Публикувано в От шишарки

Новогодишни играчки от шишарки. Направете сами + 700 снимки

коледна играчка от шишарки коледна играчка от шишарки

Най-интересното и забавно занимание е подготовката за Нова година и Коледа. Ето примери за това как да направите Направи си коледни играчки от шишарки с минимално обучение, без усилия и скъпи и с голямо удоволствие за възрастни и деца. В този случай не можете да направите без малки помощници.

приготвяне занаяти от шишаркиПриятна и проста семейна дейност. Най-привлекателното е, че няма нищо, което може да се направи погрешно! Ще разберете и вие как да рисуваме шишарки, направете не само многоцветни и лъскави, но и ароматни. Представените по-долу майсторски класове със стъпка по стъпка са прости и разбираеми дори за най-младите майстори.

 

съдържание:

 1. Коледни шишарки на коледната елха
 2. Снежинки от шишарки
 3. Играчки от шишарки за Нова година
 4. Играчка коледно дърво, изработено от шишарки
 5. Как да рисуваме шишарки за занаяти

Коледна играчка от конус на коледно дърво

Коледна играчка от конус на коледно дървоЗа да направя това красиво коледна играчка, просто намерете красива шишка и я боядисайте в златисто.

Достатъчно е да нанесете два слоя спрей боя, препоръчва авторът да използва Крилоново метално злато, имаме го струва около 400 рубли, в спрей 230 грама.

За да направите красива закачалка, можете да използвате златна панделка, шнур или всякакъв вид канап. Направете контур, завържете възел и отрежете останалото. Залепете възела към основата на букса с горещо лепило.

Това е всичко, сега имате вашата блестяща красота, Играчка за коледно дърво, изработена от шишарки!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeIdf15291b728

 Коледна топка с шишарки

коледна топка с шишаркиВижте как да направите красиво Коледна украса от конуси и новогодишен бал. Изглежда естествено и елегантно. Ще ви трябват борови шишарки и малки метални куки. Изберете и красива за композиция коледен бал, подгответе канап и бяла боя.

Как да направите коледна играчка от шишарки със собствените си ръце.  

 1. Първо боядисайте неравностите с бяла боя. Просто нанесете малко четка върху краищата на конуса, сякаш лесно се праши със сняг.
 2. Когато боята изсъхне, завъртете малките кукички в основата на буксата.
 3. Прекарайте дълго въже през първата чупка и завържете възел.
 4. Добавете втори бутон на около 3 см от първия.
 5. Закрепете с традиционен възел.
 6. След това през примката преминавайте коледното топче.
 7. Добавете последната, трета шина. Завършете с възел.
 8. Вържете лък и добавете закачалка за украса. Всичко е готово.

Поправете ги в гирлянд или върху бутилка шампанско. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId1da53fa25a

Играчка за коледно дърво, изработена от шишарки

Ето колко лесно и бързо можете да направите красиви Направи си играчка за коледно дърво, Така изглежда на коледното дърво.

играчка за коледна елхаиграчка за коледна елхаЩе ви трябват мъниста, лепило, конец за окачване и само няколко минути време. Вижте майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId2460e73b58

Снежен конус

конус снягМарка Коледна играчка под формата на конуспокрити със сняг, което е идеално за новогодишния декор. Занаятът е толкова универсален, че може да се използва за него декорация на всеки интериор, Например, сложете в голяма купа; добавете към гирляндата, направете коледна композиция със свещи - вариантите са безкрайни!
Да направя коледна играчка от шишарки трябват ви само няколко консумативи и няколко минути (плюс време за изсъхване)! Това са борови шишарки, изкуствен сняг, които се продават в кутии за пръскане и торбички, между другото, можете да го направите сами и четка.
След това просто нанесете малко количество блясък изкуствен сняг върху върховете на люспите. Оставете да изсъхне поне за нощта, но 24 часа се препоръчва, Много е просто. След 10 минути ще направите цял куп снежни шишарки! Ако не искате да купувате изкуствен сняг, можете да използвате бяла боя и искри. Но каквото и да кажете изкуственият сняг е по-красив, защото има форма и текстура, като истински сняг! Във всеки случай, когато украсявате шишарките, ги оставете настрани, където могат да изсъхнат безопасно! Когато неравностите са готови, можете да ги използвате, колкото искате. Например, завържете на куп, добавете елхови клони и направете много прост украшение. Начините за употреба можете да намерите тук в статията „Композиции от шишарки". Или просто го окачете на вашето коледно дърво,

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeIdf2c5267ecd

Как да си направим коледна играчка от чупка

как да си направим коледна играчка от чупкаНеравностите са красиви сами по себе си, без никакви допълнителни декорации. Така че, ако нямате възможност за оцветяване и блясък, можете просто да затегнете винта с пръстен и коледна играчка от шишарки готов.

Това е само един от онези проекти, при които авторът, вместо да рисува, позлати и залепи, просто го запази такъв, какъвто е. Малко вероятно е да се направи нещо по-красиво от създадената от природата.

 

как да си направим коледна играчка от чупкакак да си направим коледна играчка от чупка

Коледно дърво със златни шишарки

Коледно дърво със златни шишаркиЕто още един интересен начин за декорация коледно дърво със златни шишарки.

Идеята е шишарките да не висят, а по-скоро да "растат" на клона. Можете да използвате обичайното щипки за коса.

Тук всичко е много просто как да направите играчка от чупка със собствените си ръце:

 • Залепете фиксатора към основата на чукчето.
 • След това боядисайте заедно с фиби със златна боя за спрей.
 • Можете да използвате всякакви други, сребърни, зелени, както искате.
 • Направете красиви панделки с панделка.
 • Залепете лъка към шиша, така че да покрива фибичката.

Това е всичко, коледната играчка от конуса е готова. Направете цял куп такива занаяти и украсете коледното дърво.

Можете да видите майсторския клас на стъпка по стъпка снимки по-долу в галерията със снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId30eebfe6ce

Коледна играчка, изработена от шишарки с помпони

Коледна играчка, изработена от шишарки с помпониДа, прав си, това е много прост занаят. Но знаете ли какво? Това е едно нещо на снимката и когато правите това Направи си коледна играчка от конус, след това се изненадайте колко са красиви и колко невероятно изглеждат на коледното дърво. И най-важното е, че подобна изработка е дори за тригодишно дете.

Ще ви трябва доста малко за работа: малки помпони, въже или панделка и горещо лепило.

За да залепите помпоните, нанесете малко лепило, буквално едно намазване, върху люспите и внимателно поставете топките. Минава доста бързо!
След това вземете около 30 см от шнура или лентата, нанесете горещо лепило в горната част на шината и я залепете. Може да използва позлатена верига, както е на снимката, ще бъде много красиво.
Такива коледни играчки от шишарки изглеждат едновременно естествени и причудливи! Можете да ги направите цветни или да опитате да използвате помпони от същия цвят, за да придадете по-равномерен вид. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeIdcffaf644b3

направете сами коледна играчка от шишаркиИ тук има подобен вариант, само с лък. това коледна играчка от шишарки може да се направи само за десет минути.

Ако поверите производството на занаяти на деца, уверете се, че те правилно използван пистолет за лепило.

Процесът е показан в стъпка по стъпка снимкиако имате въпроси, използвайте връзката под галерията, сайтът на автора има подробни инструкции.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId6e6fe74d92

Занаят Катрин Несмирной

играчка чупка с помпониДруг пример. Този път освен шишарки ще ви трябват мъниста, Това може да бъде мъниста от скъсани мъниста или гривни, такива често се срещат у дома. Те трябва да бъдат нанизани на тънка тел и да сплетат конус с тази жица.

Извийте всяко мънисто, нанизано с клещи няколко пъти, за да го фиксирате. Горният свободен край на жицата се огъва, за да образува закачалка.

Как да направите тел с мъниста за Новогодишни играчки от шишарки Вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId90b3d908e1

Боров конус за коледно дърво

борови шишарки за коледно дървоАко търсите начин да го направите най-простата коледна играчка от шишаркитогава сте го намерили. Просто вземете шишче, боядисайте го със сребърна боя от спрей или с прах с блясъци, като цяло можете да акрил, гваш, каквото искате или да имате под ръка. Закрепете въжето отгоре (панделка, жица, дантела от лодката). Има много начини да направите това.: пръчка; залепете тънка скилидка и използвайте като кука; вземете обикновена игла с око, пръчка и конец; закопчайте вместо конец дъвкатака че чукът да не виси, но да не лежи върху клонка. Залепете парче памучна вата отгоре на чукчето (падна сняг).

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId5d9bbc99b5

Детски шишарки за коледни елхи

конуси за коледно дърво за децаВижте пример за това как да направите сладко коледни украшения с конус за коледното дърво. За децата това ще бъде забавно и полезно занимание, което ще помогне да се развият двигателни умения на пръстите на детето, Боядисването и залепването на помпони е сложен процес, който изисква концентрация и добра координация.
Урокът е чудесен за насърчаване на децата да мислят за това как изглеждат коледните елхи и какво да добавят, за да са красиви. Използвайте образен език. Ярки, блестящи, зелени, блестящи и пр. Нека децата разкажат какво означава за тях новогодишното дърво. И как да направите тези ярки коледни играчки от шишарки, вижте по-долу в майсторския клас за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId7ce0c69f30

Коледни шишарки за коледното дърво

Направете комплект от цветни шишарки за вашето коледно дърво.

коледни шишарки за коледно дървоПодробни инструкции и списък на всички необходими материали за изработка на занаяти ще намерите на сайта, линкът е под галерията. Майсторски клас за това как да направите коледни играчки от шишарки; вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeIdd30860cb73

Снежинки от шишарки

Никога не е рано да се приготвите за зимните празници. Снежинките, с въображението си и геометричния си дизайн, са отличен източник на вдъхновение за празнична украса. Има много начини за използване снежинка, изработена от шишарки за да създадете коледен декор. Можете да обличате хола с трептящи гирлянди от снежинки, да ги залепите към камината или да ги закрепите към стената. Ето защо, ако искате да придадете мразовита свежест на интериора, включват декорации за снежинка, По-долу са дадени няколко примера за красиви конусни снежинки за вашето вдъхновение.

Снежинки от шишарки

снежинки от шишаркиЕто един пример как да направите снежинки от шишарки със собствените си ръце! Можете да ги окачите на различни места в стаята, за да създадете новогодишно настроение или на коледната елха като играчки.
Вземете мънички борови шишарки, пистолет за горещо лепило, тел, PVA лепило, искри и хартиена снежинка.
Залепете два конуса с жица между тях с горещо лепило, а след това още 6 борови шишарки в кръг. Нанесете PVA, за да покриете горещото лепило, след което с клечка за зъби намажете лепилото върху върховете на люспите на конуса. Поръсете ивици, докато лепилото изсъхне. Това е всичко Коледна снежинка от шишарки е готова, по-долу вижте майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeIdd96e8e63d7

снежинка от шишарки стъпка по стъпкаСнежинка от шишарки стъпка по стъпка

Осъществяване занаяти снежинка, изработена от шишарки Направи си сам е добър начин да прекараш време със семейството си в навечерието на новогодишните празници.

Снежинките имат уникална привлекателност не само защото евтини и лесни за изработкано и защото създаваме мили спомени.

Тази снимка е направена от Pinterest и за съжаление няма инструкция, но според стъпка по стъпка снимките по-долу мисля, че няма да ви е трудно да направите това направете сами снежинка от шишарки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeIdf7f09427c2

Ето още един пример за новогодишни занаяти от шишарки, Можете да го наречете снежинка или звезда, няма значение, основното е, че е красиво.

снежинка, изработена от шишаркиИдеята е тази, първо трябва да направите телена рамка, тоест просто усучете твърдата жица, за да получите пет свободни края, като звездичка. В долната част на конуса, който трябва да пробиете дупка, можете да вземете тренировка с много тънка бормашина или просто да я пробиете с шил и да разширите малко дупката. След това залепете жицата и поставете конусите, боядисани със сребърна боя. Средата може да бъде затворена с кръг от фолио. Ето и нашето коледна играчка от шишарки и готово. Вържете конец и украсете коледното дърво.

Голяма декоративна снежинка на стената

снежинка, изработена от шишаркиСнежинките са различни, не само миниатюрни за коледното дърво, но и с приличен размер. Можете да направите това декорация на стени, в комбинация със селски състав ще изглежда много красиво. Няма стъпка по стъпка снимки, една снимка показва обратната страна на занаята, ще разберете. Не е необходимо да използвате дървени дъски, ако имате здрав картон, тогава това ще бъде напълно достатъчно. Рамката не трябва да е перфектна, боровите шишарки покриват всички недостатъци - и всяка снежинка е различна по свой начин.

снежинка, изработена от шишаркиснежинка, изработена от шишарки

Снежинки от шишарки 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId29c9966738

Коледна играчка Зимна фея

коледни играчки от шишаркиЗа да направим тези красиви заедно с деца коледни играчки от шишарки Ще са необходими зимна фея, борови шишарки и жълъди. от поддържащи материали направете многоцветни парчета от синилова тел, акрилни бои, лъскави помпони и висяща лента.

 • Боядисайте боровите шишарки и шапката от жълъди, докато боята не изсъхне, поръсете ги с искри.
 • Докато заготовките са сухи, направете крила. По-големите деца могат да направят това сами. Вземете две парчета синилова тел и им придайте формата на крила на пеперуда
 • След това прикрепете към шината, както е показано на снимката.
 • С помощта на горещо лепило фиксирайте главата от жълъда и залепете помпона отгоре на шапката.
 • Залепете лентата в края.

Ако искате играчката да виси вертикално, залепете с лента закопчайте не на чумата, а на жълъда.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeIdb299ad72f8

Можете също да направите това коледна играчка - елфи от шишарки и макови кутии

коледна играчка от шишаркиВижте стъпка по стъпка снимки, как да го направите сами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeIdb53183bf72

Новогодишни играчки от шишарки. Майсторски клас

коледни играчки от шишаркиКоледни занаяти от шишарки и цветна хартия за най-малките майстори - деца от 4 години. Занаятчийски дизайн вече разбираемо от снимката.

 1. Нека децата изрежат фигури на животни, птици, коледни елхи или други контури от цветен картон.
 2. След това от събраните естествени материали избираме подходящи шишарки, ядки или жълъди по размер.
 3. Маркирайте с молив, така че да се поберат в центъра на изрязаната фигура.
 4. След това внимателно с тънки ножици изрязваме място за инсталиране на конус или гайка.
 5. Размерът на дупката е желателно да се направи милиметър по-малък, така че ще бъде по-лесно да се фиксира. С удряне е по-лесно, може да бъде закачен за сметка на везни, а за гайка можете да използвате лента от лепяща лента.

Всичко това е показано по-долу на стъпка по стъпка снимки, но ако имате нужда от подробни инструкции, следвайте връзката към сайта на автора на занаята.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId7ed9ce6f6f

Играчка, изработена от смешни птици от шишарки

Забавлявайте се за Нова година с деца коледни играчки от шишаркисмешни цветни птици.

коледна играчка от шишаркиМожете да прочетете инструкциите на уебсайта, а по-долу да видите снимката, която ще ви е необходима, за да направите занаята.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId79fe0ea5d8

Как да направите коледни занаяти от шишарки

как да направите коледни занаяти от шишаркиЗа този занаят ще ви трябва няколко шишарки, пръчици за сладолед и красива панделка.

грим конусна играчка и се залепва така.

Първо нарисувайте елен, за да направите шаблон от рисунката. След това сложете чинията от пръчките, сложете шаблон, кръг и с чиновнически нож изрежете пръчките, лепете. Или го залепете първо, след което го отрежете. Разбира се, много по-лесно е да направите фигура от шперплат или картон, но не търсим лесни начини, само от сладоледни пръчици по-интересно. След това оцветяваме занаята, връзваме панделките, шишарките и играчката е готова. Вижте всичко това в майсторски клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId04f0b7f86a

Играчки за коледно дърво гноми от шишарки и кестени

Малка шишка, кестен и няколко петна от многоцветен филц - това е всичко, което трябва да направите доста gnome.

Играчки за коледно дърво гноми от шишарки и кестени

Коледна играчка Коледна елха, изработена от конусни везни

Ето няколко примера как да си направите играчка от борови шишарки.

коледна играчка от шишаркиЗа да направя това направете сами играчките от Нова година от чука Ще ви трябват картон, клещи и пистолет за лепило.

 1. Извадете везните, един голям боров конус ще бъде достатъчен, за да направите играчка.
 2. Изрежете грубите ръбове на всяка люспичка.
 3. Залепете люспите върху картонната празна, както е показано на снимката.
 4. Добавете малко искри.
 5. Залепете отвора.

На обратната страна напишете коя година сте направили този занаят. Просто така, като спомен. Последната снимка в галерията показва повече опции как да направите коледни елхи. Как да направите коледна играчка от конус, вижте майсторския клас в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId6f999a5f5b

Борова конуса херинга

елха от боров конусТова малко елха от боров конус Страхотен занаят за развитие на двигателните умения на детето.Поставете го сред клоните на голямо коледно дърво, ето още една коледна играчка за празника.

За да започнете, просто боядисайте буца в зелено. Когато изсъхне, започнете да украсявате. За този занаят използвайте малък червен шнур и бели помпони или памучни топки с различни размери. Залепете голямо жълто топче на върха на дървото от конуса. Инструктирайте децата бутането на малки помпони между люспите на конуса е добра и полезна работа за малките им пръсти. В този случай не е необходимо лепило, затова топките ще се държат перфектно. Поставете толкова бели помпони, колкото сметнете за добре.

За да завършите занаята, вратовръзка червена плитка, дантела или дори тел. Няма нужда да се придържаме. Просто навийте около неравностите, за да запазите всичко на мястото си. Това е още едно голямо предизвикателство. за развитието на сръчност на бебето, Надявам се детето ви да бъде много доволно от този занаят.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId14c025e6fa

Коледна играчка Коледно дърво от шишарки

коледна играчка от шишаркиАко сте успели да вземете няколко шишарки, тогава вижте колко хубави коледна играчка от шишарки можете да го направите.
Ако използвате шишарки, събрани на открито, изплакнете добре и избършете, за да премахнете замърсяванията. Изсушете във фурната за 15 минути при температура 200 градуса. Оцветете букса в зелено. С тънка четка или по-добре с клечка за зъби нанесете капка лепило върху всяка люспа. Залепете помпони, мъниста или други бижута, които имате.

идеи. Направете куп, завържете някоя верига (или използвайте кука) отгоре на неравностите.

коледна играчка от шишаркиколедна играчка от шишаркиОцветете лентата и фиксирайте върху нея няколко готови коледни елхи от шишарки, ще се окаже красива гирлянда.

коледна играчка от шишаркиИли ето още един подобен пример. Тук са използвани няколко различни видове бои, включително обикновени зелени, метални зелени и прахообразни (смесени с вода). че неравности на бояИзползвайте малки контейнери, например пластмасови контейнери. Когато шишарките са боядисани, поставете фолиото и сложете да изсъхне.
На следващия ден можете започнете да украсяватес помощта на прозрачно лепило, къси сребърни и сини блестящи парчета, сребърно блестящо лепило и помпони. Когато занаятите изсъхнат, прикрепете контур от сребърна лента, като използвате пистолет за лепило при ниска температура. И тук коледна играчка от шишарки готов.

Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId782bece359

Блестящи шишарки

Блестящи шишарки за занаяти

лъскави шишарки за занаятиВъпреки че много хора обичат естествената красота, цветните и блестящи шишарки, които се използват за коледни занаяти, гирлянди и играчки, изглеждат много по-красиви. Ето няколко примера за това как да внесете красота във вашите естествени материали. Ако просто боядисай чупка, тогава това е готова коледна играчка. Погледнете много хубаво на коледното дърво Снежни шишарки, Това е много лесно да се направи.
Ще ви трябва: бяла темперна боя и сребърни пайети

Как да направите лъскави неравности

 1. Направете малки контейнери с бяла боя
 2. Поставете неравностите в тавата и четката върху кантара,
 3. Поръсете блясъка върху мокра боя и разклатете.
 4. За тази част можете първо да поставите чукчето в някакъв поднос, за да съберете искрите, които не са залепени.
 5. Ако окачите чушка на коледно дърво, завържете въже или жица.

съвет: Шпаньолите могат да се изсипят в солен шейкър с големи дупки, така че ще бъде по-удобно да поръсите шишарки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeIda0d6194449

Ето и втория начин как да направите лъскави неравности.

лъскави шишаркиВ купа, достатъчно голяма, за да пасне на шишка, смесете бял акрил и PVA лепило в съотношение 60/40 (Приблизително).
Разточете неравностите в сместа от бои и лепила, за да покриете равномерно цялата повърхност. Изсипете тънък слой в друг съд. пайети, Съхранение на блясъци в тавата спестява много материал, Докато сместа от боя и лепило не е изсъхнала, също навийте шишарките в искри.
обикновено, за да направи лъскава чупка, тя е просто покрита с лепило и поръсена с искри. Предложеният метод е естетически по-привлекателен.
Боята придава на боровите венчелистчета специален вид снежна покривка, а блясъкът създава невероятен мразовит ефект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId4e929cf68f

как да рисуваме шишаркиТретият начин да направите неравностите блестящи

Направете неравностите блестящи възможно за един час. Тя е проста, сладка и евтина.

Завийте винт с пръстен в дебелата основа на букса. Можете просто да го завъртите с ръце, но ако искате той да се държи здраво, използвайте тренировка или малък пирон, за да създадете водач.

Нанесете лепило и поръсете с пайети, така че бучката да е катопраши се от сняг.

Използвайте някои капацитет или вестникза събиране на остатъци от блясък, които не са фиксирани върху неравностите. Това е не само поради икономии, но и заради безопасността. Когато покриете целия бутон, го разклатете леко върху вестника.

В този случай се използва стъклени пайетикоито имат своето предимство.
Те не се вкопчват като спаньоли, изработени от фолио, изглеждат по-красиви и блестят по-ярко. И най-важното, работата с тях е малко по-лесна, Как да работите с четка за блясък, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId0e789c22e7

как да рисуваме шишаркиИ тук има друг начин. Идеята е да се потопите в неравностите разтвор на белина, покрийте с нещо тежко и изчакайте три дни. В течността шишарките ще се затворят, така че когато ги вземете, ще трябва изсушете във фурната, След това разнесете лепилото с вода, добавете там искрици и внимателно нанесете с четка върху неравностите.
Можете да ги използвате в продължение на много години. Блясъкът се задържа и държи добре. Блестящи шишарки красива в центъра на масата за хранене, осветена от свещи - проста, празнична и искряща!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId64e6b1c762

Как да си направите ароматни борови шишарки

ароматни шишаркиМарка ароматни борови шишаркитака че бижутата ви да са не само красиви, но и ароматни. Показани тук три метода: свързване с лепило, с лепило и без лепило.
Метод 1, място карамфил, канела и други елементи от подправки за мариноване в чинията и разбъркайте старателно. Добавете етерични масла от пачули, портокал, сандалово дърво, канела или балсам, ако искате по-остър вкус. Сложете шишарките в купа, поръсете със сместа, разбъркайте. След това сгънете в торбичка, затворете и разклатете. Направете това няколко пъти. След това преместете шишарките в мрежата и отново разклатете, за да премахнете допълнителните подправки. Сложете в кошница, украсете с панделки и сте готови.
Метод 2, Смесете равни части индийско орехче, джинджифил и канела в найлонова торбичка. Поставете борови шишарки на вестник. Нанесете лепило върху чукчето с четка. Сгънете в найлонов плик и разклатете. Сложете го на вестник и оставете да изсъхне за една нощ.
Метод 3, Марка смес от етерично масло в бутилка вода със спрей, Поръсете борови шишарки с ароматизирана вода и затворете в найлонов плик. След 24 часа ароматните шишарки са готови. Като алтернатива сложете шишарките в найлонов плик с няколко капки канелено или карамфилово масло. Оставете ги да лежат затворени за 2-7 дни, след което шишарките са готови.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId608f1288e4

Ето още един начин как да направите ароматни шишарки, използвайки восък и етерично масло.

как да направите ароматни шишаркиИнструкцията е дълга, така че няма да я пренапиша, ако е интересно, под галерията има линк към уебсайта на автора, там всичко е описано подробно. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeId3e1a5d304d

Новогодишни играчки от шишарки 300 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki#sigFreeIdd37d90c836

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...