Публикувано в Направи си хранилка

Храна за птици от шперплат. Направете го сами. 500 снимки, рисунки, инструкции

как да направите фидер за шперплат как да направите фидер за шперплат

През зимата, когато естествената храна за птиците стане недостъпна, е време да нахраним нашите пернати приятели. Направете хранилка за птици със собствените си ръце от шперплат не е трудно, това ще бъде къща с покрив, отворена платформа или бункер с автоматично хранене, за птиците основното е безопасността и наличието на храна. Следователно, вашата хранилка ще бъде проста или сложна, не толкова важна.

В тази връзка хранилки за птици от шперплатдобър избор. Те може да са по-малко надеждни от хранилки за птици за дървано шперплатът е много по-лесен за работа. Не са необходими сложни инструменти или някакво дървообработващо оборудване. Разбира се, ако искате да направите нещо оригинално и привлекателно, това е вашият бизнес, подобни опции са представени в тази статия.

 

Чертеж на фидер за птици от шперплат

рисуване на фидер за шперплат на птициЕто отворена опция. хранилки за птици от шперплат на платформата. Идеята е проста, направете декоративна кутия за подаване и след това я инсталирайте върху лист от дебел шперплат. Птиците няма да имат нищо против остатъците от строителни материали, така че можете да използвате това, което остава от ремонта.

Както по отношение на количеството изразходвано време, така и разходите, това е много печеливш проект. В кутията дори можете да инсталирате пластмасови прозорцище бъде по-удобно.

За да попълните това експертно проектирано хранилка за птици, завъртете резбовия прът, който служи като кука, така че да се изравнява с жлеба в покрива. След това просто вдигнете покрива и поръсете храна за птици.

рисуване на фидер за шперплат на птициЩе бъде необходимо да изрежете такива части

 • База. Шперплат лист с дебелина 40 × 40 см 2 см
 • В стена 4 бр. 2x2x18 cm
 • C Страница 4 бр. 0,8 × 15 × 18 cm
 • D Side 2 бр. 2 × 4 × 44 см “
 • E Side 2 бр. 2 × 4 × 40 см “
 • F покривен панел 2 бр. 0,8 × 18 × 50 cm
 • D Разстояние 2,5 × 50 cm

Инструментите: циркулярен трион, бормашина, шлифовъчна машина

материали: 6 мм резбована пръчка с подходяща гайка и шайба, горещо лепило, пирони.

Схема за подаване на птици от шперплат

схема за захранване на птици от шперплатЕто етапен производствен план. хранилки за птици от шперплат на открита платформа. Направата на корито за хранене не е трудно, но трябва да изберете дизайн, който да отговаря на вашите нужди и да отговаря на птиците, живеещи във вашия район. В допълнение, важно е да изберете правилното мястозащитени от котки и други хищници. Закачете корито за хранене на дърво (на 2 м над земята) или прикрепете към дървен стълб.

Подравнете релсите в двата края и пробийте дупки преди да поставите поцинковани винтове или пирони, за да предотвратите цепене на дърво.

схема за захранване на птици от шперплатНеобходимо е да се видят такива подробности

 • Платформа от шперплат с дебелина 2 cm - 40 × 40 cm
 • Б - барове от 2 броя. 40 см и 2 бр. 44 см
 • В - 2 странични стени с дължина 47
 • D - ребра от 45 cm
 • E - 4 дъски на покрива 57 cm всяка

Последователността на сглобяването е показана на стъпка по стъпка снимки., можете да прочетете инструкциите в сайта, връзката под снимките с рисунки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeIdb3f0cfb350

Това е друг подобен вариант, стъпка по стъпка диаграми с размери, как да направите хранилка за птици от шперплат, само с няколко промени.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeIdd66ffb8966

Направи си рисунки за фидер за птици от шперплат

Направи си хранилка за птици от шперплатТук диаграмите стъпка по стъпка с размери показват как да направите обикновена хранилка за птици от шперплат.

материали

 • шперплат 4 мм;
 • дървени блокове;
 • стъклопакет.

Инструментите:

 • ножовка или мозайката;
 • отвертка;
 • чук;
 • лепило за дърво, пирони, винтове.

Сглобяването е много просто, последователността е красиво показана на стъпка по стъпка снимки с рисунки. Можете да намерите подробни инструкции на уебсайта на автора на този проект, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeIdc4c2a6f65f

Размери на фидер за фидер за птици

размери чертежи за фидер за птициПрез зимата е приятно да подкрепите птиците с вкусен „обяд“. Авторът предполага направете хранилка за птици от шперплат с помощта на лазерно гравиране.

материали:

всъщност nняма значение каква форма и размер използвате, авторът направи своя фидер от OSB, MDF плочи за покрив и катран хартия за защита. Рийд пръчки и камък придадоха на дизайна още по-приятен вид.

Разбира се, че ви трябват винтове (2,5 мм х 20 мм + 3,5 мм х 35 мм).

Подгответе материала, изрежете частите с необходимата форма и размер, пробийте дупки.

Стъпка 1: смилане

Шлайфане - както обикновено за дървени работи.

Стъпка 2: монтиране

размери чертежи за фидер за птициТъй като дупките са пробити, много лесно е да се съберат всички части заедно. Все пак инсталирайте малък странична стена - това ще предотврати издухването на фуража. Покривът трябва да бъде сглобен, така че равнините да бъдат прикрепени под ъгъл 90 °

Стъпка 3: покриви

Ако сте използвали MDF плоча като покрив, добавете малко смола отгоре, за да стане по-устойчива на влага, тогава ще издържи по-дълго време.

размери чертежи за фидер за птициКраищата на покрива ще се държат с пръчки.както е показано на снимката. И накрая, можете да използвате индустриална сушилня, за да направите подът гъвкав и да разтопите смолата.

Авторът използва OSB фрагменти, която той отряза отпред, съкрати малко и направи комин. също добавете малко смола към комина: Той не само предпазва от дъжд, но и изглежда естествено.

Стъпка 5: монтаж

В края вземете шнура (~ 70 см) и вкарайте в двата отвора отпред и отзад. Като алтернатива те биха могли да построят щанд и се настройте на него.

Разбира се, все още можете да оцветите както искате.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId71e2af4c31

Как да направите хранилка за птици от шперплат

как да направите хранилка за птици от шперплатЕто класическа версия хранилки за птици от шперплат, Ако имате основни умения в дървообработването, тогава можете да направите такава фидер за може би един час или за няколко часа без умения. Не са необходими сложни инструменти, чук и мозайката ще са достатъчни. Ще трябва да работите лист водоустойчив шперплат и няколко метра стъклопакет, Как да сглобите този прост дизайн, можете да разгледате стъпка по стъпка снимки. Декоративната част, както в случая - рисуване и рисуване с помощта на шаблон, може да бъде поверена на деца.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeIdb97c5315ea

Направи си хранилка за птици 

 Направи си къща за птициАко искате направете хранилка за птици със собствените си ръце, изберете нещо оригинално и необичайно. Например, както е показано на тази снимка Китайска хранилка за пагода, Идеята е да инсталирате платформа с къща на стълб, да направите устройството за захранване защитено от атмосферните влияния, а бункерът за семена е достатъчно голям, така че не е необходимо да го презареждате често. Това са основните характеристики. Можете да визуализирате концепции и да направите обикновена скица. въпреки че структура на фидер за шперплат и изглежда грандиозно, но всичко може да се направи у дома с малък набор от инструменти и материали. Тук можете да прочетете кратко описание на процесапоказано на стъпка по стъпка снимка, прочетете пълните инструкции на уебсайта на автора, връзката е под галерията.
Започнете с скица и създаване на картон модел, По-долу виждате чертежите на автора на този проект, чертежи на хранилка за птици, изработени от шперплат. След като направите картонен модел, ще ви е по-лесно да се ориентирате с пропорциите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId9679efdc18

Материали и инструменти

По-долу на снимката можете да видите какво е необходимо за направата на подаващо устройство от шперплат.

Направи си къща за птициНаправи си къща за птици Авторът е използвал две дъски от шперплат с различна дебелина, 15 мм и 6 мм, но можете да използвате различен размер. Окончателният външен вид може да е различен, но не е толкова важен. Няма да изброявам всички необходими инструменти и материали, можете да прочетете тази информация на сайта на автора на проекта. Но от сериозното оборудване ще ви трябва фрезова маса и митра трион.

Направи си къща за птициНаправи си къща за птициИзрязване на всички части

Започнете с подрязването на всички основни части. Червени рамки посочете подробности за основната структура, син за горната част на покрива и жълт за дъното на покрива. Части 1 и 2 са изработени от шперплат с дебелина 15 мм.Други са шперплат с дебелина 6 мм.

Направи си къща за птици15 мм части от шперплат:

Част 1: основна плоча
Част 2: Горен покрив. Ще държи винтовете за магнитен монтаж

6 мм шперплат части:

Части 3а и 3б: стени на приземния етаж
Част 4: Долен покрив
Части 5а и 5б: стени на приземния етаж
Част 6: Горен покрив
Част 7: Вътрешната пирамида. За захранване на семена в дупки.
Част 8: Горен покрив. Таван на покрива
Част 9: Таван между първия и втория етаж

Части от дървени ленти с дебелина 2 мм:

Покривни плочки

Вътрешна пирамида, долен и горен покрив на хранилка за птици и мазе.

И така, сега всички основни части са готови за следващите стъпки. Започнете с част 7, вътрешната пирамида. Тя използва за подаване на фураж от центъра до дупките на приземния етаж. Снимката показва и сглобяването на горния и долния покрив.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId672c735cc8

Приземен етаж, таван между първи и долен етаж, първо изпитване на хранилка за птици.

 Направи си къща за птициИзвършването на тавана между първия и долния етаж е малко сложно. Първо, имаме нужда от още няколко разреза в стените на първия етаж. Този път изрезът трябва да е с дълбочина 6 мм (дебелина на таванната плоча) и ширина 3 мм.
Сега таванната плоча трябва да пасва идеално, Следващата стъпка е да изрежете вътрешния квадрат, който трябва да има вътрешния размер на първия етаж. В този случай това е 120 мм - 2х6 мм = 108. Първите стени на пода ще бъдат залепени директно към тавана по-късно. Маркирайте квадрат с молив и пробийте четири отвора в ъглите. Тест. Инсталирайте стените на първия етаж към тавана и издърпайте долния покрив.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId148100917d

Дупки за семена, завършване на фасадата и втори тест.

В следващата стъпка направете дупки за семената, Можете да направите само малки дупки и не инсталирайте люка на цялата дължина, Тогава ще има повече място за залепване на стените към плочата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeIdb8340b9113

 Направи си къща за птициОсновни хранилки за птици, изработени от шперплат. Магнитен монтаж. Залепване на горния покрив, партер и таван. Подрязване на краищата. Свързване на долния покрив и основата.

Къща за хранене на птици почти завършен. Време е за част 1, заземената плоча. Стъпката е да използвате закрепваща гайка за монтиране върху стълб.
Храненето ще се подава през горния покрив, За да отвори корицата, авторът реши да използва магнитен монтаж, След това идва залепването на горния и долния покрив. За дъното ще е необходимо много лепило, но внимавайте стените да не залепват за покрива.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeIde1d0997e54

Свързване на приземния етаж и магнитен монтаж. Монтаж и боядисване на покривни керемиди. Изчертаване на селикон по краищата на покрива. Окончателно залепване и лакиране.

Сега можете да залепите стените на първия етаж на подаващото устройство заедно и да фиксирате прътите в ъглите с помощта на магнити.

 Направи си къща за птициМонтирането на покривни керемиди зависи изцяло от вашето решение, Можете да използвате покривен филц, метални листове или просто лак. Авторът реши да направи керемида, Затова изрязах малки парченца (30 мм х 100 мм х 2 мм). В този случай бяха използвани два размера: 30 mm x 30 mm x 2 mm и 25 mm x 30 mm x 2 mm, в редуваща се последователност. Пръстеновидно разстояние 20 мм един от друг. Просто се уверете, че те са еднакво разположени. Можете да го нарисувате или да го оставите такъв, какъвто е.

употреба силиконза запълване на пропуските в покрива. В краищата има 8 пролуки и четири между долния покрив и първия етаж

 Направи си къща за птициВ края кандидатствайте два слоя водоустойчив лак по всички повърхностикакто и вътре. Когато изсъхне, залепете къщата за хранене на птици към основата. Използвайте о-пръстени, за да закрепите стрелата, както и клещи, за да стиснете леко куките.
Готово. Остава да прикрепите винта на окачването към стълба и да завиете къщата. Използвайте малко парче картон, за да затворите дупките, докато пълните бункера за семена. В къщата трябва да се поберат почти 4 кг семена, Това е достатъчно за почти месец.
Надявам се да ви е харесало да изградите такъв за вашите птици.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId362096397a

Подавачка за домашни птици

хранилка за къщички за птициАко обичате градината си, тогава вероятно искате всичко в нея да е красиво. Марка оригинална хранилка за птици от шперплат под формата на толкова сладка къща. Птиците не ги интересуват, но ще останете доволни. Това не означава, че е много лесно да се сглоби такъв дизайн, целият проект отне около 35 часа от автора. Но е доста реалистично и мисля, че не е жалко да отделите няколко почивни дни за такава красота.

материали: МДФ лист 305 х 305 мм; лепило за дърво; около 300 пръчици бонбони; стоманена тел; панта; винтове; боя за дърво (сиво, зелено, бяло, лимонено зелено, червено, черно)

Инструментите: мозайката; шлифовъчна машина; пясъчна хартия; митрален блок + ножовка; длето; скоби; бормашина; отвертка; dremel + шлифовъчна дюза; 3 големи гумени ленти; четки за боядисване

Можете да прочетете подробните инструкции на уебсайта на автора, изброени са само следните Акценти на шперплат захранващо устройство за птици.

Начертайте шаблон и залепете върху листа MDF.

хранилка за къщички за птицихранилка за къщички за птици Стъпка 1: фундамент, Направете щипка за вътрешната пирамида, като използвате парче дърво, бонбони и няколко винта. Залепете пирамидата и оставете да изсъхне. Пробийте 4 дупки в дъното и преминете стоманената тел. Уверете се дупките и пирамидата са леко изместени от центъратака че да имате достатъчно място за балкон. Пробийте още една дупка в горната част на пирамидата, прекарайте стоманената тел и я залепете към основата.

хранилка за къщички за птициСтъпка 2: Стените, Поставете пантата между задната част и маркирайте позициите на винтовете. Скъсете винтовете до необходимата дължина с ножовка и завинтете. Залепете стените към основата и закрепете със скоби, докато лепилото изсъхне.

Стъпка 3: Нарежете пръчките от бонбони и залепете към стените, започвайки от ъгъла.

Стъпка 4: Отрежете задната страна с малко длето, запечатайте и закрепете със скоби.

Стъпка 5: Шлайфайте стърчащите страни на пръчките под ъгъл, за да можете залепете покрива, Направете малък контур с тел и го закрепете с няколко възела.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId203672c166

хранилка за къщички за птициСтъпка 6: Покривът, Залепете двете части на покрива към горната част на стените и закрепете с гумени ленти. Продължете да залепвате бонбони пръчки на покрива.

Стъпка 7: балкон, Направете парапет и прикрепете към ръба на балкона с лепило за дърво и закрепете с гумена лента. Направете същото и за страничните и долните предпазители.

Стъпка 8: Завършете дървен пълнител всички нежелани пропуски и оставете да изсъхнат.

Стъпка 9: тренировка дренажни отвори в основата, така че дъждовната вода да тръгне.

Стъпка 10: писалка, Залепете заедно 5 пръчици бонбони, отсечете края. Залепете и затегнете дръжката.

Стъпка 11: живопис, Просто боядисвайте във всеки цвят, който си представяте.

Стъпка 12: Оцветете прозорците и вратата с избрания от вас цвят. Когато изсъхне, маркирайте позицията на прозорците с молив и боядисайте с черна боя. Лепило.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId5421c9ac44

Сега сте щастлив собственик на имоти, поканете пернати наематели.

Ето още един подобен проект, но не само вече хранилка за птици от шперплат, и цял мини имот с гараж.

хранилка за къщички за птициАвторът просто реши да направи точно копие от собствения ви дом, много удобно, когато пробата е пред очите ви. Къщата е направена от шперплат от 1 см. Плексигласът е използван за прозорци, за да се види колко семена има в хранилката. Вътре в стената разделя гаража от къщата. Подът е наклоненза да могат семената да се плъзгат надолу и да заспят достатъчно на „предния двор“. 3 см пространство се оставя пред предната част на къщата, откъдето идва подаването, без пространството на предната веранда и гаража. Кутия също е инсталирана под крепежни елементи към полюса с болт, така че конструкцията да не се върти.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId7cea53d4f1

Как да направите хранилка за птици стъпка по стъпка

как да направите хранилка за птици стъпка по стъпкаТази къща, разбира се, е по-скромна, но и доста хубава. По-долу, стъпка по стъпка показват снимки как да направите хранилка за птици от шперплат, Основната характеристика на този дизайн, направените стени под гредата, Ще трябва да се оправите с триона, но крайният резултат си заслужава. Обърнете внимание на покрива, от чийто гребен е направен декоративен дървен ъгъл, Има дори комин. Ако този проект ви е харесал, можете да прочетете подробните инструкции на уебсайта на автора, като връзката може да намерите под стъпка по стъпка снимки.
Скейтът е украсен с декоративна "тръба". Ще се завинтва на покрива кука за закопчаване хранилки на клон на дърво.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeIdae7c662a8c

Подавачка за Птици от ПДЧ

къщичка за птици от ПДЧТова е може би най-лесният вариант, как да направите хранилка за птици със собствените си ръце, В случая изходният материал беше стара опаковкакутия ная, Разбира се, не най-добрият избор, ако направите нещо подобно, по-добре използвайте водоустойчив шперплат с дебелина най-малко 2 мм, Снимката по-долу показва кои части да изрежете.

къщичка за птици от ПДЧНе мисля, че в този случай се нуждаем от подробни инструкции как да сглобим хранилка за птици, въпреки че ако искате да изясните нещо, описанието е на уебсайта на автора, линк под снимките.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId4f382c72ec

Направи си хранилка за птициВторият вариант е малко по-сложен, ако сметнем за трудно да фиксираме шестте летви, върху които ще бъде монтиран покривът. Просто трябва да го заковавате, Можете, разбира се, да не пара, а просто да направите четири вертикални опори, но със сигурност по-красиви. Просто трябва да направите всичко „по око“.

Като цяло, първо направете надеждна кутия от барове и шперплат, след това започнете експерименти с вертикални летви. По принцип, ако се окаже малко неравномерно, не е страшно, птиците няма да бъдат обидени. Има дори импровизиран чертеж на фидер за шперплат с размери, виждате го на снимката по-долу.

Направи си хранилка за птициВ заключение остава да фиксираме покрива от картон, покрит със самозалепващ се филм.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeIdc90ef174c0

Направи си хранилка за птициПогледнете повече така, още декоративна версия на хранилки за шперплат и дървени летви. Малко въображение се оказа хубава "каюта" и дори с тръба.

Както можете да видите, това е много прост дизайн, не забравяйте да привлечете децата, те със сигурност ще се радват на такава дейност.

Всичко може да се сглоби с лепило., въпреки че авторът е използвал декоративни карамфили за надеждност и е закрепил гредите с самонарезни винтове. Тръбата беше направена от пяна.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeIdef6e274c5b

Ето подобна опция. Как да направите хранилка за птици със собствените си ръце

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId697f684a57

хранилка за птици на прозореца на вендузаПодаващо устройство за птици на прозореца на вендузата

Обичате да гледате птици? Марка проста подавачка за прозорци на вендузи, и можете да наблюдавате как птиците се забавляват точно пред прозореца ви.

Може да се направи от шперплат или дървени дъски.

Освен това ще ви трябва вендуза, лепило, винтове.

 • Завийте винта в задната част на хранилката за птици.
 • Завийте страните.
 • Завинтете отдолу.
 • Пробийте дупка отзад.
 • Залепете предната част и покрива.
 • Завийте куката на задната стена и окачете на прозореца на вендузата.

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId08d599f0c9

оригинална хранилка за птици от шперплатОригинална хранилка за птици от шперплат

Ако имате късмет да живеете в къща, в която можете да излезете навън, и имате веранда, на която да седите и да мислите за живота, тогава ще разберете за какво става въпрос. Сега би било чудесно да има подходящ хранилка за птици в двора? Ако търсите прост проект, значи сте попаднали на правилното място. поглед как да направите оригинална хранилка за птици под формата на люлка.

Редът за монтаж е показан на стъпка по стъпка снимки. Идеята, мисленето е ясно, направете обичайната рамка със страна, не забравяйте за отводнителните отвори, ако подаващото устройство не е под покрива. За да направите това, пробийте дупки в долната част и покрийте с мрежа. Тогава направете декоративни части - подлакътници и облегалка, За да закачите подаващото устройство, вземете четири малки винта и завийте два във всеки подлакътник. След това прикрепете въже, всяка сплетена линия или дори малки вериги.

Всичко, което остава да се направи, е да напълнете хранилката със семена и да гледате вашия проект в действие!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId5d0a878d6c

Шестоъгълна хранилка за птици

шестоъгълна хранилка за птициВижте колко бързо и евтино направете оригинална шестоъгълна хранилка за птици.

Какво е необходимо:

 • Шперплат или други листови материали
 • Няколко дъски и барове
 • Винтове за дърво
 • Лепило за дърво

Най-забележителната част на фидера е покривът, Вътрешната структура е 6 листа водоустойчив шперплат, нарязани в краищата с правилния ъгъл на фугата, така че да се поберат добре в стабилна форма.
Повечето от дървесината, използвана от автора за покрива, се състои от дъбови дъски с ширина 120 ммследователно всеки комплект от 3 ще бъде приблизително 120 mm x 50 mm. Може да не се притеснявате за разлики в ширината или дълбочината, защото по дефиниция плочките винаги имат различни размери и ширина.
Можете да прочетете инструкциите за монтаж на сайта, ще намерите линка под галерията със снимки стъпка по стъпка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId5414eef721

Направи си хранилка за птици в детската градина

Направи си хранилка за птици в детската градинатова обикновена хранилка за птици от шперплат направена от грижовни родители за детска градина. Ако имате същата задача, можете да вземете за пример, дизайнът е лек и малък.

За да направите фидер ще ви трябва 8 мм шперплат и няколко пръта, Тъй като робъттрябва да го дадете с шперплат, нужни са най-простите инструменти, мозайката и чукът са достатъчни. Също така подгответе нокти и шкурка.
Как да сглобявате фидердобре показани в стъпка по стъпка снимки. Както можете да видите, не е нужно да сте велик майстор за това, всичко е много просто. Придайте декоративната част на детето, оставете го да избере как си го представя красива хранилка за птици.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId9e3995010f

Как се прави маса за птици

как да направите маса за птициМаси за птици - чудесен начин за хранене на птиците и в същото време да добавите декоративен щрих към ландшафтен дизайн на вашата градина

Има много начини да се направи хранилка за птици на стълб, всичко зависи от това колко усилия искате да положите при създаването му.

За плотове можете да използвате както дъски, така и водоустойчив шперплат, няма значение.

Метод 1

Проста дървена маса

как да направите маса за птициМожете да използвате употребявани и нови дъски или шперплат, основното е, че е подходящо за употреба на открито и няма токсично покритие. За тази проста дървена маса за птици ще ви трябва:

 • Размер на дъската приблизително 30 х 50 см, дебелина от 0,5 до 1 см плот
 • Четири тънки пръти с дебелина приблизително 1 см за страни
 • Дървен материал или дебела щанга за стълб, височината по ваш избор
 • Четири дъски за основата, еднаква дължина, ширина и височина
 • Четири опорни елемента
 • Четири метални ъглови скоби за закрепване на плота към стелажа

как да направите маса за птициКак се прави

 • Пясъкът на повърхността на плота.
 • Залепете четирите части на джантата до горната част на плота.
 • Прикачете основните детайли. Направете тези парчета достатъчно дълги, за да поддържате тежестта на масата.
 • Прикрепете опорните части към основните елементи.
 • Използвайте скобите, за да прикрепите плота към стойката.
 • Настройте готова маса за хранене на птици в градината.

Проверете здравината на конструкцията, като наблюдавате птиците, когато се стичат, за да опитате лакомствата си.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeId1dabf72cd1

Метод 2

как да направите маса за птициТози метод се използва малко по-малко, тъй като включва земни работи. Ще трябва да изкопаете достатъчно голяма дупка, за да инсталирате стълб.

Ще ви трябва:

 • 300 мм х 300 мм х 12 мм шперплат лист за плот
 • Четири бара 50 мм х 275 мм х 12 мм
 • Греда или труп с дължина не по-малка от 1,5 m

Редът за сглобяване на самата подавачка по принцип е същият като в предишната версия, разликата е само в начина, по който е инсталирана колоната.

просто не забравяйте да оставите малки пропуски от всеки край на плота, за да се улесни измиването на повърхността, както и да се осигури стек с вода.
С инсталацията мисля, че всичко е ясно, просто трябва да копаете стълб по-дълбоко и дори да циментирате, ако е необходимо.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeIdb87ef3fe74

Трапеза за хранене на птици

настолна хранилка за птиципоглед как да направите обикновена маса за подаване на птици от шперплат и няколко стълба.

 • Първо съберете всички подробности, от които се нуждаете.
 • След това изрежете основата 30 x 30 cm.
 • Измерете 3 см дупки от всяка страна в два ъгъла и маркирайте.
 • Пробийте дупки от 2 см, които трябва точно да пасват на пръчките.
 • Сега, когато имате краката си, боядисайте ги с черна боя за спрей.
 • Инсталирайте 4 бара за подпомагане на покрива.
 • Свържете двете страни по горната част с тапицерии.
 • Закрепете лист шперплат върху дъските, залепете с всякакъв водоустойчив материал и отгоре сложете слой от трева.

Това е съкратена версия на инструкцията, ако се интересувате от детайлите, информацията е на уебсайта на автора на този проект, линк под галерията.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeIda6329638e5

Храна за птици от шперплат 200 снимки

снимка за хранене на птици от шперплат

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/iz-fanery-svoimi-rukami-foto-chertezhi-instruktsii#sigFreeIdb4b937463b

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...