Велосипед в озеленяване 112 снимки Любими

колело в пейзажа колело в пейзажа

Изглежда, това превозно средство няма нищо общо с ландшафтен дизайн. Находчивите собственици на летни къщи се придържат, както виждаме, обратното мнение. Разбира се, нито един от тези велосипеди вече не е средство за транспорт, в противен случай те не биха се използвали по този начин.

 

Можете да кажете, че бившите мотори са стари, но колко красиви!И въпреки че това превозно средство все още не може да се нарече реколта, в тях има нещо романтично.

Всеки има велосипеди, но не всеки ще реши да го използва като такъв. И въпреки че в този транспорт няма нищо необичайно, но използването му под формата на цветна градина прави сайта уникален.

велосипедна цветна леха

велосипедна цветна градина

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Те сами по себе си не са красиви, красиви цъфтящи растения, за които велосипедите служат за каботажните влакове. Такива "проспериращи" велосипеди могат да украсят всяка скучна празна стена и както можете да видите, те изглеждат много привлекателни. Между другото, това е добро ръководство за гостите, стига да не търсят вашия сайт, като тези, например.

 велосипедна цветна леха в странатавелосипедна цветна градина в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И оградата вече не е ограда, а „ограда с велосипед“.

мотор в ландшафтен дизайн на вилата

колоездене на цветна леха

 

 

 

 

 

 

 

 

Като цяло сезонът на велосипедите е затворен, къщичката се отваря!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/klumb/738#sigFreeIdf475388d6a

Изберете всяка опция

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...