Публикувано в От шишарки

Венец от шишарки майсторски клас + 700 снимки

направете сами венец от шишарки направете сами венец от шишарки

Можете ли да повярвате, че това е вече наесен, а празниците са точно зад ъгъла? Тази статия ще ви покаже как да направите красиво направете сами венци от шишаркикоито са идеални за есенни и зимни ваканции. Работата с естествени материали е лесна и приятна; природата прави всичко толкова красиво, че няма нужда да се състезава с нея. Можете да използвате борови шишарки за всичко през есенните и зимните месеци - венци, гирлянди, коледни елхи, цветя, композиции и много други.

Изработката на венец от шишарки е вълнуващо занимание, което е екологично, рентабилно и интересен начин да прекарате времето със семейството си. Не е ли това, което искате за празниците. В допълнение, всичко, което се прави от самия себе си, е от особена ценност. В статията ще намерите 30 примера, как да направите венец от шишарки с майсторски класове и стъпка по стъпка снимки.

Как да направите венец от шишарки

как да направите венец от шишаркиКрасотата на този занаят е, че можете да използвате безплатни естествени материали и да го превърнете в този великолепен есенен венец от шишарки.

Освен това не е трудно да се направи венец, ще са необходими приблизително 2 часа и плюс около 4 часа. Можете да прочетете инструкциите на уебсайта, някои съвети, Когато боядисвате шишарки от кутии за пулверизиране, ги поставете картонени кутии, Носете ръкавици. Фиксирайте няколко цвята около една стъпка от венеца, а останалите около два крака (показани на снимката) за допълнителна сила.

Майсторски клас как да направите венец от шишарки направете сами погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIdb5259b3bb9

венец от шишарки и листаВенец от шишарки и листа

Ще ви трябват много малко материали, за да направите това сладко направете сами венец от шишарки и листа, Извършва се много просто и след час ще имате прекрасна украса на входната врата. Това перфектно есенен венец лесно се трансформира в зимен декор, просто трябва да замените панделките и листата.

 1. За основата е необходимо да се тъче пръстен от лози, както е показано на снимката.
 2. След това боядисвайте основата на пръстена и конусите в един цвят, това ще смеси всички материали.
 3. Залепете неравностите. За да добавите интерес, редувайте посоката на всеки удар, така че всеки следващ връх да бъде насочен към вътрешната страна.
 4. На Съвета. Преди залепване, подравнете конусите върху основата. Така те се разпределят по-лесно, така че да няма пропуски.
 5. Използвайте повече лепило. Тъй като венецът и шишарките не са плоски, по-добре е да не се грижи за лепило.

венец от шишаркиАко ще използвате изкуствени листа, както в случая, можете да ги отрежете, за да придадете желаната форма.

Лепенето на листа не е необходимо, просто поставете хубаво между шишарките.

В края добавете лентата и окачете шедьовъра си!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId9282d5ddf8

Есенен венец от шишарки

есенен венец от шишаркиКрасиво и просто венец от шишарки в селски стил. Ще се изумите колко лесно е да се направи. Така че направете венец със собствените си ръце имате нужда само от кръгла закачалка, изработена от твърда тел, конуси и флорална тел.
Първа стъпка: Сгънете дъното на закачалката в кръгла форма. Това ще бъде формата за венец. Използвайте клещи и някакъв тип джиги, ако проводникът е твърде твърд.
Втора стъпка: Нарежете парче от флорална тел с дължина 20 см. Увийте около неравностите, прибирайки се между кантара. Свържете краищата на жицата заедно.
Стъпка трета: Натиснете буксата до джантата и увийте останалата жица около закачалката, като закрепите чукчето към венеца.
Четвърта стъпка: Продължете да добавяте неравности, докато целият венец се напълни. Опитайте се да ги поставите възможно най-плътно.
Това е всичко! Можете да използвате горната част на закачалката като кука или да я извадите с клещи.Можете да увиете лентата около венеца или да добавите голям лък, въпреки че боровите шишарки са красиви сами по себе си. По-долу вижте няколко стъпка по стъпка снимки, как да направите венец от шишарки със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIda23f36dcd6

Красив есенен венец

венец от шишарки есентаТук има само няколко конуса, не повече, това е за промяна. Но изглежда декоративен венец с шишарки наистина красива, празнична и необичайна. Извършва се просто, може да се използва за всеки повод, изискващ украса на стая. Въпреки че той също ще може да добави настроение за Нова година, но заслужава ли си да изчакате празника, за да се възхитите на нещо красиво?

Който харесва занаята, може да използва инструкциите в момента.

Необходими материали:

 • Стиропор кръг;
 • Декоративна лента;
 • Иглолистни клони с шишарки;
 • Декоративни клонки (горски плодове са подходящи или вземете нещо изкуствено);
 • Голямо изкуствено цвете;
 • Пистолет за лепило;
 • Щифтове за цветя;
 • Ножици (или щипки).

 

Венец от шишарки стъпка по стъпка:

 1. венец от шишарки есентаУвийте кръг от пяна - основата на венеца с декоративна панделка. Закрепете краищата на лентата с щифтове.
 2. Напълнете клонки, зеленина с шишарки под кръговете на лентата. Можете да ги закрепите с щифтове или да ги залепите за дълготрайност.
 3. Залепете цвете над краищата на клонките. Красив елегантен венец готов.

Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId22b12fa9ae

Направете сами венец от шишарки

направете сами венец от шишаркиАко търсите страхотен празничен проект, венец от шишарки Ръчно изработени за семейство или приятели, този пример може да ви хареса. Този проект е интересен с това, че го изработвате вие нито жица за закрепване, нито лепило са необходими, Тайната е правилно фиксирайте шишарките върху рамката, Снимките показват основните моменти, вероятно не всичко е ясно. Разбира се, ако намерите най-добрия начин да направите венец от шишарки със собствените си ръце, чудесно. И ако ви е харесало, използвайте линка под галерията, на уебсайта на автора на този проект има много подробна и дълга инструкция. Всички етапи са боядисани там, от събиране и сушене на шишарките, до декориране и инсталиране, така че получете много интересна информация.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId11824fb1d8

Изработка на венец от шишарки

занаяти от конус венецИскате ли да направите венец от борови шишарки след 15 минути. Ето един чудесен пример. Първо изчистете боровите шишарки. Много хора предпочитат да изсушат шишарките във фурната, това е добър начин. Но можете да го направите по различен начин, просто потопете във вряща вода за 5-10 секунди. След това извадете и оставете да изсъхне. Когато са мокри, шишарките ще се затворят, но ще се отворят, докато изсъхнат.
Как се прави изработва венец от шишарки, ще разберете, като разгледате стъпка по стъпка снимки. Тоест, просто ги залепете в кръг върху метална телена рамка. За венец с такъв размер ще са необходими приблизително 60 борови шишарки. За да ускорите процеса, използвайте за сушене сешоар, Можете да прочетете други съвети и тайни на сайта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId0168ecdb87

Венец от цветя и шишарки

венец от цветя и шишаркиВенец в нюанси на кафяво и оранжево - чудесен начин да украсите входната врата.

грим венец от шишарки и цветя доста проста. Залепете краищата на въжето от юта към гърба на рамката. Увийте въжето плътно около венеца, като не оставяте пропуски. Увийте целия венец с въже и закрепете с горещо лепило.

След това просто поставете цветята, където искате. Добави дървени копчета в центъра на цветята; също няколко бутона на различни места, за да попълните празните места.

Добавете есенни тематични декорации, като филийки попури, мънички тикви, изкуствени листа и борови шишарки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIdf33e88b518

Красив венец от шишарки

красив венец от шишаркиУкрасете дома си за тези празници венец от шишаркибоядисани в златни и сребърни цветове.

 1. Вземете парче златна тенис на синила иувийте го около дъното на шишката. Поставете го в средата на конусовия вал, за да го държи добре.
 2. Увийте около венеца от другата страна.
 3. Повторете стъпки 1 и 2 с още два златни шишарки и три сребърни шишарки, като редувате цветовете около венеца.
 4. Облечете няколко ивици златни и сребърни парчета синилова тел около венеца между боровите шишарки.
 5. С помощта на сребърна четка (синилова тел) направете контур в горната част на венеца.

красив венец от шишаркисъвет, Ако синиловият проводник няма да се прикрепи към боровите шишарки, опитайте да използвате пистолет за лепило или PVA.

красив венец от шишаркикрасив венец от шишаркиКакво ви трябва: форма на венец, златни и сребърни борови шишарки, синилова тел от същия цвят.

Коледен венец от шишарки

Коледен венец от шишаркиПразничният период е на път, какво ще кажете за направата Коледен венец от шишарки и се забавлявайте празнувайки този сезон. Тази декорация може виси на врататапоставете на масата в хола или окачете над камината през зимните месеци. Малки венци от шишарки дори могат да се използват като декоративни основи за свещи, Тук ще научите как да го направите много лесно. Коледен венец от шишаркикоято ще служи много години. Можете да разгледате майсторския клас по-долу на стъпка по стъпка снимки., Под галерията има линк, това е, ако имате нужда от подробни инструкции, както и списък с материали и инструменти.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIdf135be5572

Направи си сам коледен венец, изработен от шишарки

Направи си сам коледен венец, изработен от шишаркиКоледен венец от шишарки - Идеален занаят за празничен декор, който може да бъде направен от всякакъв материал. Венецът изглежда страхотно вътре или извън къщата!

 1. Събирайте и сортирайте шишарките.
 2. Изрежете ушите за всяка чупка. Увийте жицата около основата на букса, така че да стане почти невидима и увива плътно около центъра. Поставете проводниците от противоположни страни един на друг.
 3. Поставете шишарките върху венеца и увийте жицата около основата. Завийте няколко пъти, за да стегнете и отрежете излишната жица.
 4. Продължете да прикрепяте боровите шишарки към рамката на венец, докато завършите кръга.
 5. Задайте кръг от малки конуси във венеца, както е показано на снимката.
 6. Използвайте горещо лепило, за да фиксирате жълъди и други материали, запълвайки всички празнини. По желание увийте широка панделка около венеца и закрепете краищата с горещо лепило.
 7. Направете малък контур от тел отгоре на рамката, за да окачите венец.

По-долу вижте стъпка по стъпка снимки за това как да направите венец от шишарки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId82a0d83fe3

Новогодишен венец от шишарки

Новогодишен венец от шишаркиМожете лесно да направите направете сами коледен венец от шишарки почти безплатно.

За това ще ви трябва:

 • Тел закачалка
 • Топло лепило
 • Лепило пръчка
 • мънисто
 • Коледна панделка
 • Спрей за бяла боя
 • Тесни шишарки

Явно да се направи такъв венец няма да е лесно, въпреки че идеята е добра. От стъпка по стъпка снимки вероятно вече сте разбрали какво да правите. На основата на всеки конус закопчайте мънистаи след това нанижете през тези пръстени върху жица. Съмнително е колко здраво ще се придържат към шината, ако бъдат залепени с горещо лепило, както направи авторът на този проект в случая. Ако той е успял, тогава вероятно ще успеете. Когато всички шишарки са износени, нанесете боя от кутия за спрей, прикрепете красив лък и сте готови.
Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIdbc92949e63

Направи си коледен венец от шишарки

направете сами коледен венец от шишаркиТози венец от шишарки направени с очарователни малки помпони, които са идеални за празничния сезон. Шишарките осигуряват здравословна доза естествена текстура и служат фон за ярки коледни занаяти.
За венец ще са нужни доста шишарки, така че събирайте всички размери, дори и най-малките, идват по-добре, за да попълните празнините. Ще ви трябва и много лепило. от други материали подгответе формата, можете да вземете топлоизолация за тръби, кафява акрилна боя, четки и пистолет за лепило. Малки помпони могат да се купят в магазина.

 1. Направете кръг от тръбата и закрепете с електрическа лента.
 2. След това боядисвайте с кафява боя, така че цветът да не се откроява в пространствата между неравностите.
 3. Залепете лентата около формата, за да направите закачалка и я залепете. Това е по-лесно да направите, преди да фиксирате неравностите.
 4. Сега бъдете търпеливи и започнете да лепете неравности. Започнете с по-големи и добавете малки, ако е необходимо.
 5. Добавете малки помпони между люспите.

Закачете венец и се възхищавайте на работата си.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIdf5cf250d0d

 Венец от шишарки стъпка по стъпка

венец от шишарки стъпка по стъпкакрасив венец от шишарки Подходящ за празниците и през целия зимен сезон. Блестящите златни борови шишарки превръщат традиционната декорация в ослепителен детайл от зимен декор.

 1. Първо боядисайте неравностите с помощта на метална боя и четка.
 2. След това боядисвайте пяна с метална боя. Това ще помогне да се маскират всички области, които могат да възникнат след закрепване на шишарките.
 3. Когато формата на венец и шишарки изсъхне, залепете боровите шишарки към формата на венец, покривайки предните, вътрешните и външните странични ръбове. (Оставете гърба свободен, за да може венецът да бъде лесно окачен.)
 4. Ако има конуси с различни размери, първо прикрепете големи и след това ги напълнете с малки и средни. Обърнете внимание, че за това ще е необходимо голямо количество лепило.
 5. Продължете да закрепвате боровите шишарки, докато не попълните целия формуляр.
 6. Когато сте готови с неравностите, измерете дължината на лентата и добавете колкото да увиете около венеца.
 7. Фиксирайте краищата с горещо лепило.

Надявам се да се насладите на този конус венец, вижте по-долу няколко стъпка по стъпка снимки от майсторския клас.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId2257896e4b

направете сами венец от шишаркиВижте друг пример как да направите обикновен венец от шишарки със собствените си ръце за празничен декор. Ще ви трябват дълги, тънки борови шишарки с различни размери. Първо ги поставете красиво на плоска маса, както е показано на снимката, за да визуално да оформят формата на венеца. след това най-дългите конуси прикрепете с тел към рамката, те ще бъдат основата, върху която ще залепите конусите с по-малки размери. Залепете постепенно, попълнете празнините с много малки неравности, докато оформите формата на венец, както искате. Повече информация е достъпна на уебсайта. Вижте по-долу няколко стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIdfd77b43afd

Венец от шишарки и естествени материали

венец от шишарки и естествени материалиТова е забавен зимен проект за студен и мрачен зимен ден, който ще ви помогне да ви развесели и ще ви напомни за предстоящите зимни празници.

Подробни инструкции как да направите венец от шишарки, както и правилно да подготвите материала, включително измиване, сушене и други нюанси, можете да прочетете на уебсайта на автора на този проект.

Така е екологични занаяти, изработени от естествени материали, дори основата не е направена от тел и полистирол, както обикновено се прави, а от домашно приготвена сламен обръч.

Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки, показващи работни стъпки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId11e4e603d4

Новогодишен конус венец

Новогодишен венец от шишаркиМожете да направите красив венец от шишарки само за няколко минути само с няколко аксесоара - това е перфектната декорация за Декорация за дома на Нова година! Тези занаяти са много лесни за сглобяване, но ще изглеждат страхотно и струват по-малко от играчка за коледно дърво от супермаркет. Основните разходи, закупуването на полистиролни пръстени, се продават в магазините за ръкоделие. Между другото, боровите шишарки са много по-лесни за залепване, ако повърхността на формата е плоска, а не кръгла. За целта използвайте нож, за да отрежете част от формата, докато стане плоска от едната страна, След това оцветете венеца и оставете да изсъхне. След като боровите шишарки изсъхнат, залепете ги върху формата!

Всъщност тук не е необходима някаква инструкция, просто залепете боровите шишарки, докато не харесате как изглежда. Това е всичко. Закачете венец, направете кафе и се потопете в атмосферата на предстоящите празници.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId7b41ee8d31

Коледен венец от шишарки стъпка по стъпка

Коледен венец от шишарки стъпка по стъпкаАко имате безплатен часовник, можете да направите тази прекрасна зима венец от борови шишарки подсветка! Какво ще ви трябва за този проект и производствената процедура, няма да пренаписвам, можете да го прочетете на сайта, линкът е под галерията.Просто отбележете някои нюанси. За този венец ще ви трябват 55 до 65 борови шишарки. съвет: Сортирайте ги в 3 групи по размер! Технологията на сглобяване е същата като описаната в други примери. Има много начини да украсите този венец, използвайте панделки, зелени листа, цветни плодове, малки декорации ... просто се забавлявайте!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId7e67b7893d

Коледен венец на вратата

Коледен венец на врататаКоледен венец от шишарки пред вратата на къщата ви: красив и лесен начин да поздравите гост по време на празниците! Ето една кратка инструкция, как да направите такъв венец със собствените си ръце.

Съберете боровите шишарки. Сложете във фурната, задайте температурата на 200 °, оставете за около 30 минути. Уверете се, че получавате повече конуси, отколкото е необходимо, за да изберете най-добрите.

Откъснете дълги парчета листен мъх и облечете теленен венец. Те трябва да са достатъчно широки, за да покрият външните ръбове на жицата. Извийте парче тел на дъното на конуса и завъртете в средата. Използвайте излишната тел, за да закрепите около жичния венец. Продължете да закрепвате боровите шишарки, докато не бъдат пълни. Обърнете венец и отрежете всички излишни краища на жицата. Вържете лента с лък уволняват и прикрепете към венеца от шишарки с флорална тел.
Остава само да се мотае на входната врата. Разбира се, можете да украсите венеца с различни панделки, да добавите декорации или да зададете някакъв елемент декор в центъра.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIdad732f8a3b

Венец от шишарки на вратата

венец от шишарки на врататаТова е вид венец, който можете да използвате за новогодишните празници, а при необходимост е лесно да се промени, например, на есенна тема, Венец може да бъде закачен навсякъде в къщата, независимо дали на входната врата, на прозореца или на балкона на вашия апартамент. Съберете торба с шишарки, след което вземете пистолет за лепило, ножица и лента. Разбира се, можете да добавите декорации или други елементи за празнична украсано тук е най-лесният начин. Ако в допълнение към стъпка по стъпка снимки имате нужда от инструкции, използвайте връзката под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIda2f546a49e

Новогодишен венец на вратата

венец на вратата, изработен от шишаркиНай-привлечени от простотата на този венец от шишарки и лекотата на неговото производство.
Необходимите материали са овален гроздов обръч, кафява панделка и много борови шишарки.

Просто залепете неравностите върху лозовия обръч. Няма правилен или грешен начин. Просто отстъпете от време на време и вижте къде трябва да попълните и докоснете! Венецът е красив дори когато просто лежи на масата ... можете да поставите свещи в средата и да го използвате като новогодишна композиция!
Когато закрепите всички неравности, прикрепете кафявата панделка. Тя е малко на една страна.

Този венец от шишарки ще бъде добра декорация за входната врата и фоайето, Въпреки че е толкова универсален, че може да се използва за празничен декор във всеки ъгъл на къщата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId6b440196b8

Малък венец от шишарки

малък венец от шишаркиЛъскавата опаковъчна хартия изглежда много красива - но ви трябва нещо друго, за да завършите опаковането на подаръка. Защо да не забравите за лъковете и вместо това да направите миниатюрен венец от шишарки, което може да се счита за втори подарък. Той е красив, елегантен и много лесен за правене!

Материали за изработка на миниатюрни бижута:  

 • миниатюрни борови шишарки
 • картон
 • малки четки
 • спрей боя и гланц (по избор)
 1. Изрежете формата на венец от картон.
 2. Залепете пръстена на шишарките от външната страна на картонения пръстен, конусите на шишарките навън.
 3. След това залепете още един пръстен от борови шишарки към вътрешния пръстен, този път с шишарките навътре.
 4. Запълнете интервалите между двата пръстена с борови шишарки, този път с лицето нагоре.
 5. Венецът изглежда чудесно естествен, но можете да го направите още по-бляскав.
 6. Нанесете боя от кутия за спрей и докато изсъхне, поръсете с блясък.
 7. Коледните елхи в средата могат да бъдат направени от четки.

Без значение какъв стил изберете, тези конусите венци са идеални за подаръци, Вижте по-долу стъпка по стъпка снимки и направете своя перфектен подарък.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIda0106e8c5f

Детски венец от шишарки

детски венец от шишаркиТова е прост проект за по-големи деца. Да направя такова направете сами венец от шишарки, няма да се изискват много материали, всичко може да се намери у дома, с изключение на шишарки, разбира се. Единственото нещо, което трябва да платите е лепилото.

 1. Нарязани от каrtona голям пръстен и цвят.
 2. Поставете неравностите върху детайла, за да сте сигурни, че цялото пространство се затваря.
 3. С помощта на пистолета за лепило нанесете малко количество лепило върху неравностите и го натиснете върху картона.
 4. Задръжте за няколко секунди, за да сте сигурни, че лепилото е взето.
 5. Продължете да се движите около шаблона, докато не се затвори напълно.
 6. Обърнете венеца, уверете се, че всички шишарки са фиксирани и залепете лентата.
 7. Закачете и се възхищавайте на красивия коледен венец от конуси.

венец от шишаркиНеобходими материали:

 • Много борови шишарки
 • картон
 • Пистолет за лепило
 • Малко парче лента

Процедурата за направата на венец от шишарки, вижте стъпка по стъпка снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId7380479e42

Декоративен венец от шишарки

декоративен венец от шишаркиТук ще ви трябват два кръга, изработени от пластмаса или друг подходящ материал. Шишарките няма да са необходими изцяло трябват само везни, Ще ви трябват и кафява опаковъчна хартия и тъкан лента, дълга и широка.

Как да направите декоративен венец от шишарки

 1. Отделете везните от големи конуси с клещи.
 2. Нарежете кафява опаковъчна хартия на ивици. Можете да използвате хранителни торбички, те са от този цвят, качеството на хартията няма да се забележи в готовите венци.
 3. Увийте и двата кръга пяна с получените ивици хартия. Можете да фиксирате лентата с лента или лепило.
 4. Залепете конусовидните люспи на хартията, както е на снимката.
 5. След като целият кръг е напълно запълнен, венецът е готов.

Правете същите операции с втори кръг, В края на краищата, през готовите венци, конец ленти от плат. Може да се окачи на врата, прозорец или огледало. С тази украса можете да отпразнувате Нова година, празничното настроение се повишава автоматично.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId0bf52b9cbc

Как да направите венец от рамка

как да направите венец от рамкаВенец на вратата - Това е най-простият елемент от интериорната декорация. Всеки може да го направи. Всичко, което е необходимо, най-вероятно го имате. Прост или сложен, елегантен или традиционен, строг или цветен - това е вашият занаят и всичко зависи от стила на къщата. Някои харесват вида на квадратен венец. Това е малко необичайно, толкова интересно.
Неравности, това е само опция. Можете да залепите морски черупки, ядки, копчета или сушени шушулки. Увийте гирлянди или завържете лъкове и панделки!
Показани тук как да направите венец от шишаркиизползвайки редовно рамка за картина като основа. Ще ви трябват и ножици, чифт градински ръкавици, за да защитите ръцете си, пистолет за горещо лепило, както и лента или друга украса за финалния щрих.
Ако искате направете боровите шишарки по-лекинакиснете ги с разтвор на една част вода и четири части белина. Оставете цяла нощ да се накисне добре. Сутрин изплакнете в прясна вода и оставете да се отцеди.
Можете да рисувате боровите шишарки или да оставите естествен цвят. Или направете половината, например, оставете ги естествени, но добавете по краищата на блясъка или прикрепете мънистата към средата на шината.

Като цяло има много нюанси, ако искате да разберете всички подробности, линк към уебсайта на автора под галерията или просто погледнете стъпка по стъпка снимки, много ще стане ясно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIdb001533fdb

Оригинален венец

оригинален венецВижте как да направите зимен венец от борови шишарки и кафе филтри.
Това е оригинален начин за създаване на основа за венец! Необходимо е да изрежете кръг от картон и да го увиете в ленти от филтри за кафе. Нанесете малко лепило на дъното на шишарките и залепете от вътрешната страна на формата. след това кафе филтри сгънете три пъти, залепете със шевове, обърнати навътре, докато не запълните целия кръг. След това преминете втори път и попълнете всички пространства с втори слой кафе филтри, този път с шевовете, обърнати навън. Направата на венец отнема известно време, но се оказва много необичайно и най-важното - красиво.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIdfc7fc7d649

Коледен венец от шишарки

Коледен венец от шишаркиТук ще научите как да направите най-лесното направете сами коледен венец от шишарки, Можете да съберете този красив занаят за 5-10 минути, а за това дори не се нуждаете от лепило. Вярно, един нюанс, за основата, която авторът взе изкуствен венецкупени в магазина и току-що добавени борови шишарки и листа от магнолия. И за това наистина много време няма да е нужно. Така че, ако има изкуствен венец, погледнете стъпка по стъпка снимки за това как да го превърнете в коледна украса.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId3fabafb923

венец от шишарки стъпка по стъпкаТова е друг пример къде въз основа на обикновен венецкоито могат да се купят в магазина.

Освен това ще ви трябват борови шишарки, боя за пръскане, пистолет за лепило и панделка.
Преди да рисувате, гответе кърпа за сушене и вестник за защита на повърхности. Дръжте консервата на около 25 см от шишарките и нанесете първия слой. Оставете да изсъхне за 10 минути и когаповторете, ако е необходимо. След това залепете сребърните шишарки по вътрешния кръг на венеца, а златните шишарки по външния кръг. С помощта на панделка създайте лък, за да окачите венец. Закачете красивия си празничен венец на видно място.

Като цяло, просто следвайте простото стъпка по стъпка инструкции по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId231f24f73b
 

Есенен венец от избелени шишарки

есенен венец от избелени шишаркиТози великолепен венец от шишарки съдържа селски чар, съчетан с модерен стил. Само няколко прости стъпки Можете да направите свой собствен подобен венец, за да украсите дома си.

Избелените шишарки изглеждат много шикозни, те винаги са били основният продукт на есенно-зимния декор, избелването им придава по-мек, по-модерен вид от необработените шишарки. Светлият цвят създава контраст и прави формата на конусите наистина да се откроява.

есенен венец от избелени шишаркиМоже би сте виждали композиции, където са единични избелени неравности поставете в стъклени терариуми, групирани в декоративни кошници, направете гирлянди и много други занаяти.

Започнете с разходка в парка или с поход в гората и вземете цял куп шишарки. Последващи инструкции за избелване (прочетете статията по-долу) и след това просто направете венец от шишарки със собствените си ръце.

материали:

 • Пяна за плесен, диаметър 25 cm
  80 избелени конуса в два размера: 35 средни (5 - 8 см), 45 малки (2,5 - 5 см)
 • Топло лепило

Как да направите венец от шишарки

 1. Разделете неравностите на групи с различни размери, така че да можете да избирате между средни и малки за всеки слой.
 2. Оформете средните неравности около формата, като основата на неравностите е обърната към венеца.
 3. Прикрепете първия слой към основата.
 4. Добавете лепило и залепете втория слой конуси в първия, когато прикрепите основата към формата на венеца.
 5. Продължете да залепвате основата на неравностите върху външния пръстен, докато ги вмъквате плътно, за да попълните празнините.
 6. Поставете вътрешния пръстен на най-малките конуси. Прикрепете ги към вътрешния пръстен по същия начин, както към външния.
 7. Добавете трети слой от средни неравности, редуващи се между първия пръстен. Прикрепете ги възможно най-близо до другите неравности.
  Добавете четвъртия и петия пръстен, за да запълнете празнините между слоевете и запълнете всички интервали.

Венецът изглежда много красив на бялата врата, но също така ще изглежда добре на стената на къщата или в градината.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIde398b233b0

как да избелваме борови шишаркиКак да избелваме борови шишарки

Боровите шишарки са забавен акцент за венци и цветни аранжировки; те изглеждат красиво на камината или масичката за кафе. Въпреки че шишарките обикновено се свързват с есента или зимата, те могат да украсят дома ви през цялата година.

Избелването придава на боровите шишарки особен чар и стил., затова правят красиви композиции, венци, пана и други занаяти.

Избелвайте шишарки, процесът е дълъг, но не е сложен, просто трябва да се подготвите добре. За работа ще ви трябват: борови шишарки, течен белина, приблизително 4 литра и керамична или стъклена чиния. Гответе също гумени ръкавици, без тях по никакъв начин, тухла и вестник.

как да избелваме борови шишаркиTсега започваме процеса на избелване.

 1. Сложете боровите шишарки в кофата, преди това не забравяйте да го почистите от замърсявания.
 2. Избелете шишарките на малки партиди, просто се уверете, че белината покрива всички шишарки в кофата. Можете да използвате повторно един и същ белина за няколко партиди.
 3. Изсипете белина в кофата, докато всички неравности се покрият.
 4. За да предотвратите появата на шишарки, покрийте кофата с керамична или стъклена чиния, натиснете с тухла.
 5. как да избелваме борови шишаркиВ този момент не забравяйте да носите гумени ръкавици, тъй като ще докоснете белина.
 6. Оставете боровите шишарки в белина за една нощ, за максимум 24 часа. Ще забележите, че те са затворени.
 7. Носете гумени ръкавици, махнете тухлата, плочата и поставете борови шишарки върху хартиени кърпи. Изведете на въздух и оставете да изсъхне естествено.
 8. Когато конусите изсъхнат, те ще се отворят отново.

Процесът обикновено отнема една до две седмици, в зависимост от влажността. Сушенето на открито ще премахне миризмата на белина. Ако искате да дадете шишарки специален аромат, съхранявайте ги в затворен съд за един месец, като добавите няколко капки етерично масло. Канелата е популярен аромат за борови шишарки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId685247ac7c

Как да приготвим борови шишарки за венци

как да приготвим борови шишарки за венциТук ще разберете как да приготвите борови шишарки за венци и други занаяти.

Разбира се, днес можете да закупите всичко, дори и шишарки, които можете да видите в онлайн магазините. Но ако живеете в средната лента, харченето на пари за борови шишарки, които се намират изобилно в гората под краката, изглежда лудо. Ето защо, ако отивате на пикник или на разходка, вземете торбичка, за да съберете малко от това красиво и безплатен занаятчийски материал.

Преди да използвате пресни борови шишарки, трябва да отделите време за приготвянето им.

Как да направите това е описано подробно на сайта, ще намерите линка под галерията. по-долу стъпка по стъпка снимкикъдето е показан този процес.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeId87199f26b3

Венци от шишарки 300 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/venok#sigFreeIda1918500fe

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...