените си ръце! Когато дойде време да изберете голямо легло за бебето и да се сбогувате с неговото ясли, подобен вариант би бил идеален, Първо, едно легло на пода предлагаше игрови предимства. Детето ще може буквално да влиза и излиза от леглото си, да играе на него и да е по-близо до пода, за да не се повреди, ако падне. Как да си направим къща за легло, прочетете инструкциите в сайта, вижте стъпка по стъпка снимки по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIdaa6db32139

Как да си направим легло за ясли

как да направите легло за яслиПрост пример как да си направите къщичка за правене на яслите, Размерите вероятно ще се променят в зависимост от размера на детския матрак, в този случай е 140x70 см. Височината е по-малко важна, но ако гледате други легла, тя е 110см до основата на покрива. Дебелината на използваната тук дървесина е 44x44 мм, като отделните дъски са 44x74 мм за долната част и 44x24 мм за облицовките на леглото. Ако сглобите същата структура, единствената част, която зависи от дебелината на дървото, е размери на диагонални елементи на покрива, Това легло е направено за дете, което тежи 15 кг и дори дългите части се държат без огъване, когато той виси на горната щанга с цялата си тежест.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIdd64a92cb86

Направи си легло за къщаПодобен пример как да направите легло за ясли направете го сами. В този случай бяха използвани пръти с размери 45х45 мм. Матрак с размери 1600х700 мм, по-добре е да се нарязва на парчета, за да се улесни монтажа. За да сглобите рамката, вземете 70 мм винтове. Предварително пробийте частите, така че дървото да не се разцепи. Следователно покривът на покрива също се нуждае от барове 45х45 мм краищата трябва да бъдат нарязани под ъгъл от 45 градуса, За да направите това, най-добре е да използвате митра трион, което значително улеснява процеса. Но, разбира се, можете да направите това с обикновен ръчен трион. Когато всичко е сглобено, вземете шлифовъчна машина, за да изгладите неравномерните ръбове и да се отървете от фрагменти. Можете да украсите рамката с няколко крушки и в бъдеще направете красиви завеси.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId52aff4997f

Детско легло си направете къща

Ето един лесен начин как да си направим къща легло направи си сам дърво.

Направи си легло за детско леглоПрочетете описанията на последователността на сглобяване в инструкциите на уебсайта, майсторски клас по-долу в галерията на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIdad619d5b8e

Легло във формата на къща

легло във формата на къщаСтъпка по стъпка инструкции как да направите двойно легло за деца под формата на къща, Размерът на матрака е 90х200 см. За да направите легло, ще ви трябват 6 листа от 21 мм шперплат и 2 листа шперплат 6 мм. Нарежете листовете от шперплат по размер с помощта на циркулярен трион. Отворите на чекмеджетата могат да бъдат изрязани с мозайката и след това да се обърнат с фреза. Почти всички части са свързани с помощта дюбели и лепилоза да се избегнат видими винтове. Дъските за рамката са четири листа от шперплат, залепени заедно. Всичко е свързано с дюбели, лепило и винтове. Кутии от 18 мм шперплат (дъно от 6 мм шперплат). Фасадите са изработени от 21 мм шперплат, дръжките са затегнати. Монтажът изобщо не е сложенМоже би най-трудната част от работата е рисуването.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIdbf1dde9339

Чертеж на детска квартира за легло

рисуване на легло в детска стаяСпоред тези чертежи можете бързо и лесно да направите Направи си легло за детско легло, Можете леко да промените стила и размера, в зависимост от вашите нужди и как ще функционира леглото. Не забравяйте, че това е яслите, така че изграждате на собствена опасност и риск и трябва да имате ясна представа за конструкцията като цяло.Основното предимство на това ръководство е неговата простота, т.е. проектът е чудесен за начинаещи, Ако сте нови за монтажа, прочетете секцията „Първи стъпки“ на уебсайта на автора и други статии, които съдържат ценна информация за това как да започнете, какви инструменти и методи са необходими.
Връзка към уебсайта на автора под галериите, там можете да прочетете подробни инструкции, как да си направим бебешко легло направете го сами, размерите на частите за триониране и друга полезна информация.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId3687dd9781

Рамка за рисуване в леглото

рамка рисунка леглотова рамково легло Проектиран за матрак с размер 135 х 190 см с или без пружина на кутията.

Рязане с дървен материал:

 • 4 бр 2 × 4 дължина 58 ″ (147 см) с ъгъл 45 градуса в единия край
 • 4 бр 2 × 4 дължина 40 5/16 ″ (102 см) с ъгли от 45 градуса в двата края
 • 2 бр 2 × 4 дължина 50 "(127 см)
 • 4 бр 2 × 4 дължина 77 "(195,5 см)
 • 3 бр 2 × 2 дължина 77 "(195,5 см)
 • 1 бр 2 × 2 дължина 10 11/16 ″ (27 см) с ъгъл 45 градуса в единия край
 • 1 бр 2 × 2 дължина 5 11/16 ″ (14,5 см) с ъгъл 45 градуса в единия край
 • 1 бр 2 × 2 дължина 6 1/2 ″ (17 см)
 • 10 бр 1 × 4 дължина 54 ″ (137 см) без пружинен модул
 • 1 бр 2 × 4 дължина 50 ″ (127 см) опция за глава
 • 7 бр 1 × 4 дължина 50 ″ (127 см) опция за глава

Последователността на сглобяването на леглото е показана схематично в стъпка по стъпка снимки по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIdd9385a3e0f

Къща за легло за детски рисунки

Стъпка по стъпка инструкции с чертежи, как да си направим къща за легло направи сама.

къща за легло за детски рисункикъща за легло за детски рисункиТова легло е предназначено за монтаж на двоен матрак и пружинен блок 100 х 190 см с избор на пружини без кутия. Малки детайли - това прави всеки проект уникален. инсталирам висулка лампависящи от покрива. Добави настилки от платкойто съответства на вашия декор и вземете най-сладкото легло в детската спалня.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIdee02a691d7

Направете сами рисунки на къщи за легло

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId6505358fd1

Как да си направим къща за легло

как да си направим къща за леглоЕто един добър пример за това как да се изгради направете вилно легло за детска спалня, Този тип легло е много удобно, но най-важното е, че повечето деца обичат къщите, те са в състояние да прехвърлят децата в своя въображаем свят. Използвайки подробните инструкции, които ще намерите на уебсайта на автора, да се изгради такова легло къща не е трудно, Няколко снимки в галерията ще ви помогнат бързо да разберете нюансите на монтажната структура.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIdf6c3ed594c

Двуетажно легло с къщичка за деца

двуетажно легло с къща за децаВсички деца обичат къщи. Ето един добър проект, как да си направим ложа с двуетажно легло направете го сами. Първо сглобете рамката. Направете крака и прикрепете крайни релси към тях. След това инсталирайте металните опори, които впоследствие ще бъдат използвани за закрепване на страничните парапети на леглото към крайните релсови елементи. Метална опора фиксирани с 8 см винтове. Веднага след това маркирайте и пробийте отворите на страничните водачи за анкерите на сухото строителство. Това ви позволява да разглобявате / сглобявате леглото, ако е необходимо. Използвано е малко лепило за укрепване на ставите. За да инсталирате прозореца, тук са използвани винтове за закрепване на страничната опора на левия прозорец към крака на леглото. За да инсталирате стълбата, вземете винтове, за да закрепите левия страничен водач на стълбата към средния и долния страничен водач на леглото. Като последна стъпка инсталирайте покриваТова е 15 дъски, обезопасени с пистолет за пирони. пълен прочетете инструкциите на уебсайталинк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId640fbfc84b

Легло във формата на къща за детето

легло с форма на бебешко леглоИзползвайте тази стъпка по стъпка инструкция за изграждане красива къща на легло за вашето бебе. Разбира се, това е идеална ситуация, когато имате нишакъдето можете да построите легло, като автор на този проект. По принцип такова легло е под формата на къща, много удобно нещо, както в практическо, така и в психологическо отношение. Когато е време бебето ви да напусне яслите си и да се премести на ново място, съответстващо на възрастта му, тогава знаете, че преходът може да не е лесен. По този начин използване на къща леглоКато елемент на играта това е едно от нещата, които могат да помогнат в процеса. В крайна сметка детето ще се разсее и ще обича собствената си мини-къща. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIdd7135e710f

Легло с къща на втория етаж

легло с къща на втория етажСъгласен, тавански легла с къща на втория етаж създайте усещането за подслон, което обичахме, когато бяхме деца. Скрити в това високо убежище, децата могат да измислят своя собствен свят и да дадат безплатно въображение на въображението си. Стълбището е като традиционен обред; децата харесват усещането, че винаги са в играта. Действителната функция на леглото понякога се отклонява от фона. За по-малки деца долното ниво често е детска площадка, Всъщност таванското легло през деня се превръща в място за забавление или съхранение на играчки, дрехи и други вещи. След няколко години това пространство в приземния етаж става работна зона, Някои средни легла имат чекмеджета и гардероби. Можете да бъдете креативни в дизайна, използвайте това стъпка по стъпка фото ръководство за направете къща за легло завашето дете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIdd7135e710f

Все пак много просто вариант на яслите на къщата

вариант на яслите на къщатавариант на яслите на къщата Тук всичко е обмислено, шкаф за книги, кутии за съхранение на играчки и малък тунел за игри. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId18064d0624

Таванско помещение под формата на къща

Ето пример за това как да го направите напълно сгъваемо таванско легло в игралната къщакоито могат лесно да се сглобят в стаята.

таванско легло под формата на къщатаванско легло под формата на къща Дизайнът включва отворено стълбище, парапети, три големи прозорци и вход. Как да си направим къща за легло направете сами, прочетете инструкциите в сайта. По-долу в галерията са представени диаграми и чертежи с размери, само ще е необходимо да ги преобразувате в сантиметри. Един инч (1 ") е 2,54 см, крак - 30,48 см. След диаграмите са представени няколко снимки в същата галерия с примери за детски легла, направени въз основа на този проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId6323026c7a

Легло за таванско игрище за момче

играе таванско легло за момчеНаправете го сами играе легло в таванско помещение за момче под формата на пожарна станция. Това легло има здрава дървена конструкция, внимателно използване на материали и олекотен дизайн на панела за работа и съхранение. УдобстваТова е стълбище, което може да бъде монтирано от двете страни, отворен гръб и широк вход. Създайте допълнителна стая в стаята на детето си на най-ниска цена, като направите таванска пожарна станция! Конструкцията е от шперплат без формалдехид PureBond. Ще ви трябва един лист шперплат, внимателно нарязан, както е показано на диаграмата. Не забравяйте да вземете предвид ширината на режещия лист при рязане. Изрежете, измервайте, режете, измервайте и така нататък. Запазете остатъците от шперплат за използване като декоративна фасада.

играе таванско легло за момчеЗа работа ще ви трябват такива материали:

 • 14 дъски 1x3 245 см дължина
 • 3 - 1x8 с дължина 245 cm
 • 10 - 1x2 с дължина 245 cm
 • 2 - 1x6 с дължина 245 cm
 • 1 - 1x4 с дължина 305 cm
 • 1 - шперплат лист, 245 x 122 cm
 • 2 1/4 "(60 мм) приблизително 50 бр. За сглобяване
 • 5 см довършителни нокти
 • Лепило за дърво

Прочетете инструкциите и списък на части с размери на уебсайта. Редът за сглобяване е показан на диаграмите в галерията на стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId3bb41934aa

Играйте къщи за момчета това е цял свят на фантазии, в допълнение към пожарната станция, представена тук, можете да изберете още много опции. Момчета харесват крепости, къщи, крепости и замъци. Вижте още няколко примера за това, което можете да направите от бебешко легло за вашите тъмници.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId4aedf85bb2

Детско легло хижа за момичета

ясли за момичетаКрасиво ли е? Един от най-добрите примери, които могат да бъдат намерени в Интернет. Вярно е ясли за момичета авторът разработва проекта за повече от шест месеца и както виждате, резултатът си заслужаваше. Това легло има много малки детайли, което го прави специално. Авторът включи тесни рафтове на задния панел, за да даде на всяко дете място за книги, да сложи чаша вода за пиене през нощта и будилник. Пространството отдолу позволява поставете подвижно легло ако е необходимо. Авторът обаче реши да увеличи използваемата площ и направи още три големи чекмеджета на колела. Сега лесно можете да вземете обувки, играчки и малки сестри (знаете децата, те трябва да опитат всичко). Има и допълнително вътрешно чекмедже. Леглото е разделено на отпред и отзад, закрепени със странични панели, Ако е необходимо, това може лесно да се разглоби. Стълбището е направено от един лист шперплат, така че е малко тясно, приблизително 45 см. Ако това изглежда твърде малко, можете да помислите за увеличаване на размера с няколко сантиметра, само ще трябва да купите повече шперплат.

ясли за момичетаМатериалът ще се нуждае от много. Като цяло трябва да се подготвите дъски и пръти с дължина 245 см в такова количество.

 • 16 бара 2x4
 • 20 дъски 1x6
 • 20 дъски 1x4
 • 12 релси 1x2
 • 6 бара 2x2
 • Още 10 допълнителни дъски 1x4 или 1x6 за дъски.

Това легло е подходящо за стандартен двоен матрак (100 х 190) с малък запас, защото смяната на чаршафи в двуетажно легло не е лесна задача. Размерът на леглото е 114 х 203 х 229 см (и допълнителни 30 см отпред). Размерът на стълбите е 45 в ширина х 142 см в дълбочина. забележка, Ако трябва да преместите леглото, можете да премахнете панелите, като развиете крепежните елементи по всяка стелаж. Секциите на панела ще бъдат цели и тогава всичко, което трябва да направите, е разглобете страничната рамка, Много лесно! Процесът на сглобяване е показан на диаграмите в галерията, размерите са в инчове, но просто умножете по 2,54, ще се окаже в сантиметри. Сайтът е много подробен инструкции с подробности за рязане и описание на всяка стъпка, Освен това в галерията, след снимка с рисунки, ще намерите 20 снимки с легла на къщи, направени според това ръководство.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId6019dc2eb8

Направете си къща за легло за момиче

Направи си малка къщичкаТук авторът споделя проекта си, как да си направим легло къща за шестгодишно момиче, Основата на тази хубава къщичка е таванско легло, облепено в дървена ламперия с зона за игра на приземния етаж. Ако ви е харесало, можете вземете този проект за основада си направите своя собствена малка къщичка. Няма толкова стъпка по стъпка снимки, но сайтът на автора има инструкции, можете да използвате връзката под галерията и да прочетете съвети и трикове, как да си направим легло малка къща за момиче направете сами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId08735d44b6

Къща за момичета с двуетажно легло

Страхотен пример за това как да се направи направете сами двуетажно легло.

двуетажна къща за момичетадвуетажна къща за момичетаТова не е лесноroject. Идеята беше да се направи детски кът и двуетажно легло. Авторът използва програма за триизмерно моделиране за да се справите с извивките, наистина можете да видите какво се случва под различни ъгли. Но ако дори знаете как да моделирате нещо в 3d, никога не подценявайте няколко ръчно изработени скици и цветни моливи. Ако ви е харесало, сайтът има много подробна инструкция, добре и няколко стъпка по стъпка снимки също ще помогнат.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId3271ef8cf5

Къща с двуетажно легло 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId89cb9754f9

Ясла Wigwam

ясличка wigwamАко искате направете яслите къщаМожете да изберете всяка форма на дизайн. Например под формата на wigwam - просто и оригинално. Това ръководство показва как да направите такива Направи си легло wigwam, В този случай детският матрак е с дължина 133 см и ширина 70 см. Авторът на проекта не пожела дизайнът да е по-висок от 1,4 метра и предпочете, че матракът не лежеше директно на пода, Въз основа на тези критерии беше създаден триизмерен модел. Първо изрежете 4-те най-дълги пръти (крака), след това 3 напречни части.

ясличка wigwamНеобходима е известна опора за закрепване на летвите, така че една от останалите части от напречните греди отрежете на 2 бара със същата ширина и отрежете на същата дължина като кръста. Пробийте дупки във всеки крак за диаметъра на болтовете. Разстоянието между единия край на крака и отвора трябва да бъде приблизително. 1303mm. Така че краищата на краката и дистанционерите да са в една и съща равнина, трябва направете няколко прореза в кръстовищата, Все още е много важно правилно задайте дълбочината на рязане до точната половина от дебелината на дървото, Също така, не забравяйте да прережете всеки край на дистанционерите и долния край на краката. Тъй като е предвидено това детско легло къщата беше сгъваема, използвайте болтове и фиксиращи гайки. Трябва да пробиете два свързани отвора на всеки край с голяма точност: един за болта и един за гайката на цевта (на долната повърхност, така че да не се вижда). Пълни инструкции как да направите легло от уигвампрочетете на уебсайта на автора на проекта. Майсторският клас е показан с подробни подробности по-долу в стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId833f5f72e9

Палатка за детска стая

палатка за деца за децаМечтали ли сте да имате класна стая като дете? Да спите в състезателен автомобил или за вашия собствен замък, с който да играете? Едно от забавните неща, които ни дават децата, е виждат мечтите си и помнят своите собствени... и след това разберете защо вашите родители са били толкова "вредни" и не са ви позволили да имате всичко, за което някога сте мечтали, особено що се отнася до декорирането на спалнята! Ето пример за това как родителите са реализирали мечтата на сина си, като са създали спалня с тематична гора. Красиви стени картини, туристически аксесоари и основната характеристика - палатка за бебешко легло, За сметка на стенописите, това със сигурност зависи от вашите артистични способности, но всичко останало е лесно да направите със собствените си ръце. Можете да прочетете за всичко това в инструкции на уебсайта на автора на този проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId23d83abd7a

Направи си къща за легло 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId1ed91e8d61

Направи си замъчно легло

Легло замък за момичета

легло замък за момичетаДа направите легло замък със собствените си ръце не е толкова трудно, колкото може да изглежда на пръв поглед. Основната част е че вашето дете ще обича замъка на детето си, помнете до края на живота си и дори обичайте още повече, защото знае, че любовта на баща му е повече от уменията му в дървообработването. Към проекта трябва да се подходи практически. Приемете, че един ден малката ви принцеса вече няма да иска да спи в този омагьосан замък, така че всички части, които правят таванско легло с ключалка , можете да премахнете и премахнете, но не и да го изхвърлите, защото винаги има шанс някой ден друга малка принцеса да се нуждае от замък. Как да се съберат това чудо на домашното творчество можете да намерите в инструкциите на уебсайта на автора. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIde65084da3c

Замък за легло за принцеса

легло замък за принцесаКак да изградите таванско легло и да го превърнете в замък за принцесата? Ето една кратка инструкция, в която авторът споделя своя опит. Разбира се, всеки ще разработи свой собствен план, защото основното ограничение е размерът на стаята. съвет, Когато изберете подходящ модел крепостно легло, който да вземете за основа за изработването на свой собствен проект, опитайте се да го направите, когато детето ви спи или не е в стаята. В интернет има толкова много екстравагантни версии и повечето от тях най-вероятно няма да бъдат реализирани. Така че, ако ви хареса тази версия, ще ви трябват такива материали:

 • 6 листа шперплат за 1/2 ″ шкафове
 • 2 комплекта бримки
 • Нокти, винтове и боя по ваш избор

Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта, линка под галерията. просто някои съвети.
Не изхвърляйте останали части от прозорците., те могат да бъдат нарязани наполовина и превърнати в капаци!
Не лепете панелитетака че, ако е необходимо, те могат да бъдат разглобени.
Височината се основава на дебелината на матрака, така че ще трябва да направите свои собствени изчисления.
Това легло е замък за момиче може да се събере в един уикенд, Най-дългата част от процеса е боядисването и добавянето на завършващите щрихи към тази красота, това наистина може да се плъзне.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIdd94ff521d0

Замък на таванско легло

Упътване с рисунки, как да направите таванско легло за дете под формата на замък.

таванско легло замъкРедът за монтаж е показан на диаграмите. Инструкции и препоръки може да се прочете на уебсайта на автора на този проект, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId6bfa48db69

Чертежи на замъчно легло

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId7524dbdc18

Замък с двуетажно легло с пързалка

 двуетажно леглоПринцесите и замъците винаги са любима тема на всяко момиче. Затова не е изненадващо, че в някоиОмент дъщеря ви ще ви помоли да я направите замъчно легло за детска стая. За да се разработи тематично легло, са необходими сериозни изчисления. Вероятно искате да го направите съчетават много функции в замъкаРазбира се, това ще позволи размерите на стаята. Например в този проект има кутия за играчки, перископ, кухня за игри, стена за катерене, пързалка, мъничък напълно функционален ръчен асансьор в зоната за игра и второ легло, маса и дъска. За да улесните работата си, първо направете модел хартия, Как беше сглобен този замък на леглото, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIdf99d9d671b

Детски замък с двуетажно легло

 детски замък с двуетажно леглоВашето момиченце е надраснало яслите си и е време да се сдобиете с истинско легло? След това направете като автор на този проект. Купете двуетажно легло и го превърнете в замък, достоен за истинска принцеса, Първо, очертайте как трябва да изглежда вашият завършен проект. Начертайте няколко различни стила във формата на замък и запишете всичките си идеи. Разбира се, ще имате свои собствени планове, но ето какво искаше авторът за проекта си. В замъка трябва да бъде две кули и аркасвързването им. В горната част на всяка замкова кула са декоративни парапети с редовно разположени вдлъбнатини. В средата на всяка кула е готически прозорец във формата на арка. Това ще позволи на момиченцето да погледне отвън, а перваза на прозореца ще действа като малък витрина или място за кукли. Дизайнът трябва да бъде сглобяем и лесно да се транспортира., И необходима стъпка за заемане на по-малко място в сравнително малко помещение. Изрежете прозорците, добавете первази на прозорците и отрежете - всичко това ще бъде много лесно да се направи, създавайки усещане за дълбочина. Как се осъществи всичко това, прочетете подробното описание на сайта. Галерията по-долу предоставя подробни стъпка по стъпка снимки от майсторския клас.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId9a3621e76f

Направи си замъчно легло

Направи си замъчно леглоЕто един пример как да си направим замъчно легло направете го сами. Размерите са 260 х 152 и височина 165 см. Основата е таванско легло с двоен матрак с зона за игра в долната част, Дизайнът е много лесен за преобразуване в двуетажно легло. В замъка има много лампи, които са светодиоди ниско напрежение, общо 642 светодиода, захранването се включва с помощта на контролния панел. Теглото на крепостта е приблизително 200 кг, конструкцията е разглобена на седем части, Инструкции за монтаж можете да намерите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIddef055f55c

Легло замък с хълм

 легло замък с пързалкаТози пример е впечатляващ. реален приказно легло замък, с голяма детска площадка, пързалка и удобни рафтове. Когато рисувате, не забравяйте да изглежда като нещо от приказка. Можете да използвате изкуствени техники за рисуване, за да направите замъка да изглежда сякаш е изграден от камък или тухлаили рисувайте с любимия си цвят. Всеки добър замък трябва да има врати и прозорци, а също така можете да инсталирате цветни кутии и лози, растящи отстрани. Изрежете отвори и или нарисувайте цветя и лозя, или купете изкуствени, които могат да бъдат прикрепени към шперплат.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId45a056c9ed

Замък двуетажно легло за момичета

двуетажен замък за момичетазашеметяващ двуетажен замъкнаправена от скъп татко. Един баща решил, че двете му малки момичета просто не могат да живеят без собствения си розов замък, затова направил невероятно домашно легло Направи си замъчно легло и силата на вашето въображение!

двуетажен замък за момичетаИма и слайд и други устройства за игри. За съжаление инструкцията липсва, но има няколко стъпка по стъпка снимки и чертеж, за тези, които са се занимавали с дърводелство, това е достатъчно информация, т.е. за да си направите сами ключалка за легло.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId29fecc9e49

Вижте повече 5 примера как да направите ключалка за легло го направете сами

как да си направим замък за легло за момичетук първи пример, как да си направим замък за легло за момиче, Можете да направите просто двуетажно легло, с дизайн, който ще наподобява появата на приказен замък, Просто вземете лист шперплат, нарязан на размер и прикрепете от всяка страна на леглото, за да служи като кула. След това свържете дървените квадратчета, разположени на няколко сантиметра по протежение на горната стена и кулите, за да симулирате биткойни. Малки момичета, разбира се, като замъците на принцесата, така че боядисайте в розово, Можете също така да използвате завеси в прозорците и над входа за украса. Майсторски клас, как да направите ключалка за легло със собствените си ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId782446c6a3

Вижте друга опция втори пример как се прави Направи си легло-ключалка за дете!

как да си направим легло-ключалка за дететокак да си направим легло-ключалка за дететоЗа производството са използвани 10 мм шперплат и 100 мм дървен материал, така че дизайнът се оказа твърд и твърд, Подготовката и сглобяването на крепостта на замъка отне 1.5 месеца и приблизително 40 хиляди (рубли) по цени от 2014 г.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId126d18be71

Трети примеркак се прави ключалка за легло, изработена от листове от MDF и шперплат.

как да си направим замък за леглоЕдин съвет, когато работите с MDF, направете го вътре специална работилница или с трион за маса, свързан към вакуум, Прочетете инструкциите за изработка на замъчно легло на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeIde2e6c7dc42

Четвърти пример, Ако детската стая има подходяща ниша, можете да направите това направете самостоятелно вградено бебешко легло под формата на ключалка.

вградено бебешко леглоОсновата на дизайна е интегрирано двуетажно легло. Ключалката е изработена от MDF и прикрепена към двуетажна рамка, С помощта на този дизайн можете да направите всякакъв тип тематично легло - замък, къща или пожарна кола. Тъй като целият материал се основава на размера на стая или ниша в стена, точните размери не са представени тук. Но стъпка по стъпка инструкции, как да направите легло замъка със собствените си ръце, можете да прочетете на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1127#sigFreeId428cd01ff5

И още пети пример, елегантен легло за дъщеряИзработени със собствените си ръце

легло за дъщеряДизайнът е изцяло измислен и разработен от автора на проекта. За производството са използвани борд за мебели от бор, шперплат, декоративна тухла за мазилка, акрилни бои. Как е построен този замък, вижте снимката в галерията.