11 снимки на цветни тухлени цветни лехи Любими

цветни легла кръгли идеи сами цветни легла кръгли идеи сами

Красиво проектирана цветна леха на къщичката е приятна грижа за всеки собственик. Един от най-лесните начини за използване на обикновена тухла за тези цели, Разбира се, декоративна тухла или естествен камък ще изглежда по-красива, в ландшафтен дизайн за клуба се използват различни методи и материали. Но в този случай ще разгледаме не сложни варианти.

 

Легло от тухли около дърво

 

Например, много е красиво да счупите цветно легло около обособено дърво, ако го покриете с тухла или павета, както е на снимката.

Кръгла декоративна тухлена цветна леха

 

Можете да направите такава опция за кръгло цветно легло. Но тук е избрана специална тухла, в допълнение, е необходимо да имате кръгли умения за зидария.

цветна легла кръгла 

 

Повдигнато легло

 

За някои видове растения е необходимо това цветната леха беше висока стена, Тогава можете да направите такива красиви дизайни. Важно е да направите правилното прилягане, така че цветната градина да има чист вид.

Направи си цветно легло

кръгла цветна леха от тухла

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Двуетажно легло

 

Много добре изглежда цветно легло, изработено от тухла, направено на две нива или разделено на отделни сегменти. Ако изберете правилните растения, така че да се смесват красиво, получавате впечатляващ букет.

многостепенна цветна леха от тухла

тухлено легло в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

Комбинирана цветна леха от тухла

 

Можете да направите композиция от няколко цветни лехи, което ще добави специална жар към лятната вила.

комбинирани цветни лехи

тухлени легла

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тухлена цветна леха близо до стената

 

Ако сайтът е доста малък, тогава е удобно да счупите цветната леха близо до стената на къщата. Тогава тухлата може да бъде положена в полукръг, Не заема много място и освен това е красиво.

цветна леха близо до стената на къщата

 

Стара тухлена цветна леха

 

Най-лесният и бърз начин да облагородявате сайта, като сгънете не висока рамка около стара тухлена цветна леха, Възможно е от новото, ако има такова. Тухлата не може да бъде фиксирана, тоест да не се циментира, в този случай основното е да се определи цветно легло. Ако всичко е направено внимателно, тогава както виждате на снимката, цветното легло има доста приличен вид.

направете сами цветно легло

стари тухлени легла

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...