Оригинален DIY саксия за цветя 5 снимки Любими

Направи си саксии за цветя Направи си саксии за цветя

Можете да направите саксия от всичко, Въпреки че не е необходимо да се прави това, в магазина се продават много продукти. Но е въпрос на вкус, сами да си направите бижута с саксии за цветя е много по-интересно. Разбира се, всички видове красиви пластмасови гизми, които се продават в голям асортимент днес, са по-практични и издръжливи.

 

Само не забравяйте, химия, това е химия - корените на цветята често кървят и като цяло ...

Опитните производители на цветя предпочитат само естествен материал. Глина и дърво - какво може да бъде по-естествено. Вижте тази прекрасна количка, направена просто и с вкус.

Или тук е такъв оригинален дизайн - мост с колички с цветни варели. Можете да го поставите дори в градината, дори в двора - много интересно решение.

саксии за цветя

Подобна люлка с тенджери също изглежда много смешна, особено идеята с капачки е интересна.

сеялка в страната

Като цяло в това изкуство, колкото по-просто, толкова по-добре. Например, изобщо не е трудно да покриете саксия с необработени пръчици и да я завържете с естествен канап, както е на тази снимка, или да използвате обикновена вана. И сега като че ли от обикновените неща получаваме стилна саксия за цветя.

оригинална саксия за цветя

прост сеялка

 

 

 

 

 

 

 

Основното е, че всичко е екологично и много естествено.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...