Публикувано в От шишарки

Кошница с шишарки стъпка по стъпка +100 снимки

кошница с шишарки майсторски клас кошница с шишарки майсторски клас

Вашето внимание е поканено към оригиналния занаят - кошница с шишарки, Разбира се, има малка практическа полза от такава кошница, но ако искате да подчертаете селския стил на вашия интериор, създайте есенна композиция, украсете новогодишния декор, тогава за тази цел занаятът е идеален.

В тази статия ще разгледаме няколко варианта как да направите направете сами кошница с шишарки, Дори процесът на работа върху занаят ще донесе много удоволствие. Първо, събирането и приготвянето на шишарки, полезно е да се разхождате на чист въздух, освен това е забавно. Плюс интересно и полезно занимание за деца.

Майсторски клас за кошници с шишарки

кошница с шишарки майсторски класВеликолепна декоративна кошница от шишарки може да се направи с помощта на минимум материали. Необходими са само шишарки и тел. Всякакви неравности ще направят, всякакво прорязване на тел не е проблем да се намери и един. Готов кошница за занаяти от шишарки, резултатът наистина е много красив.

Можете да украсите с цветя или зелени растения, да поставите плодове и други подаръци на есента, като цяло, страхотен занаят за декор, Можете дори да носите нещо, защото основата е направена от тел, а дръжката е много здраво закрепена. Практично и сладко малко нещо, подходящо за подарък. Освен това ръчно изработените (ръчно изработени предмети) са много популярни днес. Производственият процес, както можете да видите на стъпка по стъпка снимки, не е много сложен, въпреки че ще изисква известна дисциплина. На първо място трябва подредете неравноститекои части от кошницата са най-подходящи.

След първоначалния подготвителен етап ще се извърши реалното производство на кошница с шишарки. Всяка част основата и дръжката са направени отделно, След това детайлите са свързани и красива кошница с шишарки е готова. Вижте по-долу снимката на майсторския клас, как да направите кошница с шишарки със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/korzina#sigFreeId45ac0bdd88

Направи си сам кош с шишарки

кошница за занаяти от шишаркиВсеки естествен материал е винаги приятен за работа. Не е чудно толкова интересно кошница за занаяти от шишарки, спестява и пренася специалната енергия на природата. Разбира се, имате нужда от неравности. Изберете каквото получите различни размери идват по-добре.

По-добре е, ако се използват конусите разкрие в същата степен. По-големи, оставете ги до дъното, по-малки - към стените, писалката ще изисква най-внимателното проучване, Този детайл в кошницата е най-забележим, външният му вид до голяма степен определя цялостното впечатление от занаята. За дръжката вземете малки конуси със същия размер, форма, цвят.

кошница за занаяти от шишаркиИзглежда страхотно кошница, чиято дръжка е направена от по-леки конуси.
Ясно е, че неравностите са основната суровина, но ще са необходими и други материали. Елате по-удобно иглолистни клониможе би изкуствени зелени или цветя. Те са необходими за декориране на вече готов продукт и за да направете кошница с шишаркитрябва тел, въдица, конец. От инструментите - игла, клещи, пинсети, ножици, И, разбира се, няколко часа свободно време.

Как да направите кошница с шишарки, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/korzina#sigFreeIde0150ab26b

Направи си сам кош с шишарки

направете сами кошница с шишаркиПредимството на следните занаяти е неговата простота, въпреки че има определени нюанси. Основното е това кошница с шишарки Тя изисква малко специален материал. Шишарките трябва да бъдат максимално отворени. Тогава кошницата ще бъде дълга запази оригиналната форма, По-добре е да се направи от онези шишарки, които са били правилно съхранявани дълго време.

Стаята, където се съхраняват, трябва да е топла, с добра вентилация. Изсъхналите при такива условия шишарки не променят формата си, което означава не се деформира и занаят, направен от тях. Обичайният набор от материали: лепило, тел, конец. Готовите занаяти могат да бъдат украсени по ваше желание. Използвайте плодове, цветя, зеленина. Тъканите лъкове и панделки ще изглеждат много хубаво.

Как да направите кошница с шишарки със собствените си ръце, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/korzina#sigFreeId31e47efc1c

Кошница от борови шишарки

кошница борови шишаркиВижте пример за това как да направите полезен и красив занаят - направете сами кошница с шишарки, Можете да го използвате като основа за икебана и в селска къща, поставена като вътрешна украса, Дори допълнителен декор не е необходим, самата природа се погрижи твоето творение да има завършен вид.
Въпреки че можете да мечтаете за декор, шишарките са непретенциозен материал, разбирайте се добре с различни елементи. За работа, освен шишарки, имате нужда картон и горещо лепило, Ще са необходими повече парчета тел, винаги с различна дебелина. Кош от шишарки обърнати тъпи краища навътре, Но можете да го разгърнете в обратен ред, след това готовата кошница от шишарки ще има съвсем различен вид.

Вижте по-долу стъпка по стъпка снимки на майсторски клас с конусна кошница

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/korzina#sigFreeId58c470b331

Красива кошница с шишарки

красива кошница с шишаркиВсяка есен въпросът за занаятите се изостря пред родителите. Следователно, такъв занаят кошница борови шишаркимного уместно. Децата обичат да събират шишарки, останалото зависи от мама и татко. Въпреки че производството не е сложно, то изисква концентрация, постоянство и понякога физически усилия. Но детето ще има какво да покаже в училище или детска градина.

Можете да използвате продукта у дома, за декор, Поставете в кошницата цветя - сухи цветя или изкуствени, иглолистни клонки, сложете плодове, сладкиши, есенни листа. пръскам спрей лак, оставете да изсъхне и поставете вътре в саксия с цветя, готова кеш-саксия.

Да, само за да съберете там всякакви дребни неща, обикновено лежащи из цялата къща, ще има такава ваза за себе си. И има по-малко боклук и всичко е под ръка, чисто, красиво и подредено.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/korzina#sigFreeIdaa70886bac

Кошница с шишарки 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/korzina#sigFreeIdbe56baf411

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...