Публикувано в От шишарки

Свещник, изработен от шишарки. Направете сами + 300 снимки

майсторски клас за свещници с конуси майсторски клас за свещници с конуси

Ако искате да знаете как да направите направете си свещник, ето 12 добри примера със стъпка по стъпка снимки. Всички харесваме празниците и сланите навън, когато искаме да се извием на дивана с чаша горещо какао и да погледнем мекия пламък на свещите. А неравностите са чудесен материал за декорация, които създават специална атмосфера на уют и комфорт в стаята.

Можете да украсите всичко с шишарки, всяко нещо, украсено с тях, автоматично става новогодишно. Използвайте представените тук майсторски класове направете свещник от шишарки за празничен декор.

 

Поставка за свещи от бор

направете си свещникелегантен свещници, изработени от шишарки Идеален за декорация на дома. Това няма да отнеме много време, но ще получите много удоволствие, както от процеса, така и от резултата от работата си. В очакване на предстоящите празници, със сигурност ще ви хареса този празничен свещ за конуси, който е много лесно да направите със собствените си ръце. От материали, в допълнение към борови шишарки и свещи, гответе клещи за игла-нос, по-удобно е да „разделяте“ шишарките с тях.Само две прости стъпки, за да направите свещник от шишарки:

 • Използвайте чифт клещи, за да премахнете люспите и подравнете горната част на шината, за да създадете равна повърхност за свещта.
 • След това нанесете горещо лепило върху равномерната повърхност на конуса и фиксирайте свещта.

Това е най-лесният вариант, ако искате да го направите по-надеждно, можете да използвате метален щифт, (тел или игла за шиене), която се вкарва в чукчето и върху нея се поставя свещ. Също така е желателно да направите уплътнение от фолио - от съображения за безопасност.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeIdf4c1e94ba2

Направи си сам свещник, изработен от шишарки

направете свещник, направен от шишаркиНеравности, това е универсален материал за занаяти. Само на този сайт ще намерите стотици начини да ги използвате. Сега ще разгледаме пример, как да направите свещник от шишарки, Идеята е проста, отрежете горната част на шишарките и използвайте като свещник. Но ние не се нуждаем само от свещник, а красив и празничен свещник.

Как да превърнете шишарките в приказни цветя, можете да прочетете тук, показва как се правят цинии от шишарки. Именно на тяхна основа можете да направите тези красиви свещници. Подробни инструкции обаче можете да намерите на сайта, под галерията има линк. Занаятът не е сложен, можете лесно да разберете стъпка по стъпка снимки.

Има само някои нюанси. Например, за да фиксирате свещ върху лепило не работи, горещо лепилото не залепва върху восък, и да се забъркваш с епоксидни, едва ли някой би искал. Но можете да използвате обикновени шевни игли, Със заострения край бавно натиснете иглата наполовина в центъра на удрянето. И отрежете малко парче фолиоЗа да направите уплътнение между чумата и свещта, допълнителна преграда няма да попречи. След това бавно поставете свещта върху иглата.

направете свещник, направен от шишаркиСлед като закрепите свещите, изрежете малък картон от картон и го залепете на дъното на конуса, това е за стабилност, така че свещникът да не се преобърне случайно. Или можете да залепите шишарките върху дълга и тясна дъска, което също е добра алтернатива.

И най-важното - никога не трябва да забравяте за това. Само не забравяйте, че това са борови шишарки и те горят красиво. Бъдете отговорни и никога не оставяйте тези свещи без надзор, Използвайте държачите за свещи от конус отговорно и разумно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeId8e9828315a

Ето още един пример как да направите прекрасен коледен свещник от шишарки със собствените си ръце.

Направи си коледен свещник от шишаркиПоследователността на производството, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeIdb6f8d17a59

украса от шишарки за свещиДекорация на шишарки за свещи

Украсете дома си красиво декориране на свещници с искрящи борови шишарки.

Можете да фиксирате шишарките, като завържете по долния ръб фина тел и фиксиране с лепило. С помощта на пинсети закрепете малките лъскави топчета между люспите, като просто добавите капка лепило.

Тези невероятни държачи за свещи изглеждат много елегантно на масичка за кафе, заобиколени от вечнозелени растения и блестящи златни топки.

 

украса от шишарки за свещиукраса от шишарки за свещи

Свещник от майсторски клас на шишарки

майсторски клас за свещници с конусиМного е обикновен свещник за конуси, но внася атмосфера на простота и комфорт във всяка стая.

Не е трудно да се направи, материалите, както се казва, са винаги под ръка.

Само не забравяйте: такива свещникът не трябва да се оставя без надзор, Изсушете сОсновните конуси, от които е направен, са отличен запалим материал.

Въпреки това, декорацията изглежда наистина красива, вижте сами.

майсторски клас за свещници с конусимайсторски клас за свещници с конуси Необходими материали:

 • майсторски клас за свещници с конусиМалка стъклена купа;
 • Двустранна лента или горещо лепило;
 • Тънка канапа или която и да е канап.

Как да си направите свещник от шишарки:

 1. Увийте буркана с двустранна лента за канали, наслагвайте се с конуси. Като алтернатива, конусите могат да бъдат залепени към буркана с горещо лепило. Шишарките са по-добре предварително да изберете приблизително същия размер.
 2. Вържете с лек канап отгоре, за да придадете подчертан просто изглеждащ вид.
 3. Поставете свещта вътре и можете да я запалите, за да се насладите на резултата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeId75da6a22f9

коледна свещ за конусКоледен свещник за конуси

Използването на чаша като основа за свещник е, разбира се, оригинална идея. Освен това занаятът завладява със своята простота. Основният компонент е венец от шишаркизалепени за кръг от картон. В центъра е монтирана чаша за вино и също е фиксирана с лепило.

Следва чисто творческа работа. Центърът може да бъде изпълнен с елхови клони, празнична тенекия, да поставите още няколко шишарки, покрити с лак. Използвайте всякакви бижута, така че никой да не се съмнява в това Коледни занаяти.

Ако нещо не е ясно, под галерията е линк към сайта с подробни инструкции. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeId7bca4edd79

коледна свещ за конусВижте друга опция коледна свещ, Всъщност това не е свещник, самата свещ е просто инсталирана в чаша, но идеята е да направете красив венец от шишарки, който ще служи като декор за свещника. В тази статия вече разгледахме различни примери за декор, този не е по-сложен от другите. Залепете конуси върху картонения пръстен, който може да бъде предварително боядисан, или лакиран и искрящ. Запълнете празнините с орехови черупки (интересно решение!). Украсете шишарките с мъниста.

Това е всичко. Авторът на този занаят обаче написа подробни инструкции, ако се интересувате, можете да прочетете в сайта. Как се прави коледна свещ за конусвижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeIda8059fd928

Прост свещник за конуси

обикновен свещник за конусиЗапочнете седмицата с нещо креативно. Как ти хрумва идеята декоративен свещник за конуси, Просто темата за предстоящите новогодишни празници.

Просто залепете боровите шишарки върху лента от картон, измислете някакъв вид стойка и след няколко минути ще имате нов свещник за Нова година и Коледа. Не се страхувайте да използвате въображението, можете използвайте всякакви материали, Само не забравяйте, че такива декоративни държачи за свещи изискват постоянно внимание.

обикновен свещник за конусиобикновен свещник за конуси

Направи си декоративен свещник

направете сами декоративен свещникТова не е само свещник, а цяло състав на шишарки, Ако искате, можете да опитате. Шест борови шишарки образуват красив пръстен около ръба на триони. Пространството между шишарките може да бъде запълнено с някакъв вид декоративен или естествен материал. Паднали листа, мъх, сухи жълъди са добре подходящи за есенната тема. По-близо до новогодишните празници, украсете свещника с тенекия и изкуствен сняг. инструкции как да направите свещник от шишарки със собствените си ръце може да се изчисли на сайта, вижте по-долу няколко стъпка по стъпка снимки от майсторския клас.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeId0063f31beb

Свещи с цветя от шишарки

свещи с цветя от шишаркиВижте колко красиви можете украсете свещи с есенен декор, За работа подгответе малки шишарки, горещо лепило, канап и мехурче.

Това е, което беше необходимо точно за тази декорация, но можете да използвате елементите, които вече имате. Може да нямате канап, но имате кожен шнур. Използвайте това, което е! Нищо не е толкова приятно, отколкото да създадете нещо ново и креативно, без да харчите пари за това.

Тогава го направете така:

 1. свещи с цветя от шишаркиПърво изрежете ръба и го увийте около свещта. Фиксирайте с горещо лепило.
 2. След това увийте канапа около свещта.
 3. Сега направете цветя от шишарки. Определено ще ви е необходим малък ръчен трион, защото трябва да отрежете неравностите.
 4. Горната част на конуса прилича на цвете, просто трябва да ги фиксирате върху свещ. За целта премахнете няколко люспи, така че да остане малка пръчка. Вържете го с канап, както е показано на снимката.
 5. След това изрежете канапа и нанесете горещо лепило върху свещта, за да фиксирате цветето на шишарките.

Украсата за свещите е готова.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeIde8adb0d8a5

Направи си осветителни тела

Направи си конусни светлиниНаправете красива зима конусни светлинисякаш покрит с прясно паднал сняг. Те изглеждат страхотно, идеални за празниците, много лесни за производство.

Такива лампи ще изглеждат страхотно на празничната маса, камината или перваза на прозореца.
 

Направи си конусни светлиниЗа да направите една лампа от шишарки ще ви трябва:

 • Стъклен буркан;
 • Две неравности;
 • Дантелена салфетка;
 • Тънка здрава канап;
 • Изкуствен сняг;
 • Epsom Epsom сол;
 • Свещ.

Има два начина да направите подобна лампа от конусии.

Вариант 1

 1. Започнете, като покриете буркана с дантела и плътно завържете краищата с канап.
 2. Вържете двете неравности с краищата на канапа. Въпреки че можете просто да се придържате към ръба на дантела.
 3. Шишарките и ръбовете на консервата се покриват с изкуствен сняг.
 4. Чрез дантела натиснете малко количество сол от Epsom в буркана, за да покриете дъното около 2 cm.
 5. По същия начин фиксирайте свещ в сол.

Направи си конусни светлиниВариант 2

Вторият вариант по принцип не се различава.

 • Просто първо попълнете дъното със сол на Epsom и фиксирайте свещта.
 • След това бурканът се покрива, завързва, украсява се с шишарки и сняг.

И в двата случая лампата е много хубава.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeIdb4453cedbc

Направи си сам свещник

направете си свещникСвещ ни напомня за топлината на една къща, а бяла дантелена хартиена салфетка е красотата на сутрешния мраз! Направата на свещник от консерва е много лесна.
Нарежете салфетката, покрийте целия буркан с лепило и увийте сварените салфетки. Изрежете средата на една от големите хартиени салфетки и лепете отпред на кутията, така че вътрешната светлина на свещта да подчертава дизайн на дантела, Закопчайте шишарките и клонките с панделки.

Това, разбира се, е кратка версия, можете да прочетете по-подробно на сайта, линк под галерията. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeIdf460d02288

Огнени шишарки

ароматни огнени шишарки, направени от борови шишаркиВъншно те приличат на свещи от шишарки, но са предназначени за съвсем различни цели. Това е чудесно средство за запалване на камини и печки. Те не само че горят красиво, но все пак горят, излъчват приятен аромат. грим конусни горелки съвсем просто и процесът на изгаряне на огъня в камината се превръща в лесна и приятна процедура. За празненства трябва да се съгласите, предвид атрактивния външен вид на продукта. И какво прекрасен коледен декоркогато поставите кошницата с цветни шишарки близо до камината.

За да ви е нужна: люспи от соев восък (парафин); бои за свещи; ароматни масла и памучен канап.

 1. Вържете всеки конус с памучен канап няколко пъти по спирала, това ще бъде фитил. Вържете края, така че върхът да остане около 10 cm.
 2. Разтопете восък или парафин на водна баня, смесете го с аромат и цвят.
 3. Задържайки върха на фитила, потопете конуси в него, като ги поставите след това върху лист за печене, за да изстинат.
 4. Повторете процедурата 3-4 пъти, докато парафиновият слой е достатъчно дебел. Последното потапяне е най-добре да се направи в по-течен восък, тогава повърхността ще придобие блясък.
 5. След охлаждане, отрежете фитилите, оставяйки около 1 см за запалване.

Ако искате, можете да го прикрепите към готови огнени болтове сладки преки пътища, Може би те ще имат кратки надписи с пожелания, ако се планира използването на продукти за декорация. Между другото, ако приятелите ви имат камина, тогава това не е лош подарък за Нова година.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeId5d5e7f6093

ароматни огнени шишарки, направени от борови шишаркиИли ето друг начин как да направите ароматни шишарки от бор, За да използвате като декоративни освежители за въздух, просто поставете в кошница на рафт, маса или до камината. За да използвате като запалващ огън, запалете фитила и го поставете на подготвеното място сред дървата за огрев в камината. Не се опитвайте да запалите фитила като свещ, цялото чупене ще светне. Изгаряйте само в добре вентилирани камини или оборудвани пожари.

Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта, линка под галерията. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeIda4add0bcda

Свещници от шишарки 150 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/podsvechnik#sigFreeIdb28db0a8b7

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...