Публикувано в От шишарки

Бухал от шишарки: майсторски клас + 300 снимки

хоби сова хоби сова

Ако решите да останете на бухал, когато избирате детски занаят за училище или детска градина, ето двадесет страхотни примера за вас, как да направите бухал от конуси със собствените си ръце, За есента занаятите, изработени от естествени материали, са много актуални, без разходи, всичко лежи буквално под краката ви. Добра причина да отидете в гората или парка с цялото семейство в търсене на подходящи материали за занаяти.

От представените тук опции можете да изберете какво ви харесва най-много: бухал, изработен от шишарки и пластилин, филц, картон, само от естествени материали или красиви снежни сови. Всички занаяти с кратки инструкции и стъпка по стъпка снимки.

 

Как да направите бухал от конуси

как да направите бухал от конусиТърсите лесен, евтин и забавен проект за вашите деца? опитвам направете бухал от конусие чудесен начин да поговорите с тях за природата и да развиете малки двигателни умения при децата. В допълнение към шишарки, ще ви трябва:

 • как да направите бухал от конусиПластмасови очи
 • лепило
 • Felt. За този проект бяха използвани кафяви, бели и жълти цветове.
 • Цветни пера

Бухал от шишарки стъпка по стъпка

 1. За да направите крила на бухал, просто изрежете парче филц във форма на капка. На Съвета. Ако крилото е успешно, можете да го използвате като шаблон, за да направите други.
 2. За снежна сова използвайте бяло парче филц и маркер, за да завършите детайлите.
 3. За да направите очи, изрежете кръгове от филц (изберете цветове, колкото искате).
 4. Направете човка, като отрежете малко парче жълт филц. За да прикрепите, сгънете филца наполовина и след това го залепете.
 5. За да отрежете ушите, нарежете парчета филц на квадратчета, след това отрежете малки „лъжички“ от всяка страна.
 6. Залепете човката и ушите.
 7. Завършете с пера!
 8. Добавете няколко пера, можете на гърба, също на опашката и крилата.

И вуаля, бухалът от конуса е готов!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeIdcf9d7551a1

Бухал от шишарки стъпка по стъпка

бухал от шишарки стъпка по стъпкаПрост пример как да направите бухал от неравности и филц. Необходим материал:

 • Боров конус;
 • Черупка от шам-фъстък
 • PVA лепило и "Момент"
 • Тежка хартия
 • Парчета филц от различни цветове

Стъпка по стъпка инструкции:

 1. Изрязваме шарките от хартия, както е показано на първата снимка в галерията.След това от шарките изрязваме детайлите от филц.
 2. Използвайки лепилото Moment, лепете черупките от шам-фъстъците равномерно, така че плавателното средство да има здрава опора. Това са краката на бухал.
 3. Залепете детайлите на очите. Тази операция и всички последващи могат да бъдат поверени на детето.
 4. С помощта на PVA лепило залепете очите и човката, след това крилата и занаятът са готови.

Как да направите бухал от конус със собствените си ръце, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeIddbac5dca7d

Бухал от майсторски клас на шишарки

Бухал от майсторски клас на шишаркиАко не сте се опитвали да използвате вълнен филц за детски занаятине забравяйте да опитате. Материалът е приятен на допир, лесен за рязане и изглежда страхотно в завършени проекти. Ето един пример как да направите бухал от конуси и филц, Можете да добавите панделка или въже, за да окачите плавателния съд на подходящо място. Това е забавно занимание за цялото семейство!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeId1c0e61681d

Бухал от майсторски клас на шишаркиЕто още един майсторски клас за това как да направите бухал от шишарки със собствените си ръце, като използвате филц.

Също така подгответе шапки за жълъди за лапи, така че занаятът ще изглежда по-оригинален. Филцът може да се използва във всеки цвят. Първото и най-важно нещо, което трябва да направите е ... намерете подходящи неравности, Това е добра причина да прекарате известно време с деца, а освен това търсенето на перфектното заедно заедно е много забавно.

Процедурата за изработка на занаяти, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeIdac502fe15c

Бухали от състав на шишарки

направи си сам сованаправи си сам соваТези малки бухали от шишарки изглежда смешно, въпреки че занаятът ще отнеме малко време. Но децата със сигурност ще му харесат, така че си струва да отделите няколко минути, за да изрежете малки кръгчета от филца! На снимката вдясно всичко, от което се нуждаетепросто трябва да работя малко с ножица.Не мисля, че ще има трудности, но ако искате да знаете подробностите, под снимката има линк към сайта с инструкции.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeIdae60a688b3

Занаятчийски сови на дърво

занаятчийски сови на дървоПотърсете занаятчийски идеи? Ето един чудесен пример, подходящ за деца на всяка възраст, има работа както за тригодишно бебе, така и за тийнейджър.

Това е проста композиция, но много изразителна. Никога не преставате да се изненадвате как такива красиви занаяти се оказват от толкова прости неща. Като цяло е необходимо да правя направи си сам соваТова е просто, можете да заредите най-малкото. Същността на работата е да изрежете и нарисувате очи и клюн, след което да залепите върху чумата. Добавете ушите от пластилин и бухалът е готов. Можете да направите поне дузина, като цяло, колко пасва на дърво.
С дърво, разбира се, повече работа. Необходимо е да подготвите основата, да намерите подходящи пръчки или клони, да украсите основата със зелена хартия, а багажникът на "дървото" - с нишки. Не е трудно, но трябва да се оправям. След това засадете совите на клоните, можете просто да го залепите или да измислите свой собствен начин на закрепване. Това е всичко, ако нещо не е ясно, отидете на уебсайта на автора, връзката под галерията и прочетете подробните инструкции.

Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeIda4a5c32a59

Craft Owl, изработен от естествени материали

занаятчийска сова от естествени материалиЕсента е идеалният сезон за създаване на занаяти! Децата обичат да се занимават с жълъди, шишарки, клонки, кора и семена. Задачата на родителите е да насочат своите хобита в творческа посока. Вижте пример как да направите бухал от конуси и други естествени материали, Тук всичко започна бизнес - шапки от жълъдикленови семена Lionfishили както ги наричат ​​„хеликоптери“.
Организирайте разходка в провинцията с децата си и съберете подходящите материали. Когато сортирате плячката си, залепете жълъди в предната част на чумата. След това залепете парчета кора отстрани, за да направите крила за бухал.
За клюн можете да използвате тиквено семе, Накрая залепете кленовите семена (лъвска риба) над очите на бухала, за да му придадете вид на Голяма рогата сова.
Много деца обичат цветни занаяти. За да превърнете бухал от шишарки в коледно украшение, просто залепете примка на канап или панделка на гърба си.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeIdbfb8279c84

Бухал от шишарки

хоби совапример как се прави бухал от шишарки и капачки (плюсове) на жълъда, Ако рисувате и правите цветни, занаятите ще бъдат смешни и интересни.

Какво ви трябва:

 • 1 удар
 • 3 капачки за жълъди
 • горещо лепило
 • 2 малки пера
 • акрилна боя (по избор)

Как да направите две сови от конуси

Ако не боядисате, тогава просто залепете 2 капачки жълъди на чумата, това са очите. Направете човка от кантара. Залепете крилата отстрани. Ако искате шарена сова, боядисвайте чучура и горните части на шапките на жълъдите бели и оставете да изсъхнат, след което нарисувайте зениците. Оцветете човката в оранжево. Когато всичко е сухо, събирайте занаятите, както е показано на снимката.

хоби совахоби совапомощ: Жълъдите се почистват лесно със сода за хляб и четка за зъби.

Изработете бухал от конуси стъпка по стъпка

Вижте пример как да направите голяма сова от конуси, пластмасови съдове и картон.

голяма сова на шишаркиЛинк към сайта с подробни инструкции под галерията, вижте стъпка по стъпка снимки по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeId778ba7b3dd

Бухал от шишарки и пластилин

бухал от шишарки и пластилинПрост занаят за малките. Да направя Направи сам занаяти, трябва да намерите неразкрит чувал, както на снимката, и две малки черупки.

Материалите трябва да са добре подготвени, така че да няма остатъци от смола върху конуса, а черупките са сухи и чисти, тогава глината ще се побере добре върху детайла.

Направете бухал от чука много просто, цялата последователност на процеса е показана подробно в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeIdf30678638a

Бухал, изработен от ела шишарки

бухал, изработен от ела шишаркиНастъпи сезонът на занаятите, така че е време направете бухал от шишарки със собствените си ръце, Със сигурност вашите деца ще се забавляват много да правят занаяти, за да могат по-късно да покажат великолепните си творения на възрастни.

Погледнете стъпка по стъпка снимки, това е наистина лесно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeId91c44c3cfc

Оригинална занаятчийска бухал в шапка

оригинална занаятчийска бухал в шапкаЧудесен вариант за коледна играчка.В статията видяхте много примери, как да направим бухал от чупкано ако искате нещо оригинално, добавете обрат. В случая всичко е за шапката :)

Всичко е ясно с бухал, просто изрежете очите и клюна от филц, залепете го и птицата е готова. Шапката е по-трудна. Правим го на два етапа, първо изрязваме триъгълника, обръщаме и лепим, получаваме такъв конус. След това изрежете кръг с дупка. Ние лепим конуса отгоре, за да скрием неравностите и остатъците от лепило в ставата, основата на шапката може да бъде обвита със сатенена панделка. Поставете лепило на върха на бухала и сложете шапка. Ако смятате да окачите украса за коледно дърво, можете да шиете контур отгоре на капачката.

Това е всичко, красиво и оригинално.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeIde0db13c6a1

По-долу са дадени няколко примера. как да направите занаят от сова от конуси с памучна вата, Белите сови изглеждат много красиви и много лесни за правене..

Снежни сови

снежни совиДа направя направи си сам соваще ви трябва:

 • борови шишарки
 • бяла боя
 • вата
 • оранжеви, жълти и бели парчета филц
 • маркер (например Sharpie)
 • пистолет за лепило
 • клонове
 1. Първо отидете на лов за шишарки (това е забавната част).
 2. Оцветете събраните шишарки в бяло, оставете ги да изсъхнат. Когато изсъхне, увийте с ват.
 3. Изрежете малки кръгчета от жълт филц. Ще бъдат очите. Начертайте маркери за очи. Изрежете крила, клюн и шапки.
 4. След това залепете всичко заедно.

занаяти от бяла соваПрикачете всяка сова към малък разрез, Това, разбира се, е красиво, но не е необходимо, парче картон ще направи. Това ще даде на плавателния съд малко повече стабилност. Ако искате, можете да направите някои аксесоари, например, няколко гъби.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeId902ae98309
 

Направи си сам занаят

Направи си соваБяла сова, рядка птица. Можете да увеличите популацията, направете го с децата бяла сова, изработена от шишаркии в същото време кажете на децата къде живее бялата сова, какво яде и какви ползи носи на природата, това ще бъде полезни и информативни.

материали:

 • борови шишарки
 • бял и бежов филц, както и малки
 • парче кожа от портокал
 • памучни топки
 • очите
 • лепило
 • ножици

Направете бяло направи си сам сова много просто. Напълнете тялото с памук, лепилото не е необходимо, памук, така че ще се държи перфектно.
Изрежете чифт крила от бял филц. След това изрежете малка овална форма на главата от бежов филц. Направете малък портокалов клюн от портокалова кора. Залепете всичко на чума, тук совата е готова.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeId9e48558b93

Занаяти от бяла сова

занаяти от бяла соваПростите неща превръщат шишарките в най-мъдрите птици. поглед как да се направи занаят от неравности бяла бухал с две парчета синилова тел, памучна вата и няколко очарователни пера. Все пак трябва малко черупкова черупка и пластмасови очи. Дървена стойка, това не е задължително.

Направи очарователен нов приятел след половин час и само виж колко време ще отнеме, преди някой да те попита къде си купил толкова хубаво нещо.

Вижте стъпка по стъпка снимки за това как да го направите..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeIdfc6ebc9ad4

Занаятчийски бухал с пера

занаятчийска сова с пераТези харизматични занаяти сови от шишарки много лесна за производство, но децата ви ще играят с тях с часове. Използвайки прости материали като борови шишарки и памучна вата, дори и малки деца могат да направят Направи сам занаяти.

материали:

 • Боров конус
 • вата
 • Естествени пера
 • Молив или клечка за зъби
 • Лепило, пластмасови очи, оранжева хартия

Как се прави:

 • Използвайте молив или клечка за зъби, за да напълните пъпката с памук между люспите.
 • Фиксирайте две памучни топки на главата си, оформете правилната форма. Това ще бъде основата за очите.
 • Залепете очите.
 • Изрежете малък триъгълник от оранжевата тъкан и залепете човката.
 • Прикрепете перата на крилата.
 • Залепете няколко малки пера над очите, ако искате.
 • Вземете стара глинена саксия и я напълнете с малко мъх или нещо друго, което можете да намерите. Засадете бухал отгоре.

Всичко готово. Изглежда доста сладко в новото си гнездо

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeId215053f26e

Снежна бухал

снежна совавсички от какво имаш нужда :

 • 3 отворени шишарки (ако са затворени, просто изсушете на малък огън във фурната, те ще се отворят)
 • вата
 • Браун чувствах
 • Пластмасови очи
 • Придържайте се (ако искате те да седят заедно).

Започнете с "пълнежа" между люспите, можете да използвате малка пръчица. Изрежете чифт крила, като използвате малко филц, както и триъгълник за човката.

Залепете всички части към неравностите, а след това самият кораб към костура.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeId730b4eaf09

Друг пример за снежна бухал, направена от шишарки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeId819be4580d

Съд за годни за консумация

ядивна конус бухалИ за десерт, Това не е съвсем темата, въпреки че засяга сови и шишарки. Тук можете да разберете как да си направим ядна бухал от шишарки.

След труда за изработка на занаяти, подарете на децата приятна изненада. И също така страхотно лакомство за детски партита, Основните съставки са основно Nutella, масло, бисквитки и шоколад. Рецептата е проста, но много дълга.

Ако се интересувате, използвайте връзката под снимката, сайтът описва подробно как да готвите този вкус.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeIdbeed563e54

Бухал от шишарки 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/sova#sigFreeIdc20484232b

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...