Цветни лехи от пънове в страната 85 снимки Любими

цветни лехи от пънове цветни лехи от пънове

Ако вашият сайт има пънове от отсечени дървета, тогава това е по-вероятно недостатък. Изкореняването отнема много повече време и усилия, отколкото да отрежете дърво. Така че защо страдате, ако можете да направите отлична цветна градина от липса.

 

Тази идея е добра, защото ще се окаже неуспешна или грозна цветна леха, тя просто не може. Естествеността е основното предимство на такава цветна градина. Цветни пънове от пънове се вписват идеално навсякъде на сайта, По принцип те трябва да бъдат украсени с нещо, по-добро от природата, все още не можете да го направите.

направете сами цветни лехи на пънМожете да направите цветна градина по различни начини, например този, който на снимката по-горе е направен с помощта на телена кошница. Такава решетка може да бъде направена независимо, може да не е с перфектна форма, тя все още не се вижда под цветята, основното е да е с размерите на пън. По-добре е, разбира се, да намерите поцинкована тел, така че структурата да не ръждясва бързо. Поставете решетката върху разреза и закрепете с метални скоби.

 

 

 

направете сами цветни лехи на пънКупете мъх сфагнум в специализиран магазин, който се занимава с цветарство, знае какво е това нещо. Този мъх е чудесен за засаждане на млади растения, често се използва за отглеждане на цветя. Напълнете кошницата по стените, изстисквайки мъх около телената рамка.

 

 

 

 

 

направете сами цветни лехи на пънСлед това запълнете интериора с почва с торове.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

направете сами цветни лехи на пънНавлажнете съдържанието на кошницата. Навлажнете почвата внимателно, за да премахнете въздушните джобове и навлажнете. Добавете още почва към нивото на джантата на кошницата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

направете сами цветни лехи на пънЗасадете цветя. В средата можете да поставите новозеландски лен, многогодишно растение с ксифоидни листа, корените му са малки, но те са идеални за цветни лехи на пън. Гераниумът може да бъде засаден наблизо, а по краищата на Helichrysum petiolare, въпреки че е прилична водна чаша, има красиви кадифени листа с мека дрямка. За да запълните страните, внимателно изкопайте дупки през мъха и притиснете корените на растенията през пролуките, докато не се осъществи контакт с почвената смес.

 


 

Поливайте постоянно през вегетационния сезон и когато цветята се втвърдят, можете спокойно да се насладите на външния вид на оригиналното цветно легло.
направете сами цветни лехи на пън

снимка с място lowes.com

Това е една от опциите и след това на снимката можете да видите как можете да подредите цветно легло.

цветни пънове от пънове снимка

направете сами цветни лехи от пън

 

 

 

 

 

 

 

 

Или така

красиво легло от пънове

пън цвете

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Много стари пънове могат да бъдат украсени малко

украсен пън

цветна леха от стар коноп

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Или в тази версия

дърво пън легло

направете сами цветно легло от пън на дърво

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Един пън може да бъде основа за дизайна на голямо цветно легло. Тъй като основата е готова, трябва само да премахнете част от сърцевината, за да запълните пространството с почва.
направете сами цветни лехи в пънПо-добре е да направите това с вдлъбнатина, или ако пънът е голям, тогава кирка, все едно, е необходимо да се издълбаете вдлъбнатината доста обемна, така че пикаксът да бъде удобен.

 

 

 

 

 

 

 

направете сами цветни лехи в пънЗадълбочаването трябва да се извърши с марж, за да получите страна, разбира се, много зависи от цветовете, които ще засадите, за някои кореновата система е доста обемна.

 

 

 

 

 

 

 

направете сами цветни лехи в пънНе пропускайте такъв момент като дупка за стека, за това е необходимо да проверите една или повече дупки по краищата на стените на купата отдолу.

 

 

 

 

 

 

 

 

направете сами цветни лехи в пънКогато капацитетът в конопа е готов, можете да засадите цветя

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Има и друг вариант, по-дълъг, да поставите саксия в вдлъбнатината, тогава дървесината няма да се влоши, а цветното легло ще продължи много по-дълго. Вярно, ще трябва да се оправите с вдлъбнатината, доста трудно е да я поставите под саксията, освен да използвате пластмаса, но това не е много полезно за цветовете.

голяма цветна леха с пън

пън в средата на цветно легло

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Комбинация от няколко пънове изглежда красива

цветна леха от няколко пънка

конопени цветни лехи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Можете да украсите коноп много красиво, да създадете от тях необичайни фигури

декоративно легло от коноп

смешна фигура на пънчето

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако пънът не е подходящ за цветно легло, няма никакво значение, малък корч може да се превърне и в декорация на градината, ако работите върху нея малко

дряна в страната

оригинална корда в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В тази галерия можете да прецените какви са цветните лехи по пъновете. Въпреки това, независимо какво правите, той все пак ще бъде оригинален, тъй като в природата няма две еднакви пънове.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/klumb/klumby-iz-pnej-na-dache#sigFreeIda77b134a9e

 

Така че, ако имате пън на сайта, не бързайте да го изкоренявате, но ако все пак се нуждаете от място за домакински нужди, тогава не го изхвърляйте.Ако ви е харесало, но няма пънове на сайта, не е проблем, винаги можете да намерите малко чок и да го направите красиво, ще се окаже не по-лошо от коноп

конопена маса

конопена ваза

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Украсете с мозайки или направете нещо забавно и забавно

фигурка от кокили в градината

коноп с мозайка

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...