Публикувано в Направи си хранилка

(๏ ̯͡ ๏) Подавачка за птици, изработена от дърво. Направете го сами (Рисунки + 450 снимки!)

дървена хранилка за птици дървена хранилка за птици

Птиците са красиви същества, които внасят енергия в нашето жизнено пространство, да не говорим за безценните ползи, които носят, като унищожават вредители в градини и гори. прост дървена хранилка за птици, това е минималната помощ, която можем да предоставим на пернатите приятели. Освен това много видове птици са застрашени и се нуждаят от нашата помощ и защита.

В тази статия ще намерите десетки примери, как да направите хранилка за птици със собствените си ръце от дърво, На ваше разположение стъпка по стъпка снимки, чертежи, инструкции - всичко необходимо за работа. Някои от тези домашни хранилки предоставят фантастична възможност на децата да придобият първи опит, да научат повече за птиците и природата.

видове хранилки за дърветаАко решите направете хранилка за птици със собствените си ръцеи въведохте запитване в Интернет, след което вероятно бяха изумени от разнообразието от дизайни, суровини и методи за закрепване. Но засега ще се съсредоточим върху класическата версия - дървени хранилки за птици, Статията представя следните видове:

 • Подавачка за домашни птици
 • Хранилка за птици на прозореца
 • Отворен подавач на платформа
 • Бункер за захранване
 • фидер роначка
  Интересни примери за хранилки за птици.

Всички тези видове имат своите предимства и недостатъци. Има толкова много разновидности на хранилки, че със сигурност ще искате да сте сигурни, че сте избрали правилната за птиците във вашия район. Но не се притеснявайте твърде много, почти всички представени дизайни са подходящи за многобройни видове птици, така че можете да направите хранилка, която е по-подходяща за вашия опит и наличието на материали.

Подавачка за домашни птици

Как да направите хранилка за птици от дърво

как да направите хранилка за птици от дървоНаправете сами хранилка за птици не е толкова трудно, колкото си мислите. Имате нужда от прости инструменти: твърд чук, трион, отвертка, тренировка, пирони и винтове. Ето една рисунка, въпреки че размерите са в инчове, но е лесно да се преобразува в сантиметри, просто умножете по 2,54, това ще бъде размерът в сантиметри. Разбира се можете да го направите сами начертайте чертеж на хранилки за птици, с всички детайли, както си го представяте. За да ви е по-лесно да си представите какво искате, първо изберете място за подаващото устройство и начина, по който ще бъде прикрепен.

как да направите хранилка за птици от дървоНапример тази версия на подаващото устройство има монтажна стена и кука, тоест можете да прикрепите подаващото устройство към дърво или някаква плоска повърхност - ограда, стена на къща или плевня, или можете да я закачите на клон или под покрив.

В този случай той беше използван кедрова дъскаако можете да купите, страхотно. Ще ви е необходима дъска с ширина 20 см и дължина приблизително 1,80 м. Изберете дебелина най-малко 2 см.
Изрежете всички части на хранилката за птици, като следвате определените размери.

Кедърът е отлично дърво за времето за употреба на открито, но може да се напука и да се напука, ако не е внимателно. Важно е да се предотврати това нежелано явление. предварително пробийте дупки за винтове, Противоположни позиции винтови глави малко под повърхността на дърво.

 1. Залепете и след това завийте всички дървени части заедно.
 2. Сглобете и закрепете покрива.
 3. Залепете и завийте задната и вдлъбнатина отпред на покрива.
 4. Залепете и завийте страничните стени към основата.
 5. Залепете и фиксирайте опорните стълбове.
 6. Пясък с шкурка и боя.

 

как да направите хранилка за птици от дърво

Направете сами рисуване на птици на дърво

как да направите рисунка за храненеСпоред тази рисунка можете лесно да направите хранилка за птици със собствените си ръце. Всички размери, посочени на снимките в инчове, просто се умножават по 2,54 и получават стойността в сантиметри. това домашна хранилка за птици направени изцяло от стари дъски за ограда, така че не струва нищо освен няколко гвоздея и малко парче алуминиев екран.

как да направите рисунка за храненеНе изхвърляйте стари дъски, нашите сметища са толкова претъпкани, че винаги ще бъдат полезни за добър проект, като този.

За производството, представено тук прости хранилки за птици, изработени от дърво инструкцията не е необходима, просто изрежете дъските до размерите, посочени на чертежа. Алуминиевият екран може да се купи в магазина, те се продават на рула, така че това е достатъчно за няколко хранилки. Ако не искате да харчите пари, можете използвайте метална или пластмасова мрежано те имат своинесъвършенства, едната ще ръждясва, другата ще се разтегне.

Първо сглобете двете части на основата, които държат екрана на място. Чертежът на подаващото устройство показва как да направите това по два начина.
Нарежете алуминиевия екран малко по-малък от външните размери на основата, По този начин той няма да стърчи при събиране на основата.

как да направите рисунка за хранене

Схема за производство на хранилки за птици

как да направите хранилка за птициПрез зимата хранилката за птици е много полезна, защото е много трудно птиците, които живеят през цялата година във вашия район, да получат храна. Освен това ще помогнете на мигриращите птици да натрупат енергийни резерви за дългите си полети. Различните птици ядат различни видове храна. Тази хранилка е предназначена за семена, Разберете за птиците във вашия район и какво ядат.
По-долу са описани планове от ana-white.com за направете сами хранилки за дърва.

Списък за пазаруване:

 • 1 дъска с ширина 14 см и дължина 180 см и дебелина около 2 см
 • Лепило за дърво.
 • Нокти или малки винтове.
 • Кука за окачване на хранилката.

Списък на дървени части на подаващото устройство:

 • 2 броя от 20 см (изрязани под ъгъл 45 градуса) - фронтонни стени
 • 1 бр 18 см - под
 • 1 бр 25 см (отрежете 1,5 см от единия ръб, за да направите ширина 13 см) - къс покрив
 • 1 бр покрив с дължина 25 см
 • 1 бр 8 "20 см + (измерете и нарежете така, че да може да варира леко в зависимост от дебелината на дървения материал - изрежете две ленти с ширина 4 см от тази дъска)

Стъпка 1: Прикрепете стените към основата.
Стъпка 2 Прикрепете късия покрив към стените.
Стъпка 3 Прикрепете широкия покрив към стените и късия покрив.
Стъпка 4 Прикрепете страничните водачи към страните на подаващото устройство.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdcd126e3804

Как да си направим обикновена хранилка за птици

как да направите обикновена хранилка за птициТова е прост проект за начинаещ дърводелец. В интернет там много дизайни на хранилки за птицитака че можете да изберете кое е най-доброто за вашите условия. Не се изисква голямо майсторство в производството, така че можете да фантазирате с дизайна, както искате, само и само да не плашите гладни пернати приятели. Е, ако без излишни, представени тук проста хранилка за птици Идеален за първо изживяване. За да се улесни монтажа, частите на чертежите са кодирани в различни цветове. Моля, обърнете внимание, че размерът е произволен. Можете да мащабирате този проект по ваше желание без никакви проблеми.

как да направите обикновена хранилка за птициИнструментите:

 • маса трион
 • бормашина
 • Сандер
 • рулетка

материали:

 • Дъска 1 х 6 85 см дължина
 • Дъска 1 х 4 45 см дължина
 • Кръгла пръчка с диаметър 2,5 см и дължина 64 см
 • Кръгла пръчка с диаметър 1.2 cm и дължина 50 cm
 • Водоустойчиво лепило за дърво
 • нокти

Стъпка 1: Изрежете дъската 1x6 до 20 см. Направете дупки, както е показано на чертежите.

Стъпка 2: Изрежете страните, както е показано. Пробийте дупки (показани в синьо).

Стъпка 3: Изрежете кръгла пръчка с диаметър 1,5 см и дължина 24 см.

как да направите обикновена хранилка за птициСтъпка 4: Сглобяване на тавата, започнете с сглобяването на късите страни за дъното.

Стъпка 5: Добавете останалата синя страна. Използвайте лепило и нокти.

Стъпка 9: Изрежете сърцевина с диаметър 2,5 см и дължина 15 см. Направете 4 бр. Пробийте дупки и добавете 30-градусова фаска от другата страна. Моля, обърнете внимание, че този ъгъл ще съответства на ъгъла на покрива, посочен на чертежите. Можете да използвате различни ъгли, но след това трябва да промените ъгъла на покрива.

Стъпка 10: Колоните се закрепват с винтове и лепило.

Стъпка 11: Нарежете покрива и добавете фаска от едната страна. Прикрепете двете части на покрива заедно, както е показано.

Стъпка 12: За монтиране добавете куки или използвайте въже, за да направите контур под покрива.

Хранителката за птици е готова!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId2952089b61

Пример за друга сладка дървена хранилка за птици.

Направи си дървена подавачкаНаправи си дървена подавачкаЧертежът е показан вдясно, макар че е трудно да се види, но ако ви хареса този дизайн, можете да прочетете подробните инструкции за монтаж на сайта, връзката е под стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdde32fe05cf

Хранилка за птици на прозореца

Подаващо устройство за птици на прозореца на вендузата

хранилка за птици на прозореца на вендузаСтрахотна идея за правене хранилка за птици на прозорецаи децата имат толкова много радост. Но освен удоволствието да гледате птици на разстояние от ръцете, такива хранилки имат и други предимства, нито котките, нито катериците няма да стигнат до там. Днес такива модели са много популярни, следователно купете хранилка за птици на прозореца не е проблем, в магазините има много интересни оферти. Но от друга страна Направи си сам подаващото устройство ще донесе много повече радостособено ако правите това с децата си. Конструкцията, показана на снимката, не е трудна за сглобяване, не е необходимо да се правят специални крепежни елементи, вендузите ще държат сигурно подаващото устройство на прозореца. Разходите също не са големи, трябва да намерите всякакви тапицерии и да купите 4 вакуумни вендузи.

Как да направите хранилка за птици на прозорецдобре показани в стъпка по стъпка снимки. Единственият момент е да се улесни и по-надеждно да се закачат вендузите, гърбът може да бъде направен от тънка стомана или твърда пластмаса, Ако имате въпроси, информация за необходимите материали, размери и стъпка по стъпка инструкции можете да намерите на уебсайта на автора на проекта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId514aea7d2b

прозрачна подавачка на прозорецаПрозрачен фидер на прозореца

Ако обичате да гледате птици през зимата, но не искате да излизате навън, можете прикрепете подаващото устройство към прозореца, Трябват ви няколко парчета дърво и рамка, защитена от стъкло. Просто направете малка къща за птици и след това я прикрепете към всеки прозорец. След това можете да седнете в топлия си и удобен дом и да гледате как птиците се хранят поне през целия ден.

На диаграмите размерите са в инчове, следователно, за да опростите превода, размерите в сантиметри също се изписват в скоби в списъка по-долу

Списък за пазаруване:

 • 1 - дъска 1x8 @ 18 "дълга (46 см)
 • 1 - дъска 1x3 @ дължина 15 "(38 см)
 • 1 - лента 1x2 @ 16 "дълга (41 см)
 • Лепило, пирони, 4 вендузи и винтове

Инструментите:

Рулетка, трион, тренировка.

прозрачна подавачка на прозорецаНарязване

 • 1 - основно тяло 1x8 @ 14 "(35,5 см)
 • 1 - 1x8 @ 2 1/2 "долна част на тавата (6.4 cm)
 • 2 - 1x3 @ 7 "(18 см) горната част е отрязана на 45 градуса от квадратния покрив ЗАБЕЛЕЖКА: Можете да изрежете една на 6 1/4" (16 см) и една на 7 "(18 см) и да прикрепите към покрива, ако нямаш митра трион
 • 2 - 1x2 @ 3 1/4 "(8 см) страни на тавата
 • 1 - 1x2 @ 8 3/4 "(22 см) предна част на тавата

монтаж

 1. От дъската 1x8 изрежете гърба, както е показано на диаграмата. Препоръчва се незабавно да се смила, че ще бъде много по-лесно, отколкото след като съберете подаващото устройство.
 2. Добавете долната тава, закрепена с лепило и нокти.
 3. Направете покрив и го прикрепете към гърба.
 4. Прикрепете страните на подаващото устройство към предния панел.
 5. Прикрепете вендузите

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdab7257cbc8

Как да направите хранилка за птици на прозорец

Направи си подавач на прозорциТова е друг интересен и лесен проект, ще научите как да направите хранилка за птици на прозорец всичко от дъска, малък алуминиев екран и два винта с куки. С помощта на вендузи лесно можете да го инсталирате на прозореца и да наблюдавате птиците от топла стая. Много лесно е да се сглоби фидер, така че това е страхотен проект за начинаещи. Както можете да видите, идеята е много проста, дървена рамка с екран, прикрепен към две ленти, чиито краища се завинтват с куки. Дизайнът е окачен на две вендузи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId7941f21bc1

Ето още няколко снимки за това как да направите корито за хранене на прозорец

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId644fc0cbea

Бункери за захранване

Инструкции как да направите хранилка за птици 

инструкции как да направите хранилка за птициТова ръководство стъпка по стъпка на как да направите хранилка за птици , Ако искате да освежите облика на градината си или просто да привлечете птици към дома си, направата на дървена хранилка е задължително условие. Има много форми и дизайни, затова преди да вземете решение, проучете всички алтернативи. Една обикновена дървена хранилка може да се направи само за няколко часаТова е, ако разполагате с всички материали и инструменти.

материали

 • A - 2 дъски 1 × 8 10 ”с дължина 25 см отпред и отзад
 • B - 1 дъска с дължина 1 × 8 30 см за пода
 • C - 2 листа от плексиглас 14 x 28 cm
 • D - 1 дъска с дължина 1 × 8 35 см за дългата част
 • E - 1 част 35 x 5 cm, 1 част 35 x 15 cm къси покривни части
 • 2 бримки, 2 куки, нокти

Време за производство 2 часа

Вижте дъските според размерите, посочени на чертежа.

инструкции как да направите хранилка за птици

 1. Пробийте голям отвор, точно по линиите на рязане, и не забравяйте да пясъците на ръбовете с шкурка, за да станат гладки.
 2. След това изрежете малки канали (дълбочина 6 мм) от страни на предните и задните повърхности, на около 1,5 см от краищата.
 3. След това прикрепете предните и задните повърхности към пода и закрепете с пирони.
 4. Направете странични части от плексиглас. Ако панелите от плексиглас не пасват, изгладете краищата с шкурка.
 5. Сглобете покрива. Както можете да видите на снимката, първо трябва да прикрепите малка част от другата страна на покрива. Ако следвате чертежите, тези компоненти трябва да са перпендикулярни.
 6. Прикрепете пантите към капака с малки винтове
 7. За да закачите подаващото устройство на дърво, трябва да инсталирате два винта, един отпред и един отзад на конструкцията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdc1838a4152

Хранене за птици за 20 минути

проста подавачка

Ето как бързо да направите много проста хранилка за птици..

проста подавачкаЩе ви трябва

 • Дължина 1,80 м.
 • лепило за дърво
 • митра трион
 • бормашина
 • въже за окачване

Ще е необходимо да се видят такива подробности

 • 2 броя дължина 1 × 6 30 см
 • 2 броя дължина 1 × 6 23 см
 • 1 брой 1 × 6 25 см дължина
 • 2 броя 1 × 6, нарязани на 25 см и след това нарязани наполовина
 1. На 23 см дъски намерете средната точка и отрежете ъгъл от 45 градуса от тази точка навън от двете страни на дългата страна на дъската.
 2. просто рисуване на фидерПробийте дупка в двете дъски по-близо до върха, малко по-голяма от дебелината на въжето.
 3. С помощта на лепило за дърво и винтове прикрепете двете странични части към основата на подаващото устройство. След това между двете странични дъски и изравнете с ръба на основата, закрепете страните. Повторете от другата страна.
 4. Подравнете втория панел на покрива, така че да припокрива както върха, така и първата половина.
 5. Залепете и закрепете на място.
 6. Преди да напълните подаващото устройство, трябва да пробиете няколко малки дупки в основата.
 7. Поставете въжето отвън в подаващото устройство и завържете възел. Повторете от другата страна.

Работата отне около 20 минути. Можете да направите това семеен проект, ако първо отрежете частите за децата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIda8dae9e4c4

Направи си сам хранилка за птици

направете си сами хранилка за птициТова просто, но здрава хранилка за птици има прозрачни, пластмасови страни за гледане на нивата на подаване и побира около три килограма фураж. Бункерът осигурява постоянно подаване, а шарнирният покрив улеснява пълненето на резервоара, а в същото време подаващото устройство има достатъчно място за гладни птици. Можете да направите такава хранилка за птици почти безплатно с помощта на материали, които вероятно ще бъдат в домашната ви работилница или гараж. По-долу са представени чертежи на хранилки и стъпка по стъпка снимки.

направете си сами хранилка за птициАвторът на използвания проект 2 мм шперплат и корпусостанали след ремонта на къщата. Трябваше да купувам само листове от пластмаса и куки за окачване на хранилките.

направете си сами хранилка за птициМожете да се запознаете с подробните инструкции за сглобяване на фидера на уебсайта на автора на този проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdbe2925e2e2

Направи си хранилка за птици

красиви хранилки за птици направете самиУкрасете двора си, като направите направете си красива хранилка за птици, Важна причина за привлекателността на този дизайн е, че той е изработен от червен кедър. Наред с устойчивостта на атмосферни влияния, кедърът е чудесен за строителни проекти на открито.като огради, кутии за цветя и тенти Сухият кедър е много мека, лесна за обработка дървесина. Всички части с изключение на гребена на покрива са изработени от кедрови дъски от 15 см. Ако трябва да използвате повече от едно парче, опитайте изберете форми с добра комбинация от цветове, Правенето на спирки за хранене е специален случай, така че изложете едно заготовка с ширина около 12 см. Всички части са малки, така че опитайте да заобиколите всички възли.

красиви хранилки за птици направете самиКогато режете парчета, уверете се, че ъгли комбинирани, Първо можете да направите тестов фрагмент от някои стари дъски, за да видите какво в крайна сметка се получава.

Преди да направите прорези от цепки отстрани, купете прозрачен филмкоето ще използвате отпред и отзад и измерете дебелината му, която трябва да бъде приблизително 2 - 3 мм. Като правило, колкото по-тънък е материалът, толкова по-лесно е да се работи.

И също гребенът на покрива трябва да е достатъчно голям, за да се монтира всеки монтажен хардуер, Тук се използваха куки за бримки, едната в центъра на горната част на билото на покрива, а другата в долната част на беседката, където е монтирана тази фидер.

Подробни инструкции стъпка по стъпка можете да намерите на уебсайта. По-долу са размерите в инчове (1 инч 2,54 см).

красиви хранилки за птици направете самиЗначение на условията

база - база страна - отстрани, преден - преден край покрив - покрив костур суппот - опора за костур, гребен на покрива - гребен на покрива, фуражна спирка - спиране на захранването; костур - костур

Виж тиелектронна галерия за вградени изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId3597055b6b

външна хранилка за птициУлична хранилка за птици

Ето всичко, което трябва да знаете направете хранилка за птици във вашия двор.

материали

 • Дъска 20 см широка 2,5 метра
 • Малък лист от прозрачен акрилен плексиглас
 • Лепило за дърво
 • Винтове и пирони

Инструментите

Трион, тренировка, скоби.

външна хранилка за птициВсички основни части, необходими за направата на фидер, показано на снимката вдясно, Краищата на конструкцията определят наклона на покрива и трябва да бъдат изрязани, както следва:

 • намерете центъра в горната част на детайла и маркирайте
 • начертайте линия под ъгъл 45 градуса от марката си към краищата на детайла
 • стеснете краищата до дъното, направете маркировка на 1,5 см от долните ръбове на детайла и начертайте линии от тези маркировки нагоре и надолу по линиите на покрива. ЗАБЕЛЕЖКА, Ако искате всичко да е просто, можете да пропуснете стесняване на краищата, ще получите по-традиционно изглеждащ фидер.
 • След подрязването запазете останалите триъгълни подстригвания за по-късна употреба.

Редът за сглобяване на тази проста, но доста захранваща фидер е показан на стъпка по стъпка снимки. За сметка на инсталацията. Подавачите могат да бъдат монтирани по различни начини. Независимо от това, монтажът на метални стълбове наистина е най-добрият начини това не е толкова трудно да се направи. Намерете тръбата, поставете върха на височина около 1,5 метра от земята, прикрепете някаква форма на щит, така че малките животни да не се изкачват до хранилката и това е всичко.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId2abb1fedd3
 

Хранилка за птици и катерици

хранилка за птици и катерициИзползвайки стари дъски, правите такава хранилка за птици, от които също могат да се хранят катерици и бучици. Тя може да бъде фиксирана или окачена на дърво или монтирана на стойка.

Направата на корито за хранене не е трудно, изрежете две странични стени с приблизително 35 см, а след това и частите за покрива, както е показано на снимката. Направете жлебове за стъкло от двете страни на подаващото устройство.
проста хранилка за птици

Ширината на чашата ще определи ширината на дозатора за храна, в този случай 40 cm.

 • Залепете страните към горната част на подаващото устройство.
 • Закопчайте с нокти.
 • Трион и прикрепете четири малки дъски, за да направите многослоен покрив. Залепете и поставете отново.
 • Добавете дънен панел. Размерът ще зависи от размера на фидера. Направете 5 см надвес от двете страни.

На Съвета. За горната лента дайте повече лепило, за да стегнете покрива.

Поставете хранилка, където е по-удобно за вас, сложете храна за птици и гледайте как дивата природа идва да ви посети!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIde1553a4d9c

Подаващо устройство за палети

палетна подавачкаИмате палети и не знаете как да използвате - направете хранилка за птици, няма какво да мислим. Как? Ето заповедта за монтаж.

 1. Направете правоъгълна основа с размери приблизително 250 х 400 мм. Не е необходимо да сте особено точни при измерванията, това не играе голяма роля в този дизайн. Прикрепете дългите страни към късите страни с два винта във всеки ъгъл.
 2. Изрежете двата централни стълба с дължина приблизително 250 мм. Дупката може да се използва за инсталиране на тел или шишче за нанизване на плодове.
 3. Горната част на всяка вертикална повърхност се нарязва под ъгъл от 45 градуса, за да се монтира покривът и се завинтва към вътрешността на рамката.
 4. Прикрепете основата.
 5. Инсталирайте покрива.
 6. Направете кутия, която се завинтва към дъното на подаващото устройство, тя ще служи като горната част на опората. Като алтернатива можете да закрепите няколко вериги отстрани на подаващото устройство и да окачите на дърво.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId924bfcab1a

Как да направите рисунка за захранване на птици

как да направите рисунка за храненеТези рисунки показват как да направите обикновена подавачка за бункер за хранене на птици. Основният материал е борова дъска с размери 20 х 150 см, която ще трябва да бъде нарязана на седем части.

На чертежите размерите са в инчове, така че тук ще дам и размерите в инчове, за да не се бърка.

За да преобразувате в сантиметри, просто умножете по 2,54, Например 6 "умножете по 2,54 = 15,24 cm

 • 7-1 / 2 "x 7-1 / 2"
 • 6 "x 6"
 • 7-1 / 2 "x 10-1 / 2"
 • 6-3 / 4 "x 10 1/2"
 • 5-1 / 4 "x 5-1 / 4" (нарязано наполовина по диагонал, за да направите два фронтона)
 • 6-1 / 4 "x 4"
 • Двуметрови въжета или паракорд
 • Литър може с капак
 • бормашина
 • Четири малки винта или пирони (за закрепване на покриващия пръстен към основата)
 • Варено ленено масло
 • Лепило за дърво

как да направите рисунка за храненеПоръчка за монтаж

 1. Вижте седем части, както е описано по-горе, и пясък.
 2. Намерете центъра на голям квадрат, като нарисувате линии от ъгъл до ъгъл и от страна на страна. Поставете капака в центъра на квадрата и кръг. Намерете и маркирайте дупките за въжето. Маркирайте центъра на всеки отвор и пробийте. Изрежете ъгли.
 3. Завинтете малък квадрат до дъното на голяма площ. Пробийте дренажен отвор отгореХез център в чашата. Пробийте дупките за въжето. Пробийте четири отвора в центъра на всяка страна на основата.
 4. Залепете и завийте покрива. Задайте буркана. Нанесете ленено масло върху покрива и основата и оставете да изсъхне за 24 часа.
 5. Пробийте четири отвора през пръстена на капака на кутията. Прикрепете пръстена към основата. Прекарайте първото въже направо през предната част на основата и нагоре през отворите за въжето, а след това го прокарайте надолу през дупките от противоположната страна. Направете същото с второто въже на гърба на подаващото устройство. Вържете възлите в долната част на основата. Направете ги достатъчно хлабави, за да се регулират. Напълнете буркана със семена. Регулирайте възлите, за да подравните къщата за птици.
 6. Увийте жицата около горните две бримки, както е показано, и окачете подаващото устройство.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId5ca8dd113b

Автоматична хранилка за птици

автоматична хранилка за птициТази идея е подобна на автоматизираните чаши за домашни любимци. Това е много удобно устройство.тъй като не е нужно да пълните тавата с храна всеки ден.

 1. Първо залепете трите дъски и ги закрепете заедно, това е за покрива.
 2. Пробийте дупки в двата края на двете дъски, които ще създадат долната рамка. Тези две дъски са залепени от вътрешната страна на рамката. За да залепите кръглите летви, нанесете малко лепило и ги издърпайте в дупките. След това отрязани краищата на релсите се изравняват с рамката.
 3. Поставете алуминиева мрежа, за да циркулира въздух, така че да не се образува мухъл в подаващото устройство.
 4. Сега инсталирайте бункера за храна.

За тази версия автоматични хранилки за птици като дозатор е използвана пластмасова бутилка. Можете да го залепите на дъното на големия отвор на покрива с епоксидна смола. Можете да прочетете подробните инструкции на уебсайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIda20f74584e

Уютна хранилка за птици

бункер за захранванеТолкова много налични днес различни видове хранилки за птицитака че можете да изберете всеки стил. Ако търсите нещо специално, опитайте този дизайн, такава уютна подавачка със солен покрив.

Въпреки че го правите малко по-сложно от обикновените проекти, ето стъпка по стъпка снимки и на уебсайта на автора ще намерите подробни инструкции.

Затова съберете инструментите си и научете как да правите хранилки във всеки стил.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId8369dee660

Ето и начина как да прикрепите хранилка за птици към тавана, Тази идея дойде на автора на проекта, когато помисли как да предпази храната на птиците от катерици.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId253b0a4154

Отворен подавач на платформа

Направи си маса за птици

маса за птициМаса за птици не трябва да е необичайно или сложно - птиците се интересуват само от доброто хранене на безопасно, защитено място.

маса за птициИзползвайте дърво, което няма да се разцепи или разложи, когато се намокри. Ще се побере водоустойчив шперплат, с дебелина 0,5 см - 1 см. Въпреки че всяко евтино парче от масивна дървесина може да служи като страхотна маса за птици.

Няма максимален размер, но не правете платформата твърде малкав противен случай птиците ще се карат. Джанта с височина около 1 см около ръба ще помогне да се предпази захранването от удар или изпукване. Оставете празнини в ъглите, за да може водата да се оттича и да улесни почистването.

Пясък преди монтажа, за да предотвратите запушването на замърсяванията в пролуката. За да удължите експлоатационния живот, използвайте консервант на водна основа, Няколко пирони или куки в краищата на масата ще бъдат полезни за кошчета или топчета мазнини. Покривът поддържа храната суха и осигурява малка защита на птиците от дъжд и сняг. Някои птици дори могат да спят на маса с покрив. Но трябва да помним това птиците се ръководят главно от гледката; те практически нямат аромат. Следователно покривът ще възпрепятства гледката.

Чертеж на отворен фидер

чертане на хранилка за птициАко смятате да го направите проста хранилка за птицислед това отворена платформа, това е добро решение. Ще ви трябва само една дъска с ширина 30 см и дължина 80 см или лист с подобен размер от влагоустойчив шперплат с дебелина 2 см. Също така ще ви трябва 2-метрова поцинкована тръба с фланец.

Инсталирайте платформата на достъпно и лесно видимо място., на първо мястотака че да е удобно да го напълните с храна и така да видите кога да го правите. на второ мястоза да могат птиците също да виждат отдалеч, че лакомството е приготвено за тях.

На открито монтирайте хранилка за птици от страната на къщата, която е най-защитена от зимни ветрове.

чертане на хранилка за птициВсеки вид птица има свои специални навици и нужди., Най-добрите висококалорични храни за домашни птици: слънчогледовите семена, които привличат повечето птици, са идеална храна поради високото си съдържание на мазнини, а много птици са привлечени от просо, просо и овес. През зимата е много полезно да добавяте само свинска и телешка мазнина не солена, солената храна причинява дехидратация при птиците, което може да доведе до тъжни последици. И най-доброто от всичко, прочетено в иНе знаете какво можете и как не можете да нахраните птиците в хранилката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIddcd83d04b1

Чертеж на размерите на хранилка за птици

рисуване на хранилка за птициРеалистично е да го направите сами. Независимо дали харесвате наблюдаването на птици или просто искате да подобрите уменията си за дървообработка, този проект е създаден специално за вас. Тази хранилка може да привлича птици на километър от всички наоколо, така че сега във вашия двор няма да скучаете.

Шестоъгълна подавачка направени от борови дъски, така че ще стои няколко години и през цялото време ще изглежда страхотно. Монтирайте го на стената извън прозореца, за да е по-удобно да гледате птиците. Проектът е сравнително прост, с инструменти и материали хранилка може да се направи за половин ден.

По-долу разгледайте стъпка по стъпка снимки, в които целият производствен процес е показан на диаграми, като посочва размерите и последователността на сглобяване.

Ако се интересувате, на сайта на автора на проекта има видео и подробни инструкции, описващи процеса.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId8670da9862

Евтина хранилка за птици

евтина хранилка за птициМного е проста хранилка за птицинаправени от палети и парчета дърво. Следователно авторът на проекта не е предоставил чертежи и списък с материали, но сглобяването на структурата е показано много подробно в стъпка по стъпка снимки.

Можете също да прочетете описанието на процеса в сайта, линкът може да намерите под галерията. Основната идея на капитана е да направи най-евтината хранилка за птици, като се използва само лепило, без пирони и винтове. Както можете да видите на снимката, имаме доста хубава къща - много удобна „трапезария” за птиците. За пълно меню можете да добавите кука в горната част на покрива, за да окачите птичи топки или парчета бекон.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdc37c0f0864

интересна хранилка за птициИнтересна хранилка за птици

Този дизайн, импровизацията на автора, идея да се направи оригинална хранилка за птици с кутии за цветя, е роден за един ден и е подобрен в процеса на производство.

За да направи храненето наистина интересно, авторът добави две малки кутии за цветя. Хубавата част от този проект е това Можете да регулирате позицията на покрива, формата на масата, формата на чекмеджетата според вашия личен вкус.

Колко дълго ще продължи такъв дизайн? Вероятно не, но ако имате безплатен палет и един свободен почивен ден, тогава това не е толкова важно. По-долу са подробни снимки стъпка по стъпка.

На сайта на автора можете да видите изграждане на видео и прочетете по-подробни инструкции.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdb30a91ac92

стойка за хранене на птициДруг пример подобен хранилки за птици на стелаж, Направена е стойка с помощта на 2 х 1,5 метра стълбове с размери 8 х 8 см и дървени блокове.

Платформата е проектирана да побере 3 хранилкии купен в магазин за семена, мастни глобули и фъстъци.

За стабилност багажникът е подсилен с допълнителни пръти, но ако искате да направите неподвижна конструкция, може да се закрепи и на 60 см квадратна бетонна плочатака че изтичането да не се люлее при силни ветрове.

Авторът е разработил дизайна на стелажа въз основа на материалите, които е имал. Редът за сглобяване на конструкцията е показан подробно на стъпка по стъпка снимки. Авторът няма инструкции, но идеята е ясна, ако намерите силен дървен стълб, тогава няма да е трудно да направите нещо подобно.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId9206b6d851

Поставка за хранене

стойка за храненеНаправихте хранилка, но не можете да изберете подходящо място за монтаж? Направете преносим багажник за храненеи инсталирайте на всяко удобно място.

Какво е необходимо:

 • три дървени дъски (в този пример: 1,60 mx 5 cm x 2 cm)
 • централна лента
 • три винта за закрепване на ленти към централната част
 • въжето
 • три 6 мм щифта

Съберете тези материали и след два часа ще имате отличен багажник за хранене.

 1. Идеята е тази: закрепете трите облицовки с триъгълната централна част с един винт, така че да можете да завъртите леко щангата. Направете централната част малко по-голямаотколкото скоба за лесно задържане на винтове. (В този пример: дъска с широчина 5 см, централният триъгълник има дължина на ръба 5,6 см).
 2. Намерете въжето и пробийте четири отвора, приблизително на 30 см под централния елемент. Направете възли в краищата, за да направите статив стабилен.
 3. За да осигурите стабилност, можете да използвате въже, за да поставите всякакъв товар върху статив.
 4. Лесно съхранение и спестяване на място. Когато нямате нужда от статив: завъртете трите летви паралелно и всичко това може да се съхранява дори в малка килерче или навес.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdbfcce32947

Вижте примери за хранилки за дърва на стълб

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId2f78d8dcdc

висяща хранилка за птициВисяща хранилка за птици

Тази проста, евтина хранилка Подходящ за голямо разнообразие от птици. Дизайни като този са една от най-популярните опции за привличане на птици. Можете да си купите хранилка за птици, не етолкова е скъпо, но без пари не можете да си купите удоволствието, получено от полезно нещо, направено от вас самите.

материали:

 • висяща хранилка за птици4 дъски по 40см
 • Метални ленти
 • Алуминиев екран 25 x 25 cm
 • Панелни нокти, куки, вериги за висящи растения
 • Лепило за дърво
 • ножици
 • владетел
 • Клещи за игли
 • Скоч лента
 • чук
 • бормашина
 • Ръчен трион

Стъпка по стъпка инструкции:

висяща хранилка за птициСТЪПКА 1 След изпиляване на частите, сглобяването е доста просто. Готовият фидер ще бъде широк 25 см, дължина 25 см и височина 7 см. Първата стъпка е да залепите четирите дъски заедно, за да направите квадратна кутия. Закрепете с ноктите за подсилване.

СТЪПКА 2 Поставете рамката върху работна повърхност, след това центрирайте алуминиевия екран и закрепете към рамката.

СТЪПКА 3 Закрепете лентите върху екрана с нокти, като отново оформите кутия, припокривайки ставите на подаващото устройство.

СТЪПКА 4 Пробийте дупки в ъглите на кутията и затегнете куките.

СТЪПКА 5 Прикрепете вериги към всяка кука с помощта на клещи. След това закрепете краищата към по-голямата връзка, за да направите закачалката. Закачете хранилка за птици и изчакайте пристигането на вашите пернати приятели!

лека хранилка за птициЛесна хранилка за птици

Вижте добър пример как да направите лека хранилка за птици със собствените си ръце от четири дъски и спомагателни материали, които вероятно ще намерите в дома си.

 

Ето какво ви трябва:

 • Екран (използвайте алуминиев екран)
 • Дърво (авторът използва 1x4 дъски)
 • Верига за окачване
 • Декоративно оборудване
 • Винтове за дърво
 • боя
 • Лепило за дърво за дърво
 • Ясен акрил

висяща хранилка за птициИнструкция за употреба:

 1. Изрежете 4 дъски с необходимата дължина - зависи от това коя кутия искате да направите.
 2. Използвайте лепило и винтове, за да сглобите кутията.
 3. Кутия за боядисване
 4. Прикрепете четири дължини на веригата към всеки ъгъл и с помощта на S-образна кука свържете 4 вериги в центъра.
 5. Закрепете екрана, той ще бъде дъното на подаващото устройство
 6. Закачете кутията и я напълнете със семена за вашите малки приятели!

 

Остава да изчакаме гостите!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId6ae2343fdc

висяща хранилка за птициВижте друг пример висящи хранилки за птици, само по-удобно, с купа за вода и отделни "чинии" за различни видове храна. За платформата можете да използвате масивен плот или да направите от дъски, което не е толкова просто. Но като цяло идеята е доста проста, основният проблем е да окачите масата, Ще е необходимо да пробиете дупки на еднакво разстояние, както е показано на снимката. Преминете въжето, само сингъл завършваза да не се разплита. Направете възел от всеки край. Залепете пластмасова купа в средата на масата и квадратни чинии отстрани. Тогава остава да рисува, да налива храна и да кани на масата пернати приятели.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdee2da2bdad

Ето още няколко примера за подавачи на платформи

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdf7b0c645c3

фидер роначка

Вертикална хранилка за птици

вертикална хранилка за птициДомашни хранилки за птици просто смешно. Те са леки, бързи, евтини и получавате почти моментално удовлетворение, когато завършите прост проект като този. В случая е така вертикална подавачкав който захранването се държи от метална мрежа.

 

За производството му на материали не е необходимо много: дъска с метър и половина с широчина 15 см и телена мрежа от неръждаема стомана.

 1. На първо място, изрежете дъската по размер, в този случай страните са 4 x 20 cm. След това направете малка бразда в долната и страничната част. Измерете и изрежете телената мрежа с ножица.
 2. За да сглобите подаващото устройство, авторът използва лепило и пирони, можете да затегнете с винтове, това не е задължително.
 3. За върха авторът наряза и огъна месингова пръчка. След това проби дупки в горната част, вкара пръта в дупките и го прикрепи отстрани.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId5d5870f2b3

Интересни хранилки за птици

дневник за птициХранилка за птици

В тази статия ще научите как да направите оригинална ясла от трупи и вкусно се отнасят към птици в градината им.

Изберете красив дънер от бреза или друго дърво

Освен това ще ви трябва:

 • електрическа бормашина
 • метален пръстен и щапелен пирон
 • винтова кука

За вкусна храна:

 • смесени семена и ядки (птиците обичат фъстъците)
 • мазнини (например кокосово масло), които птиците могат да усвояват
 • съд за загряване на олио
 • смесване на купички

Подгответе дневник

 • Пробийте няколко отвора, свързващи се един с друг, за да направите жлеб от едната страна.
 • Прикрепете металния пръстен към горната страна с щапелен пирон, за да окачите дънера.

дневник за птициСгответе пълнежа

 • Поставете кокосовото масло в съд с гореща вода, то започва да се топи бързо, при температура от ~ 40 ° C, не е необходимо да кипвате.
 • Смесете фъстъците с други семена.
 • Излезте навън, където е достатъчно студено, за да стане маслото отново твърдо.

след това:

 • Сложете малко храна в кухината на дънера.
 • Поставете слой масло отгоре.
 • Оставете да изстине и оставете маслото да се втвърди отново.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId8bd60b8ffe

Стена на хранилка за птици

птица стенаТова е прост малък проект, който ще бъде интересно да направите с детето си. Идеята е, че запълвате дупките със смес от фъстъчено масло и семена. За направата оригинални хранилки за птици Ще ви трябва дъска с размери 23 х 25 см, няколко стълба, куки и верига.

Нарежете дъската под ъгъл от 30 градуса спрямо центъра, за да можете да инсталирате покрива. Авторът използва няколко дъски, поставени под формата на плочки. Разбира се, се оказа красиво, но можете да направите покрив във всеки стил, дори само да фиксирате метална лента.

птица стенаВсе още трябва да пробиетешироки отвори за подаване и малки отвори за подаване. Това може да се направи по много начини, но по-добре е да използвате стационарна пробивна машина, толкова надежден, защото да се направят широки дупки с ръчна бормашина е проблематично, основното нещо е опасно. Между друготоАко има електрическа бормашина, тогава всеки голям отвор може да се направи с всяка малка тренировка. Просто сложете тапата от виното, сложете я на свредлото, за да може да се регулира дълбочината на дупката и след това можете да я изрежете образно с помощта на бормашина.

Вижте и залепете стълбовете в дупките.
Завийте няколко куки на покрива и прикрепете веригата.
Смесете малко птиче и фъстъчено масло, запълнете дупките и изчакайте птиците да се появят!
Това е всичко. Надяваме се, че ви е харесал този проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdac5d781e91

Най-лесната хранилка за птици

най-лесната хранилка за птиципоглед как да направите много проста хранилка за птици, Не е скъпо и лесно. Можете да го инсталирате навсякъде.

нуждаещи се:

 • Дървени дъски
 • Пластмасова купа
 • Топло лепило
 • Чук и нокти

Стъпка 1. Направете шаблон и изрежете частите на подаващото устройство.

Стъпка 2: Сглобете подаващото устройство, фиксирайте частите с лепило и фиксирайте с нокти

Стъпка 3: Залепете контейнера за захранване и костур

Напълнете контейнера с храна за птици. Това е всичко, надявам се да имате по-добро корито за хранене, отколкото на снимката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdffcc8b5c09

Оригинална хранилка за птици, изработена от дърво

оригинална хранилка за птици, изработена от дървоЗа производството на тази хранилка за птици са използвани стари дъски, останали след ремонта на покрива на навеса и перката, тоест корчове, които са изхвърлени на брега. Така че можем да кажем, че това Храна за изкуствено платно, Който не знае, има такава посока в изкуството, когато различни неща, фигури на животни и др. Се правят от корча. Като цяло какво ще разкаже фантазията. Между другото, къщички за птици също можете да видите пример за такава къщичка за птици в стила на изкуството от корково дърво тук, Авторът направи това оригинални ясли след два дни, сега тя гордо виси в градината му, привличайки много видове птици. Инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта на автора, това е наистина забавен и прост проект, който не е струвал нищо, що се отнася до парични разходи, така че можете да опитате да направите нещо подобно, може би ще получите и желание за изкуство на дребни дървета.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId4baf93f4e3

метална подавачка за птици на покриваДървена подавачка с метален покрив

Можете да използвате различни видове хранилки за птицино много хора смятат, че платформата с отворен покрив е най-подходяща за повече птици. За производството можете да използвате стари дъски, няма значение. В този случай подаващото устройство е монтирано на тръбата, но това е една от опциите. Ако направите кука в центъра на покрива, можете да нанижете лека верига и да я закачите на клон. Можете да прочетете инструкции стъпка по стъпка в сайта, връзката може да намерите под снимките стъпка по стъпка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId291ac2b1ce

Подаващо устройство за птици на покрива

проста хранилка за птициКакво ви трябва:

 • Тънък ствол или дебели иглолистни клони, изсушава се поне месец.
 • Дъски 5х300 мм и 2х200 мм
 • Дъска 2x300 мм, изрязана на дължина 300 мм
 • 1,2 м 100 мм обшивка на кабела
 • 25 мм щифтове
 • 30 мм нокти
 • 4х30 мм винтове

Много лесно е да сглобите фидер

 1. Направете основата на рамката на покрива
 2. След това вземете две дъски с дължина 300 мм, маркирайте от центъра до противоположния ъгъл и изрежете триъгълниците.
 3. Пробийте дупки за опорите в основата и ги закрепете с винтове, след което пробийте дупки за триъгълниците на покрива и ги закрепете.
 4. За да направите половинки от дървени трупи, първо отрежете багажника или клона на дължина 250 мм, след това нарежете наполовина.
 5. Сега можете да прикрепите трупите към покрива. Малко сложно е, но си струва да отделите време, за да направите фидерът да изглежда чист.
 6. Прикрепете подпорите на покрива към основата и покрива към опорите и сте готови!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId8230565035

Готино хранилка за птици

готино хранилка за птицитова готино хранилка за птици Авторът го направи, вдъхновен от любимия си анимационен филм. Разбира се, това не е капан за птици, въпреки че може да изглежда малко заплашително. Но кой каза, че хранилката трябва да изглежда като скучна кутия? Птиците не ги интересуват, но можем и да се забавляваме.

Инструменти и материали:

 • подрязване на дърво, всичко, което можете да намерите
 • трион
 • чук
 • нокти
 • лепило за дърво
 • супер лепило
 • 5 см винтове
 • пясъчна хартия
 • бормашина
 • тънки въжета

Затова се забавлявайте и винаги помнете за безопасността, когато работите с електроинструмент.

Стъпка 1: Направете скалата. На първо място, направете няколко „скали“. Формата и размерът нямат голямо значение.

Стъпка 2: Прикрепете „скалата“ към основата. За основата авторът е използвал парче дърво с размери 31 х 15 см, като е пробил три през него дупки, както е показано на снимката. Залепете скалата и фиксирайте с винтове.

Стъпка 4: Наковалня. Просто нарисувайте наковалня върху парче дърво и го изрежете.

Стъпка 5: Чаша за подаване. Можете да използвате обикновена стъклена купа или да направите дървена, както е на снимката. За да направите това, изрежете диск от 5 см и пробийте дупка с диаметър 4 см. Ще получите пръстен, който ще трябва да бъде залепен към основата със суперклей.

Стъпка 6: Завършете ... Цвят, окачете наковалнята на тънко черно въже. След това окачете фидера до куката на дървото. Напълнете дървения пръстен със семена и това е всичко.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeIdc689ed5e6b

Чертежи на дървени хранилки за птици

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId8552704f7b

Направи си хранилки за птици от дърво 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/kormushka/dlya-ptits-iz-dereva-chertezhi-foto#sigFreeId7433eaba99

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...