Публикувано в От шишарки

Панел от шишарки. Направете сами + 100 снимки

панел от шишарки и листа панел от шишарки и листа

От шишарки се получават интересни декор елементи. В тази статия ще научите как да направите панел от шишарки направете го сами. Такава статия ще бъде приятен спомен за есента и просто красива украса за дома.

за ползване снимка на шишарки Можете също така като подарък. Особено хубаво е да получавате такъв подарък от децата. като панел от шишарки достатъчно просто, това ще бъде очарователно занимание за детето. Между другото, добра идея за училищно състезание. Разгледайте семинарите по-долу със стъпка по стъпка снимки, може би някои примери ще ви заинтересуват.

 

Как да направите панел от шишарки

как да направите панел от шишаркиПоказани тук как да направите панел от шишарки под формата на цветя в красива рамка. Цветята в структурата си приличат на конуси и ако са боядисани по подходящ начин, приликата е поразителна. Приготвените и боядисани борови шишарки могат да се използват по различни начини. Единият вариант е да го превърнете във вертикална градина.

В допълнение към шишарки, ще ви трябва кадър, Също така подгответе горещо лепило, зелена боя от различни нюанси, ножовка за рязане на шишарки. Освен това, може би всичко е ясно, просто вижте стъпка по стъпка снимки, Залепете неравностите както искате, оставете ги да изпъкнат малко извън рамката. Между шишарките можете да добавите малко сух мъх.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/panno-foto#sigFreeId622160a0a3

Панел от шишарки по темата за есента

панел от шишарки по темата за есентаСрещата на есента, летните спомени - това е, което символизира панел от шишарки по темата за есентаНаправи си сам. Това не отнема много време за изработка, но море от удоволствия е гарантирано. Панелът може да служи като оригинален подарък или да се използва за украса на интериора.
че направете панел от шишарки, по желание можете да използвате всякакви материали, които искате. В случая е така елда круши, елхови клонки и мъниста (подправки от черен пипер, карамфил, всичко, което да показва флорален център са подходящи).
Съставът е фиксиран върху лист от дебел картон с PVA лепило.

Снимка на шишарки събиране в тази последователност:

  1. От дебел картон изрежете модел ваза с произволна форма. Покрийте с PVA лепило, нанесете елда отгоре.
  2. Разглобете шишарките на везни.
  3. Залепете люспите на картонена основа, изобразявайки цветя.
  4. Маркирайте средата на всяко цвете с топче (черен пипер, карамфил).
  5. Поставете добре изсушени части върху картон и лепило.

Как да направите панел от шишарки, ясно показани по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/panno-foto#sigFreeId33b4931906

Панел от майсторски клас на шишарки

панел от майсторски клас на шишаркиВинаги е хубаво да правиш цветя от шишарки. По-интересно за създаване панел от шишаркичрез комбиниране на астри, изработени от шишарки, в един състав. Така е страхотен занаят за училищна конкуренция, родителите ще се нуждаят от много малко помощ. В допълнение, цветна подредба на шишаркиТова е прекрасен подарък, който не избледнява, не изисква поливане и перфектно допълва интериора. Първо трябва да направите достатъчен брой астри от шишарки. След това залепете за основата замислено. Последният акорд е залепването на изкуствени листа. Инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта, вижте по-долу за подробен майсторски клас за това как да направите сами занаяти.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/panno-foto#sigFreeId226d2d28e8

Панел от шишарки и листа

панел от шишарки и листаПравейки това панел от шишарки и листа направете го сами, започвате да разбирате по-добре природата. Занаятът е предназначен за деца, което го прави много лесно. Хубаво е да се работи с възрастни, участващи в създаването на картината. Основният материал са шишарки и есенни листа. Нуждаем се и от лист картон, върху който е залепено цялото това великолепие.
На панела е изобразен паун, главата и торсът са конуси, а опашката е есенни листа.всички процесът на създаване погледнете стъпка по стъпка снимки, инструкцията е на сайта, където всички действия са описани много подробно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/panno-foto#sigFreeId383f23fe4a

 Снимка на шишарки

стенописни цветя от шишаркиМного е просто. занаяти картина на шишарки може да прави малки деца. Всъщност обикновени апликация, просто трябва предварително да залепите цветя, направени от шишарки и други естествени материали, към всяка повърхност, която след това може да бъде поставена вертикално.

Страхотна идея за правене Направи си сам снимка на шишарки За празничен декор или оригинален красив подарък.

За да направите снимка на шишарки ще ви трябва:

  • Малки шишарки;
  • вейките;
  • Венчелистчета на цветя (по възможност изрязани от хартия и боядисани);
  • Бои и четки;
  • Клей.

След като са събрали необходимите материали, те трябва да бъдат подготвени за работа. Шишарки и бъдещи венчелистчета на цветя, клонки, боядисвайте в желаните цветове.

След това ги оставете да изсъхнат напълно, по-нататъшната работа е възможна само с напълно сух материал.

Като прикрепите стъбло с листо към всяко „цвете“ - конус, залепете готовите цветя върху хартиена или картонена основа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/panno-foto#sigFreeId2d6d708186

Панел от шишарки 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/panno-foto#sigFreeId23312d7d85

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...