Креативни цветни лехи в колички 8 снимки Любими

творческо цветно легло в страната творческо цветно легло в страната

Има много идеи как да проектирате цветна градина. Но изглежда собствениците не са взели много пара с това цветно легло. Донесоха количка с цветя и се изсипаха на двора. Шега. Но идеята е точно това.

Оказа се доста креативно.

 

Идеята, разбира се, не е нова. От които те просто не „изливат“ цветя, за да направят красиво цветно легло - кани, епруветки, бъчви, гигантски халби и дори чайници. но вариантът на количката изглежда най-естествено, Ако все пак украсите правилно количката, намерете старите колела от количката, тогава се оказва много красиво. За повече естественост цветното легло не е необходимо да бъде заградено с нищо, това придава на картината повече спонтанност и изненада.

По принцип количките са доста широко използвани за декориране на цветни лехи., Разбира се, че е добре, ако намерите истинска количка, подвижна цветна леха е много удобна, може да се пренарежда поне всеки ден в нов ъгъл на сайта. Но да се направи домашна количка изобщо не е трудно, ето как в тази снимка дори можете да я поставите в езерце. И цветята са удобни за грижи, могат да бъдат изтеглени до брега, ако е необходимо.

цветно легло в количка

количка за цветя

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Въпреки че не е необходимо да използвате колички, колите в ландшафтен дизайн изглеждат не по-малко привлекателни, основното е да го проектирате красиво. Тук можете да видите опцията за цветни лехи, подредени в колички.

цветно легло в количка

направете сами цветно легло в количка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тук се бере много красив букет и въпреки че самата кола е доста скромна, тя изглежда много привлекателна благодарение на цветята.

цветно легло в количка

А ето и много красиво подбрана композиция с кани и количка. Такъв натюрморт несъмнено ще украси всеки сайт.

количка за ландшафтен дизайн

И тук много красиво подбрана композиция, но вече в истинска количка. Особено добре изглеждат окачени на контейнерите с въжета с цветя. Такава цветна градина ще изглежда добре отстрани на пътя или преди да влезе в сайта.

цветна леха в количка

Цветните лехи в количките са много оригинални, така че използвайте тази възможност, за да украсите вашия сайт.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...