Направи си легло с таванско легло. 800 снимки + рисунки, инструкции

как да си направим таванско легло как да си направим таванско легло

Потърсете информация как да си направим легло в таванско помещение? Намерихте я! Ето 35 конкретни примера със стъпка по стъпка снимки и рисунки. Дизайнът и комфортът не трябва да бъдат компрометирани, дори когато живеете в малко пространство. Таванско легло е чудесен начин да направите вашата спалня или детска стая възможно най-просторна.

Може да има много опции. Намерете тук как да направите таванско легло на тавана направете го сами и примери тавански легла за възрастни и тийнейджъри, с маси, рафтове и дивани. Независимо кой дизайн изберете, ще оцените наличието на свободни квадратни метра, особено когато се опитате да изтръгнете много от всичко в малко пространство.

 

Съдържание на статията:

 1. Направи си легло в таванско помещение
 2. Таванска квартира на легло за деца
 3. Таванско легло със маса
 4. Чертеж на таванско легло
 5. Таванско легло с диван
 6. Ъглово таванско легло
 7. Таванско помещение в кухнята

Детско таванско легло от дърво

дървено таванско леглоТова, което предлагат мебелни салони, не винаги отговаря на нашите нужди. Когато сте недоволни от това, което има в магазините, просто трябва да го направите сами! Ето един пример как да накарате таванско бельо да го направите сами, Окончателната конструкция на леглото е проста, двойна рамка, изработена от дървен материал от дърво, което може да бъде лесен за сглобяване и разглобяване, Какви бяха основните критерии при разработването на проекта: безопасност; леглото трябва да е издръжливо, така че да може да се използва с години; дизайнът трябва да бъде сгъваем, така че да може да се пренареди при необходимост.

дървено таванско леглоВсички тези изисквания бяха изпълнени и точно това се случи. Ако искате същото таванско легло за детска стая, прочетете инструкциите на уебсайта на автора, линк под галерията. В галерията ще намерите стъпка по стъпка снимки с рисунки и диаграми. Страхотното е, че когато правите неща със собствените си ръце, е много лесно да направите каквито и да било промени в дизайна.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdceb0ba3119

Таванско легло за инструкции за деца

таванско легло за инструкции за децаТова стъпка по стъпка ръководство ще ви помогне да направите модерно таванско легло за деца с удобно стълбище, две единични легла отгоре и доста обширно пространство за игра отдолу, където можете да поставите маса, шкафове за играчки и малки столове. На сайта можете да гледате видео, където процесът на сглобяване е добре показан, но има и подробни стъпка по стъпка инструкции за рязане на части, сглобяване на легла и изработка на стълби, можете да ги видите по-долу в галерията.

таванско легло за инструкции за децатаванско легло за инструкции за децаВярно, искам да отбележа, че от съображения за сигурност на монтажа по-добре е да използвате не самонарезни винтове, но тирадатогава дизайнът ще бъде много по-надежден.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdebca728929

Таванско легло на тавана

как да се изгради таванско леглоЕто още един пример как да си направим легло в таванско помещение за момиче с балдахин. Поставяйки леглото на високо повдигната повърхност, таванските легла позволяват на детето ви да го използва място под леглото, Тази зона е идеална за игра или правене на домашна работа за тийнейджър.

 1. Първо измерете матрака и направете рамка.
 2. След това покрийте рамката с шперплат. Първоначално беше планирано закрепването на рамката към тавана, но това не е много надеждно. Следователно, под плаващия ъгъл на леглото на тавана е монтиран стълб.
 3. След това фиксирайте дървените предпазни парапети отстрани.

Моля, обърнете внимание, че преди това се използва тук грундирано дърво

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId5f2e9a143d

Направи си легло в таванско помещение

Искате ли да направите таванско легло за бебе правите ли сами? Ето един добър пример с рисунка.

Направи си легло в таванско помещениеНаправи си легло в таванско помещениеРазмерът на леглото е 1400x700x800 (нивото на матрака). Тук е използвано дърво: 28x96, 40x70, 15x70 и рафтове от 20x100. Процесът на сглобяване може да бъде намерен в подробно видео на уебсайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIde7d03ba3ab

Таванско легло със стълби за деца

таванско легло със стълби за децаИскате, вярвайте, искате, не, но можете да изградите страхотно таванско легло за деца само за 50 долара. Този тип конструкция е чудесна за тесни пространства, а уникалното стълбище ще освободи повече място на стената. че направете таванско легло, използвайте представените тук чертежи и инструкции стъпка по стъпка, тогава работата ще отнеме само два часа. Отидете на сайта чрез линка под галерията, има го пълен списък с материали, инструменти, общи инструкции, диаграми и цветни снимки, които ще ви помогнат да направите собствено легло на таванско помещение за деца.

таванско легло със стълби за децаНа сайта размерите в инчове се конвертират в сантиметри, като се умножават по 2,54. Ето го триона:

 • BR2x4 куки - 4 бр. 65 ½ ”(167 см) дължина, 5 бр. 37 ½ ”(95,5 см); 4 бр 75 ”(190 см); 2 бр 30 ½ ”(78 см); 2 бр 37 ½ ”(95,5 см); 1 бр 41 ½ ”(106 см); 2 бр 20 ½ ”(52 см); 12 бр 22 ”(56 см); 6 бр 20 ½ ”(52 см)
 • 2x6 дъска - 2 бр. 37 ½ ”(95,5 см) дължина; 2 бр 75 ”(190 см); 2 бр 43 ”(109 см) и двата края са изрязани на 45 градуса от квадрата, краищата НЕ са успоредни
 • 2x2 бара - 2 бр. 75 ”(190 см)
 • Дъски 1x2 - 6 бр. 7 ¾ ”(20 см) и двата края се изрязват под ъгъл от 45 градуса спрямо квадрата

Редът за монтаж е показан по-долу в галерията на диаграмите..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdcd665f642a

Как да изградите таванско легло

как да се изгради таванско леглоТова е просто проект за таванско легло за деца с допълнителни детайли като завеса и въжена стълба, които можете да направите по ваш вкус. Дизайнът е дълъг почти 3,5 метра и широк малко над 90 см. Разбира се, можете да направите таванско легло с всякакъв размер, от който се нуждаете, просто не забравяйте да коригирате пропорциите и размерите на детайлите.

Полезни съвети: когато купувате дърва, не забравяйте, че трябва да купувате необработена дървесина, тъй като обработената под налягане е слабо оцветена. Когато сте подготвили всички материали, поставете всичко в стаята, в която планирате да поставите леглото. Много по-лесно е да се сглоби в стаяотколкото друга опция, когато се опитате да плъзнете вече завършена конструкция вътре. Можете да прочетете инструкциите за сглобяване на таванско легло със собствените си ръце на сайта, вижте майсторския клас по-долу в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId931e28df49

Таванско легло с вградена поставка за книги и палто

таванско легло с вградена лавица за книгиТака е просто легло в таванско помещение за малка детска спалня. Преместването на зоната за спане нагоре прави пространството в стаята по-гъвкаво. Дизайнът се състои от странични стени, без отделно стълбище, тази роля се играе от една от стените, което е още повече спестява място, Втората стена служи като рафт за книги. Авторът добави и парапет на Ikea и резервоар за съхранение на бутилка с вода. На лавицата за книги е захранване с четири контакта за свързване на зарядни устройства за игри, зарядно за камера, CD плейър и др. Ако ви харесва идеята, стъпка по стъпка снимки са на ваше разположение.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdcc1f9c3049

Как да направите чертеж на таванско легло

как да направите чертеж на таванско леглоИмате ли само едно дете, което мечтае за двуетажно легло? Този проект е точно това, от което се нуждаете, защото с помощта на представените тук рисунки можете да изградите двойник детско легло с голяма зона за игра.

Ръководството включва списък с инструменти и материали, както и подробни инструкции и много диаграми. Размери в 1 ″ инча - 2,54 cm.

чертеж на таванско леглоЩе ви трябва:

 • 2 бара с дължина 4 × 4 10 ′ (305 см)
 • 3 дъски с дължина 2 × 6 8 ′ (244 см)
 • 5 бр. 2 × 4 10 ′ (305 см) дължина
 • 2 бр 2 × 4 8 ′ (244 см) дължина
 • 1 бр 2 × 4 дълги 6 ′ (183 см)
 • 6 дъски с дължина 1 × 4 10 ′ (305 см)

Снимките стъпка по стъпка по-долу показват стъпките на монтаж..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId1e9b79b96f

Таванска квартира на легло за деца

къща за детски количкиДецата обичат къщите и няма значение дали е дърво или частно легло. Вижте страхотен пример как да направите таванско легло за дете със собствените си ръце, Освобождава се много място за игри, а дизайнът ще спечели сърцето на всяко бебе. Сглобяването на такъв дизайн не е по-трудно от това да направите обикновено двуетажно легло.

Прочетете подробните инструкции на уебсайта и стъпка по стъпка снимки в галерията ще ви бъде от голяма полза при изпълнението на този проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId2a387829e3

Таванско легло с къща горе

Вижте пример как да направите таванско легло с къща горе и уютен кът за сядане на приземния етаж.

таванско легло с къща горетаванско легло с къща гореТаванското легло е един от най-практичните видове мебели за детска спалняако искате да имате много повече таванско легло с къща гореиновативни сайтове за интериорен дизайн и бъдещо планиране.

По-долу е истинското малка стаяМожете да направите детска площадка или телевизионен кът за децата си там. Но основната характеристика на този проект, плъзгаща се врата, Разбира се, това не е най-простият дизайн, има много различни нюанси. За справка, тази стая има тавани 275 см.

За всичко това, както и подробни инструкции, как да изградите таванско легло с къща направете сами, можете да прочетете на уебсайта на автора на този проект. И ако се интересувате да научите основите на боядисването и довършителните работи с дърво, тази информация е и във видеото на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdd1fec3f70b

Къща за таванско легло 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdf57d24f3c0

Таванско легло под формата на космически кораб

легло таванско леглоДекорирането на детска стая е фантастична възможност да развихрите въображението си. Когато синът има нужда от ново легло, авторът на проекта реши да създаде невероятно оригинално таванско легло под формата на космически кораб. Той е самсъздадох дизайн модел, използвайки Sketchup и Adobe Illustrator. Това невероятно легло се превърна в идеално място за игри, съхранение на играчки и наслада на приятелите. Всички видове смешни бутони, превключватели и светлини са добавени към дизайна, така че детето да може да се забавлява с часове. В цялото легло има и надписи, започвайки с шаблони на английски и на Език на Междузвездни войни, Авребеш, През кръглата врата на леглото е инсталиран специално проектиран контролен панел от научнофантастичен филм. Авторът дори зададе iPad като панелен екран. За съжаление, практически няма стъпка по стъпка снимки, но самата идея заслужава внимание.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIde1e68a3b7b

Супергеройско легло

супергеройско леглоВсяко дете иска да бъде супергерой, така че защо да не направите това смешно таванско легло със скрита крепост отдолу? Изключително издръжлив, за да се поберат колкото се може повече герои, колкото можете да се поберат на легло, това е задължително! Направата на таванско легло не е трудно, основният материал е MDF, за легло ще ви трябват 2 листа. Също така лист шперплат, 7 блока от 2,5 м и дъски.

Процесът на сглобяване е показан на диаграмите по-долу в галерията, инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId4b01378c70

Детски автобус за таванско легло

поглед как да си направим легло в таванско помещение под формата на автобус за детска стая.

автобус за таванско креватчеавтобус за таванско креватчеПодробни инструкции с размерите на частите, списък на материали и инструменти можете да намерите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIda006e31b33

Детско таванско легло 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdd322de9539

Таванско легло за възрастни и тийнейджъри

Как да сглобим таванско легло

как да се сглоби таванско леглоВ това ръководство от известен сайт WikiHow описани като изградете таванско легло направете го сами, В инструкциите на сайта можете да прочетете как да създадете горна и долна конструкция, производство и закрепване на ленти, както и как да направите стълба за легло, Това е един от начините за изграждане на таванско легло чрез прикрепване на две страни към стените. Този дизайн намалява сложността на проекта и можете да направите легло, което ще поддържа голяма тежест. Размерите са за изработка на легло, което проектиран за един матрак.

Процесът е показан в красиви снимки, вижте галерията по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId9f3047537a

Таванско легло с рафт и маса

таванско легло с рафт и масаЕто един прост пример за това как да направите дървена таванско легло с работна зона, Дизайнът лесно се преустройва в двуетажно легло, ако фиксирате напречната греда и инсталирате рафта за матрака.

Материали, които ще са необходими за сглобяване на конструкцията:

 • 2 листа шперплат 9 мм 152 х 152 см;
 • 16 дъски с дължина 90x45 3 m
 • 8 бара 45x45 3 m дължина
 • мебелен панел 18 мм в размери 600 х 2000 мм.

Как да си направим таванско легло описани в подробните инструкции на уебсайта на автора. Вижте по-долу майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId42ccf8fea1

Направи си легло с таванско легло

Направи си сам таванско леглоуникален таванско легло Отлично решение за организиране на кът за тийнейджър, който да използва функционално пространството в стаята. Под леглото има място за бюро или някакъв дрешник, а на нивото на леглото има платформа, на която можете да поставите комикси, книги, будилник и т.н. Но чертежите и снимките на отделните възли ще бъдат достатъчни, за да се сведе до минимум работата и да се улесни монтажа. всички таванското легло е направено от идентични борови дъски 22х120 мм. Размерите на чертежа са за стандартно легло с ширина 900 мм.

Направи си сам таванско леглоНеобходими детайли ([количество] - дебелина х ширина х дължина в мм)

 • За 5 вертикални съобщения: [15] 22x120x2080
 • Дълга страна: [4] 22x120x2400 (маркирано (а) на снимката)
 • Страна на крака: [1] 22x120x950 (маркирано (b) на снимката)
 • Табло на главата: [2] 22x120x1600 (маркирано (с) на снимката)
 • Малка страна: [2] 22x120x800 (маркирано (d) на снимката)
 • Малка страна: [2] 22x120x650 (маркирано (д) на снимката)
 • Пролетни стойки за поддръжка: [2] 27x27x2400. Може да се наложи да ги отрежете малко, за да се поберат между стелажите.
 • Поддържащи ленти за малка платформа: [2] 27x27x606
  Направи си сам таванско легло
 • Дъски за дъното и главата на леглото [4] 22x120x906. Ще трябва да изрежете някои ъгли, за да пасвате на опорите и формата на избраната от вас пружина.
 • Гарнитури за малка платформа: [5] 22x120x800. Ще трябва да изрежете някои ъгли, за да се поберат на стълбовете.
 • Тогава главно винтове: Максимална дължина 60 мм за сглобяване на стълбове и страни и 40 мм за сглобяване на опорни пръти.
 • За да направите стълбище, се нуждаете от 2 широки наклонени дъски (~ 900x27 мм) за страни и хоризонтални стъпала, изработени от дъски ~ 68x27 мм.

За малки деца, за да не паднат от леглото по време на сън, можете добавете дъскапросто монтиран на градинска панта и проста плъзгаща се ключалка. Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта, линка под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdf939a0f741

Таванско легло с маса и гардероб

таванско легло с маса и гардеробИзползвайте товаинструкции да се направи сравнително евтино, компактно таванско легло с бюро и шкаф за книги, така да се каже, малко проучване за тийнейджър. Ръководството включва списък от инструменти и материали, които ще ви трябват, както и инструкции стъпка по стъпка.

Накратко, редът на работа е.

таванско легло с маса и гардеробСтъпка 1, Сглобете кутията с помощта на лепило и винтове. Първо сглобете едната част, както е показано на снимката, след това другата, без горната част да е прикрепена.

Стъпка 2, Прикрепете долната лента с лепило и винтове.

Стъпка 3, Прикрепете гърбовете към шкафовете за книги. Може да се наложи да изчакате да прикрепите горната част на следващата стъпка към втората касичка, преди да добавите гърбове. Уверете се, че всички рафтове са здраво затворени. Използвайте лепило и 3 см нокти.

Стъпка 4, Прикрепете голям работен плот в горната част на втория шкаф за книги и краката. Използвайте 5 см винтове и лепило.

Стъпка 5, След приключване на библиотеките, използвайте винтовете, за да завиете краката на работния плот към малката шкафче и краката на таванското легло. Препоръчва се също да завиете малка шкафче за книги в предната част на таванското помещение и до голяма шкафче за книги.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId036dce371e

Самостоятелно таванско легло от дърво

пример как да направите таванско легло от дърво.

Направи си сам таванско легло от дървоНаправи си сам таванско легло от дървоДизайнът е прикрепен към две стени, включва обикновено стълбище, преминаващо от пода до леглото. Така е универсален дизайнкоето спестява възможно най-много място. На сайта можете да прочетете инструкциите, които включват списък на части с размери, списък на материали и поетапен план за монтаж. Майсторският клас е представен на стъпка по стъпка снимки по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdd200328856

Таванско легло с рафт

таванско легло с рафтС това ръководство можете да направите Направи си легло в таванско помещение с две стълби - едната служи за основната цел да се качи нагоре, а другата действа като рафт за книги. Интересен дизайн, парапет под формата на плаващ облак ще направи всяко дете щастливо, но основното е практично решение, в детската стая ще има много повече място.

Някои се използват тук принципи на проектиране за двуетажно леглоа именно използването на стени като част от рамката. И още един голям плюс по отношение на надеждността, тази подсилена стълбищна комбинация като етажерка за поддръжка е толкова по-силна от само един крак.

таванско легло с рафттаванско легло с рафтТаванското легло е направено с помощта на обикновени дърводелски изделия от строителен дървен материал (2x4 и 2x6) и шперплат. Дизайнът се оказа невероятно издръжлив и струва сравнително евтино, около 150 долара. Инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта, и вижте много по-долу подробни стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId16ef542311

Голямо таванско легло

голямо таванско леглоНе сте сигурни как да поставите компютърно бюро и легло в малка стая? Въведете 3-то измерение! това комбинация на таванско помещение плюс маса ще ви даде това, което в противен случай би било невероятно огромна (2,2 м дължина на 1 м) маса, а цялото останало пространство ще бъде изхабено от нормално легло. Дизайнът е достатъчно голям, за да се използва лявата половина за компютъра, а дясната за работното място в електрониката и хобитата. За да спестите вертикално пространство, направете опора за предния ръб на облицовките на леглото, използвайки парче метален ъгъл, вместо опори от 4х4 дървен материал.

голямо таванско леглотук масата е залепена от дъскитака че да е доста тънка, но много издръжлива и жилава. Плотът е направен от масивна дървесина, необходимо е да залепите куп дъски от ръб до ръб и след това да го изравните до пясък. Резултатите са добри, но това е огромен обем работа. Разбира се, можете да го направите много по-лесно, като използвате шперплат.

Ако използвате тесни дъски за страничните стени и опори, можете да ги поставите във формата диагонални скоби на гърба, за да се предотврати разпространението.

На снимката се вижда една дъска със странна форма, върху която авторът е трябвало да изреже ъгъл с ръчен трион. Вероятно има много други начини около този проблем (това се нарича "крайна релса"), не е толкова трудно.

голямо таванско леглоПредната метална опора на шината (тук е използван алуминий) се завинтва към страничните дъски с голям брой винтове (на всеки 10 см). Краищата се държат върху блоковете, но по-голямата част от теглото се пренася с винтове към дъската, така че колкото повече, толкова по-добре, Все още можете да направите стълбище. Тук авторът просто стъпва на ръба на масата, за да попълни, но със стълба вероятно ще е по-удобно. Можете да прочетете пълните инструкции на уебсайта, връзката може да намерите под галерия със стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId585294ba81

Как да си направим таванско легло с маса

как да си направим таванско легло с масаПогледнете страхотен пример как да оборудвате детска стая и да спестите място колкото е възможно повече. Какво може да направи стая за дете по-привлекателна от приказка таванско легло със маса и рафтове за книги ?! Когато става въпрос за деца, няма съмнение ... всички искат двуетажно! Да направите своя собствена Направи си легла на таванско помещение ви позволява да създадете точно желания от вас дизайн. Този тип домашни мебели са идеални за деца, тийнейджъри и дори възрастни! Опциите за съхранение, предлагани от таванското легло с бюро, са още едно предимство на тази дървена мебел. Отворените рафтове могат да се използват за съхраняване не само на книги, но и много повече, от дрехи и училищни пособия до играчки и бижута. Това от своя страна, оставя бопо-малко свободно пространство в стаята, идеален за игра и безопасно движение. Инсталирайки таванско легло в спалнята на детето си, можете да създадете интересна работна зона, която също така подобрява общата използваемост на стаята му. Монтаж на майсторски клас вижте по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIddc35634e8d

Как сами да си направите таванско легло

как сами да си направите таванско леглоТаванско легло е чудесна алтернатива на класическите легла в малко пространство. Те имат място за спане само в горната част (таванско помещение) и могат да бъдат с различни размери. Под леглото е стая - работна или игрална зона, Някои тавански легла включват бюро, чекмеджета или малки шкафчета с отворени или затворени рафтове.

Това е рецензионна статия, от която можете да научите как да се сглоби таванска рамка за легло, направете стълба, инсталирайте парапет, оборудвайте работна зона в долната част и много по-полезна информация. Ако искате направете леглото на таванско помещение да го направите сами, линк към сайта е под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId9902887e1b

Направи си чертежи на таванско легло

Ето чертежите как да направите Направи си сам таванско легло със сгъваема маса и рафт за книги.

Направи си чертежи на таванско леглоВ допълнение към стъпка по стъпка диаграми в галерията, на сайта можете да прочетете подробни инструкции със списък на материалите и да режете части с размери. Всички фигури на чертежите в инчове ги преобразувайте в сантиметри, умножавайки по 2,54.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIda959c9949d

Как да изградите чертеж на таванско легло

как да се изгради чертеж на таванско леглоЕто чертежи и диаграми, с които можете да изградите Направи си легло в таванско помещение, Тя е практична и сравнително евтино решение за малки помещенияв които няма достатъчно място за стандартни легла. Въпреки факта, че можете да избирате от много дизайни, от тази статия ще научите какво трябва да знаете за изработката на класическо таванско легло от обикновени материали, Ако сте работили с дървен материал, методите на дърводелството трябва да са ви познати.

материали

как да се изгради чертеж на таванско леглоА - 5 бара с дължина 2 × 2 69 инча (175 см)
B - 4 дъски с дължина 2 × 6 43 инча (109 см), 3 броя с дължина 76 инча (193 см)
C - 3 бара 2 × 4 дължина 76 ”(193 см)
D - 4 дъски с дължина 1 × 4 40 ”(102 см)
E - 6 дъски с дължина 1 × 4 43 инча (109 см), 3 броя дължина 76 инча (193 см), 3 броя 53 инча (135 см)
F - 4 бара с дължина 2 × 2 21 1/2 ”(55 см)
G - 1 каишка 1 × 2 дължина 79 инча (200 см), 2 бр. 46 инча (117 см) дължина, 1 бр. 56 инча (142 см) дължина

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId3396dbcbd3

таванско легло със стълбаДруг проект таванско легло със стълба, Един от най-важните аспекти, които трябва да имате предвид, когато искате да направите таванско легло, това е височината, Височина над главата е пространството между тавана и горната част на матрака. Трябва да имате достатъчно свободно пространство, за да можете да се качите на таванското легло, без да нараните главата си, резервът трябва да бъде не по-малко от 75 cm.

материали

таванско легло със стълбаА - 4 бара с дължина 175 см (175 см), 1 брой 2 × 4 21 3/4 "(55 см)
B - 4 дъски с дължина 2 × 6 43 инча (109 см), 3 броя с дължина 76 инча (193 см)
C - 3 бара с дължина 2 × 4 76 инча (193 см), 11 дъски с дължина 1 × 6 40 инча (102 см)
D - 3 бара с дължина 183 см 2 × 4 72 ”, 3 бр. 43” (109 см), 3 бр. 51 "(130 см)
E - 2 бара с дължина 2 × 4 58 "(147 см), 5 дъски с дължина 1 × 3 16 1/2" (42 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId2615878c79

Чертежи на таванско легло

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId45e23b6add

Как да си направим легло с четири плакати

как да направите легло с четири плакатиТова е подробна стъпка по стъпка инструкция, как да си направим легло в таванско помещение за стандартно легло в пълен размер. Дизайнът е много надежден и е отлично решение за тези, които имат свободно пространство в малка стая, е спешен проблем. Ако ви хареса този проект, инструкциите за монтаж могат да бъдат прочетени на уебсайта, Трябва да се има предвид, че този дизайн е доста тежък, така че ако го сглобите някъде в работилницата, ще трябва да сглобите леглото, да го разглобите и след това да го сглобите на правилното място. Но е много издръжлив и лесно издържа 110 кг, Освен това за монтажа ще ви трябват допълнителен чифт ръце, може би дори две. По-долу вижте чертежите и няколко снимки, които показват как да свържете отделни фуги.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIda4da548af9

Таванско легло с диван

Направи си сам таванско леглоЕто още един страхотен пример за дизайн на малка стая с височина на тавана 2,5 м. Как да се сглоби това таванско легло с диван направете го сами в майсторски клас на стъпка по стъпка снимки.

Какво ви е необходимо за сглобяването и колко точно ще струва това, можете да намерите на уебсайта на автора, Ще намерите линка под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdb900a4a999

Високо таванско легло

високо таванско леглоЧудесно за стая с високи тавани. това високо таванско легло ви позволява да преминете към пълен растеж под основата, което е много удобно, тъй като не ограничава пространството в стаята.

високо таванско леглоНа самото легло можете спокойно да седнете, без да докосвате главата си на тавана. По-долу можете да поставите диван, маса или други мебели. Как да направите легло в таванско помещение направете сами прочетете на уебсайта на автора на този проект, всички размери и дори цената на материалите са посочени там. По-долу можете да видите майсторския клас на стъпка по стъпка снимки в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdf1694b5b1f

Таванско легло с диван 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId37b7846808

приютголямо таванско помещение, изработено от дърво

таванското легло е голямоВсичко, от което се нуждаете за изграждането на легло, е чертеж на таванско легло с размерикоито можете да промените при необходимост. Таблото е пълноценна стълба, която ще издържа възрастните без проблеми. Всички летви от 2 × 4 бара с малък дюбел, за да се поберат на спомагателния ремък. Това създава солидна основа. за основата на матрака, Отстрани на горния край на главата има 3 рафта с гръб от шперплат, за да се укрепи страничната опора. Рамката е монтирана на 150 см от пода. За да разберете повече, използвайте връзката под галерията, сайтът има списък за пазаруване, всички диаграми, SketchUp файл и 6 видеоклипа, разказващи за монтажа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdf52b31af9f

Ъглово таванско легло с работна зона

ъглово таванско легло с работна зонаПоказва се на етапи как да направите легло в ъгъла с таванско помещение, направете го сами, Първо измерете матрака, в този случай той е 1 х 2 метра. За да запазите място за спално бельо, добавете 5 см. Вашите измервания очевидно ще се различават. в зависимост от размера на вашия матрак, След изграждането на периметъра на кутията се препоръчва да се измерва при необходимост, за всеки случай. Понякога детайлите може да не съвпадат с няколко мм или дървото е леко извито; тези неща могат да повлияят на дизайна, така че винаги е по-добре да проверите двойно.
Ще ви трябват части от този размер..

За рамка:

 • 2 дъски 1x6 208 см за страни на леглото и 2бр. 105 см дължина за главата и краката на леглото
 • щанга 1x2 103 см дълга опора за главата и 2 бр. 194 см за страните на леглото
 • 103 см дължина 2x4 бар за подпомагане на стълбите
 • 2 1x3 дъски с дължина 194 cm за летви отстрани на леглото
 • 2 дъски 1x3 крака с дължина 103 см и 13 броя 104 см за летви

За напречни греди:

 • 1x4 дъска с дължина 208 см за напречна греда, 1 бр. 28 см за странична шина, 1 бр. 28 см за странична шина и 1 бр. 38 см за странична опора

За стълби:

 • 2 2x4 бара с дължина 150 см за страните на стълбите
 • 5 2x4 бара стълби с дължина 101 см

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId776699e4ea

Как да се изгради таванско легло стъпка по стъпка

как да се изгради таванско легло стъпка по стъпкаИзграждане на таванско легло може да е идеалното решение за спалнята, когато пространството е проблем. Високият таван прави възможно направете леглото подходящ размер и частично решават въпроса за свободното пространство. Процесът на изграждане се състои от много точни измервания, закупуване на правилния тип и дължина на дървения материал, избор на болтове и винтове, както и сглобяване на таванско легло в правилната зона. Този дизайн беше събрани за 12 часа, В този случай пространството с високи тавани беше напълно използвано и беше създадено много допълнително жилищно пространство. Процесът конструкция на таванско легло Можете да видите по-долу за подробни стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdffc764aa0d

Дървено таванско легло за възрастни

легло таванско леглоЧудесен вариант за малък апартамент, да подредите място за сън и работа, без да заемате твърде много място, това Направи си дървено таванско легло, Дизайнът, представен тук, е много прост, ако следвате инструкциите, можете да направите такива мебели следобед за по-малко от 100 долара. Разбира се, трудно е да се намерят планове, които да съответстват точно на ситуацията ви, но можете да използвате идеи, които са в изобилие в Интернет. Направете вашите промени, премахнете нещо, добавете. Но нека да разгледаме този конкретен пример.

За това таванско легло ще ви трябват такива материали:

 • легло таванско легломатрак с двоен размер
 • 3/4 "шперплат лист (ако е възможно, изрежете листа 1 х 2 метра)
 • 12 дъски 2x6's
 • 6 бара 2x4
 • 16 3/8 "болтове, гайки и шайби за превоз (гайки, ако искате)
 • Винтове с дължина 9 см

За какъв размер ще е необходимо да се режат дъски и барове, прочетете на сайта, има дълъг и подробен списък. Нарежете цялата дървесина преди да започнете монтажаза да избегнете неочаквани изненади - пукнатини и т.н. Като цяло връзката под галерията внимателно прочетете цялото ръководство преди работа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIddc0c56b13b

Дървено таванско легло с рафтове

Пример как да се изгради голямо дървено таванско легло над прозореца.

дървено таванско легло с рафтовеПоддръжката и правилното подравняване на рамката е най-важната задача, особено когато тя е висока 2 метра. Как да сглобяваме структурата, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIda0be115b15

Изградете таванско легло в кухнята

изгради таванско легло в кухнятаЕдин от основните предимствата на таванските легла е допълнително пространство. Но количеството пространство под него ще зависи от височината на леглото. В този случай таванът беше висок 10 фута (6.2 метра), така че имаше достатъчно място за нормално спално легло. Авторът реши да изгради платформа над кухненския край на апартамента, с горната част на платформата на височина 7 фута (2,1 метра). Това даде приблизително 105 см пространство на тавана, което е достатъчно за издигане и достатъчно за сядане. Но също има достатъчно място отдолу, за да няма опасност да се блъснете в платформата с главата си. Чертежи и стъпка по стъпка снимки, как да си направим таванско легло за кухнята, вижте по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeId2dd9714a77

Как да превърнете двуетажно легло в таванско легло

как да превърнете двуетажно легло в таванско леглоАко децата са израснали от двуетажно легло, не бързайте да го изхвърляте. Вижте колко е лесно да се обърнете двуетажно легло в таванско легло в няколко прости стъпки. Ще трябва да премахнете шарнирната дъска (или летви) и предната странична шина. Ще има рамка за легло без долна част. Но леглото ще залита до добавяне диагонална опора, Поставете дъската под ъгъл спрямо таблото. Маркирайте с молив ъгъла и всичко, което трябва да бъде изрязано. Изрязани от дъската, завинтете винтовете в рамката на двуетажното легло в долната част на едната страна и в горната част от другата страна. Ако искате, можете да оцветите диагоналната скоба. Това е всичко, таванското легло е готово.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIdf1053cdd50

Домашно легло в таванско помещение

домашно легло на таванско помещениеТърсите начин да увеличите стая? Изградете този занаправи си сам таванско помещение и ще има два пъти повече място. Започнете с сглобяването на рамката. Рамката е изработена от шлифовани и боядисани дъски. За да разпределите теглото на леглото по пода и да не разчитате напълно на стенни шипове, за да поддържате теглото, инсталирайте по стените на опората 2 х 4 125 см дължина на 3 см от ъгъла на рамката. Рамката се сглобява на пода, преди да я инсталирате върху носещите стени с помощта на болтове 10 см (по 3 на всеки ъгъл). Стълбището поддържа ъгъла на рамката и е настроено на 120 см отстрани, така че да има достъп под леглото. Завинтете рамката първо към описаните по-горе стойки на стената, а след това завийте в стената със същите болтове, Масата е прикрепена към опорите за стена с помощта на две метални скоби. Акценти на монтажа, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1125#sigFreeIda370fdd9f2

Таванско помещение в интериора 300 снимки