Публикувано в От шишарки

Състав на шишарки. Направете сами + 500 снимки

състав на шишарки и листа състав на шишарки и листа

Това е просто малко чудо, когато куп шишарки, куп клони и няколко есенни листа се превръщат в невероятна композиция. И който не иска да се чувства малко магьосник. Вижте 10 примера за семинари, как да направите състав от шишарки и други материали "Направи си сам".

Използването на естествени материали е чудесен и евтин начин да украсите дома си. Този сезон изглежда страхотно състав есенни шишарки, лесно можете да намерите всичко необходимо в гората, парка или собствената си градина. А с наближаването на празниците има много начини да превърнете есенните декорации в зимен декор. Гледайте майсторски класове със стъпка по стъпка и нека композициите ви са още по-красиви.

 

Подреждане на шишарки и цветя

композиция от шишарки и цветявъзхитителен състав на шишарки беше събрана по случай годишнината, но тази красива и евтина идея е подходяща и за зимни ваканции.

Списък с материаличе ще ви трябва: златна спрей боя, флорална тел, резачка за тел. От естествени материали, роза (суха или прясна), евкалипт, борови шишарки, клони на туя и разбира се свещи и свещници.

тук някои съветитова ще бъде полезно. Използвайте зелената тел, по-лесно е да се скриете. Що се отнася до цветята, можете да използвате цветя, които харесвате. Този дизайн може да бъде променен в зависимост от сезона и предпочитания стил, който може да се използва за почти всеки декор за парти или сватба. Можеш сухи цветяза да запази декорацията по-дълго. Един недостатък, изсушените растения са твърде крехки, така че е по-трудно да се работи.

Сега, малко креативност и усилия, за да го направите елегантен състав на шишарки за празничен декор.

 1. композиция от шишарки и цветяПърво, напръскайте боя върху неравности и евкалипт.
 2. Докато боята изсъхне, фиксирайте клоните на туя. Вземете вечнозелени изрезки и завържете около свещник. Можете да ги накарате да висят красиво.
 3. Когато боята изсъхне, отрежете парчета тел с дължина около 16-18 см. Прекарайте през дъното на конуса и когато жицата образува кръг, закрепете, оставяйки опашката. След това тел, за да прикрепите конуса към клоните.
 4. Можете да използвате останалата част от жицата, за да държите цветя.
 5. Внимавайте с жицата и цветята, пресни или изсушени, стъблата са много крехки, така че жицата лесно може да ги счупи. След това закрепете излишния проводник. Използвайки по-късо парче тел, можете да прикрепите още един чук. Накрая добавете няколко малки гроздове със златисто боядисани листа, като просто подредете парчетата в туи клонки.

Това е всичко състав на шишарки готов. Направете няколко, за да създадете красив декор за вашата празнична трапеза. Вижте процедурата за производство по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/kompozitsiya#sigFreeIdaf50c16eb1

Как да направите композиция от конус

как да направите състав от шишаркиТова е работата на истински дизайнер на цветя, така че използвайте този пример, за да създадете свой собствен композиции от конус за домашна украса.

На снимките стъпка по стъпка всичко е показано много подробно, но ако никога досега не сте правили такива занаяти, под галерията ще намерите линк към уебсайта на автора, където можете да прочетете подробни инструкции, както и Полезни съвети за създаването на тази красива композиция от конуси.

Какво ви трябва на снимката по-долу.

как да направите състав от шишаркиВижте по-нататък майсторски клас състав на шишарки, направени сами

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/kompozitsiya#sigFreeId35e4b51ade

Есенна композиция от шишарки

есенна композиция от шишаркиКой би си помислил, че глинените саксии, боровите шишарки, листата и жълъдите могат да създадат такъв израз есенна композиция.

За да завършите картината можете добавете още свещи, Но централният фокус на композицията е разбира се големи борови шишарки в саксии.

Жълъди, клонки с плодове, сушени слънчогледи и паднали листа само добавят към есенното настроение, малко тъжно, но успокояващо.

Не е нужно да сте художник, за да изразявате чувствата си. Съберете естествените материали, които харесвате, и всички те са красиви по свой начин, и подредете състав на шишарки, листа, жълъди, всичко, което намерите, както ви подсказва настроението.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/kompozitsiya#sigFreeId69168d31ab

Коледна композиция от шишарки

Коледна композиция от шишаркиНаправете оригинален декор за вашата празнична трапеза, като събирате състав на шишарки, брезови клонки и красиво украсени свещи. Брезовите клони са идеални за зимен декор. Тяхната бяла, сребърна хартиена кора символизира свежестта на снега и красотата на гората. Парчета сиво и кафяво придават на клоните някак драматичен характер.

Как да направите такъв състав от шишаркипо-добре четете на сайта. Стъпка по стъпка снимки, макар и красиви, но не всички детайли са показани. Долната линия е да се направи кутия от брезови клони, да се напълни с шишарки и други декоративни детайли. Въпреки че детайлите не са толкова важни, основното е идеята, а сглобяването на композицията не е проблем.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/kompozitsiya#sigFreeIdd69f447e64

Ето още един интересен пример. композиции от шишарки в оригиналния стил.

състав на шишаркисъстав на шишаркиКакво необходими за направата на коледна композиция от шишарки? Нищо особено - поцинкована кофа, брезови трупи, борови шишарки и вашето въображение.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/kompozitsiya#sigFreeIda34d749fca

Състав на шишарки и свещи

състав на шишарки и свещиОсобено ефектно състав на шишарки със стъклена ваза и свещ ще изглежда в центъра на масата. От естествените материали са добавени жълъди. Те са вътре във вазата, върху тях е инсталирана свещ. но основен елемент на инсталацията - Все пак шишарки, запълващи пространството.

 1. За да съберете състав от шишарки, поставете поднос (купа, широка ваза) в центъра на голямата маса.
 2. Поставете стъклена ваза със свещ в средата на купата.
 3. Изсипете жълъди на дъното, между които фиксирайте свещта.
 4. Жълъдите няма силно да противоречат на неравностите с външния си вид, това също е естествен материал.
 5. Поставете шишарките върху поднос около стъклената ваза със свещ. Снимката показва, че заради шишарките дъното на вазата с жълъди е незабележимо.

Запалена свещ ще добави яркост и необичайност на композицията..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/kompozitsiya#sigFreeId45232a5db2

Състав на тикви и шишарки

състав на тикви и шишаркисъстав на тикви и шишаркиСгответе няколко борови шишарки, фалшиви тикви и няколко сухи клонки. Намерете малка стъклена ваза и дървен свещник и го залепете. Поставете две тикви, борови шишарки и няколко клонки във ваза, това е всичко! Красива композиция от шишарки е готоваЩе отнеме около десет минути, не повече.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/kompozitsiya#sigFreeIdc387a5d154

Състав на борови шишарки

състав от борови шишаркиБоровите шишарки са отличен материал за бижута, красиви и безплатни. И ако искате да направите ярка композиция от шишаркитогава могат да рисувамВъв всеки цвят по ваш избор е много просто.

Основните нюанси, Боята трябва да съдържа 3 части боя и 2 части вода. Просто натопете неравностите в боята. След това извадете, сложете върху восъчна хартия и оставете да изсъхне цяла нощ. Шишарките от бора вероятно ще се затворят, те винаги се правят, когато са мокри. Но не се притеснявайте, загрейте фурната до минимум, сложете на средния рафт и веднага щом се отворят, веднага го издърпайте.

Как да направите това, можете да прочетете на уебсайта на автора, ще намерите линка под галерията. След като боровите шишарки са боядисани и изсъхнали, подредете ги заедно с други естествени материали в дървена купа. Есенна композиция от борови шишарки, тикви, винени тапи в дървена чиния готова.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/kompozitsiya#sigFreeId86ea85b845

състав на шишаркиДруг пример състав на боядисани шишарки, Добавете акцент в интериора на стаята, направете композиция от шишарки на масичка за кафе или рафт. Изберете вашия сянка и оцветете неравностите с различна дълбочина на насищане. Като опция шишарки могат да бъдат избелени, подчертава тънкостите на текстурата и формата.Белият цвят не е напълно непрозрачен, поради което естествените тонове проникват през него, което създава интересна хармония. Тази комбинация от бял матов цвят със стъкло придава на композицията специален зимен вид и усещане за прохлада.

За контраст можете да добавите някои топли цветове, например, поставете шишарките в чиния със златна граница.

състав на шишаркисъстав на шишарки

Подреждане на цветя с шишарки

Можете лесно да направите това празнично флорално подреждане на шишарки, цветя и клонкинарязани в градината му.

цветна подредба с шишаркиЗа композиция ще ви трябва:

 • Ваза или буркан
 • Кълнове от смърч или туя
 • Пресни или замразени червени боровинки
 • Пластмасов капак за консерви
 • Цветя с дълги стъбла
 • Сочни резници
 • Шишарки от бор
 • Тел за цветя

Как да направите композиция от шишарки и цветя

 1. Напълнете буркана с вода и добавете няколко ями по ваш избор. Тук е използван кедър. Сложете пресни или замразени червени боровинки във вода, за да превърнете буркана в декоративна ваза.
 2. Направете дупки в капака и сложете буркан.
 3. Започнете да събирате композицията, като изберете гъвкави клонки, така че да висят добре от краищата на консервата.
 4. Добавете втори пръстен вътре в първия ред зелени с различна текстура. Например широки листа, пъстри цветове, горски плодове.
 5. След това добавете декоративни елементи в центъра. Можете да използвате градински цветя или от цветарски магазин, сочни резници, прикрепени към пръчки, или други декоративни елементи, монтирани на тел.
 6. Проверете дали всички листа са изрязани от цветни стъбла, преди да ги добавите към състава.
 7. Направете цветя от шишарки, като увиете няколко флорални жици около основата на конуса и оставяте дълги опашки. Извийте жиците заедно, за да направите куп конуси.

Ваканционни грижи
Сменяйте водата в буркана на всеки два до три дни, като просто я излеете през дупките в капака. Периодично сменяйте цветя, които са се увяли в свежи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/kompozitsiya#sigFreeIdf094e8c72f

Композиции от конуси 300 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/kompozitsiya#sigFreeId21992d6871

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...