Публикувано в От шишарки

Цветя от майсторски клас на шишарки + 300 снимки

направете сами цветя от шишарки направете сами цветя от шишарки

Във връзка с настъпването на есента и предстоящите празници темата за занаятите, изработени от естествени материали, които този сезон на годината са толкова богати, става много актуална. От статията ще научите как да направите направете сами цветя от шишарки, Ето 12 примера за популярни и не сложни занаяти от шишарки, като се използват обикновени материали и прости инструменти. Такива класове не отнемат много време, но резултатите винаги са невероятни.

Шишарките са достъпен естествен материал. следователно занаяти цветя от шишарки те няма да изискват почти никакви разходи, но основното е, че правенето им е интересно и вълнуващо. Представените по-долу майсторски класове са прости и разбираеми; това е забавно занимание за деца и увлекателно хоби за възрастни.

 

Занаяти от цветя на шишарки

занаяти от шишарки цветягрим цветя от шишарки много лесно, страхотна активност за деца. Възрастните също ще се радват да правят занаяти.

Получените многоцветни шишарки могат да бъдат залепени за пръчките, да вземете цветя. Дървените пръчки са стъбла на цветя, те също трябва да бъдат боядисани в зелено. След това, ако желаете, прикрепете към тях листа хартия. Ако няма желание да се занимавате с пръчици, тяхното оцветяване и украса, задачата може да бъде опростена. Просто боядисайте шишарките в различни цветове, добавете блясък и ги поставете в стъклена ваза.

Как да направите занаяти цветя от майсторски клас на шишарки на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeId6a713861be

Розови конусови цветя

розови цветя от шишаркиВижте пример за това как да направите розови цветя от шишаркикоито можете да съберете в букет и да поставите във ваза за декора на стаята си. Тъй като тези цветя никога няма да избледнеят, те могат да бъдат използвани отново като декорация през цялата година, например, на Свети Валентин, рожден ден или някакъв друг специален повод.

За да направите цветя от шишарки, ще ви трябва:

 • Готови шишарки (чисти и непокрити);
 • Дървени пръчици;
 • Четка за боя;
 • Пробийте със свредло със същия диаметър като дървените пръчки;
 • Зелена цветна панделка;
 • Малки искри.

Първо трябва да нарисувате неравностите и да изчакате пълно изсъхване на боята, След това пробийте дупка в дъното на всеки от конусите. Увийте пръчките със зелена панделка. Поставете пръчките от единия край в дупките. Ако желаете, можете да добавите малко блясък, ще изглежда много впечатляващо. Поставете получените цветя от шишарките във ваза. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки. Майсторски клас за майсторство

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeId7380583a75

Цветя на шишарки с листа

цветя от шишарки с листаТук можете да използвате не само шишарки, е удобно паднали листа, иглолистни клони, Да направя големи цветя от шишарки Направи си сам интерес е и защото природата в процеса на такава работа се отваря по нов начин. Бижутата са ефектни и изглеждат необичайно. Освен това на пръв поглед е трудно да се определи използваният материал. Трябва да готвите:

 • конуси;
 • листа;
 • Пистолет за лепило
 • Риболов, ако окачите цветя.
 • Бои (по избор)

Използвайте шипката като център, около който залепвате листата. Искате да направите цветя от шишарки по-наситени - залепете няколко реда листа, Като опция, завържете въдица към конус, за да окачите цвете. Можете да направите няколко от тях и да ги окачите на дърво. Можете да добавите ароматизатор към шишарки, след което можете не само да се възхищавате, но и да вдишвате ароматите. Като цяло ще цъфти и мирише. Как се прави цветя от шишарки с листаВижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeId81cfd1e243

Цветя от шишарки стъпка по стъпка

цветя от шишарки стъпка по стъпкатези цветя от шишарки много лесна за производство и изключително гъвкава в това, което можете да направите с тях. Те могат да се използват буквално навсякъде, от красив панел до декориране на чинии.

Ще ви трябват най-простите инструменти: ножици, лепило и малко картон за изрязване на кръгла основа.

В краищата на основното лепило люспи, отрязани от задната повърхност на конусите. Горната част на края ще служи като средата на бъдещото цвете. По-долу е показано как да направите цвете от шишарки стъпка по стъпка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeId06d90661ff

цветя от шишарки стъпка по стъпкаЕто още един подобен пример. Дори и дете може направете цветя от шишарки, особено ако основната част от работата се извършва от възрастни. Въпреки че децата, при желание, също могат да участват в подготвителна работа.

Подготовката за направата на цветя се състои в премахване на люспи от шишарки. След оцветяване тези люспи стават цветни венчелистчета. Можете веднага да изрежете няколко малки кръгчета от ярък филц за средата на бъдещите цветове. Подходящ инструмент - Силни щипки и е по-добре да изберете по-големи везни. След като ги боядисахме в ярки цветове и залепихме около филцов кръг, получаваме цвете. Залепили толкова няколко реда люспи, ще направим цветето по-великолепно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeId22272e29f7

цвете от шишаркиТакова цвете ще украси всичко. Ако събирате цвете от шишарки въз основа на магнит, можете да ги прикрепите бележка към хладилника. Важният момент е подготовка на конус да работи. Шишарките се нуждаят от чисти, сухи и отворени. Най-безопасно е да хвърлите шишарки във вряща вода за няколко секунди, извадете и изчакайте няколко часа.

 1. От чиста, суха и отворена пъпка отрежете около 25 люспи.
 2. Тези люспи ще бъдат с различни размери, подредете ги в три категории: големи, средни, малки.
 3. По-добре е да ги отрежете с ножици или телени резачки.
 4. Започвайки с големи, залепете люспите на пластове около магнит или дървен кръг.
 5. Покрийте останалия център с нещо кръгло. Може би ще е бутон, както на снимката, жълъд, дървена топка, мъниста.

Ето стъпка по стъпка снимки, как да направите цвете от шишарки със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeId8d67671797

Конусни боровинки

циния от шишаркиЛетните цветя със сигурност са красиви, но за съжаление бързо избледняват. Но тогава циния от шишарки ще ви радва през целия ден. Изработката на занаят е доста лесно, бързо и без особени разходи, но външният им вид е великолепен. Ще ви трябва подготвени шишарки и различни бои. Всяка бучка преди употреба е по-добра суха четка, ще бъде по-добре да държите боята.

Вижте стъпка по стъпка по-долу. майсторски клас как да направите циния от шишарки със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeId15e025732e

циния от шишаркиАко сте търсили в Интернет, как да направите цветя от шишарки, тогава вероятно най-често срещаните примери са били именно циния. Това не е изненадващо, конусът е много подобен на циния, така че остава само да го нарисувате и цветето е готово. Вижте по-долу за повече три примера за циния от шишарки.

Както бе споменато по-горе, цветята на циния от борови шишарки са лесни за направа. С едно изключение: шишарки трудно се режат, Ще трябва да направите това, за да придадете на конуса форма на цвете.

Трябва да отрежете около 2/3 от шишарките, останалите действия за улеснение са сравними с духането на бриз. Дори децата се справят с производството, но са необходими специални инструменти за подстригване. Конусът, който ще се обработва, трябва да бъде фиксиран по някакъв начин и да се работи с тренировка. Не забравяйте да носите предпазни очила! И се погрижете за ефективната вентилация на стаята. Защото ще има много дим с неприятна миризма. Като цяло трябва да се спазват стриктно всички предпазни мерки. Подходящ за закрепване пейки менгеме, Можете да го нарежете с ръчен трион, обикновен остър нож ще бъде твърде дълъг. Боядисайте готовите изрязани шишарки с многоцветни бои.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeId8bc4427920

борови шишарки цинииБижута като борови шишаркиса сравнително лесни за производство. Освен това те са евтини, което не е маловажно. Затова се запасете с шишарки, бои с различни цветове, широка четка и проявете креативност. Боядисайте няколко шишарки в различни цветове, оставете ги да изсъхнат на въздуха. След като изсъхнете напълно с малка четка, рисувайте върху всички подутини на циния. жълт център, Средните точки, боядисани с пухкава боя, изглеждат добре.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeIda55641af7b

цветя от шишаркитези цветя от шишарки сладки и прости, но най-важното, те са естествени, от естествен материал. Харесва ли ви? Така че, ние правим занаяти от шишарки, ръководени от представения майсторски клас. Няма да са необходими много материали, необходими са главно конуси. Повече боя и зелен картон.
Идеята е да поставите ярко оцветена бучка в зелена картонена стойка. Един конус символизира цвете, в случая циния, и картон, съответно, листа. Такива миниатюрни цветя ще украсят рафт или перваза на прозореца. Те могат да служат като подарък за любим човек или украса на такъв подарък.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeId7f76335a85

Пролетни цветя от шишарки

пролетни цветя от шишаркипролетни цветя от шишаркиПрез пролетта природата е просто нереално красива. Красотата на пролетните цветя отразява тази пролетна украса. Правене на пролетта цветя на техните шишарки, помогнете на природата да поддържа красотата си. Всичко, от което се нуждаете, са борови шишарки и изкуствен сняг.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeId52d106cb8d

направете сами рози от шишаркиНаправете сами рози от шишарки

В хола изкуствените цветя очевидно не са какво, но какво, ако са направени от естествен материал? оригинал есенни занаяти от шишарки не само къщата ще бъде украсена. Те ще бъдат уместни на училищната изложба, конкурс на занаяти в детската градина.

Материали за правене рози от шишарки има във всяка къща, трябва само да събирате шишарки и подходящи клонки. За регистрация ще ви трябва боя и зелена хартия.
След като направите всичко, както е описано в майсторския клас, съберете цветята в букет. Поставете във ваза.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeId84deb2d013

Цветя от шишарки 100 снимки

Цветя от шишарки, едно от най-простите есенни занаяти, тъй като отвореният конус в своята естествена структура вече наподобява цвете, остава само да рисува. Вторият вариант е да разглобите конуса на люспи, които ще служат като венчелистчета за цветята. Тази галерия съдържа различни примери, можете да изберете проба за вдъхновение.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/tsvety#sigFreeId9f97de5bf3

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...