Направете сами двуетажно легло. 800 снимки, рисунки, стъпка по стъпка инструкции

Направи си двуетажно легло Направи си двуетажно легло

В интернет има много информация, как да си направим двуетажно легло направете сами, За да улесните вашето търсене, тук са събрани най-добрите примери в една статия. Децата се радват на двуетажни легла и това е чудесен начин да спестите място в детската стая, което ще даде повече пространство за релакс и забавление. въпреки че двуетажни легла предназначени не само за детски стаи, те могат да бъдат чудесен вариант за малки апартаменти.

Има няколко причини, поради които е по-добре да направите двуетажно легло със собствените си ръце. Ще спестите пари и ще можете да направите легло с по-високо качество и със собствен дизайн, който не е в магазина. Направете двуетажно легло от дърво не е трудно, това е прост проект, който отнема един до два дни. Колко ще струва, зависи от избраните за работата материали. По-долу са няколко различни стила на двуетажни легла, не забравяйте да ги разгледате всички, за да изберете правилната опция за вашия дом. Всички примери включват подробни диаграми, чертежи, снимки и стъпка по стъпка инструкции за монтаж..

 

Съдържание на статията:

 1. Направете сами двуетажни детски легла, изработени от дърво
 2. Направи си чертежи и диаграми на двуетажно легло
 3. Семейни двуетажни легла
 4. Направи си двуетажни легла
 5. Двуетажно двуетажно легло
 6. Къща с двуетажно легло за деца
 7. Вградено двуетажно легло

Класическо двуетажно легло

класическо двуетажно леглотова двуетажно легло в класически стил Можете бързо да сглобите и дори да разглобите, ако възникне нужда. Размерите са показани на чертежа, само в инчове. Но това е просто да се преобразува в сантиметри, да се умножи по 2,54. Очаквам стандартен двоен матрак 100 х 190см.

Сглобете двата края, както е показано на диаграмата. Най-добрият начин за свързване, използвайте винтове с отвори за джобове от вътрешната страна на краката до краката. Друг вариант - 5 см винтове от външната страна на краката на противоположната връзка. За да направите гърба, просто вземете две дъски и завийте страничните водачи с винтовете към краката. След това отрежете гърба, за да пасне на краката между тапицерията. Можете да лепите и ноктите.

класическо двуетажно леглоЗа надеждност се препоръчва да се купува метални скоби и ги завийте към вътрешността на двуетажното легло.

 • Предната част е направена същото като задната.
 • Направете гредите и стъпалата на стълбите.
 • Маркирайте страните и частта от стълбите, както е показано на диаграмата. Залепете и закрепете горните водачи, а стъпалата към краката и отстрани на стълбите.
 • Сглобете основата, като затегнете четири болта с помощта на шайба и гайки, четири болта на крак.
 • Закопчайте каишките на матрака.

Това е кратка версия на стъпка по стъпка инструкции, повече подробности можете да намерите на уебсайта. В галерията след рисунките можете да видите няколко снимки на двуетажни легланаправени от това ръководство.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIda3116d3a8a

Как да си направим двуетажно легло за деца

как да направите двуетажно легло за децаАко нямате късмет да живеете в хубава голяма къща, където всеки има собствена стая, двуетажни легла за деца осигурява повече място за други мебели като маси, дивани и шкафове за играчки.

За съжаление двуетажните легла могат да бъдат доста скъпи, което ги прави недостъпни за повечето хора. По-лошото, повечето производство рамките на двуетажното легло на пазара са доста крехки, Необходимо е да осъзнаете, че децата ви прекарват по 8 часа на ден на надморска височина 1,5 м и да се притеснявате всеки път, когато нещо се счупи, когато се обърнат!

как да направите двуетажно легло за децаНо добрата новина е, че можете да го направите доста лесно направете сами двуетажно легло за деца, което ще изглежда страхотно и ще ви струва три пъти по-малко, отколкото в магазина. Инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта. Вижте по-долу снимки стъпка по стъпка от майсторския клас..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIda68e244b96

Направете сами двуетажно легло от дърво

направете сами двуетажно легло от дървоАко имате голямо семейство, ще бъдете принудени да търсите най-добрите начини да използвате свободното пространство. Може би тази опция е подходяща за вас, тя е показана тук, как да направите дървено двуетажно легло за деца, Въпреки простия и разбираем външен вид, това е доста сложен проект на междинно ниво. Независимо от това, инструкциите на сайта и стъпка по стъпка снимки са доста подробни, така че в идеалния случай всеки с необходимите инструменти ще получи цялата информация, необходима за игра на това двуетажно легло.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIde189b5e792

Съвременно легло с двуетажно легло

модерно двуетажно леглоТози проект определено попада в категорията „практически“, въпреки че ако сте вие направете двуетажно легло или направете сами домашни мебели, много е трудно да направите чисто практичен професионалистEKT. Дизайнът все още трябва да бъде естетически приятен, структурно здрав, издръжлив и нещо, с което ще се гордеете. Разбира се, можете да си купите нещо по-евтино или да го направите по-бързо - но има нещо в добре направените мебели, което прави майстора щастлив.

Всичко започва с развитието на проекта. За това дървено двуетажно легло Необходимо беше да поставите два единични матрака под 2,5 м таван с таван вентилатор. Това е важен момент, ако не искате децата да спят в каски. Тогава трябва да има предпазна стълба и надежден парапет на страничната част, Когато решавате основните изисквания, можете да зададете параметрите на дизайна, основните вътрешни размери са фиксирани поради размера на матрака, височината е ограничена до максимум и вече знаете, че се нуждаете от доста малък ъгъл на стълбите. След това можете да направите рисуване на двуетажно легло или просто скица.

модерно двуетажно леглоНе можете да се съсредоточите върху създаването на добри скици, просто прехвърлете идеите си на хартия и добавете някои измерения. След като имате диаграма на основните форми и размери, можете да преминете към виртуален дизайн. Предполагам, че не можете да говорите как да използвате скицаТой е много подобен на всеки от основните CAD пакети, в интернет вече има много информация за тях. Всички тези нюанси как да направите детско двуетажно легло със собствените си ръце Можете да четете на уебсайта на автора. По-долу в галерията ще намерите скици и чертежи на проекта, както и майсторски клас стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId2f1f3e4480

Дървено двуетажно легло за деца

Прост пример как да направите детско двуетажно легло от дърво със собствените си ръце.

дървено двуетажно легло за децадървено двуетажно легло за децаНа уебсайта можете да намерите много подробни инструкции с всички списъци - материали, инструменти, размери на частите и друга полезна информация. Един коментарКупуването на материал без пълно разбиране какво да правите с тях ще доведе до много допълнителни пътувания, за да се върнете и да закупите нов материал. Затова внимавайте, прочетете инструкциите добре.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId710528d96e

Двуетажни легла в съвременен стил

двуетажни легла в модерен стилИскате да знаете как изгради двуетажно легло в модерен стил? В тази статия ще намерите цялата необходима информация, за да започнете. Използвайки връзката, посетете добре познатия в англоезичния Интернет уебсайт ана-бял, Там ще намерите списък на материали и инструменти, размери за части за рязане, инструкции стъпка по стъпка, чертежи и цветни снимки. След диаграмите и чертежите, в същата галерия, вижте проекти с двуетажно леглонаправени според този план. Препоръчителните стълби и парапети не са включени в този план.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId6406ec3a06

Двуетажно легло без стълби

двуетажно легло без стълбиЕдин от проблемите с двуетажните легла са стълбите. Понякога те трябва да бъдат извадени от леглото, така че да е красиво и удобно, но такъв закопчалка, понякога, заема много място. За малка стая не е най-добрият вариант. Така че, ако имате много малка стая и оценявате всеки сантиметър свободно пространство, тогава тази опция може да ви подхожда. Номерът е, че в този случай стълбата е тапицерии на открито. Направете сами двуетажно легло не е трудно, в допълнение, този модел има и други предимства. След монтажа конструкцията може да се сглоби като традиционна сгъната рамка на двуетажно легло; като двуетажно легло във формата на L, където долната част е покрита само от половината от горното легло; или дори като две отделни легла - всичко с минимални усилия. Как да направите двуетажно легло със собствените си ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId565cfb2449

Прост двуетажно легло

Тази опция е за тези, които се нуждаят двуетажно леглокоето би се побрало в затворено пространство.

направете си просто двуетажно леглоТук е най-лесният, бърз и евентуално най-евтиният начин. направете сами двуетажно легло, Има няколко стъпка по стъпка снимки, но можете да прочетете основното описание на производствения процес на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdb59f3effce

Как сами да си направите двуетажно легло

как сами да си направите двуетажно леглоКакто можете да видите, това не е стандартен дизайн, само за тези, които искат да създадат нещо уникално и интересно. Обикновено двуетажните легла не са направени от добър живот, а за да спестите място. Може би беше по-практично да се изгради класически модел, но ако има възможност и желание да мечтаем, тогава защо не. По принцип, ако тази опция ви е харесала, можете да използвате връзката и да прочетете подробните инструкции, как да си направим двуетажно легло в домашни условия.

как сами да си направите двуетажно леглоПоказана е диаграма как трябва да изглежда. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId71d4f82758

Двуетажно легло

двуетажно леглоДвуетажните легла са изненадващо скъпи, ако искате да си купите наистина надежден дизайн, а евтините са доста неясни.

Представена тук вариант на двуетажно легло nи един крак Изграждането е много лесно от завършен дървен материал и въпреки известната „проветривост”, това е много солидна конструкция.
Измерете размера на матраците, които ще използвате, добавете малко място за спално бельо (да речем 3 см в кръг) и вземете размерите на рамката, от която се нуждаете. Направете две рамки. Завинтете 1 x 6 дъски от едната страна и от единия край на рамката Винтовете за гипсокартон не са достатъчно дълги, така че предварително пробийте големи отвори в 2 x 4 бара, като използвате стопа. Извийте по протежение на две ленти, за да се образува L форма, Дължината трябва да бъде същата като височината на горната греда в готовото легло. Обърнете внимание на изтеглените ръбове на снимката.
Пробийте дупка в крака във височината на горното легло. След това още един на дълбочината на главата на винта с ревери + шайба и достатъчно голям, за да побере камбаната.

 1. двуетажно леглоНамерете шпилките и маркирайте мястото за пробиване.
 2. Помолете някой да застане вътре в рамката и я придържайте към стените в ъгъла. Използвайте нивото, така че всичко да е гладко!
 3. Пробийте направляващи отвори за очните болтове през гредата, гипсокартона и в шпилката. За да направите това, ще ви трябва дълга тясна дюза.
 4. Завийте винтовете от изоставането през леглото в стената. Сега вашият асистент може да се отпусне.
 5. Повторете за долната рамка.
 6. За да сте сигурни, че никой не се изтъркаля от горното легло, завийте напречните щанги с помощта на 1 x 4 дъски.
 7. Развийте отвътре, както беше направено преди.
 8. Оставете хлабина за стълбите.

Вие, разбира се може да направи стълбите не толкова сложникато този. Например вертикаленЩе бъде по-лесно. Направете леглата и сте готови. Имате невероятно здраво двуетажно леглокоято ще продължи толкова дълго, колкото е необходимо. Тъй като всичко това е затегнато заедно, конструкцията може лесно да се разглоби и сглоби на друго място.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdfc1614dd9d

Двуетажно легло с метално стълбище

двуетажно легло с метално стълбищеКомбинирайте дърво и метал направете самостоятелно промишлено двуетажно легло, В този случай за стълбите и парапетите са използвани метални тръби, така че дизайнът наистина изглежда много впечатляващ. Измерете ширината на вашия матрак и регулирайте според желанието. Всичко, което трябва да направите, за да постигнете това намалете дължината на главата и подножието, Но ако се притеснявате за парапета, можете да използвате това допълнително пространство, за да прикрепите дървения парапет от вътрешната страна на страничните релси.

 • Първо направете горната част на главата и поставката за крачета.
 • Прикрепете дъските към стълбовете с помощта на лепило и 2 винта, оставяйки разстояние 15 мм между дъските. Също така оставете празнина между дъното на багажника и дъното.
 • двуетажно легло с метално стълбищеПрикрепете опорната лента към страничните дъски с лепило за дърво и винтове за дърво.
 • Не забравяйте предварително да пробиете дупки, за да не разцепите дървото.
 • Прикрепете страничния борд към таблото и таблото.

Направете страничен парапет от метална тръба. Размерът ще зависи от височината на матрака., Тук използвахме 2 тръби от 150 см, 4 от 15 см и 4 лакти, които закрепват 2 фланца.
5 тръби 45 см, 8 25 см дължина, 10 Т-адаптера и 4 свързващи тръби за фланци отидоха до стълбите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId828001daee

Просто дървено двуетажно легло

просто дървено двуетажно леглоИдея за инсталиране двуетажни легла в детската стая - чудесен избор на дизайн. Вашите възможности са почти безкрайни в допълнение към много красиви облицовки, които се съчетават добре с всеки стил декор. Децата естествено обичат двуетажни легла, а функциите на тези внимателно проектирани мебели помагат да се създаде допълнително пространство в стаята.

Представена тук двуетажно легло с два единични матрака Чудесен вариант, когато трябва да създадете на децата си удобна зона за спане, но нямате място. Така че тази опция е чудесен начин да спестите ценно пространство, представете си колко ще загубите, инсталирайки две отделни легла.

просто дървено двуетажно леглоОт различни видове двуетажни легла този дизайн е най-лесният да направите такъв модел със собствените си ръце, той не изисква сложни изчисления и скъпи инструменти.

Галерията представя чертежи и стъпка по стъпка снимки на сглобяването на дървено легло, пълно описание, как да направите двуетажно легло за бебе със собствените си ръце може да се чете на сайта. Там ще намерите характеристиките на различните модели и много друга полезна информация.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdae9916c3ec

И тук е показано как да сглобите гърбовете и страните на двуетажно легло.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdad3f5c625f

Направи си двуетажно легло, изработено от дървен материал

направете сами двуетажно легло, изработено от дървен материалТова е много проста сглобка, тъй като всички материали са изработени от бор и дъски, а всяка филия е направена под ъгъл от 90 градуса, така че няма сложни ъгли. Дизайнът се закрепва с винтове. общ размери на двуетажно легло те са високи 182 см с площ 210 см дължина 115 см ширина. Рамката на леглото е предназначена за стандартен двоен матрак, Списъкът с материали и инструкциите стъпка по стъпка можете да видите на уебсайта, майсторски клас, как да направите двуетажно легло със собствените си ръце, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdb742194e4e

Двуетажна схема за сглобяване на двуетажно легло

двуетажна схема за сглобяване на децапрост детска двуезичнаспално леглонаправен от лесно достъпен дървен материал, които могат да бъдат закупени във всеки магазин за хардуер. Този дизайн е много издръжлив и ще ви издържи цял живот! Редът за сглобяване, за по-голяма яснота, е показан на цветни диаграми в галерията.В инструкциите стъпка по стъпка на сайта Има списък на необходимите части с размери за триониране. Размерите са в инчове, но е добре, просто умножете по 2,54, това ще бъдат размерите в сантиметри.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId34dad2d90b

Двуетажно легло от естествено дърво

двуетажно легло от естествено дървоНаправете двуетажно легло за децаможе да не е най-трудната задача, но тук на първо място не трябва да има красота и комфорт, но безопасността на първо място, Това е концепция, която включва не само надеждността на дизайна, но и материала, от който ще бъде направен този важен елемент от мебелите на детската стая. Затова най-добре направете двуетажно легло за деца от естествено дърво, Всяко дърво, дъб, орех, бор, бреза и така нататък ще гарантира не само трайност, но и безопасността на конструкцията, основното е, че тя е естествена и не се обработва с вредни вещества. Това двуетажно легло се изработва по поръчка в сервиза, но ако имате необходимите инструменти и опит, можете да го направите сами. Майсторският клас е показан във фоторепортажа на стъпка по стъпка снимки.Надявам се да ви е от полза.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId3aaeda756d

Двуетажно легло за бебета

двуетажно легло за бебетаС помощта на два листа шперплат и няколко винта можете да го направите доста просто двуетажно легло за бебета, Този дизайн е подходящ за матрак за ясли (дълъг приблизително 130 см), което е достатъчно за средното дете преди училище. Основен дизайн доста проста. Вземете пет панела от шперплат (две страни, два табла и средна). Нарежете ги с помощта на мелницата по краищата (ако искате), смилайте, обработвайте и усуквайте заедно.

консумативи:

 • два 3/4 шперплат листа с размери 120 х 240 см
 • винтове за дърво 6 мм
 • винтове за дърво 20 мм
 • полиуретан, боя или друго покритие (незадължително)

двуетажно легло за бебетадвуетажно легло за бебетаКак да си направим двуетажно легло за дете направете го по-долу за стъпка по стъпка снимки. Ако имате въпроси, сайтът има инструкции, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdf8049c2f56

Сгъваемо двуетажно легло

сгъваемо двуетажно леглоМоже би най-забележителният плюс на този дизайн е, че за разлика от повечето детски двуетажни легла, дизайнът може да бъде огледален. Това означава, че можете да направите стъпки вляво или вдясно от леглото, като просто обърнете един панел! Повярвайте на опита, това е много удобно. Стълбището все още изпълнява и функция на рафтовете, което значително повишава общата структурна здравина на двуетажното легло. Книгите осигуряват допълнително тегло, което дава стабилност на дизайна. Друга приятна характеристика, за сглобяване на това двуетажно легло абсолютно не се изискват инструменти, с изключение на клещи за разглобяване и след това чисто от съображения за безопасност. Разбира се, все още има някои нюанси, така че ако се интересувате от тази идея, прочетете инструкциите, как да направите бебешко двуетажно легло от шперплат на уебсайта на автора, линк под галерията. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdcc7619c1a3

Чертежи с двуетажна схема

чертежни двуетажни схемиТова двуетажно легло е в комплект с настолна система и рафт за книги, създавайки система двуетажни легла с рафтове за съхранение. Долното легло е перпендикулярно на горното легло. Малките детайли правят този модел по-женствен, но също толкова издръжлив. Характеристики на дизайна - допълнителни бариери.

Списък с материали:

 • 1 2x6 лъч с дължина 8 фута (244 см)
 • 2 1x6 дъски с дължина 10 фута (305 см)
 • 3 бара 2x2 8 фута (244 см) дължина
 • 1/2 лист - шперплат 3/4 ", дървесни частици или MDF
 • 11 1x3 дъски, дълги 8 фута (244 см) (използвани за дъски и парапети)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId25b8c69e5f

Двуетажно легло с рафтове и чекмеджета

Тази шкафче с пет рафта и пет чекмеджета не е само оригинално решение за съхранение на книги. Той е и най-добрият. дизайн на подкрепа на двуетажно легло.  

двуетажно легло с рафтове и чекмеджетадвуетажно легло с рафтове и чекмеджета Диаграмите показват последователността. изработка на двуетажни легла с рафтове, Списъкът с материали, части за рязане и инструкции стъпка по стъпка можете да намерите на уебсайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdbddf9a07bd

Ето още един подобен проект, двуетажни рисунки с рафтове.

двуетажни рисунки с рафтоведвуетажни рисунки с рафтовеГалерията след рисунките представя няколко домашно приготвени двуетажни легла, направени според тези чертежи и диаграми.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId91e421f5f5

Направи си чертежи и диаграми на двуетажно легло

Диаграмите и чертежите показват как да направите двуетажно легло от дърво със собствените си ръце.

 • направете сами чертежи и диаграми на двуетажно леглоПърво, сглобете две кутии за матрак платформи. Пробийте дупки отвън - те ще бъдат покрити с краката ви в следващата стъпка.
 • Използвайте лепило за всички стави.
 • Пробийте дупки по единия ръб на дъските 1x6. След това прикрепете леглата към краката отвътре с винтове.
 • Направете парапет с дупки. Прикрепете към краищата на леглото. Отново използвайте лепило, когато е възможно.
 • Повторете стъпки, за да направите заден парапет.
 • Повторете тези стъпки за предния предпазител.
 • Направете стълба с отвори на долната страна или напречни греди. Прикрепете към леглото с винтове.
 • Фиксирайте скобите от вътрешната страна на леглата на височината, необходима за настаняване на матраците.За да задържите на място, завийте лентите до върха. За увеличаване на здравината могат да се използват 2 релси.

Структура на двуетажно легло

 • направете сами чертежи и диаграми на двуетажно легло2 дъски 1x8 75 "(190 см) дължина - долни странични парапети
 • 2 дъски 1x8 37-1 / 2 "дълги (95 см) - долни странични парапети
 • 2 дъски 1x10 75 "(190 см) дълги - горни странични парапети
 • 2 дъски 1x10 дълги 37-1 / 2 "(95 см) - горни парапети
 • 4 дъски 1x6 62-1 / 2 "дълги (158 см) - крака
 • 4 дъски 1x8 75 "(190 см) дълги - странични крака
 • 4 камъчета 1x3 дълги 39 "(99 см)
 • 2 бара 1x3 62 "(157 см) дължина
 • 2 камъни 1x3 47-1 / 4 "дълги (119 см)
 • 34 бара 1x2 7-1 / 2 "дълга (19 см) стълба
 • 2 дъски 1x4 65 "(165 см) дължина
 • 5 дъски 1x4 13-1 / 4 "дълги (34,5 см)
 • 4 2x2 бара 73-1 / 2 "дължина (187 см)
 • 1x дъски или шперплат изрезки 3/4 "дебел 37-1 / 2" дълъг (95 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId7c2d5bc3c9

Направи си чертежи с двуетажно легло

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdf24f52369f

Семеен двуетажно легло

семейно двуетажно леглоАко имате деца на различна възраст или трябва да спите с дете в една и съща стая, тогава този проект може да бъде чудесен вариант за тази ситуация. Например, по-голямо дете може да има голямо легло отдолу, докато по-малко дете ще се настани в по-малко легло отгоре. Или под двойно легло за родители, отгоре, за дете. Разбира се, не най-добрите условия за родителите, но всичко се случва. Като цяло, тук има добър проект за такъв случай. Кратки стъпка по стъпка инструкции как да си направим двуетажно легло направете сами, прочетете повече на сайта.

Стъпка 1: Първо ще трябва да направите горно легло, състоящо се от две стъпала. За да фиксирате релсите в главата, започнете от центъра. Ако дистанционерите не прилягат плътно към крайните части, не се отчайвайте. Нарежете останалото от заглавката на точния размер и го използвайте като разделител.

семейно двуетажно леглоСтъпка 2 За долното легло ще трябва да направите просто легло в пълен размер, но този път направете две табла за глава и без подложки за крачета.

Стъпка 3 Измерете местоположението на горния рафт и маркирайте върху горните капачки на долния рафт. Намерете центъра на маркировките и пробийте дупка с дълбочина 10 см. След това намерете центъра на дъното на краката на горното легло и пробийте друг отвор със същия размер. Използвайте 15 см метални болтове без глави или дюбели от масивно дърво, за да закрепите леглата през пробити отвори.

Стъпка 4 За да направите стълба, отрежете две пръти 2x4s с дължина 160 см, отрежете двата края на 25 градуса от успоредния на друг квадрат. След това в горния ръб маркирайте 4 см от предния горен ъгъл. Използвайте квадрата, за да маркирате линия, перпендикулярна на върха надолу. Изрежете по тази линия. Това са вашите страни на стълбите. Измерете и маркирайте страните на стълбите и завийте напречните щанги с винтове 5 см, добавете лепило за здравина на закрепване. Стълбата може да бъде прикрепена с метални скоби или завинтена от вътрешната страна на страничните парапети на горното легло.

По-долу в галерията след показаните диаграми примери за двуетажни легланаправени съгласно тази инструкция и други примери за семейни двуетажни легла.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId5275e1a53e

рисуване на двуетажно леглоТова е друга версия. пълно легло в долната част на двуетажната конструкция и единично легло отгоре, Размерните чертежи представляват поетапно сглобяване на тази структура. Преобразувайте размера в инчове в сантиметри, умножавайки цифрите по 2,54. Ако имате нужда от допълнителна информация, на сайта има посочените размери на части за триониране, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIddf3706dea5

Направи си двуетажно легло

направете сами двуетажно леглоТова би било чудесен вариант, ако трябва да поставите повече от две деца в една стая. Ако търсите двуетажно легло, което прави добро използване на пространството в общежитието, тогава този проект е за вас! Тези, които са израснали в една и съща стая с братята и сестрите си, знаят, че пространството е скъпо. Може би дори сте участвали в битките за "космос". Правилното местоположение в общежитието е много важно и в повечето случаи закупуването на сглобяеми легла не е най-доброто решение. Какво ти тройно легло направи си сам, ви позволяват ефективно да използвате пространството. Можете свободно да избирате размери, да не говорим, че е много по-евтино, плюс чудесен начин да подобрите уменията си. Как да направите, можете също да прочетете инструкциите в сайта вижте по-долу стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdf7c6c0b439

Ето още един подобен проект, двуетажно легло за деца, просто различен дизайн.

двуетажно легло за децадвуетажно легло за деца Чудесно за спалня за гости или спалня с няколко деца.

двуетажно легло за децаВ този случай това е по-адаптивен вариант, в случай че децата искат да променят стаята или трябва да се преместят. Дори ако просто искате да промените местоположението на леглата.

Тук е представена само идея, без стъпка по стъпка снимки, но малка инструкция със списък на материали и инструменти, които можете четете на сайта.

 

Можете да изберете тези опции за двуетажно легло.

опции за двуетажно леглогрим направете сами двуетажно легло възможно според такъв чертеж. Налични са подробни инструкции стъпка по стъпка. четете на уебсайта на автора, линк под галерията с рисунки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId226bdf39fb

Или ето още един пример, много мощен дизайн, така че не можете да се притеснявате за безопасността на децата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId3a0327d49c

Всъщност опции за двуетажно легло може би много. Дизайнът може да бъде адаптиран към всяка стая, това е просто сто примера в малка селекция.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdf48de9b997

Двуетажно легло двуетажно

Ако имате нужда двуетажно легло, вижте добър пример как да направите такова легло със собствените си ръце.

двуетажно леглона първо място, определете какво трябва да бъдевисочина на долното легло. След това преценете дали ще съхранявате нещо под леглото. Ако не, тогава поставете рамката директно на пода (което ще ви осигури около 10 см от невидимия просвет на матрака).

на второ мястоРешете колко предпазни ленти искате за горното легло, едно или две. И двете опции изискват различни височини за двуетажни легла и те трябва да бъдат решени сега или да се върнете към магазина и да купите още дъски.

Как да направите двуетажно легло със собствени ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId4ae8011fec

Вижте още примери за двуетажни легла на четири места..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdcad2a78870

Къща с двуетажно легло за деца

Имате ли малка детска стая? Ето една чудесна идея - можете да изградите детска площадка над леглото. Горният етаж служи като допълнително легло за нощувка.

двуетажна вила за децаОсновната част от този проект е двуетажно легло, Ако искате да направите долното легло перпендикулярно на горното легло, тогава най-практичното решение е да направите напълно самостоятелно единично легло от отделни части. Всичко, от което се нуждаете, е чифт здрави крака (бор 45х45 мм) и няколко допълнителни дъски 19х90 мм. Можете да прочетете за всички нюанси на подреждането на детска стая в инструкциите на сайта. По-долу са дадени няколко снимки на основните елементи на дизайна.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId792a15d828

Двуетажно легло за деца под формата на къща

тук пример за двуетажно леглонаправени под формата на къща с A-образна рамка отгоре.

двуетажно легло под формата на къщадвуетажно легло под формата на къщаКакто можете да видите на снимката, дизайнът е завладяващо прост, независимо разработен от автора на този проект. Искате ли и яслите? По-долу е линк към сайт, където има списък на покупки, инструменти, части за рязане, снимки и инструкции, които ще ви помогнат направете сами двуетажно легло без усилие.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId34a2a00e75

Къща с двуетажно легло 100 снимки

Децата обичат къщи, така двуетажно легло под формата на къща доста често срещан дизайн.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIdfe6c35257c

Направи си двуетажно легло за деца 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeIda966f4a1c0

Разтегателно легло

подвижно леглоКакто можете да си представите двуетажно легло заема много място, което се използва само за кратки периоди от време. За да направите място, можете да превърнете леглото в две отделни легла, които могат да бъдат сгънати на стената. Стойките за легло и единичното легло са направени предимно от кръгли кухи секции, а основната рамка за двойното легло е направена от правоъгълни секции. Идеята еда вземете тежкотоварни панти на вратите, които могат да бъдат прикрепени към леглото, към стената с болтове. Инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта, вижте по-долу за майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/krovat/1124#sigFreeId3e2a05ceef

Как да оборудваме двуетажно легло

Ако имате двуетажно легло, но не ви е позволено да правите постоянни промени в него например в общежитието, тези няколко съвета ще ви бъдат полезни.

как да оборудваме двуетажно леглокак да оборудваме двуетажно легло Разбира се, имате нужда от неща като рафтове, куки за палто, стойка за лаптоп. Но как да го направите без бормашина, лента или лепило? В тази статия ще намерите някои професионални съвети.

как да оборудваме двуетажно леглокак да оборудваме двуетажно легло Акцентите са показани на стъпка по стъпка снимки. Следвайте връзката под галерията, за да прочетете инструкциите, как да оправите закачалка на двуетажно легло, направете малка маса за рафт, задайте подсветката и правете други интересни неща.